Aartsbisschop waarschuwt Trump voor Grote Reset, bedoeld om ‘mensheid te vernietigen’

31/10/2020

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een open brief geschreven aan Donald Trump waarin hij de Amerikaanse president waarschuwt voor een ‘Grote Reset’ die bedoeld is om de mensheid te vernietigen.
De hele wereld wordt bedreigd door een samenzwering tegen de mensheid. Op dit historische moment zijn het kwaad en het licht verwikkeld in een genadeloze strijd. Het kwaad lijkt machtig en georganiseerd, het licht is gedesoriënteerd, aldus de oud-diplomaat van de Heilige Stoel.

lees verder | Nederlandse vertaling van de brief

De oorlog tegen de mensheid

31/10/2020

Het vijandig offensief waarmee de mensheid momenteel geconfronteerd wordt is van een ongekende proportie en kwaadaardigheid. Nooit eerder in de geschiedenis is een gehele wereldbevolking op deze schaal aangevallen door een dergelijke vijand.
Die vijand heeft de bedoeling om ieder individu op aarde te onderwerpen aan zijn dictatuur en regime. Om de gehele wereldbevolking te onderwerpen, in totale armoede en slavernij.

lees verder

Brandweerman met helder werkend boerenverstand zet de ganse medische en politieke oplichterswereld MET ONOMKEERBAAR BEWIJS op zijn kop! ALLE mondmaskers veroorzaken ZUURSTOFTEKORT=HERSENSCHADE!

31/10/2020


De reden waarom u zich NIET moet laten vaccineren

31/10/2020


Er is geen CORONAGEVAAR MEER!

30/10/2020


5G: HET RAPPORT

30/10/2020

Toen ik 9 maanden geleden met het 5G onderzoek van de Spaanse Bioloog Bartomeu Payeras i Cifre naar voor kwam werd ik door IEDEREEN in de kijker gezet als een complete idioot. Ook de alternatieve zooi in Telegram verklaarde me compleet gek omdat een of andere onderontwikkelde imbeciel die (nog steeds) fungeert als CENSURIST mij zo wegzette!

Vertrouw nooit op anderen! Vertrouw alleen jezelf als je wilt overleven!

lees verder

Open brief aan HITLER en Dr. MENGELE

30/10/2020

Beste HERR HITLER, beste Dr. Mengele,

Ze hebben me wijsgemaakt dat jullie dood zijn. Maar als ik rondkijk in alle landen van 'DAS VIERTE REICH' heb ik toch het idee dat jullie, achterbakse leeglopers, nog steeds in leven zijn!

lees verder

Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes

29/10/2020

Prominent hoogleraar forensische geneeskunde Klaus Püschel heeft uitgebreide ervaring met autopsie van personen die zijn overleden met het Chinese coronavirus in Hamburg, Duitsland. Tijdens een verschijning op de Duitse televisie verbaasde de professor het publiek door te beweren dat de hysterie over het coronavirus “volledig overdreven” is, aangezien alle dodelijke slachtoffers die hij onderzocht ernstige eerdere ziekten hadden die spoedig zouden leiden tot de dood met of zonder het virus. Püschel verklaarde dat er geen “dodelijk virus” is.

lees verder
| Fascisme is een feit!

Zweden weigert WEER een lockdown af te roepen! Ze doen niet mee met de fascistische maatregelen die de rest van de extreemrechtse EU regeringen hebben genomen op basis van PSEUDOWETENSCHAPPERS hun GELUL!

28/10/2020

Eenzaamheid, gevolgen voor de geestelijke gezondheid van lockdown afgewogen tegen COVID-dreiging.

De gezondheidsautoriteiten in Zweden hebben geweigerd de rest van Europa te volgen door hun bevolking nieuwe maatregelen op te leggen om het coronavirus te blokkeren, met het argument dat degenen die worden geteisterd door eenzaamheid en ellende van het isolement genoeg hebben geleden.

lees verder

Technocraten geven 100% van de tijd 100% foute adviezen. Dit is geen toeval!

