De Pandemie wordt in stand gehouden door vals positieve testresultaten en verkeerde statistieken

COVID vaccinatie = MASSAMOORD!

31/12/2020

Wees gewaarschuwd voor het vaccin. Het volgende jaar ga ik alleen nog achter de politieke, medische en media massamoordenaars aan en hun IQ-60 hulpjes natuurlijk!

Het geluid is afgezet zodat u zich kunt concentreren op de ondertiteling. Zie de reportage als een CASUS met plaatjes!

De achterbakse COMMUNISTENPOEPERS kunnen de boom in met hun mondmasker en hun anderhalve meter! Laat ze eerst een keer bewijzen dat het CHINESE VIRUS GEEN mislukt BIOWAPEN IS!

31/12/2020

Ook al opgevallen dat er geen GRIEP meer is? Er is nog steeds geen oversterfte en toch sterft er niemand meer aan kanker of hartfalen. Alleen aan COVID! HOOGST OPMERKELIJK, toch?
VN agenda 2030, punt 12: vermoord 6 miljard mensen op aarde
Beste politici, rechters, politieagenten, militairen, advocatuur en medici. Jullie blijven stil en denken dat wij overdrijven. Doe het volgende! Zoek naar berichten over politierobots, chirurgische robots etc. Jullie zullen merken dat jullie op zeer korte termijn allemaal kunnen worden vervangen door deze Artificiële Intelligentie! Ook jullie leven staat op het spel. IEDEREEN kan gemist worden in deze maatschappij omdat ze wordt gerund door corrupte gatlikkers die alles doen voor geld. HET WOORD HIERAAN verbonden heet: EGOÏSME!
Er is geen GEMEENSCHAP meer en dat zal iedereen in onze EU-landen zwaar opbreken!
Kijk ook een keer naar de FILM van Dick Maas uit 1983: 'DE LIFT'. Hierin ziet u dat het goed mis kan gaan met AI! Juist daarover wordt door de propagandamakers nooit met één woord gerept! Gaan we ons leven uit laten maken door een stelletje ROBOTS in de toekomst? IK ALVAST NIET!

Nieuws dat u bij MSM niet leest omdat het wordt gecensureerd

30/12/2020

Politici zijn de laagste vormen van leven op aarde. Socialisten en 'democraten' zijn de laagste vormen van politici!
Zoals gisteren reeds gezegd in mijn artikel. Ik naai iedere communistenliefhebber een oor aan. Ik maak jullie allemaal af!
 1. Waarom in Godsnaam vaccineren als je 8 dagen nadien toch positief test!! De FAKE PCR testen gaan deze politieke maffiosi en andersoortige communistenpoepers mooi de das omdoen! GA VOORAL ZO DOOR, ONNOZELAARS!
 2. Obama gaf BEWUST miljoenen aan 'Al Qaida' in Syrië!
 3. Vaccinatierampen waarvan overheden wensen dat u ze vergeet!
 4. Canadese klokkenluider uit Parlement maakt CHINEES COVID plan 2021 bekend voor heel de wereld!
 5. Poolse politici willen de kont van China niet neuken zoals de rest van de EU-politici al jarenlang doen!
 6. Geen enkel vaccin is ETHISCH VERANTWOORD!
 7. Overheden onderhouden alle BANDIETEN en vermoorden de ouderen!
 8. Als president CORRUPT EN OMKOOPBAAR, JOE BIDEN, president van Amerika wordt dan pas zijn we allemaal ECHT GENAAID!
 9. Mondkapjes gezondheidsverklaring. Druk dit af, vul uw nam in en draag het bij u als u geen mondkapje draagt!
 10. All Major Western Media Outlets Take ‘Private Dinners’, ‘Sponsored Trips’ From Chinese Communist Propaganda Front
  Dus, de westerse propaganda voor COVID-19 en de CCP kontneukerij door politici en media is hierdoor een feit!

Wie vermoordde alle COVID-19 wetenschappers die konden bewijzen dat COVID-19 een BIOWAPEN is?

29/12/2020

Sasha had nog niet zolang geleden een oorkonde gekregen van de Russische regering als dank voor zijn onuitputtelijke zoektocht naar de verschillende manieren om hersentumoren te diagnosticeren en behandelen. Verder was hij voor vele farmaceutische industrieën een soort ‘advocaat van de Duivel’, omdat hij de alternatieve manier van genezen uitdroeg, waardoor hij en ik al meerdere keren contact met elkaar hadden. Vooral onze passie om kanker te genezen met niets anders dan natuurlijke middelen maakte daar en groot deel vanuit.
Ik waarschuwde al eerder dat ik achter iedereen aan zou gaan verantwoordelijk voor de dood van een van mijn familieleden, vrienden of kennissen.
Wel, het is zover.
Dit wil zeggen dat AL onze overheden BEWUST MEEWERKEN MET CHINA OM EEN BIOLOGISCHE OORLOG TEGEN HUN BEVOLKINGEN TE VOEREN. En hen zal ik politiek afmaken en ervoor zorgen dat ze worden veroordeeld voor MOORD met VOORBEDACHTE rade en LANDVERRAAD!
lees verder
Save Europe from all immigrants!

Medische maffiafabrieken hun 'verkooppraatjes' over vaccins blijken FALIEKANTE LEUGENS!

29/12/2020


Alle vaccinatiezever is gebouwd op GEBAKKEN LUCHT!
1) Polen nieuwe anti-censuurwet! Boetes tot 1,8 miljoen euro als sociale media iemand censureert!
NU ALLE LEUGENS NOG AANPAKKEN!
2) Biden en zoon kregen bijna 16 miljoen euro van Oekraïne haar corrupte regering!
3) PFIZER VACCIN klinisch protocol! LEES BLZ. 132 Het RNA vergif is ZO GEZOND dat je na vaccinatie de eerste maand geen seks mag hebben zonder condoom.

En zelfs dat is een PERTINENTE leugen!
4) GELEKT! CCP leider Xi onder het mes. Zijn macht is dus tanend of is hij al dood?

MOORDENAAR BILL GATES vertelt op gecensureerde video HOE HET EXPERIMENTELE VACCIN ONZE DNA voor altijd zal veranderen.

28/12/2020

NAAR het artikel met de reportage!
en ook hier op Twitter
En dan deze verpleegster. SCHOKKEND BIJVERSCHIJNSEL!
GA NIET OM DE VACCINATIE!

