In heel de wereld neemt politiegeweld toe als men merkt dat coronamaatregelen niet worden gevolgd en als men DEMONSTREERT!

30/11/2020

POLITIE is nu WERKELIJK UITGEGROEID TOT GESTAPO, SA en SS. Deze namen verdienen ze en de regeringen die NAZISTISCHE/ COMMUNISTISCHE en fascistische maatregelen blijven handhaven zijn geen haar beter dan HITLER terwijl onze HOERNALISTEN GOEBBELS blijven spelen en hun dagelijkse portie leugens spuien in de media!

lees verder

KRITIEKE BOODSCHAP VOOR ALLEN!

30/11/2020

We werken samen met verschillende advocaten wereldwijd om krachtige juridische oplossingen voor te bereiden om de misdaden tegen de menselijkheid te bestrijden.
We hebben net een echte Amerikaanse held aan de telefoon gehad, Rick Martin van de Constitutional Law Group. Hij is een zeer ervaren advocaat die tienduizenden winkels en bedrijven in de Verenigde Staten heeft geholpen open te blijven, ondanks de lockdowns!

lees verder

Opwarming van de aarde?

29/11/2020

Voor wat het waard is, het sneeuwt behoorlijk in Australië!
De GROENE AGENDA kan mooi op stal!

Groen is de BELASTINGPARTIJ van deze regering, en dat terwijl alles berust op een FALIEKANTE LEUGEN!


Onze overlevingskans in deze wereld

29/11/2020

Geniet nog wat van het leven nu het nog kan. Trek u niet al teveel aan van de NAZISTISCHE CORONAMAATREGELEN. De staat blijft al in gebreke vanaf dag 1. Ze kunnen het bewijs, voor het bestaan van het virus, niet op tafel leggen. NERGENS. Ook in CHINA NIET!
Met andere woorden: 'de EU landen, met voorop België en Italië, neuken de kont van de Chinees en rijk & machtig!'

Artikel 77 van het Handvest van de Verenigde Naties, aangenomen in San Francisco op 26 juni 1945: (1) Het trustsysteem is van toepassing op ... b) Soevereine gebieden die door vijandelijke staten als gevolg van de Tweede Wereldoorlog afgescheiden werden... of
Hoofdstuk XII: Het internationale trustsysteem Art. 75 "De Verenigde Naties zetten onder hun gezag een internationaal trustsysteem op voor het beheer ..."

DE VN IS AL LANG DE WERELDREGERING EN NU WORDT HET VOLGENS DE HEERSENDE MASSAMOORDENAARS TIJD DAT ZE ONS ALLEMAAL GAAN ONDERWERPEN.
Is de LEUGENACHTIGE WHO geen onderdeel van de VN?


Hier wat nieuws over wat gaat gebeuren als NAZI SCHWAB zijn zin krijgt!


Trump won de verkiezing met 100%

28/11/2020


Na ARD zegt ook RTL WEST dat de coronamaatregelen ACHTERLIJK zijn!

28/11/2020

De media zijn over het algemeen volledig gelijkgeschakeld. Kritische geluiden over het coronabeleid hoor je nauwelijks. Daar begint in Duitsland mondjesmaat verandering in te komen. Neem bijvoorbeeld het commentaar van RTL West-chef Jörg Zajonc afgelopen donderdag op de verlenging van de lockdowns, in Duitsland ook wel ‘shutdowns’ genoemd.
Ook ultra rechts Duitsland beraadt zich op verdere stappen!
Bedenk, beste politici. Waar de REVOLUTIE ook begint, DEZE ZAL OVERSLAAN NAAR ALLE LANDEN VAN DE EU! JULLIE LEUGENS LIGGEN OP STRAAT! NEEM ER AFSTAND VAN EN BEVRIJDT HET LAND UIT AL DEZE ONNOZELE TOESTANDEN!
Lancet publiceert nu dat alle CORONAMAATREGELEN sterk overdreven zijn!
Volgens een artikel in NATURE bestaat het virus helemaal niet (meer)!
Geloofwaardigheid PCR test volledig onderuit gehaald! COVID BELEID HEEFT GEEN BASIS MEER!
Waarom heeft geen enkele HOERNALIST van de MSM de ballen om dit te zeggen over de LOCKDOWN? ECHTE JOURNALISTEN PUBLICEREN DAT PCR-test voor geen meter deugt. Hebben onze hoernalisten hun ballen nog niet gevonden?

CORONALEUGENS OP EEN RIJ

lees verder

TWEEDE DOT COM BUBBLE op komst!

28/11/2020

Als alles duurder wordt, heb je dus last van inflatie. Een inflatie die volgens de banken en andere leugenaars niet schijnt te bestaan. Steeds meer huisvrouwen klagen er over! Dat zijn de mensen die je NIETS kunt wijsmaken. Ze moeten met steeds minder geld toekomen en ze moeten steeds meer betalen voor dezelfde boodschappen!
COVID-19 heeft de ganse economie zowat stilgelegd en alle aandelen noteren huizenhoog! Tja, dat kun je nog wat langer blijven geloven maar dat gaat een zware tegenvaller worden. Dump alles wat u aan aandelen hebt en zet het om in edelmetaal. U zult u en uw gezin er een groot plezier mee doen voordat de ganse gemanipuleerde beurs in elkaar stort!
Beste belegging op dit moment is ZILVER. Goedkoop en haalbaar voor iedereen.
Ook deze markt is gemanipuleerd! Normaal is de ratio tussen 1:18 tot 20. Op dit moment is het 1:77.
Als je koopt, koop dan FYSIEK, geen papieren rotzooi, dat is even waardeloos dan aandelen of obligaties!