28/10/2020

Als oud medic bij 't KCT ben ik na mijn diensttijd verzot geraakt aan overleven in de wildernis. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen en te dwingen tot het uiterste te gaan! Gedurende mijn leven ben ik ook steeds extremere uitdagingen aangegaan. Altijd solo omdat meeste mensen alleen georganiseerd willen 'overleven'. Tijdens deze tochten heb ik geleerd wat overleven ECHT is! Je kunt alleen maar overleven als je in de natuur opgaat en de twee natuurwetten kent en beheerst.

lees verder

Ik bewijs het nogmaals: HET COVID-19 VIRUS BESTAAT NIET

26/10/2020

Vraagt u zichzelf nooit af waarom we 's nachts niet meer buiten mogen komen van de extreemrechtse pipo's die ons op dit moment regeren? Probeer me een keer te volgen in mijn vergelijking.

We sluiten 's nachts alle snelwegen af omdat er overdag teveel ongelukken gebeuren!

Bekijk het filmpje van onze internationale advocaat!

lees verder

GREAT RESET: Wie zitten erachter HET COMPLOT tegen de wereldbevolking en hoe profiteren ze ervan?

25/10/2020


Bekijk de reportage!

We worden geregeerd door de extreemrechtse Homo Debillus Politica en Homo Debillus Medica!

25/10/2020

Het is zondagmorgen heel erg vroeg in de morgen. Mijn gedachten zijn bij de vele kankerpatiënten die in de komende maanden weer zullen sterven doordat ze NIET of volledig verkeerd zullen worden behandeld.
Alleen al in het Verenigd Koninkrijk sterven jaarlijks iets meer dan 35.000 mensen aan longkanker. En juist voor deze groep kankerpatiënten ben ik het meest bezorgd. Ik zal u uitleggen WAAROM ik juist bezorgd ben voor hen.

lees verder

FUCK YOUTUBE en MSM!!!!!!

24/10/2020

WE HEBBEN NIET NOG MEER CENSUUR NODIG, DAT HEBBEN WE AL GENOEG EN VOOR DIE MEDIA MOETEN WE ZELFS BETALEN!

Aan alle rechtse rakkers van de zogenaamde MSM, het gaat niet over wat YouTube zegt, of wat u ervan vindt. Het gaat om CENSUUR! Mensen mogen in deze fascistische maatschappij die jullie mee hebben helpen scheppen, geen EIGEN MENIG meer hebben! DAT is het thema!


Is OffGuardian een gevaarlijke krant?

24/10/2020

OffGuardian is een website waar elke eerlijke journalist uit de wereld zijn of haar artikel kwijt kan. Het is een initiatief van een paar journalisten die niet langer konden of wilden werken bij The Guardian vanwege de vele leugens die deze krant uitbracht om hun lezers te bedotten en weg te houden van de echte waarheid!

lees verder | Maak voor uzelf uit of OffGuardian een hetzekrant is zoals 'De Telegraaf' of de 'Gazet van Antwerpen'!

Belgische professor tegen overheid: STOP MET LIEGEN!

23/10/2020

In 2000 waren er in België genoeg ziekenhuizen, genoeg ziekenhuisbedden en genoeg verpleegkundigen. In 20 jaar tijd zijn alleen al in Brussel 11 ziekenhuizen gesloten en meer dan 3000 bedden wegbezuinigd. In heel België is het aantal ziekenhuisbedden in diezelfde periode afgenomen met 50.000. Meer dan 60 procent van de verpleegkundigen werkt niet langer in een ziekenhuis, zegt professor Jean-Jacques Houben van de Université Libre de Bruxelles.

lees verder

Dit is geen complottheorie!

23/10/2020

Deze week test vliegmaatschappij United Airlines de CommonPass, een app waarop uitslagen van coronatests en op termijn ook vaccinatiegegevens opgeslagen kunnen worden. Dit coronapaspoort van het World Economic Forum werd eerder getest bij een Aziatische vliegmaatschappij, meldt Een Vandaag.
Als het digitale gezondheidspaspoort een succes wordt, zouden landen reisbeperkingen en quarantainemaatregelen kunnen versoepelen.
Lees het zo: 'het zal een succes worden omdat alle vaccinaties nu verplicht zullen worden gesteld.

ALLE VACCINATIES!

lees verder

Corona crisis is voorbij!

23/10/2020

Zie ook deze film over de gevaren van dit bepaalde CORONAVACCIN dat De Jong tot staatsgeheim heeft gebombardeerd en waarover in België geen enkel politicus of medisch maffialid durft te spreken!
Het vaccin waarover we spreken valt onder de benaming: MOORD OP BESTELLING!

Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van het IMF heeft gehad. En wel om zijn land in een LOCKDOWN te smijten zoals Italië!