NEW FACTS OF INTERNATIONAL CORRUPTION AND EXTERNAL GOVERNANCE OF UKRAINE (7 press conference)
Ik heb ook de ganse persconferentie met bewijzen tegen BIDEN op tape, USB, CD en op enkele verschillende plaatsen op aarde. Zodoende zal deze altijd opgehoest kunnen worden, ook als FACEBOOK of YouTube dit zouden CENSUREREN.
Het legt ook de banden bloot van Nederland naar Luhansk via een bedrijf gerelateerd aan SHELL en de oorlog in LUHANSK waar Poetin hoegenaamd de schuld van kreeg! Nog even en we weten wie MH-17 heeft neergehaald. Rusland alvast niet!
Alle KLOOTZAKKERIJ VAN RIJK & MACHTIG komt op straat te liggen!

Maak kennis met Bill Gates, de VACCINATIE GENOCIDE PLEGER!

27/12/2020

Ook WIKILEAKS heeft ALLES online gesmeten omdat ASSANGE niet vrij komt. GRAVEN MENSEN! ALLES OVER CLINTON IS ONLINE! EN nog VEEL MEER!
EN
Misschien toch maar uw sperma in laten vriezen voordat u om een vaccinatie gaat?


Zoek de verschillen!

26/12/2020

In 2019 wist de Oostenrijkse regering al dat er een zogenaamde CORONASEKTE zou opstaan met kritische vragen. Zie hoofdstuk 11 van het schrijven! ALLES KOMT UIT! POLITICI ZIJN ECHT COMMUNISTENNEUKERS!


Mijn KERSTWENS VOOR HET dom gehouden VOLK

25/12/2020

Hopelijk ziet u het LICHT snel!

Mijn KERSTWENS VOOR DE OMGEKOCHTE POLITIEKE MAFFIA, MEDISCHE MAFFIA EN MEDIA MAFFIA!

FUCK YOU ALL

De politieke, pedofiele, biowapen en media omkoperij en chantage bewijsmaterialen liggen allemaal op straat. Er zijn 3 harddisks met bewijzen overgedragen aan president Trump. Niet alleen de politiek, iedere persoon die aan de corona zever en maatregelen meewerkt zit in de zakken van de CCP!

24/12/2020

Bekijk deze reportage zolang het nog beschikbaar is want het staat op de communisten hun ASOCIALE MEDIAPLATFORM FACEBOOK
Alle communistenpoepers komen in nauwe schoentjes! Wist u dit al?


Maak kennis met de IDEALE BURGER!

24/12/2020


ALARM COVID-19 PCR Test IS PURE FRAUDE!

24/12/2020

Het is mogelijk dat de browsers van GOOGLE, Microsoft en FIREFOX dit filmpje niet afspelen op sites die ze openlijk boycotten, destabiliseren en censureren. U krijgt dan deze DUBIEUZE melding:

Dat komt omdat ze CENSUREREN op de woorden COVID en FRAUDE! Daarom weet u de helft niet van wat er WERKELIJK speelt in de OPLICHTERSWERELD VAN DE BANANENPOLITIEK, COMMUNISTENPOEPERS, MEDISCHE MAFFIA EN MEDIA MAFFIA!
Probeer het een keer uit!
Ik kreeg bovenstaande melding in FIREFOX! Daarom werk ik ook met vijf verschillende browsers en tientallen zoekmachines met allen een eigen specialiteit! Nu ook FIREFOX aantoonbaar voor het grote geld is gezwicht, zit de tijd van deze browser er wat mij betreft op!

De oorlog van China tegen de VS is begonnen

23/12/2020

Niet iedereen is een COMMUNISTENPOEPER zoals alle verwerpelijke politici, VLAAMS BELANG inclusief. Want, deze club zou zich nu kunnen onderscheiden en wat doen ze? Ze spelen het communistische KLOTENSPEL MEE! De boom in met deze politieke, leugenachtige eenheidsworsten! Het zegt me ook dat de politiek één grote bende toneelspelers is. Overbetaalde toneelspelers die zich aan een verborgen agenda moeten houden en ons uitsluitend leugenachtige oplichtersshit, dood en verderf verkopen. De bekende hoop STRONT met een mooi lintje eromheen!

lees verder

We zijn nu allen OFFICIEEL verkocht aan CHINA!

22/12/2020

Geloof het of niet! Sinds 17 december 2020 is het volledig duidelijk. We zijn PERSOONLIJK EIGENDOM van China en de NAAKTE EIGENAARS van Zwitserland hebben ons verkocht zonder rechten op Internationale Rechtspraak, Mensenrechen etc.
De klootzakken die ons hebben verkocht zijn de ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS en alle vorstenfamilies in de wereld, waarvan er velen, samen met hun politieke kontneukers, in mijn gisteren gepubliceerde, ongecensureerde zwarte boekje van Epstein staan!
naar het artikel
naar het ongecensureerde zwarte boekje
naar het vluchtplan van de LOLITA EXPRESS

Gates Foundation, Rockefeller Foundation en Johns Hopkins hebben al een nieuwe PANDEMIE IN PETTO voor 2025!

22/12/2020

Het moet nu iedereen toch wel al duidelijk gaan worden dat de 'coronapandemie' niet bestaat. Er is geen virus! Er bestaat alleen maar bangmakerij voor zogenaamde besmettingen die worden verkregen door een PCR test die we rustig PURE OPLICHTING kunnen noemen! Wel, het blijkt dat alle overheden nog al wat TEGENGAS krijgen van 'dissidenten' waardoor ze er nog een andere PANDEMIE bovenop gaan gooien om ons allen onder de duim te krijgen.
Dissidenten zullen worden weggestopt in de 'psychiatrie' om hen het zwijgen op te leggen en u zult in weinig tijd een ANDROÏD zijn als u niet gaat meevechten met ons!
De details van de SPARS pandemie die gaat duren van 2025 - 2028!

'Opwarming van de aarde' staat eveneens op de communisten hun 'verborgen' agenda om ons verder ook via deze leugen nog financieel leger te zuigen!

22/12/2020

Stop met zomerkleding te kopen en begin met kwalitatieve winterkleding te kopen! De groene energie van de groene politieke MAFFIA zal ons niet redden. Ze zal wel alle kosten omhoog jagen inclusief de belastingen en alles voor een WAARDELOZE GROENE LEUGEN!
Zware sneeuwval in de staat New York. 1 meter sneeuw in 1 nacht! Voor degenen die het niet weten, New York ligt ter hoogte van MADRID! We hebben in de EU gewoon nog steeds hogere temperaturen door de invloed van de Warme Golfstroom. Vroeger leerde iedereen dat op school!!