SOROS GEARRESTEERD VOOR VERKIEZINGSFRAUDE!

27/11/2020

DE EERSTE ZWARTE KHAZAAR IS VAN DE STRAAT GEHAALD!
DE REST ZAL SNEL VOLGEN! OOK IN NEDERLAND!

naar het artikel
Dominion connecties gedocumenteerd


Waarom is er geen nieuws uit Argentinië?

27/11/2020

Heeft MSM nog niet ontdekt wat er zich afspeelt in Argentinië. Iedereen verlaat het land!
Ja juist, het geboorteland van de Nederlandse koningin. Zou ze echt niet weten wat er zich afspeelt?
Waarom maakt zij zich niet ongerust om haar familie en vrienden?
Blijven al deze KLOOTZAKKENFAMILIES buiten schot? Is dat waarom we niets horen over Argentinië?


VOOR DE GOEDE ORDE!

27/11/2020

Het zijn niet de kleinzielige slapende schapen die ik wakker wil krijgen.
Ik wil de slapende leeuwen wakker maken die exact begrijpen WAT IK BEDOEL!
ALLES WAAR IK OVER SCHRIJF IS GERELATEERD!


KICK ASS - NO MORE BULLSHIT!

27/11/2020


  1. Steeds meer advocaten van Trump op het oorlogspad!
  2. President van Brazilië: "Ik neem de coronavaccinatie niet!"
  3. Trump ontslaat plotseling 11 verschillende militaire 'adviseurs', waaronder Henry Kissinger, Madeleine Albright, en enkelen door Mattis aanbevolen. Operatie 'DRAIN THE SWAMP' in volle actie!
  4. Dominion ook in relatie gebracht met Obama entiteit ACORN!
  5. Kiesfraude gaat viraal. Alle rechtszaken worden openbaar met openbare verhoren van alle geklaagden en getuigen!
  6. MEDIA massaal omgekocht om Chinese Communistische Partijpropaganda te pushen. Ook de EU is communistisch en dat zie je aan alle GENOMEN MAATREGELEN stilzwijgend toegestaan door de 'oppositie' in elke EU BANANENREPUBLIEK en zonder commentaar van en uit ALLE IDIOTE POLITICI EN HUN PARTIJEN. Ze neuken elkaars kont en die van de CCP!
NAZI BIG-TECH


foto voor de GROENE MAFFIA en hun hersenloze conformisten!

26/11/2020

Hieronder ziet u een laadstation voor uw elektrische auto. De 'groene' stroom wordt geleverd via een generator werkend met een dieselmotor.
GROENE ENERGIE is TOTALE ONZIN. Zelfs alle windmolens in België produceren nog niet eens genoeg elektriciteit om alleen de stad BRUSSEL 24 uur lang van Electra te voorzien!
STOP MET DROMEN, ONNOZELAARS! Jullie worden door de 'GROENE' kluit bedrogen waar jullie bijstaan en hebben het niet door!


AstraZenica = criminele organisatie

26/11/2020

Als het erom gaat zijn ALLE FARMACEUTISCHE BEDRIJVEN criminele organisaties. En we worden door criminele regeringen aan hen overgeleverd, zelfs indien ze ons daarvoor op allerlei manieren moeten dwingen!


Het is zover. De eerste 'KRAKEN' rechtszaak tegen stemfraude zal starten in GEORGIA!

26/11/2020

De aanklacht bestaat uit 104 pagina's en valt nu tijdens THANKSGIVING bij de beklaagden binnen.
PRETTIGE FEESTDAGEN DAN MAAR, ZEKER?

The Kraken came down to Georgia on this Thanksgiving Eve in the form of a 104 pg BOMBSHELL complaint exposing the massive fraud that overwhelmed the 2020 Georgia Elections. Georgia, you are most certainly on our minds. Link to filing to come, stay tuned!

Zoetjesaan wordt het ook de EUROPESE regerende en andere collaborateurs van Rothschild en Rockefeller te heet onder de voeten! Maar van ons, de VRIJHEIDSSTRIJDERS, moet u geen clementie meer verwachten! Als het aan ons ligt, SCHOREM, dan wacht jullie alleen nog HET SCHAVOT!
We weten dat het COVID-19 'virus' onderdeel is om ons via lockdowns met steeds meer vrijheidsberovende restricties naar een NAZILAND 2.0 te dwingen waar HITLERS, GOEBBELS en andere massamoordenaars alles te vertellen hebben daarbij geholpen door hun GESTAPO en SS kaders!
Wel, hier is een UITWEG! Wat we nodig hebben zijn advocaten en rechters met ballen die tegen hun eed van trouw aan koning en grondwet durven ingaan.
DE STAAT IS TOT NU IN GEBREKE GEBLEVEN WAT BETREFT HET BEWIJZEN DAT 'HET VIRUS' BESTAAT!
GEEN VIRUS = GEEN VACCINATIE!
Daarom start er nu in de VK een proces dat de al dan niet verplichte vaccinaties gaat stoppen. WAAROM DOEN WE DAT NIET OVERAL?
De berichtgeving over het proces.