23/10/2020

De EU regeringsleiders moeten vergaderen over Loekasjenko omdat ze hem knijpen. Er speelt namelijk iets veel groters. Als alles bewezen kan worden en dat word nu uitgezocht dan speelt het volgende. De WHO heeft de vinger in het grote corona schandaal. Loekasjenko heeft bekend gemaakt dat hij een aanbod van het IMF heeft gehad op een conferentie van 92 miljoen dollar om zijn land in totale lockdown te gooien volgens Italiaans voorbeeld. Hij heeft geweigerd. Weken later heeft hij een nieuw bod gehad voor het 10-voudige van het vorige bedrag. Hij weigerde nogmaals. Nu ziet hij zich genoodzaakt zijn land te beveiligen. Want we weten allemaal wat het betekend als je niet meewerkt. Poetin steunt Loekasjenko.

ALLES KOMT UIT STELLETJE FASCISTISCHE PRUTSERS! Als we het bewijs in handen krijgen zijn jullie allemaal 'NATTE HAP'! Jullie doen ACTIEF mee met het coronatoneelstuk dus jullie zijn omgekocht! Zoveel is duidelijk!

lees verder | lees ook dit over DE MAFFIABANK die de ganse EU naar het faillissement heeft gebracht met hun oplichterspraktijken!

Zambia is nu PERSOONLIJK EIGENDOM van ROTHSCHILD!

22/10/2020

Het eerste land in de wereld is FAILLIET! Dit is waar alle politici en de medische maffia momenteel aan meewerken door de lockdowns af te roepen voor een niet bestaand virus en de constante angst die de media hierover ophangen via het blijven SCANDEREN en zeveren over alle 'BESMETTINGEN' die verkregen zijn via FRAUDULEUZE testen. Ze blijven deze leugens dagelijks herhalen terwijl nog niet 1% van alle zogenaamde positief geteste mensen symptomen heeft.
Toch zijn door de malafide fascistische overheid alle bedrijven weer gesloten. Als België of Nederland failliet gaan hebben we niets meer. Dan zijn we letterlijk de slaven van de bancaire psychopaten van de Rothschild familie!

lees het artikel van RTL | weet dat België ongeveer 500 miljard schuld heeft. Door de LOCKDOWN is het zeker dat ook BELGIË afstevent op een FAILLISSEMENT! België heeft nog nauwelijks INKOMSTEN! Naar de Belgische schuldmeter
Laat u niet misleiden door de zoetsappige commentaren. De meter wordt onderhouden door staatsambtenaren met een 'BEFEHL IST BEFEHL' mentaliteit zonder eigen inbreng!
Zweden kent het verschil tussen 'positief' en ziek zijn!

De fascistische IQ-80 Gestapo geniet van BURGER PESTEN (geef een DOMBO wat autoriteit en een apenpak en je kweekt een fascistische moordenaar!)
Wat doet zo'n kloot als er NIET wordt gefilmd

22/10/2020


Nog meer CORONAFRAUDE waar ziekenhuizen aan mee werken!

22/10/2020

Het is weer van hetzelfde. Ziekenhuizen krijgen EXTRA GELD voor coronapatiënten dus, als je nu wordt opgenomen in zo'n ballentent met een gebroken been, of een constante neusloop, een darmontsteking en allerlei andere varianten ben je ineens CORONAPATIËNT als je na de FRAUDULEUZE coronatest positief bent.

lees verder

Extreme daling mortaliteit CORONAPATIËNTEN wordt duidelijk verzwegen

22/10/2020

Terwijl de Duitse minister van gezondheid, Jens Spahn, met 'corona' en verkoudheidssymptomen is afgevoerd, blijft de rest van alle idiote politieke toneelspelers gewoon gezellig met elkaar doorvergaderen. Ze hoeven NIET in quarantaine en op deze manier geven ze dus duidelijk te kennen ZELF GEEN FLUIT om het coronavirus te geven. Ik heb eerder al verteld dat u niet naar al die politieke leugenaars moet luisteren. Zie wat ze doen want dat is het WERKELIJKE VERHAAL dat ze vertellen! Wat vertelt de Duitse regering u nu?

lees verder

Beste meneer Bouchez, ook uw naam is genoteerd!