Alles begint af te brokkelen voor rijk & machtig!

21/12/2020

Mensen die voor zichzelf kunnen denken, weten dat alle CORONAMAATREGELEN niets anders dan waanzin zijn, opgelegd door een stelletje idiote beroepspolitici met een verborgen agenda. Ik noem ze communistenpoepers omdat ze BEWUST de konten van de Chinese Communistische Partij (CCP) neuken.
lees verder
De kosten voor de CORONALEUGENS alleen al aan vaccins. Het faillissement van de BELGISCHE STAAT heb ik nog niet doorgerekend. Alle POLITICI GAAN DIT TERUG MOETEN BETALEN!
Ook heb ik via de Internationale Vrijheidsstrijders de Kennisgevingen van Aansprakelijkheid toegestuurd gekregen voor zowel Nederland als België! U kunt ze hieronder downloaden, invullen en overhandigen of opsturen naar alle politici en de complete regering, kamers enz! Ook artsen zijn een doelgroep omdat de meesten niet eens weten wat voor een spel er wordt gespeeld!
Enkele notities uit het Belgische document!
U heeft bovendien begin dit jaar toegestaan dat wettelijke kaders werden geschapen om kritische burgers psychiatrisch ziek te kunnen laten verklaren binnen de wet VGGZ (misbruik van positie, in zichzelf een ambtsmisdrijf). Men kan een treffende overeenkomst zien in de periode 1935 – 1940 in Duitsland. Dat maakt de door u gesteunde onrechtmatig opgelegde maatregel een instrument tot foltering en psychische mishandeling van het Belgische volk.

U pleegt hiermee hoogverraad jegens ons volk. Elke politicus zal hiervoor zowel hoofdelijk als ambtelijk aansprakelijk worden gesteld.
De rechtsstaat behoort ons volk juist te beschermen tegen gijzeling, foltering en psychische mishandeling. Onder uw gezag is de beschermende rol van de rechtsstaat ten opzichte van het Belgische volk feitelijk en grondwettelijk tot een einde gekomen.

En ook
Het faillissement van het systeem van de parlementaire rechtsstaat houdt het onvermogen van een rechtssysteem in om gerechtigheid te creëren voor degenen die onder de wet vallen. U als persoon, het kabinet en de Staten Generaal hebben derhalve het mandaat in de hoedanigheid van dienaren van het volk verloren.

Hierbij verklaar ik officieel de medische, de juridische, de economische en de sociale corona crisis voorbij. Ik nodig u uit om samen met mijzelf en andere experts in hun vakgebied de realiteit van de corona crisis via alle media met het Belgische volk te delen en verdere schade te voorkomen.

Nederlandse versie
Belgische versie

Stuur de documenten naar iedereen die u kent. Plaats ze op Facebook, Twitter en allerlei andere sociale media platforms. We hebben ieders steun nodig en de regeringen moeten MASSAAL op de hoogte worden gebracht van HUN VERZAAKTE PLICHTEN EN BEWUSTE MISDADEN!

De ULTIEME WAARHEID!

21/12/2020


ALS JE BLIJFT GRAVEN KOM JE UIT BIJ WAT JE MOET WETEN!

20/12/2020

Als u deze speech helemaal uitzit beseft u dat alle EU politici en koningshuizen werkelijk de kont van de CHINEZEN neuken. Ik weet niet wat er nog duidelijker kan zijn. Ze gaan al meer dan 10 jaar lang naar China om de verschillende 'vriendschapsbanden' aan te halen!

We worden geregeerd door een stelletje KARAKTERLOZE COMMUNISTENNEUKERS die de Chinees helpen om iedereen, die niet voldoet aan de Chinese 'normen', te elimineren via het niet of amper geteste vaccin voor een ziekte die niet bestaat of wijst op een compleet MISLUKT BIOWAPEN, MADE IN CHINA!
Dit is serieuze anti-reclame voor het vaccin. Ik denk dat ik mijn vaccin aan Van Ranst doneer en dat van mijn vrouw aan zijn partner in CRIME van Gucht!

In Oostenrijk geven ze GELD aan iedereen om zich te laten inenten, omdat de bevolking daar de maatregelen massaal aan hun laars lapt en de virussprookjes niet gelooft.
China wil wereldheerschappij en daarom MOET communistenneuker BIDEN president worden!
Na cola zijn ook ijsthee en appelmoes coronapositief!
Duitse gezondheidsdienst: mensen zullen sterven aan de inenting!

We moeten eens naar het Rusland van vandaag kijken!

18/12/2020

Daarom presenteer ik u HET ECHTE verhaal over Poetin en het tegenwoordige Rusland.

lees verder

WAAR BLIJVEN ALLE MOTIES VAN WANTROUWEN in de EUROPESE LANDEN!

17/12/2020

KIJK EN LEER POLITIEKE LABIELE KLOJO'S

Waarom is de NAZISTISCHE BENDE nog niet afgezet? Waarom begint er niemand over de psychische martelpraktijken van deze COMMUNISTISCHE CCP REGERINGEN? Waar is justitie, waar is de politie? Wie beschermt HET VOLK dat ALLE REKENINGEN BETAALT voor alle POLITIEKE en andere ambtelijke PARASIETEN, inclusief het koningshuis dat alle MENSONTERENDE WETTEN GOED HEEFT GEKEURD?


POOLSE bevolking geeft zich niet over aan de EU DICTATUUR!

17/12/2020


Oostenrijkers trekken zich niets aan van CORONAMAATREGELEN

17/12/2020

Ondanks de waarschuwingen van de minister van Binnenlandse Zaken gingen Oostenrijkers gewoon door met hun leven, weigerden ze gezichtsbedekking te dragen en genoten ze van de kerstperiode.
Zoals eerder gemeld bij RAIR Foundation USA: “Burgers over de hele wereld krijgen genoeg van willekeurige coronavirus-mandaten die zijn gebaseerd op niets anders dan de tirannieke grillen van politici, gebaseerd op nepwetenschap door partijdige artsen.”