Hier de VOLLEDIGE AANKLACHT voor de rechtszaak in GEORGIA!

Opzitten en pootjes geven!

26/11/2020


Cijfers en artikels die de leugens BENADRUKKEN:
Waarom gaan de normale GRIEPCIJFERS naar beneden en stijgen de coronacijfers?
CORONA IS VOORBIJ. Tweede Golf uitsluitend gebaseerd op leugenachtige PCR TESTEN!
COVID-19 is de grootste oplichterij die er ooit op aarde is uitgedacht!
Het zwarte gat van 100 biljoen, gemaakt door de banken en te verhalen op ons!


HOE ZIT DAT HIER IN DE BANANENREPUBLIEKEN VAN DE EU. Gaan we die regerende MASSAMOORDENDE EXTREEM LINKSE zooi nog een trap onder hun reet geven of hoe zit het!


SARS-CoV-2 is een 'milsukt' BIOWAPEN!

25/11/2020

Zoals iedere lezer wel al gemerkt heeft, geloof ik niet in het bestaan van HET coronavirus! En nu ga ik u exact uit de doeken doen waarom dit zogenaamde COVID-19 virus een farce is.

lees verder

Lieve God, kunt u Fauci, Gates en alle massamoordenaars die ons nu regeren niet naar DE HEL trappen? Of moeten we het zelf maar doen!

24/11/2020

FAUCI: liegende LUL DE BEHANGER 1e klas!

De grootste bedreiging voor de volksgezondheid waarmee Amerika momenteel wordt geconfronteerd, is niet het Wuhan-coronavirus (Covid-19), aldus Anthony Fauci. Het zijn Amerikanen die van plan zijn de snel naderende experimentele Covid-19-vaccins van Big Pharma te weigeren. (DE HITLER/GOEBBELS TACTIEK WERKT NIET MEER)

lees verder

Open brief(je) aan het Grondwettelijk Hof van België!

24/11/2020

Deskundigen: verplicht dragen mondkapje is wettelijk niet mogelijk

Wanneer gaan jullie, jullie ballen een keer bij elkaar zoeken?
DE REGERING overtreedt onze grondwet,dat betekent dat ze afgezet mag worden omdat ze een gevaar voor de Belgische bevolking is.
Deskundigen: verplicht dragen mondkapje is wettelijk niet mogelijk
Het wettelijk verplichten van het dragen van een mondkapje is volgens rechtsgeleerden in strijd met de Grondwet.

WEL?
WANNEER STUREN WE DEZE MARXISTISCHE, GENOCIDE PLEGENDE MASSAMOORDENAARS EN GATLIKKERS VAN RIJK & MACHTIG NAAR HUIS?

Volgens mij kan dat vandaag nog en zeker voor de komende FEESTDAGEN!


VN zegt onverbloemd dat Nederland Racistisch is en discrimineert!

23/11/2020

Het is deze moorddadige KLOOTZAKKERIJ die vandaag de dag nog steeds wordt onderhouden van ons gestolen loon in de naam van belastingen.
Als al deze klootzakken en ook de Koninklijke familie zelf eens zouden gaan werken voor het onderhoud van de ganse ZEVER die ze zo nodig in leven willen blijven houden, zou het al een ander beeld geven.
Waarom moeten wij een complete rijke koningsfamilie hun paleizen onderhouden samen met een corrupte regering? ZIJN WE ALLEMAAL ONNOZEL?KLOOTZAKSKES, HET TRIBUNAAL KOMT ERAAN!

23/11/2020

JULLIE ZIJN TE VER GEGAAN!


Daarna is alles rozeschijn en manegeur voor HET VOLK!


CD MEDIA brengt de onverbloemde waarheid! Er bestaat een internationale criminele samenzwering die al tientallen jaren actief is en zich over de vele continenten heeft uitgebreid!

23/11/2020

CD Media kon na heel wat uitputtende vergaderingen en samenkomsten met hun Oekraïense bronnen de vele verschillende bewijsmaterialen wegstoppen en huiswaarts trekken.
Q heeft gelijk gehad over de ganse lijn en het bewijs is overdonderend voor hun beweringen.
Onze wereld wordt geregeerd door een internationaal misdaadsyndicaat! En, dat is nog niet alles!

lees verder

Meer nieuws over de kiesfraude in de VS!

23/11/2020

Weekend nieuws

Wat voor spel speelt TRUMP hierin.


Hacken van Dominion servers was altijd al een makkie!
Waarom probeerde de staat COLORADO dit document te verbergen?
Sidney Powell zal als eerste de staat Georgia aanpakken. Daarna is werkelijk het hek van de dam! Advocaten van Trump met het leven bedreigd!
Patent Dominion stemcomputers komt via de 'ROYAL' Bank van Canada direct in handen van Rothschild. Tja, de wereld is rond, niet?