21/10/2020

De coronamaatregelen zijn onnodige fascistische maatregelen die geen enkel virus tegenhouden. Maar, dat maakt niet uit. Het is tevens een graadmeter die zegt wat voor communistisch-fascistisch gespuis ons regeert. Kille moordenaars die ons allemaal kapot willen hebben. Laat ze eerst eens BEWIJZEN dat het virus IS geïsoleerd want het CDC in Amerika heeft het tot op vandaag de dag nog niet kunnen vinden.

lees verder

Bekende Duitsers tonen karakter. Ze doen niet meer mee met de coronapropaganda!

20/10/2020

De Duitse zangeres Nena, bekend van 99 Luftballons, heeft een mysterieus bericht op social media geplaatst.
“Ik heb mijn gezonde verstand, dat de informatie en paniekzaaierij ontkracht die van buiten op ons afkomen. Op die manier is het voor mij mogelijk om me niet gehypnotiseerd door angst het donker in te laten trekken,” citeert de Volkskrant haar. Ze strijdt ook tegen de ‘waanzin die we nu ervaren’.

lees verder

Er is GEEN pandemie! Er bestaat geen EPIDEMIE! Het CORONAVIRUS is gaan fietsen!

20/10/2020

In Nederland is een ambtenaar van de AIVD tot de conclusie gekomen dat iedereen die de overheidspropaganda niet gelooft, een potentiële terrorist is! Graag wil ik deze parameter even 180° omdraaien en kijken wat voor conclusie er dan kan worden getrokken.

Op 22/10/2020 link naar reportage vervangen vanwege YOUTUBE CENSUUR!

lees verder

Steeds meer overheden strafrechtelijk vervolgd voor fraude, landverraad en genocide!

20/10/2020

Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Hij heeft nu bewijs dat het virus NIET BESTAAT! De WHO komt terug op de lockdowns en regeringen die hun raad niet volgen zullen worden vervolgd voor moord en genocide omdat de lockdowns meer doden veroorzaken dan voorkomen!
De fascistische regeringen in België kunnen hun borst al nat maken. Vergelding komt en snel!

NIEUW BEWIJS: Virus bestaat niet! Nieuwe lockdown is MOORD met voorbedachte rade!!


Euntibus morituri te salutamus! (Zij die sterven gaan groeten u!) Ons land wordt systematisch kapot gemaakt door een stelletje TREKPOPPEN!

19/10/2020

Maar, wat de koekenbakkers die dit allemaal bekokstoven vergeten is, dat er dit jaar niet meer mensen dood zijn gegaan dan in een doorsnee jaar. Zelfs minder! Vergeet niet dat er normaal alleen al 13 personen per dag omkomen door valpartijen. Als je niet werkt heb je al heel wat minder kans om een dodelijke val te maken.

lees verder | Als lid van de VRIJHEIDSSTRIJDERS mag ik u ook deze video laten zien.

Global Debt Reset: Voor 80 biljoen aan wereldwijde schuldcontracten zijn dit weekend veranderd. Ook die van u!

19/10/2020

Dit weekeinde zijn IN ALLE STILTE uw hypotheek, uw lease auto, uw krediet, eigenlijk alle contracten die u heeft, opnieuw beoordeeld. Door de bank en EENZIJDIG. Waarschijnlijk krijgt u binnen een jaar een ‘vernieuwingsvoorstel’ van de bank in de brievenbus.

In de kleine lettertjes de nieuwe voorwaarden van uw lening. Waaronder een nieuw rentepercentage.

lees verder | Als we NU niets ondernemen wordt dit onze toekomst!

Speciaal verslag vanuit het 'zwaar getroffen' COVID gebied WALLONIE voor Frank Vandenbroucke

18/10/2020

Beste Frank,

Voor iemand met uw Marxistische, communistische en fascistische achtergrond moet het fantastisch zijn om via de frauduleuze PCR-testen voor COVID-19 de totalitaire macht en controle in de schoot geworpen te krijgen om een Medisch Fascistische staat van België te maken. Van Ranst zal u daar zeker bij helpen met zijn pseudowetenschappelijke kletspraat!

lees verder

Internationale rechtszaak wegens PCR-test fraude

18/10/2020

De zogenaamde tweede golf is grotendeels gebaseerd op de positieve uitslagen van de PCR-test, met aanhoudende of nieuwe lockdowns en strenge coronamaatregelen als gevolg. Volgens Reiner Fuellmich is er sprake van een coronafraudeschandaal. De verantwoordelijke partijen zullen worden aangeklaagd in een internationale rechtszaak.

lees verder | Artikel over DNA-vaccins | LOCKDOWNS kosten vele EXTRA DODEN die anders nooit gestorven zouden zijn!