De HATELIJKE GROETEN van NAZI SCHWAB

17/12/2020


LEEGLOPER NAZI SCHWAB werkt voor de ROTHSCHILDS EN ROCKEFELLERS en deze beide families samen met de BUSH en CLINTON familie en alle EUROPESE 'koninklijke' families hebben ons en de rest van de mensheid via Zwitserland verkocht aan de CHINEZEN vanwege hun GIGANTISCHE SCHULDEN, die WIJ nooit meer kunnen OPHOESTEN! DAAROM neukt elke politicus de kont van de CHINEES.
ALLES KOMT UIT KLOOTZAKKEN! Hier het artikel.

Als we het VAN HEN moeten hebben!

17/12/2020


Moordpoging op MICHIGAN STEMFRAUDE GETUIGE!

16/12/2020

Zo rekenen de COMMUNISTISCHE BIDEN leeglopers AF MET HUN VIJANDEN nu hun kiesfraudeplannetje in het water is gevallen!


Rechter wil 1.800 moordenaars en pedofielen vrijlaten om ruimte te maken voor vaccinatieweigeraars! De sheriff stuurt hem de bekende alles zeggende middelvinger!
De link naar de Dominionserver om met de stemmen te donderjagen is nog steeds open via SolarWinds! en, SolarWinds kan dan weer worden gekoppeld aan consorten zoals: Obama, de Clintons, China en Hong Kong en die zooi noemen we nu NAZIS, Zionisten, Fascisten en COMMUNISTEN, Stalinisten enz. Dat is hetzelfde gajes dat ons nu regeert in alle landen van de EU en ook zitting heeft in het EU Parlement, banken, universiteiten, Medische maffiabedrijven, olieindustrieën, mediabedrijven en alle andere megabedrijven!

GEEN ENKEL BEGRIP!

16/12/2020

Zo ziet een supermarkt eruit, maar kleine bedrijfjes en winkels moeten gesloten blijven!
Is het niet duidelijk genoeg dat we worden geregeerd door een stelletje CCPNEUKERS die zich gedragen als een stelletje politieke NAZISTISCHE DEBIELEN?


DE REDEN DAT HALF HET MIDDEN OOSTEN EN AFRIKA BIJ ONS ZIT!!

16/12/2020

Nee, dat is geen discriminatie of racisme. Het is gewoon een FEIT! En weer komt het uit een JOOD zijn mond.


In Amerika komt ook steeds meer COMMUNISTISCHE BAGGER bovendrijven


De lichamelijk reacties van het coronavaccin op een rijtje!

15/12/2020

Tja, het wordt steeds duidelijker. De Chinezen willen ons dood hebben en de POLITIEKE KONTNEUKERS werken hier aan mee. Stop dit gekonkel.
Ga vooral niet om de vaccinaties van de VACCINAZI'S!!

naar het artikel met de 'bijverschijnselen' FEITELIJK VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN!
Naar het officiële rapport van de FDA

CORONAMAATREGELEN ZIJN COMMUNISTISCHE MARTELINGEN OM ONS TE HERSENSPOELEN!

15/12/2020

Na diep graven ben ik tot de conclusie gekomen dat onze regeringen niet alleen zijn omgekocht door de CCP, ze passen ook de CHINESE MARTELPRAKTIJKEN toe waar een rapport van Amnesty International uit 1975 al duidelijk over was!
Na het bekijken van onderstaande reportage zal iedereen zoals ik tot dezelfde conclusie komen.
Lichamelijke uitingen veroorzaakt door leven in voortdurende angst komen exact overeen met de COVID-19 symptomen. Daarom hebben ze ook FAKE PCR testen nodig om dit zogenaamde 'killervirus' in leven te houden!
ELKE NATUURGENEZER WEET DAT UW GEEST UW LICHAAM VERDUIVELD ZIEK KAN MAKEN.
WE WORDEN GEMARTELD DOOR DE MENSEN DIE WE HEBBEN VERKOZEN EN DAT IS VOER VOOR ADVOCATUUR EN JUSTITIE!
Als zij in gebreke blijven heeft HET VOLK het recht om de regeringen af te zetten. IN ELK LAND VAN DE WERELD!
link naar het rapport
Naar het Biderman rapport uit 1956
Zie hoe de Chinese Communisten van alle Chinezen en Noord Koreanen KARAKTERLOZE, BALLOZE EN CULTUURLOZE EENHEIDSWORSTEN HEBBEN GEMAAKT. VERGELIJK HET MET DE COVID-19 MAATREGELEN! DAT IS DE CCP HUN DOEL VOOR DE REST VAN DE WERELD, en de omgekochte KLOOTZAKKEN DIE ONS REGEREN SPELEN DIT CHINEES HERSENSPOELEND KUTSPEL MEE!
De CHINEZEN hebben PFIZER, AstraZeneca en GlaxoSmithKline overgenomen. We zijn duidelijk in OORLOG MET DE CHINEZEN EN POLITICI, MEDISCHE MAFFIA, JUSTITIE en DE GENERALITEIT VAN POLITIE EN LEGER NEUKEN DE CHINEES ZIJN KONT OMDAT ZE ONZE FASCISTISCHE REGERINGEN HUN MARTELPRAKTIJKEN BLIJVEN AFDWINGEN!

Mijn oplossing voor het vaccin!

14/12/2020

Het vaccin moet eerst langdurig worden getest op alle politici! Als zij het overleven dan kunnen we stellen dat vaccin veilig is!
En, indien ze de pijp uitgaan dan zijn in ieder geval land en bevolking veilig!
NIET DRINGEN STELLETJE LANDVERRADERS!


Vandaag zal bekend worden welke bedrijven via hun medewerkers over heel de wereld lid zijn van de Chinese Communistische Partij (CCP)!

14/12/2020

PFIZER is al vast één bedrijf dat op de lijst voorkomt! Verder Rolls-Royce, Boeing, Airbus en vaccinmaker AstraZenica!


Ook DE STANDAARD heeft deze lijst! Ik ben benieuwd hoe eerlijk ze gaan zijn, want MSM heeft na de ontboezemingen van de PANAMA PAPERS ook niet alles verteld!
Ik kijk mee pipo's!
DE CCP LEDENLIJST van 8.192 CCP leden die in de VS en het westen werken! (5e Colonne?)
Sidney Powell bouwt op dit moment een RICO rechtszaak op tegen Dominion, Smartmatic, de CCP en Soros! Daarom is de lijst met Chinezen die in het westen werken zo belangrijk!
- - -
Uitkomst COVID-19 test staat al vast voor de test! ALLES IS BEDROG! met name de coronazever, de maatregelen en de statistieken!
Wat is er dan nog over om iedereen opgesloten te houden?
DE GOEDGELOVIGHEID VAN DE KARAKTERLOZE BELGEN ZONDER BALLEN EN ZONDER MOED!