Ik trek er weer vanonder. De coronashit kan me gestolen worden

21/11/2020

Een fikse wandeling en nadien een heerlijke maaltijd in een Luxemburgs restaurant!
Je bent toch compleet onnozel om thuis te blijven zitten met dit mooi weer! Alleen labiele conformisten van kontneukende regeringen blijven zielig thuis zitten, verdoken in hun zelfmedelijden!
Gaan jullie maar om jullie vaccinatie. Ik vergelijk jullie met de joden die zonder problemen of tegenstand in veewagens werden geladen en opgestookt in de 'vernietigingskampen' van de Duitsers. Als die zever waar zou zijn natuurlijk! Er zijn ook een ander soort boeken geschreven, geloof me!


Het onderzoek naar het PFIZER vaccin laat zien dat u wordt verneukt door de Medische maffia en UW REGERINGEN!

21/11/2020

Een uittreksel van het originele artikel.
Voor nu wil ik niet op de toevoegingen ingaan. We gaan ons focussen op het ECHTE EFFECT van dit vaccin want dat is, ondanks het vernoemde percentage NIET MEER DAN WAARDELOOS. Het gaat niet om genezen van een 'verschrikkelijke' ziekte het draait meer dan zeker om iedereen zo bang te krijgen dat ze zonder morren om het vaccin komen! En, daar stel ik serieuze vragen bij!
Waarom moeten we met ZULKE WAARDELOZE VACCINS worden geïnjecteerd?

lees verder

Even over TRUMP!

20/11/2020

Trump overwon Dominion (stemfraudecomputers)
Trump overwon de democraten
Trump overwon Hollywood
Trump overwon MSM
Eindconclusie: Trump heeft gewonnen.


TOP MEDICI VERKLAREN CORONA TOT TOTALITAIRE OPLICHTERIJ!

20/11/2020


naar het artikel
Waarom er niets zal veranderen als we geen ECHTE actie ondernemen!
Venezuela was proeftuin voor stemfraude!


Genoeg is genoeg! Haal alle regeringen in de EU neer. Voor het beleid van deze Stalinistische LANDVERRADERS hebben we niet gekozen!

19/11/2020


Leven we straks in een NAZISTISCHE/COMMUNISTISCHE/MARXISTISCHE werkelijkheid 2.0?

19/11/2020

Ik wil het niet! Ik geef geen toestemming! Ik wil geen muilkorf dragen, ik wil geen test en geen vaccinatie! Ik wil geen 5G, geen één wereldregering en geen globalisatie. Geen regering die danst naar de pijpen van Rijk & Machtig!JOE BIDEN EN OBAMA zijn criminelen!

19/11/2020

Joe Biden is een regelrechte crimineel. Ipv van presidentje-elect te spelen zou hij opgesloten moeten zitten, samen met Obama! Waarom staan dit soort KLOOTZAKKEN boven de wet? Is dit waarom 'vrouwe Justitia' een blinddoek draagt!
Ook in België en Nederland? Is dit waarom de Stalinistische MASSAMOORDENAARS ons kunnen blijven regeren zonder dat justitie en politie het VOLK helpen om onder dit Marxistische CCP/EU regime uit te komen?
Dit is nu juist waarom Polen en Hongarije dwarsliggen wat het EU MAFFIA budget betreft.
Ze werden al een keer uitgezogen door een grootmacht. Beide landen zouden op handen moeten worden gedragen en de POLITIEKE EU CRISIS HIEROVER IS VAN HARTE WELKOM OM DE GANSE KLOOTZAKKERIJ TE STOPPEN EN IEDEREEN, zonder pensioen en veel te dik salaris plus allerlei onkosten, NAAR HUIS TE SCHOPPEN! Ga maar 'doppen', PARASITAIRE LEEGLOPERS!


Bijna oorlog in EU! Polen en Hongarije laten zich NIET uitzuigen door deze MAFFIABENDE!
Het laatste nieuws over het vaccin! Weiger de vaccinatie ten alle tijde!

lees het artikel over STAATSCRIMINELEN Biden en Obama!

Loesje

19/11/2020


Dominion stemcomputers deelt een volledige kantoorverdieping met extreemlinkse, aan George Soros te linken, groepering!

18/11/2020


Huidige journalistiek vermoordt de waarheid!

18/11/2020


Propaganda is altijd FAKE NEWS!

18/11/2020

MSM vertelt u wat 'waar' is? Wel, we zullen even op zoek gaan of MSM staatspropaganda=FAKE NEWS verkondigt en u de waarheid vertelt!

lees mijn artikel verder
Trump won met meer dan 70% en zeker 400 kiesmannen!
Over censureren gesproken. Dan kun je toch alleen maar STAATSPROPAGANDA te zien en te horen krijgen?
Met de feestdagen in het verschiet weigeren steeds meer politiemensen in Amerika de coronamaatregelen te handhaven. WANNEER KRIJGT DE POLITIE IN NEDERLAND EN BELGIË eindelijk een keer ballen!
Alec Baldwin zal zijn laatste film wel gemaakt hebben nu hij de verkeerde konten kust!


Nederlandse Landmacht bespioneert op onwettige gronden haar bevolking!