Fascist CROOSJOVITS gaat voor economische zelfmoord!

17/10/2020

Het overlegcomité van de verschillende regeringen heeft beslist dat de cafés en restaurants opnieuw een maand de deuren moeten sluiten. Vanaf middernacht tot 5 uur ‘s ochtends is het ook verboden om de woning te verlaten. En er komt ook een verbod op kerstmarkten. De maatregelen gaan maandag (19/10) in.
Door deze nieuwe LOCKDOWN gebaseerd op 'GEBAKKEN LUCHT en vervalste, frauduleuze data' weten we dat we in een DICTATUUR LEVEN ondanks ook de 'excuserende' ZEVER van JAMBONOVITSJ!

lees verder | De politiek correcte omroep(en)

Zorg komt in opstand met rechtszaak en 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin!

17/10/2020

Een verklaring van een groep internationale artsen en zorgmedewerkers gaat sinds gisterenavond viraal over het internet. Woordvoerder Ellen de Klerk, oprichter van Doctors for Truth, verklaarde namens Nederland dat ‘er geen pandemie of epidemie is’.

lees verder | Voor anderen bestaat de wet niet!

"Zeg Van Ranst, u blijft zeker uw OPLICHTERSZEVER met een granieten plaat voor de kop verkopen aan alle goedgelovigen?"

16/10/2020

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die Van Ranst, WHO en politiek in VRAAG STELLEN!
Deze week heeft professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit een studie gepubliceerd over corona waarin de zogenoemde infection fatality rate (IFR), het aantal sterfgevallen op het totale aantal besmettingen, is vastgesteld op 0,23.
“Dat betekent dat van de 1000 mensen die het virus krijgen, er (ruim) 2 sterven. Ofwel 998 gaan niet dood!” licht huisarts Saskia Benthem toe.
“Een IFR van 0,23 zou betekenen dat al meer dan 4 miljoen Nederlanders het gehad hebben.”
Reken dit cijfer terug voor België en je ziet dat meer dan 60% reeds COMPLEET IMMUUN is!
Stop de CORONAZEVER. CORONA IS OUT!

lees het rapport en zie hoe politiek en Medische Maffia ons beliegen!

Hieronder het ECHTE VIRUS dat de wereld in haar greep blijft houden!

16/10/2020

Biochip gaat voor goedkeuring!

Gates zegt dat politici niets te vertellen hebben over welk vaccin er uiteindelijk zal worden gebruikt om de massa te vaccineren!

16/10/2020

Het is onbegrijpelijk dat deze moordenaar nog vrij rondloopt
Natuurlijk is iedereen die het vaccin in vraag stelt vanwege de vele rapporten over de ernstige bijwerkingen van de vaccins bij de verschillende vaccinemakers een pipo met complottheorieën!
We zullen er eens wat dieper induiken!

lees, hoor en zie verder wat leugenaar en oplichter Gates nog allemaal in gedachten heeft voor ons!

Nieuwe studie CDC. Wie gemaskerd rondloopt krijgt bijna zeker COVID!

16/10/2020

Mondmaskers hebben geen enkel effect.
Uit een nieuwe CDC-studie blijkt dat 70% van degenen die ALTIJD een masker droegen 14 dagen na blootstelling C0VID kreeg, vergeleken met 3,9% van degenen die NOOIT een masker droegen.

Bekijk de nieuwsflash hierover!

Bericht aan alle politieke en medische fascistische tirans! De afrekening komt eraan!

15/10/2020

We moeten ons verzetten tegen de tirannie van de politiek en medische fascisten omdat deze berust op leugens en bedrog. Daarom hebben we ons verenigd. Artsen, medische wetenschappers, advocaten en alle mensen die opstaan tegen deze medische tirannie. In de toekomst bouwen we volkstribunalen, waar alle politici en medici die aan deze COVID leugen en het bedrog eromheen hebben meegewerkt, verantwoording af moeten leggen!
Een tweede lockdown is ECONOMISCHE zelfmoord. We zullen ons hier met hand en tand tegen verzetten!

De oprichting | De website

Een week van leugens, blootgelegd door officiële kanalen!

