KLOOTZAK VAN RANST VALT DOOR DE MAND!

1/12/2020

HIEP HOI, het uur der waarheid heeft geslagen! Van Ranst heeft zichzelf tot GROOTSTE LEUGENAAR EN MASSAMOORDENAAR VAN BELGIË UITGEROEPEN OMDAT DIT SOORT PSYCHOPATEN NU EENMAAL HUN EGO GESTREELD WILLEN HEBBEN?! Hij moest de GROTE MENEER uithangen in januari 2019 voor een geselecteerd publiek in CHATHAM HOUSE!

Zijn boodschap is duidelijk. Alle mensen die je niet kunt winnen in de eerste maanden zullen zich tegen je keren.
Daarom noemen ze ons 'dissidenten'. Daarom hebben ze MSM en BIG-TECH nodig om ons zwart te maken en te censureren!


Donateurs van Chatham House

Luister VAN RANST, je kunt me nu voor de rechter slepen omdat ik je zo gezegd heb 'beledigd'. Weet goed dat ik maar één vraag heb:
"Geef me het bewijs dat het COVID-19 virus bestaat. Geef me de COMPLETE DNA SEQUENTIE waarop al deze MEDISCHE MAFFIA bedrijven hun VACCIN hebben gebaseerd. De DNA sequentie is iets waarop TIENDUIZENDEN ONAFHANKELIJKE medische specialisten over heel de wereld zitten te wachten om het te kunnen analyseren!"
Als u dit bewijs niet kunt leveren, heb ik gelijk en ben je dus een LUL! Beter nog, een MASSAMOORDENAAR van het EERSTE UUR!
Zelfs een oorlogsmisdadiger omdat jullie met oorlogsmaatregelen zijn begonnen om ons zogenaamd te beschermen tegen een niet bestaand virus!

Vanaf minuut 7 begint hij op zijn eigen borst te slaan! Vergeet niet dat dit uit 2019 stamt. Een voorbereiding om iedereen te leren hoe ze het 'domme' volk moeten bespelen? Het lijkt erop! Hij spreekt voor CHATHAM HOUSE, een RHODES instituut, nauw verwant met de Rothschild familie!