Mijn VISUELE GEDACHTEN!!

13/12/2020

Omdat het mijn VISUELE GEDACHTEN zijn kan ik er onmogelijk over in detail treden!

lees verder

PRETTIG WEEKEND! GA VOOR GEZOND! ONTSPAN in de natuur!

12/12/2020


Vertrouwen op de politiek en hun PROMOTIE VACCINE? NOOIT!

12/12/2020


COLA positief bevonden in COVID-19 test!

12/12/2020

De CORONATESTEN zijn PUUR WAARDELOOS en het was mei 2020 al bewezen in TANZANIA!

We moeten alle COLA uit de rekken halen in alle winkels ter wereld en we moeten direct een antireclamecampagne beginnen die alle mensen MOET VERBIEDEN ooit nog COLA te drinken!
Iedereen die nog COLA drinkt moet zwaar worden beboet!
Hervallers moeten naar heropvoedingskampen worden getransporteerd om daar hereducatie therapieën te ondergaan.
De veewagens van NS en NMBS staan klaar.
Rusland heeft de GOELAG opengezet om de ONVERBETERLIJKE COLADRINKERS te ontvangen.

Of gaan MSM EN POLITIEK HERSENLOOS verder met alle besmettingen te PROMOTEN alsof het iets voorstelt?
lees het artikel
Het originele artikel geplaatst op de site van Reitschuster.de!
Er is PERTINENT BEWIJS DAT DE OVERHEID CORONA PROPAGEERT EN MANIPULEERT. Wie heeft hen omgekocht? TOCH DE CHINEZEN? Want dit bewijst dat ze zich BEWUST gedragen als FASCISTISCHE NAZISTISCHE COMMUNISTISCHE ZIONISTISCHE STALINISTEN! Daarom mogen we DE BOA's en politie ook rustig GESTAPO noemen.
Trump verovert ook steeds meer terrein. Zo kan de CIA geen beroep meer doen op Special Forces in 2021! Verder is het onomstotelijk bewezen dat de CIA meegeholpen heeft om via het buitenland, met medewerking van de regeringen daar, de verkiezingen in Amerika naar Deep State hun hand te zetten! Dat zal Duitsland, Spanje, Nederland en Frankrijk geen goed doen! Ook de EU zooi in Brussel blijft niet ongemoeid!

waarom was het een misdaad in de jaren '30 en '40 om mensen te steriliseren met een vaccin en nu niet meer? Duitse artsen zijn hier na de oorlog voor veroordeeld en opgehangen!

11/12/2020

Met stellige zekerheid weten we dat ALLE COVID vaccins componenten bevatten die vrouwen hun baarmoeder vergiftigen en als ze hier niet aan sterven zeker levenslang geen kinderen meer zullen krijgen. Bill Gates probeerde deze componenten uit in de door hem gepromote poliovaccins in Afrika waar mensen stierven en kinderen verlamd werden. De rest van de gevaccineerde nog levende vrouwen en meisjes kunnen nu nooit meer zwanger worden!

Wanneer komt ons rechtssysteem een keer op gang om al deze misdadigers uit roulatie te halen?
Regeringen, Gates, alle Van Ransten van de wereld en de medische maffia CEO's inclusief?

lees verder

KERST kan gewoon doorgaan! Je kunt zoveel mensen uitnodigen als je zelf wilt!

11/12/2020

In België bestaat er GEEN CORONAWET. Daarom zijn hier alle maatregelen absoluut onwettig!

lees verder

De waarheid over het COVID vaccine!

11/12/2020

Wees niet verbaasd dat ouderen sterven direct nadat ze zijn gevaccineerd. Dit is echter geen complicatie van het virus. Het is waarvoor het VACCINE is bedoeld, RECHTSTREEKS ELIMINEREN van zieken en ouderen met verminderde weerstand!

Zie wat deze arts zegt

Gegroet BARRY SOETORO, oplichter, leugenaar, oorlogsmaniak en eerste BUITENLANDSE president van de VS!

11/12/2020

Als stemmen werkelijk het verschil zou maken, lieten ze het niet toe! Zoals STALIN ooit zei:
"Niet de kiezers maken iets uit, degenen die de stemmen tellen maken uit wie er wint!"

Ik maak hier niet teveel woorden aan vuil. Alles wat er ooit is verteld over 'Obama' zijn geboortebewijs en zijn homoseksuele leven, IS WAAR! Zijn 'vrouw' is een omgebouwde vent en hun kinderen werden geleend! Bewijs is al 11 jaar oud. En hieruit blijkt dat hij een doorgewinterde COMMUNIST is!Waarom hebben de HOERNALISTEN van MSM dit nooit wereldkundig gemaakt op een manier zoals ze nu de leugen CORONA propageren? Nog steeds niet overtuigd dat we worden gedwongen om in een complete leugen te leven?
Iedereen 'verslaafd' aan televisie, radio, krant, FB of Twitter wordt dagelijks GEHERSENSPOELD door MSM media, rijk & machtig en hun kontneukers in de politiek! Dit kunnen ze niet zonder de hulp van BigTech, alle IQ-80 meelopers zoals politie en justitie en de vele andersoortige staatsambtenaren die meehelpen alle waarheden onder de mat te schuiven door ons op fascistische manier te behandelen en alle maatregelen af te dwingen via opgelegde boetes of zelfs rechtsgangen en een strafblad?
ALLES VANWEGE EEN VIRUS WAARVAN GEEN ENKEL LAND KAN (OF DURFT) BEWIJZEN DAT HET BESTAAT!

CIA, MSM, globalisten en onze EU politici maken allemaal deel uit van een groot complot tegen de mensheid!

10/12/2020

Alle onderzoeken in Amerika naar de stemfraude leggen zoveel zogenaamde publieke geheimen bloot dat de elite zich ook niet langer kunnen blijven verschuilen in Europa. Dat is niet alleen voor de HOERNALISTEN die opschrijven wat CIA en hun politieke kontneukers van de globalisten hen vertellen. Ook de EU politiek blijft niet langer buiten schot.
Nog even KLOOTZAKKEN! NOG HEEL EVEN! Ik wed dat jullie helemaal geen 'vredig' kerstfeest gaan hebben en al helemaal niet een 'zalig' uiteinde zullen vieren, net zo min als wij! Alles door jullie fascistische KLOTENMAATREGELEN!
WEES GERUST, ONZE WRAAK KOMT! HEEL ERG SNEL!

naar het artikel

Andere tijd, zelfde scenario!