17/11/2020

De spionage acties van de Nederlandse Landmacht laten zien hoe de regerende stalinistische massamoordenaars met de handen in het haar zitten. Als veteraan weet ik exact wat de richtlijnen zijn, en deze geheime militaire clubjes werken in het geniep mee om de GREAT RESET er door te drukken.
Dus, ook zij zijn anti-Trump en daarom zijn ze PRO-GATES/CORONA/ROCKEFELLER/ROTHSCHILD en vele andere veel te rijke leeglopers die de TOTALITAIRE CONTROLE WILLEN OVER IEDEREEN TER WERELD!
Het is ongekend, het leger mag nauwelijks iets in Nederland. Militairen mogen online net als andere ambtenaren hooguit op de website van de NOS kijken welke demonstraties tegen coronamaatregelen eraan komen, of zien wat trending topics zijn op Twitter. Maar een Facebookaccount van een individu bestuderen mag niet, sowieso niets wat tot individuen leidt. Laat staan online groepen bezoeken om een protestbeweging in kaart te brengen. Dat is inlichtingenwerk en aan strenge regels gebonden.


Waar zijn al deze COMMUNISTEN ZO BANG VOOR? Dat Biden toch zal verliezen?


Van Sinterklaas aan RUTTE!

17/11/2020


Meer over de STEMFRAUDE in AMERIKA!

17/11/2020

In geen enkele van de MSM zenders of kranten hoor je iets over de inbeslagneming van de Dominion servers in Frankfurt, op zaterdag, 14/11/2020 in de vroege morgen. Wat de kabal heeft verzaakt is, rekening te houden met Trump zijn overlevingstechnieken.
Deze man is een keiharde zakenman, geen politicus, niet te chanteren en ook niet om te kopen omdat hij rijker is dan menige pipo die hem om zou willen kopen, is een paar keer failliet gegaan en heeft ondanks alles weer zijn onmetelijke rijkdom op kunnen opbouwen. MSM probeert iedereen wijs te maken dat Trump een 'gangster' zou zijn en dat hij speciale behandelingen kreeg van de belastingdienst in Amerika.
Als u wilt weten WIE ER FAKE NIEUWS BRENGEN, moet u dit een keer bekijken en beluisteren!
Biden wordt teruggefloten door het Congres. Hij is bijlange nog niet tot president verkozen!

lees verder

Vaccinaties zijn waardeloos en dat wisten ze al in 1889!

17/11/2020

naar het boek

Voortdurende CENSUUR breekt Facebook en Twitter zwaar op!

16/11/2020

De laatste week hebben censuristen met hen door Bill Gates betaalde 'fackt-checkers' 1 miljoen mensen verloren die allemaal zijn overgestapt naar PARLER!
Steeds meer mensen komen erachter dat ze worden belogen door regeringen en medische maffia. Dat hun ongenoegen wordt gecensureerd door Twitter, Facebook en GOOGLE nemen ze niet langer. DE COMMUNISTEN ZIJN FLINK en DIEP in hun eigen vingers aan het snijden op deze manier.
BIG TECH CENSUUR

naar het artikel

Officieel is er nog steeds geen president verkozen in de VS. Trump blijft president totdat het ganse fraudeverhaal is opgelost!

16/11/2020

De EU was toch weer wat voorbarig om de demente Biden te feliciteren! Maar wat kun je verwachten van wat geselecteerde KONTNEUKERS die mooi op kunnen zitten en pootjes geven aan de Rothschilds en de Rockefellers!


SYMPTOMEN COVID-19 ZIJN GELIJK AAN 5G VERGIFTIGING

16/11/2020


Commentaar van FOX NEWS!

16/11/2020


--- Bill Gates betaalde BLM terroristen om stemmen te tellen! DEZE KLOOTZAK IS EEN LANDVERRADER en MASSAMOORDENAAR! WAAROM LOOPT DEZE IMBECIEL NOG STEEDS ONGESTRAFT EN VRIJ ROND? WAAROM ADOREREN ONZE OMGEKOCHTE STALINISTISCHE POLITIEKE MAFFIOSI EN MEDISCHE LEEGLOPERS DEZE STRONTBAAL! ZE DIENEN (BEWUST?) ZIJN VERBORGEN AGENDA!
--- TWEEDE CORONAGOLF en daaraan gekoppelde LOCKDOWN, is PURE VOLKSVERLAKKERIJ, gebaseerd op LEUGENS die ten alle tijd kunnen worden ONTKRACHT indien we een paar advocaten en rechters met BALLEN zouden hebben in onze BANANENREPUBLIEKEN VAN DAS VIERTE REICH!

Hillary Clinton bijna gelyncht door Trump aanhangers, nadat Biden haar voordroeg als ambassadeur bij de VN!