14/10/2020

Ineens was de WHO daar met hun verklaring dat alle overheden per direct alle LOCKDOWNS af moesten schaffen!
Op 5 maart zei oplichter, fraudeur en directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, dit.
Nu zegt de woordvoerder en speciale gazant, dr. David Nabarro, op 9 oktober 2020 het tegenovergestelde!

lees verder

Kleinkinderen knuffelen belangrijker dan maatregelen!

13/10/2020

Bewoners van een verpleeg- en revalidatiecentrum in Greeley organiseerden een protest tegen de coronavirusbeperkingen van Colorado. Op donderdag verzamelden ongeveer 20 bewoners zich buiten Fairacres Manor, velen in rolstoelen, met bordjes met de tekst ‘Liever sterven aan COVID dan eenzaamheid’ en ‘Gevangenen in ons eigen huis’ en ‘Geef ons vrijheid’.

lees verder

Rijke Elite en infantiele koningshuizen kennen het verschil niet meer tussen COVID-19 en klimaatverandering hetgeen eveneens een GROTE (MISLUKTE) LEUGEN is!

13/10/2020

Alles wordt gebruikt als excuus voor DE GROTE RESET en TOTALITAIRE CONTROLE van de mensheid!
In 'DE ELITE' hun ogen zijn we dieren om niet te zeggen BEESTEN!

lees, maar vooral, zie en hoor verder

WHO roept verbeten: "Stop alle LOCKDOWNS!"

12/10/2020

De speciale coronagezant van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), David Nabarro, heeft wereldleiders opgeroepen te stoppen met het instellen van lockdowns om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.

lees verder

Wat een heisa over niets! Er is GEEN tweede golf!

11/10/2020De belastingbetaler staat garant voor alle bijwerkingen van het VACCIN!

11/10/2020

In een noodvaart wordt op tientallen plekken in de wereld hard gewerkt aan de ontwikkeling van een coronavaccin. De wereld kijkt mee, de druk om snel een vaccin af te ronden is hoog. De farmaceuten willen dat overheden garant staan als bij onverwachte bijwerkingen claims worden ingediend.

Dat is hoogst ongebruikelijk. Normaal gesproken worden claims bij schade gezien als een ondernemersrisico, dat bij de fabrikant van een vaccin blijft. Die brengt het immers op de markt. "Het is een commerciële partij", zegt emeritus hoogleraar klinische farmacologie Adam Cohen. "Als iemand door de schuld van de fabrikant schade ondervindt, zal de fabrikant moeten betalen."

lees verder


Ernstige bijwerkingen COVID vaccin Johnson & Johnson!

10/10/2020

Op 23 september 2020 kondigde Johnson & Johnson, Inc., een bedrijf in farmaceutische en medische apparatuur, de start aan van de fase 3 klinische proef bij mensen voor zijn experimentele vaccin Ad26.COV2.S voor COVID-19. Het in New Jersey gevestigde bedrijf, dat samenwerkt met haar dochteronderneming Janssen Pharmaceutica NV uit België voor de ontwikkeling van het vaccin, is van plan 60.000 vrijwilligers in te schrijven voor deelname aan de studie.

lees verder


Wereldgezondheidsorganisatie liegt over corona en hier zijn de bewijzen dat de wereldeconomie door een LEUGEN is afgebroken!

9/10/2020

Op 16 maart 2020 publiceert 'The Gateway Pundit' als eerste de aanval op de persconferentie van de ZEER CONTROVERSIËLE politicus en Directeur Generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, die voorheen bewust een compleet verkeerd beeld van de zogenaamde CORONACRISIS schetste.

Tedros claimde in de persverklaring van begin maart dat de mortaliteit van het 'nieuwe' virus 3,4% bedroeg terwijl de mortaliteit van de seizoensgriep gemiddeld rond de 0,1% ligt.

lees verder
Uitvinder van PCR legt uit waarom regeringen LIEGEN!
Student psychologie verdeelt coronathema in stukken en komt zo tot de waarheid. Het bestaat niet!


GATES toont nogmaals zijn ware gezicht!

8/10/2020

Iedereen zal wel al doorhebben dat ik geen grote fan ben van KILLER BILL!
Politici, hun instituten, universiteiten met professoren en media zijn gevallen voor zijn omkooppraktijken. Hoe is het mogelijk dat deze pipo nog steeds vrij rondloopt? Hoe is het mogelijk dat nog niemand achter zijn vodden aan heeft gezeten?
Hij is eveneens schuldig aan alle fascistische praktijken! Neem de 'behandeling' zoals in de Filipijnen! Iedereen die zijn mondmasker niet of niet correct draagt wordt een kogel door het hoofd geschoten!