10/12/2020

Vergelijk het bombardement van Duitsland en vooral DRESDEN (FASCISTISCHE oorlogsmisdaden die de DOOFPOT zijn ingegaan omdat ‘de winnaar’ nu eenmaal de geschiedenisboekjes vult met zijn LEUGENS) met de huidige CORONA SHIT en de daaraan verbonden politieke DODELIJKE verlakkerij van HET VOLK!

lees verder

ECHT NIEUWS dat MSM vergeet te vermelden!

10/12/2020

 1. Twijfel zegeviert. Ziekenhuizen in Amerika verplichten de vaccinatie niet voor hun personeel!
 2. 90% Amerikanen TEGEN COVID vaccinatie
 3. COVID 19 testen zijn waardeloos. (Nog maar een keer onderzocht door een andere entiteit)
 4. Het CORONAVIRUS waar iedereen naar wijst BESTAAT NIET!
 5. Virus is geen pandemie waardig en het vaccin is NIET VEILIG!
 6. We zijn op grote schaal belogen en bedrogen, en onze familieleden zijn opzettelijk vermoord door de Politieke-, Medische- en MEDIA MAFFIA
  Dit kunnen deze FASCISTISCHE NAZISCHOFTEN nooit meer goed maken!
 7. Vaccinatieschade zal worden gepropageerd als complicaties voor COVID-19. Hierdoor kan niemand zijn recht halen om de staat of het petrochemisch bedrijf aan te klagen!
  (Rockefeller veranderde petrochemisch in farmaceutisch omdat hij het wetenschappelijker vond klinken! Maar het is dezelfde shit dan er uit een chemisch bedrijf komt! Onnatuurlijke ZOOI en VERGIF!)

Winkelen in Zweden!

9/12/2020

Zou je onze politieke KLOOTZAKKEN niet LIEVER AFMAKEN ALS JE DIT ZIET?
Denk je echt dat het GEEN hypocrieten zijn? Geen bruinwerkers van NAZI SCHWAB, CCP, Rockefeller en ROTHSCHILD?


Dr. Wodarg en Dr. Yeadon roepen op tot een stopzetting van alle corona-vaccinatiestudies en roepen op tot het medeondertekenen van de petitie

HOEVEEL van DE eigen topmedewerkers van PFIZER hebben ons nu al gewaarschuwd? EN u gaat nog steeds als een MAK LAMMETJE om uw VACCINATIE! BENT U ECHT GEK GEMAAKT DOOR DE MSM MEDIA PROPAGANDA?

Alle politieke partijen bestaan uit HYPOCRIETE, MOORDDADIGE KLOOTZAKKEN

9/12/2020

Zie de waarheid onder ogen stelletje LANDVERRADERS EN MASSAMOORDENAARS!

“Je eet Genetisch Gemodificeerde maïs, je injecteert het niet, deze maïs wordt onherkenbaar verteerd in de maag en darmen, we komen er nauwelijks mee in aanraking. Nu totaal anders. Aangezien we dit RNA niet eten, maar het ongefilterd in ons lichaam laten injecteren, ben ik erg verrast dat dezelfde partijen die tegen genetisch gemodificeerde maïs hekelden, nu niet stilstaan bij hun politiek verhaal, ​​en nog meer, deze vaccinatie promoten.“
--- toxicoloog en farmacoloog prof.dr. Stefan Hockertz

Komt het misschien omdat politici nergens een zak verstand van hebben maar wel alle KLOTENBESLISSINGEN NEMEN voor een compleet volk zonder de juiste ACHTERBAN te raadplegen omdat het gemakkelijker is om voor geld of mooie beloften te zwichten?
Het lijkt er wel op!

Waarin komen meeste NAZI'S die ons regeren overeen?

9/12/2020

DEZE KUTZOOI HEEFT GEEN KINDEREN!
DUS, de TOEKOMST van hun land INTERESSEERT HEN GEEN REET!

ECHT NIEUWS dat MSM vergeet te vermelden!

9/12/2020

 1. Het corrupte financiële doopzieltje van HUNTER BIDEN!
 2. Texas files election lawsuit against Georgia, Michigan, Pennsylvania, and Wisconsin at Supreme Court…
 3. OMINOUS: U.S. POSITIONING NAVAL VESSELS OFF EAST & WEST COASTS; MASSIVE TROOP MOVEMENTS IN CONUS (Gaat China de VS toch aanvallen omdat Trump geen stap opzij doet voor NAZILEIDERS BIDEN EN HARRIS?)
 4. Mossad commandant gedood in Tel Aviv (Trump laat alle Deep State figuren die hem tegenwerken elimineren?)
 5. US Military Air Traffic Quadruples and Everyone's Wondering Why!
 6. US signed deal with ALIEN Galactic Federation to experiment on humans, claims Israeli ex military space chief in bizarre interview (Bestaan ze dan toch?)
 7. Gen. McInerney calls for Trump to invoke Insurrection Act, and Charge Vote Riggers with TREASON (video 5 m)
We overleven de MEDIA LEUGENS WEL!

PFIZER vaccine maakt vrouwen steriel!

8/12/2020

Hoodfdonderzoeker PFIZER research aan het woord


FUCK THE VACCINE!

8/12/2020

Alleen dit medicijn hebben we nodig. De vaccins kunnen worden vernietigd!


De werkelijke maar nog voorlopige Amerikaanse verkiezingsuitslag na onderzoek van de DOMINION stemcomputers in een paar staten!

8/12/2020

Dominion + 'The Open Society' = Soros controleert alle verkiezingen over heel de wereld!


ER IS NOG GEEN FLUIT VERANDERD!

7/12/2020

Karl Liebrecht HAUS ANNO 1933


Ik wil niet opscheppen ...

7/12/2020

Dan zal ik wel gelijk hebben zeker, als ik dit zeg?

Nederlandse Rechtszaak tegen PFIZER!

7/12/2020

Tja, we maken er eindelijk werk van. Sorry voor de advocatuur! Ik besef hoeveel werk en tijd ze er in hebben gestopt. Maar, als je erop moet wachten ....

de aanklacht

Amerikaanse MSM leugens in de kiem gesmoord!