Dr. Judy Shelton: economisch adviseur van president Trump

16/11/2020

Deze week, na veel vertraging en tegenwerking van Democraten en zelfs enkele Republikeinen, kon Judy Shelton worden toegevoegd aan de raad van gouverneurs van de Federal Reserve. Zoals u weet, is zij de genomineerde van Trump en een pleitbezorger van gezond geld en een gouden standaard! Dr. Shelton is helemaal niet zoals de meeste bestuursleden van de Federal Reserve; hier zijn slechts een paar van haar standpunten:

  1. Ze wil dat de centrale bank zich richt op 0% inflatie, niet 2%, wat de koopkracht van de spaarders wegvreet. Ze wil de integriteit van de valuta beschermen, niet als een vorm van sluipende belastingheffing gebruiken, naar onze mening.
  2. Ze heeft zelfs de vraag gesteld waarom een land überhaupt een centrale bank nodig heeft, het is te vergelijken met een organisatie uit het Sovjettijdperk.
  3. Ze is ertegen gekant dat banken onevenredige risico's nemen, zoals die welke de financiële wereld op de knieën dwongen in 2008.
ZIJ WIL DE GOUDSTANDAARD INGEVOERD ZIEN ZOALS TRUMP DAT OOK WIL.
DIT IS DE WERKELIJKE REDEN WAAROM TRUMP NIET MAG WORDEN HERKOZEN, ER EEN ONBEKEND VIRUS RONDDWAALT, WE EEN LOCKDOWN HEBBEN, WE NIET NAAR HET BUITENLAND MOGEN, DE MIDDENSTAND WORDT AFGEBROKEN, AL ONZE BURGERRECHTEN WORDEN AFGENOMEN. WE ZIJN OVERGELEVERD AAN EEN STELLETJE STALINISTISCHE KONTNEUKERS VAN DE BEKENDE BANCAIRE EN MEDISCHE MAFFIAFAMILIES EN WE GAAN STRAKS ALS GELDAUTOMAAT DIENEN VOOR DEZE KLOOTZAKKEN!
ALS DIE LUL VAN GATES ZIJN ZIN KRIJGT NATUURLIJK! DIE KLOJO HEEFT TOT NU TOE ALLES EN IEDEREEN OM KUNNEN KOPEN MET HET WAARDELOZE SCHIJTPAPIER VAN ROTHSCHILD! DAT IS DE SHIT DIE U OOK 'GELD' NOEMT! ALS U ZICH LAAT VACCINEREN WORDT U EEN WANDELENDE BANKKAART!

Dit gebeurt er als beide Khazariaanse maffiafamilies hun zin krijgen en nadat u bent gevaccineerd met de GATESSHIT!!

ROOT Dominion server spreekt de waarheid!

15/11/2020

Uit de onbewerkte gegevens op de server die in beslag werd genomen door het Amerikaanse leger in Frankfurt, bleek dat Trump eigenlijk 410 stemmen op het kiescollege won!Wie is toch DE Amerikaanse CLOWN?

14/11/2020


Het bewijs dat DE MEDIA als propagandamachine van de STAAT dient!

15/11/2020


Pelosi al uitgekotst door haar eigen democratische partijgenoten!

Trump heeft gewonnen, de fraude is BEWEZEN!

DE STRIJD is pas over als de LAATSTE KLAP is uitgedeeld!!

15/11/2020


John Voigt - Ieder van ons kent de waarheid!


Ik wens u een prachtig weekend toe. Blijf niet binnen! Trek erop uit!
FUCK DE CORONALEUGENS!

14/11/2020DE DOODSTRAF WACHT voor allen die bewust hebben meegewerkt aan de verkiezingsfraude in AMERIKA!
---
De bewijzen stapelen zich op! Ook de EU regeringen moeten zich behoorlijk zorgen beginnen te maken. Waarom zouden de Amerikanen ONZE REGERENDE COMMUNISTEN niet komen oppakken?


Het DOOPZIELTJE van SCYTL!

14/11/2020

Newsmax rapporteerde als eerste de RAID van Amerikaanse Special Forces op het SCYTL bureau in Frankfurt. Daar werden alle computers en servers in beslag genomen.
Het hoofdkantoor van SCYTL staat in Barcelona. Het houdt zich bezig met elektronische stemcomputers over heel de wereld en ze blijken allemaal heel erg gevoelig te zijn voor manipulatie.
Dat is echter niet alles. SCYTL heeft niet te ontkennen connecties met Soros en de democratische partij in Amerika en waarschijnlijk ook met de socialistische partijen in Europa, hoewel dit nog niet volledig duidelijk is!
Ook een belangrijk punt is, dat medeoprichter van MICROSOFT, Paul Allen, via zijn investeringsbedrijf VULCAN zeker 40 miljoen in het bedrijf heeft gestopt! Ook BILL GATES blijkt heel wat aandelen in het bedrijf te hebben.
Zodoende zijn dezelfde personen die de volledig economie willen afbreken door de mediapromotie van een dwaas onbekend virus weer dezelfde KLOOTZAKKEN die voor de tweede keer een demente president aan het roer willen.
Begrijpt u nu waarom CROOSJOVITSJ premier moest worden in BELGIË en Vandenbroekovitsj de minister die alles heeft te vertellen over wat artsen en ziekenhuizen wel of niet mogen doen? Ze neuken duidelijk de konten van het Stalinistische/Khazariaanse SCHORUM.