Elke mens die voor zichzelf kan nadenken beseft maar al te goed dat alles wat 'het virus' betreft uit pure PROPAGANDA bestaat! Dat ze eerst eens bewijzen dat het virus bestaat!

Bewijs überhaupt dat er EEN VIRUS bestaat op de wereld want er is een wetenschappelijke consensus over het bestaan van virussen waar geen wetenschappelijk bewijs voor bestaat! Nergens! Op heel de wereld niet!

lees verder - Het bewijs dat virussen niet bestaan!

Duitsland haar grootste publieke omroep, ARD, geeft toe: Ja, we hebben corona overdreven!

8/10/2020

De ARD geeft toe veel te veel te hebben gefocust op het aantal positieve testen. Aan de hand van grafieken laat de omroep zien wat het gevaar is van Covid-19 in relatie tot andere doodsoorzaken en griep. Het blijkt dat er in Duitsland over het gehele jaar gezien sprake is van ondersterfte. Bovendien sterven er veel meer mensen aan hartkwalen en kanker dan aan corona. Nu belandt nog maar 6 procent van alle positief geteste mensen in het ziekenhuis. In maart was dat nog 20 procent.

Waar blijft de Belgische Media hun MEA CULPA?

lees verder

Honderden artsen bewijzen dat de 'pandemie' gepland was!

7/10/2020

Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd 'Artsen voor Informatie', en 600 artsen in Spanje, genaamd 'Artsen voor de Waarheid', hebben tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd:

'De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.'


Is het niet verwonderlijk dat dit geen WERELDNIEUWS is?

naar hun verklaring
Lees ook mijn oud artikel hierover!

De politiek in mondmasker spagaat!

7/10/2020


Het wordt tijd om elke oplichter en fraudeur die zijn vingers in de CORONAFRAUDE heeft alle macht te ontzeggen!

Mondkapjes helpen niet. Alle ARTSEN, POLITICI en alle mensen die voor zichzelf kunnen denken weten het!

Huiver Van Ranst, U Zult Uzelf Moeten Verantwoorden Voor MASSAMOORD!

5/10/2020

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.
Fuellmich is één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar de aanpak van corona. Al sinds juli spreekt deze commissie met wetenschappers en deskundigen over de coronacrisis.

Ga voor jezelf op zoek naar de waarheid. Politici, media en artsenij geven je het niet!

lees verder

Het klootjesvolk kan de boom in!

5/10/2020

Alleen al het mondmasker dragen is hilarisch. We hebben in alle Europese bananenrepublieken een boerkaverbod waar de politiek jarenlang voor gevochten heeft, en nu dwingen ze ons het gezicht te bedekken voor een virus dat waarschijnlijk niet eens bestaat!
Het is tenslotte nooit bewezen te bestaan.
Geen enkele advocaat die ons probeert te helpen om de politiek die nu al maandenlang in een juridische spagaat ligt, even af te maken. Ook zij hebben allemaal trouw gezworen aan de ‘grondwet’ en aan de koning.
Het ‘klootjesvolk’ kan de boom in!
lees verder


Het coronavirus en de manier waarop politici, medici en advocatuur worden gemanipuleerd!

4/10/2020

Het CORONAVIRUS is afleiding, zo niet een leugen.
Onze moderne artsenij zit gevangen in een 'orde der geneesheren' die haar 'autoriteit' op heeft gebouwd via een machtsverdeling gelijk aan een vrijmetselaarsloge. Als een arts afstudeert, kan hij niet zo maar even beginnen met een praktijk. Zijn universitaire diploma is waardeloos.
Als hij tijdens zijn opleiding en specialisatie veel kritiek heeft gehad op bepaalde procedures of behandelingen omdat hij zijn eigen hersenen gebruikte ipv voort te teren op Big Pharma haar hersenen en spinsels, verwoord via professoren, bestaat er een grote mogelijkheid dat hij GEEN TOELATING krijgt van de orde der geneesheren om zich te vestigen.
Advocaten en politici worden op eenzelfde manier gecontroleerd en gemanipuleerd ...
lees verder