7/12/2020

Voordat de Europese MSM de leugens van de New York Times gaat overnemen wil ik even wat FEITEN over Trump op papier zetten!

lees verder

China dreigt met atoomoorlog!

7/12/2020

De CCP doet geen moeite meer om te ontkennen dat ze de ganse wereld wil controleren. Goedschiks of kwaadschiks.
Nu duidelijk wordt dat het COMMUNISTISCHE plannetje om de verkiezingen in Amerika te saboteren aan het mislopen is, hebben ze gedreigd om een atoomoorlog te starten tegen de VS als Trump niet toegeeft.
Anders gezegd: "China is bereid om de ganse wereld te vernietigen als Trump geen stap opzij doet om DEMENTE COMMUNIST Biden aan de macht te brengen!"
Guo Wengui een zeer RIJKE CHINEES en PARTIJBONS bij de CCP, geeft ook toe dat Wereldoorlog 3 feitelijk al begonnen is door het Chinese virus te propageren en dat zeker niet IEDEREEN het zal overleven!
Zijn betoog op YouTube dat nooit zal worden gecensureerd natuurlijk!
Naar het originele Chinese artikel
Het rapport over de Dominion servers en de internationale bemoeienis in de Amerikaanse verkiezingen!
lees het artikel in het Engels!
Oud-CIA agent klapt uit de school wat betreft verkiezingsfraude!
Amerika traint een groot aantal Special Forces om HARDE DOELEN aan te pakken!
Amerika bouwt alternatieve vliegvelden om China aan te kunnen vallen
Smartmatic geeft toe dat ze geholpen hebben verkiezingsfraude te plegen
HET VOLLEDIGE DOMINION RAPPORT
Gaat al ons DNA werkelijke direct naar China?
Amerikanen worden massaal wakker! Nu alle verwende Europeanen nog door elkaar schudden!


Het 'KILLERVIRUS' bestaat niet! HET VACCIN IS HET KILLERVIRUS!!

7/12/2020

Het is een kwestie van tijd voor alle leugens op straat liggen. Nu allemaal nog de ballen bij elkaar zoeken om deze klootzakken uit WETSTRAAT 16 te halen en hen te veroordelen voor TERRORISME, LANDVERRAAD en MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!

Dr. Charles Morgan: Lezing voor militairen over 'Psycho-Neurobiology and WAR' in West Point!
Maak kennis met de techniek in de vaccins die ze ons SEMI-VERPLICHT allemaal willen toedienen vanwege een niet bestaand virus dat door media, medische maffia en psychopathische politici is verkocht aan de 'domme' massa in de vorm van de GOEBBELS TECHNIEK. Leugens en overdrijven. Van een mug een olifant maken!


Prettig Weekend!

6/12/2020


ANGST IN BEELD!

6/12/2020

ROOD: verlies van mijn GRONDRECHTEN
ZWART: COVID-19


Ook Amerikaanse MSM coryfeeën beginnen op LOCKDOWN maatregelen te schieten!

5/12/2020

Het is duidelijk dat rijk & machtig steeds meer steun van MSM journalisten kwijt geraken. Dwz dat ze hun macht over het volk aan het verliezen zijn. En dat heeft een directe negatieve invloed op de onnozele KLOOTZAKKEN die ons regeren en die de LEUGENACHTIGE COMMUNISTISCHE CORONA PROPAGANDA UIT CHINA BLIJVEN VOLHOUDEN!
HET VOLK KOMT ERAAN PARASITAIRE LEEGLOPERS!


Open videolink
lees het BREITBART artikel


Rockefeller Foundation: 'Project Lockstep 2009'

4/12/2020

HERKENT U de door ROCKEFELLER GEPROPAGEERDE fascistische maatregelen?


Over onze BURGERPLICHT, want die is nog nooit veranderd!

4/12/2020


Nieuws uit de wereld!

4/12/2020

Er is veel meer nieuws dan alleen de LEUGENACHTIGE CORONASHIT die uitsluitend op uw televisiescherm wordt 'getoverd'.
De coronamaatregelen worden door de Chinese overheid hier gepusht en om dit straks te kunnen gebruiken tegen de politiek en hun slaafse hondjes die hier allemaal BEWUST aan meewerken hoor je ook het wat en hoe rondom de Amerikaanse verkiezingsfraude te weten.
Firm That Owns Dominion Voting Systems Received $400 Million From Swiss Bank Acco
Biden heeft nog steeds niet gewonnen
Op heterdaad betrapt
En nog veel meer shit. Het ergst is dat deze mensen niet beseffen dat ze de Chinese Communistische Partij helpen om van Amerika een tweede China te maken.
En, dat is exact wat iedereen doet die hier naar de pijpen van de regerende kontneukers blijft dansen terwijl deze BRUINWERKERS uitsluitend de verborgen agenda van de CCP uitspelen tegen alle volkeren van de EU.
Wanneer gaat het door iedereen zijn GRANIETEN PLAAT VOOR DE KOP doordringen dat we hier te maken hebben met REGELRECHT VOLKSVERRAAD van ALLE POLITICI EN HUN POLITIEKE PARTIJEN, GEEN ENKELE UITGEZONDERD!

Als oud CT'er weet ik verdomde goed wanneer ik geterroriseerd word en ik besef ook door wie.
Alle politici, politie en justitie en iedereen die zo nodig meewerkt om van iedereen een bange conformist te maken!
DAT ZIJN DE TERRORISTEN EN ONDERDRUKKERS! IEDEREEN DIE MEEWERKT OM DE CORONASHIT IN STAND TE HOUDEN!
TOT NU TOE BESTAAT ER NERGENS OP DE WERELD BEWIJS DAT HET SARS-CoV-2 virus bestaat omdat het nergens werd geïsoleerd. Dit brengt 3 cruciale punten om te overdenken naar boven!

 1. Het virus bestaat niet!
 2. Ze geven het niet vrij omdat dan bekend gaat worden dat het een mislukt BIOWAPEN gaat.
 3. en het belangrijkste punt
 4. de PCR testen kunnen niet werken omdat het virus DNA niet bekend is omdat niemand de volledige DNA sequentie heeft of durft vrij te geven!
Er zijn nog meer vragen. Toch die laat ik even voor wat ze zijn.


Dit is de koning en zijn vrouw. Wij zijn hun PINAUTOMAAT!