Zeg regerende Stalinistische MASSAMOORDENAARS in België en Nederland, hoe langer jullie dit coronatoneelspel en de daar uitvloeiende maatregelen volhouden, des te meer bewijsmaterialen er door ons vergaard gaan worden waaruit blijkt dat jullie dit spel bewust meespelen. Het zou toch wel eens de doorslag kunnen geven om jullie niet te pardoneren in de toekomst!

Het frauderen van de Amerikaanse verkiezingen zullen de COMMUNISTEN hier en in AMERIKA niet gratis gedaan hebben!

naar het artikel

Democraten trapten met twee voeten tegelijk in de val

14/11/2020

Beseft u nu hoe DOM de-(genen) zijn (van de pipo's) die ons regeren en vooral hoe IDIOOT de touwtjestrekkers zoals Rockefeller en Rothschild zijn? Deze leeglopers en parasieten noemen zich 'speciaal' terwijl ze een cruciale fout hebben gemaakt. Denken dat Trump zich zonder slag of stoot zou laten doen!
In Europa is iedereen ZO LAM geslagen dat het woordje LOCKDOWN genoeg is om de middenstand af te breken en iedereen zonder vorm van protest in zijn kot te houden. In Amerika echter lukt dat niet. Daar hebben ze door SOROS gesponsorde (bewegingen) nodig zoals Black Lives Matter (BLM) om de volledige middenstand kapot te maken door hen, met hulp van lokale politiek en politie, alles te laten vernietigen en plunderen!
BLM is een beweging die het blanke ras wil uitroeien! Als je als blanke sympathiseert met deze racisten, ben je een ordinaire OETLUL!
Amerika vecht voor het behouden van TRUMP als president omdat hij het enige blok is dat tussen ons en de totale COMMUNISTISCHE onderwerping van de wereld staat. Denk aan KLOOTZAK SCHWAB zijn uitspraken. Lees zijn verdomde BOEK!
Luister niet naar wat onze regerende STALINISTEN ZEGGEN, zie wat ze doen ! Want dat is wat er gebeurt! Ze breken BEWUST onze economie af!
En, de reden hiervan heeft GEEN ZAK met dat KLOTENVIRUS te maken. We hebben echt al veel ergere EPIDEMIEËN meegemaakt. Alleen ze werden niet breed uitgemeten in de media! Dat is het verschil! We leven in een tijd dat de staat ons via een staatscomplot ALLES ZAL afnemen als we hen bezig laten!
Het kan toch niet zo zijn dat Amerika voor de tweede maal een DEMENTE PRESIDENT 'KIEST' ?

naar het artikel

Instructies voor stembiljet ontvangen per post!

14/11/2020


BEWIJS: GSK vaccin maakt u onvruchtbaar en veroorzaakt KANKER!

14/11/2020

Naar de website van de organisatie: govote.org.uk

Wie zitten er achter de 'CORONACRISIS'?

14/11/2020

Gevaccineerden zullen in de toekomst licht geven!

13/11/2020


'Spaanse' GRIEP: Alleen de gevaccineerden stierven!

STEMFRAUDE in VS gaat VIRAAL!

Zelfs overleden mensen brachten hun stem uit!

13/11/2020ARTIKEL: 'Verkiezingen in VS ILLEGAAL verklaard'


Pasteur was mis over de ganse lijn. De waarheid over bacteriën en virussen!

13/11/2020

Feitelijk staat de huidige 'moderne geneeskunde' al stil sinds PASTEUR! En dat is bijna 150 JAAR!
Doordat ik weet dat de 'moderne geneeskunde' op drijfzand is gebouwd KAN IK AL 15 JAAR suikerziekte, AIDS en KANKER GENEZEN! De moderne artsenij ... NIETS!

Een artikel hierover

De beelden uit Wenen.
Opgelet: Kunnen schokkend zijn voor kinderen!

12/11/2020

De echte beelden uit WENEN!
Wat de STALINISTISCHE regeringen, de RANDDEBIELIGE Medische MAFFIA 'EXPERTS' EN DE MSM HOERNALISTEN ons niet DURVEN vertellen over het vaccin!

12/11/2020

Als je luistert naar de arts Madej zal de coronaprik een nieuwe generatie vaccins inluiden. Volgens haar zal het nieuwe vaccin ons lichaam genetisch gaan veranderen zonder dat alle gevolgen daarvan bekend zijn.

lees verder

STALINIST / COMMUNIST / NAZI / DICTATOR / MOORDENAAR / GENOCIDEPLEGER / LANDVERRADER SCHWAB: "NOOIT MEER NAAR NORMAAL!"

12/11/2020

Globalist Klaus Schwab, topman van het World Economic Forum, geeft in zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ toe dat Covid-19 geen existentieel gevaar vormt. Desondanks benadrukt hij dat de wereld NOOIT meer zal terugkeren naar normaal. Daarmee bevestigt Schwab expliciet alle ‘complottheorieën’ die door de mainstream media al het hele jaar worden weggezet als ‘nepnieuws’ en ‘desinformatie’. Het is dus echter de glasharde waarheid dat een doorsnee griepachtig virus, dat geen speciale bedreiging vormt, wordt aangegrepen om de complete structuur van de economie en samenleving te verwoesten, waarna op de puinhopen een wereldwijde communistische dictatuur wordt opgericht.

lees verder

Het Nieuwe Normaal NA DE GREAT RESET als we niet verduiveld snel gaan ingrijpen!

