Na ARD zegt ook RTL WEST dat de coronamaatregelen ACHTERLIJK zijn!

28/11/2020

De media zijn over het algemeen volledig gelijkgeschakeld. Kritische geluiden over het coronabeleid hoor je nauwelijks. Daar begint in Duitsland mondjesmaat verandering in te komen. Neem bijvoorbeeld het commentaar van RTL West-chef Jörg Zajonc afgelopen donderdag op de verlenging van de lockdowns, in Duitsland ook wel ‘shutdowns’ genoemd.

“Het wordt steeds absurder,” zegt hij voor de camera. “De nieuwe regels zijn gewoon achterlijk. Mondkapjes op, ook op de parkeerplaats. Twee keer zoveel afstand houden in de detailhandel. Bedrijven moeten rond Kerst de deuren sluiten, maar tegelijkertijd geldt er een vakantieverbod. Dat alles om het aantal contacten verder terug te dringen.”

“Dit heeft niets te maken met gezond verstand,” vervolgt Zajonc. “Het heeft geen zin om alle aandacht te richten op het aantal positieve testen. Er klinken steeds meer kritische geluiden, maar ze worden niet gehoord.”

Paniekzaaierij

Hij hekelt de ‘arrogantie van de macht’. Men gaat steeds een stapje verder: buitensluiten, stilleggen, beperken, verminderen. Er wordt veel angst aangejaagd, zegt de chef. Zo blijft men waarschuwen voor overvolle ziekenhuizen en oplopende dodentallen. Iedere dag komen er net zoveel mensen om als bij een vliegtuigongeluk, waarschuwde de minister-president van Beieren.

“Dat is paniekzaaierij,” benadrukt Zajonc. “In Duitsland sterven iedere dag ongeveer 2600 mensen, ook zonder corona. In oktober stierven er minder mensen dan vorig jaar, ondanks corona, aldus het Duitse statistiekbureau. En op de ic-afdelingen zijn veel bedden al wekenlang onbezet. Al die tijd waarschuwt men voor overbelasting.”

“Alleen de politici kunnen een einde maken aan deze waanzin.”

EvR: Of het volk maar dat is duidelijk, blijkt uit de geschiedenis, zeer ongezond voor politici en hun kontlikkers!