3/12/2020


'Plastieke' humor!

3/12/2020

Ga ik naar de buurtsuper om inkopen te doen en bestel wat ham in de slagerij dat in plastic wordt verpakt.
Daarna vervolg ik mijn weg en neem ik een brood verpakt in een plastic zak, melk in een plastic fles, zakdoeken in een plastic verpakking, en ovenmaaltijd op een plastic bord, een plastic pot met mosterd en als laatste nog en plastic fles Ketchup.
Dan ga ik naar de kassa en vraag of ik een plastic zak kan krijgen om alles in te pakken.

Daar hoor ik dat ze geen plastic zakken meer verkopen omdat het slecht is voor het milieu!


Zelfs paarden herkennen alle KONTNEUKERS van Rijk & Machtig

3/12/2020


PFIZER VACCIN IS op zijn minst erfelijk belastend en wellicht ook DODELIJK!

3/12/2020

Pfizer heeft in samenwerking met het Duitse BioNTech een – inmiddels in Groot Brittannië goedgekeurd – Covid vaccin ontwikkeld dat met behulp van mRNA menselijke cellen programmeert tot het aanmaken van antilichamen. Er wordt dus geen gebruik meer gemaakt van een verzwakt virus. Deze technologie wordt voor nu voor de eerste keer toegepast in vaccins. Alleen al hierom zijn de gevolgen volstrekt onvoorspelbaar. Daar komt nog eens bij dat een universitair wetenschappelijk team in de VS waarschuwt dat de CRISPR technologie, waarmee genen worden veranderd, nog lang niet veilig en betrouwbaar is. Integendeel, uit experimenten is gebleken dat er allerlei onvoorziene fouten in het lichaam kunnen optreden, met potentieel enorme gevolgen, zelfs voor de volgende generaties.
DAT DE EU POLITIEK AL JAREN GELEDEN IS OMGEKOCHT DOOR SOROS KUNT U LEZEN IN DIT ONDERZOEKSARTIKEL!
lees ook hoe de Jonge aan zijn positie is gekomen.

lees verder

OPROEP AAN DE NEDERLANDSE EN BELGISCHE POLITIEK

3/12/2020

Voor nederland

Horeca bedrijven geven ons in ieder geval hoop met hun aankondiging dat ze halverwege januari hoe dan ook weer opengaan, ongeacht wat ze daar in Den Haag van vinden. Als hun voorbeeld massaal navolging krijgt, in alle lagen van de samenleving, met miljoenen tegelijk, dan zult u eens zien hoe snel deze dictatuur zich gedwongen zal zien om af te treden, en wij weer weer terug kunnen naar het normale leven – het echte normale leven, dus zonder verplichte testen, zonder vaccinaties, zonder mondkapjes en zonder anderhalve meter afstand.
Welke politieke partij durft daar op 17 maart voor te gaan? Deze heeft – vooropgesteld dat de verkiezingen doorgaan en eerlijk verlopen – nu al mijn stem.

Voor BELGIË

Wat Vlaams Belang betreft. ZE DOEN OOK GEEN FLUIT OM ALLE POLITICI DIE ONZE VRIJHEDEN AFNEMEN EEN SCHOP ONDER HUN KONT TE GEVEN.
Jullie zijn wat mij betreft een zelfde soort KONTNEUKERS! Gewoon ordinaire PARASIETEN MET VEEL GEZEIK MAAR ZONDER BALLEN!
Als morgen het BERICHT komt van de REGERENDE FASCISTEN: "het mondmasker is niet adequaat genoeg, we moeten vanaf nu met een banaan in onze reet gaan rondlopen," geven JULLIE ALS MEELOPENDE KLOJO's dan het voorbeeld?


Objectief gezondheidsnieuws

2/12/2020

Ondanks dat in China vanaf begin vorige maand alle varkensvlees op de bon is en het gewauwel van NAZI SCHWAB zijn WEF om zo snel mogelijk vegetariër te worden en vooral overal een mondmasker te dragen heb ik oprecht nieuws.
Trouwens het blijkt dat Johns Hopkins censuur heeft gepleegd wat betreft een gepubliceerd onderzoek naar COVID-19 waaruit blijkt dat de ganse CORONASHIT werkelijk draait om OPLICHTING, PROPAGANDA en FRAUDE MET CIJFERS! Bekijkt u deze voor nu bewaarde artikels!
Uiteraard zijn er nog meer bewijzen.
lees mijn artikel verder
COVID-19 Niet eens te vergelijken met een GRIEP!
Op WEB ARCHIVE maar dat is het terrein van CENSUURGIGANT GOOGLE!
Naar de film hierover


HERHALING van KRITIEKE BOODSCHAP!

2/12/2020

Oproep aan alle advocaten

Als u een advocaat bent of iemand die betrokken is bij een organisatie die legale manieren gebruikt om de wereld te hervormen, neem dan contact met ONS op.
We willen een netwerk opbouwen waar mensen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken om deze oorlog te winnen.
Veel grondwetten in verschillende landen lijken op elkaar en wat Rick Martin hier doet, kan wereldwijd worden toegepast, met de juiste advocaten die het kunnen aanpassen om hun corrupte regeringen neer te halen.

lees verder

CIA Directeur in Duitsland gearresteerd!

1/12/2020


KLOOTZAK VAN RANST VALT DOOR DE MAND!

1/12/2020

HIEP HOI, het uur der waarheid heeft geslagen! Van Ranst heeft zichzelf tot GROOTSTE LEUGENAAR EN MASSAMOORDENAAR VAN BELGIË UITGEROEPEN OMDAT DIT SOORT PSYCHOPATEN NU EENMAAL HUN EGO GESTREELD WILLEN HEBBEN?!

lees verder

Goedemorgen regerende klojo's en Medische PRUTSERS! We hebben nog steeds een immuunsysteem! En, dat werkt VERDUIVELD GOED want er vallen nog steeds niet meer doden dan tijdens een griepseizoen! KILLERVIRUS ME HOELA! GOEBBELS AANPAK VIA MSM, ja!

1/12/2020

We raken in paniek over besmette “gevallen”, zelfs als ze niets zeggen over ernstige gevolgen. Vermijden en uiteindelijk onderdrukken zijn de sleutelwoorden van de dag, voor een virus dat naar elke historische standaard relatief mild is, zoals Holman Jenkins zojuist heeft uitgelegd.

lees verder
</