11/11/2020

Er is een uitgebreid artikel verschenen dat heet The Great Reset for Dummies en is geschreven door Tessa Lena. Het is een uitgebreid stuk, waarvan Henry Makov een soort samenvatting gemaakt heeft met de meest relevante punten:

Stop met Twitter te gebruiken. Ga naar het totaal CENSUURVRIJE Gab.com om te GABBEREN en stop met TWITTEREN!
Kiezersfraude in Amerika is ECHT. Media verzwijgt de waarheid! Rechtszaken tegen democraten stapelen zich op!
lees verder
Zie hieronder de verhelderende verklaring van Claire EDWARDS over wat er exact aan de hand is en wie er allemaal verantwoordelijk voor zijn!


ALWEER GELIJK! Wetenschappelijk onderzoek legt de leugens van alle REGERINGEN, Medische Maffia en MEDIA bloot! Ze liegen en verraden ons allen! Op landverraad staat nog steeds de doodstraf in vele landen!

10/11/2020

Speciaal Bericht voor Stalinisten/massamoordenaars/landverraders CROOSJOVITSJ en VANDENBROEKOVITSJ

WHO bevestigt in bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%!
Cijfers bevestigen dat, de door media verketterde ‘complotdenkers’, al maandenlang de waarheid vertellen

lees verder

Meer lockdowns en strengere coronamaatregelen. Mijn visie!

9/11/2020

Bijna alle landen ter wereld doen mee. Hierbij gaan een of meer landen voor in het aanscherpen van de maatregelen en volgt de rest. Voortrekkers van de tweede lockdown zijn Australië (met name de staat New South Wales) en België.

lees verder

Autocratie, technocratie en FASCISTISCHE MACHTSWELLUST door opvoeren van frauduleuze testen

8/11/2020

DE WETENSCHAP VAN PCR-TESTEN VOOR COVID LIJKT DEZE DAGEN ZINLOOS, OMDAT POLITICI, AUTOCRATEN EN TECHNOCRATEN HET GEHELE ONDERWERP HEBBEN OPGEBLAZEN TOT EEN VOLLEDIGE ‘PLANDEMIE’ DIE WORDT GEDREVEN DOOR IRRATIONALE ANGST EN IN SOMMIGE GEVALLEN, DOOR PURE MACHTSWELLUST

lees verder

Overheden hun CORONALEUGENS op een rijtje

7/11/2020

Na een paar dagen in allerlei bewijsmaterialen te zijn gedoken en met andere wetenschappers en cyber security mensen wat nieuwe cijfers te hebben uitgewisseld, is het tijd om u in heldere taal, zonder gebruik te maken van moeilijke woorden of een hypocriete woordenschat, te berichten. U weet en beseft niet hoeveel mensen er achter de schermen bezig zijn om ons vanonder dit extreemrechtse tuig te krijgen.

lees verder

WHO, universiteiten, ziekenhuizen en medische fascisten hebben genezende therapieën voor COVID-19 BEWUST EN MET LEUGENS de grond ingeboord met hulp van de MEDIA. ZE ZIJN ALLEN VERANTWOORDELIJK VOOR MASSAMOORD en GENOCIDE!

2/11/2020

Terwijl iedere goede luisteraar al sinds juni wist dat we afstevenden op een tweede lockdown die rondom 20 oktober zou beginnen, vroeg ik me af waarom ze zoveel nadruk legden op die tweede lockdown.
Er waren geen zieken, geen ziekenhuisopnames en er was zelfs sprake van ondersterfte!

lees verder

Het ergste virus in deze tijd: een gezond werkend BOERENVERSTAND!

1/11/2020

De gevaarlijkste ziekte ter wereld heet intelligentie. U moet in de toekomst gaan begrijpen wat u moet doen om de verspreiding van de ziekte te vertragen. Als we allemaal samenwerken en de juiste sociale richtlijnen volgen, kunnen we de wereld voor eens en voor altijd van alle intelligentie ontdoen.

lees verder | Oostenrijks hof verklaart LOCKDOWNMAATREGELEN ONGRONDWETTELIJK. Hoe zit dat in de bananenrepublieken Nederland en België? | CDC rapport maakt duidelijk: Er zijn veel minder COVID doden dan ooit verwacht

In tussentijd raden we af om te blijven wachten tot de statistieken verdwijnen. Neem deze tijd om uw immuunsysteem te optimaliseren:
Slaap lekker
Eet zoveel mogelijk biologisch
Minimaliseer uw blootstelling aan ongewenste (giftige) huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten
Verminder luchtvervuiling binnenshuis, gebruik een luchtreiniger van goede kwaliteit
Blijf lichamelijk actief
Neem vitamine C, D en zink
En oefen natuurlijk een aantal preventieve maatregelen met gezond verstand, zoals het wassen van uw handen en het vermijden van blootstelling aan zieke mensen.

Ik verdwijn een paar dagen uit de ether om me wat meer te verdiepen in bewijsmaterialen voor de komende processen!
Vergeet nooit: de sleutel tot een gezond leven is een sterk immuunsysteem.

</