Het onderzoek naar het PFIZER vaccin laat zien dat u wordt verneukt door de Medische maffia en UW REGERINGEN!

21/11/2020

Een uittreksel van het originele artikel.

Pfizer’s vaccine “may be more than 90% effective.” (Mahase, BMJ 2020;371:m4347, November 9) Specific data are not given but it is easy enough to approximate the numbers involved, based on the 94 cases in a trial that has enrolled about 40,000 subjects: 8 cases in a vaccine group of 20,000 and 86 cases in a placebo group of 20,000. This yields a Covid-19 attack rate of 0.0004 in the vaccine group and 0.0043 in the placebo group. Relative risk (RR) for vaccination = 0.093, which translates into a “vaccine effectiveness” of 90.7% [100(1-0.093)]. This sounds impressive, but the absolute risk reduction for an individual is only about 0.4% (0.0043-0.0004=0.0039). The Number Needed To Vaccinate (NNTV) = 256 (1/0.0039), which means that to prevent just 1 Covid-19 case 256 individuals must get the vaccine; the other 255 individuals derive no benefit, but are subject to vaccine adverse effects, whatever they may be and whenever we learn about them……
We’ve already heard that an early effect of the vaccine is “like a hangover or the flu.”
Will vaccinees who are later exposed to coronaviruses have more severe illness as a result of antibody-dependent enhancement of infection (ADEI), a known hazard of coronavirus vaccines?
Is there squalene in the Pfizer vaccine? If so, will vaccinees be subject to autoimmune diseases, like Gulf War Syndrome and narcolepsy that have been associated with the adjuvant?

Voor nu wil ik niet op de toevoegingen ingaan. We gaan ons focussen op het ECHTE EFFECT van dit vaccin want dat is, ondanks het vernoemde percentage NIET MEER DAN WAARDELOOS. Het gaat niet om genezen van een 'verschrikkelijke' ziekte het draait meer dan zeker om iedereen zo bang te krijgen dat ze zonder morren om het vaccin komen! En, daar stel ik serieuze vragen bij!
Waarom moeten we met ZULKE WAARDELOZE VACCINS worden geïnjecteerd?

Nu de vertaling van het artikel in normaal NEDERLANDS.
Eigenlijk staat er kort samengevat dat u wordt bedonderd waar u bijstaat. U mag dit aan elke arts laten lezen. Ze zullen allemaal hetzelfde zeggen als ik. 'EEN WAARDELOOS VACCIN ZOALS OOK ALLE GRIEPVACCINS PUUR WAARDELOOS ZIJN!'

90,7% klinkt misschien indrukwekkend, maar is het niet. Men zal 256 mensen moeten vaccineren om 1 covid-19 patiënt te voorkomen. Dat is absolute waanzin want hierbij is nog geen rekening gehouden met het werkelijke IFR cijfer. De CDC heeft de IFR berekent op 0,2%. Dat wil zeggen dat je 127.500 mensen (gedwongen?) moet vaccineren om 1 DODE te voorkomen!

Deze wiskundige berekeningen vallen onder EXACTE WETENSCHAP. De tijd voor bangmakerij is over. Het virus bestaat niet want anders zouden ze me al lang de volledige DNA sequentie hebben opgestuurd als bewijs. Ik bedel al maanden bij iedereen en overal over de wereld om de sequentie van het virus. Ze sturen links en PDF's van onderzoeken maar nooit is deze voorzien van een voetnoot waar je de DNA SEQUENTIE van het virus kunt bestuderen! Ook de CDC heeft in een onderzoek toegegeven dat het virus nergens op de wereld bestaat. Het rapport heb ik op zak, zoals nog vele andere bewijsmaterialen!

EINDCONCLUSIE

Er is iets aan de hand met het vaccin! HET IS NIET KOOSJER! Alleen al de korte tijd waarop dit is geproduceerd is niet normaal. Ontwikkelen van een goed werkend en goed getest vaccin vergt zeker 8 tot 10 jaar. Nu kan dat ineens in minder dan een jaar en dan nog zonder dat het virus ooit werd geïsoleerd? Neem me niet kwalijk maar dat is hoogst ongebruikelijk. DIT IS PURE WETENSCHAPPELIJKE FRAUDE!

Wat me ook is opgevallen zijn de stoelendansen. Zowel in de Nederlandse als Belgische regeringen.
De mensen die nu de scepter zwaaien over cruciale onderdelen van onze samenleving gedragen zich ineens als NAZISTISCHE, Communistische, Stalinistische KLOOTZAKKEN die het volk naar de verdoemenis wensen, terwijl de rest van de politieke papegaaien en volksverlakkers er geen reet aan doen! WAAR ZIJN HUN MOTIES VAN WANTROUWEN TEGEN DEZE MASSAMOORDENAARS EN LANDVERRADERS?
Ik denk dat het vanuit het volk moet komen. Niet protesteren, want dat helpt niet. Ook rechtszaken scoren geen effect omdat rechters ook trouw hebben gezworen aan de koning. Het zijn even grote kontneukers dan de advocaten EN politici! Het zijn de schijnheiligen van de staat met hun toga's waarmee ze op priesters lijken en we hen op een zelfde 'respectvolle' manier moeten behandelen tijdens de opvoering van hun toneelspel dat ze rechtszaak noemen! Alles is al lang van te voor bedisseld tussen rechters en advocaten. De zaak zelf zal geen verschil maken. Ze kunnen u de 'uitslag' net zo goed even doormailen na hun beraad om u de reis en de frustratie te besparen!

Er is nog veel meer, maar ik blijf schrijven! Ik zal ook eens een boekje opendoen over de Rothschilds want dat is niet hun echte naam, het zijn ook geen joden. Het zijn Schotse nobelen die een bloedband hebben met alle koninklijke families die in Europa nog aan de macht zijn. Laat u door hen en hun kontneukende regeringen niet wijsmaken dat we in een democratie leven.
We leven nog steeds in een koninkrijk en de heersende koningen of koninginnen ondertekenen de wetten die effectief moeten worden! Het is een functie die voor het publiek alleen maar bestaat uit handjes schudden en lintjes knippen. Wat de meesten niet beseffen is: ze hebben ALLE EN ABSOLUTE MACHT, al doen ze alsof het niet zo is!

Denk nog even door over onderstaande bedenkingen:
Er bestaan alleen koninkrijken en republieken op de wereld, geen enkele democratie. Dat heeft zijn redenen!
Als stemmen iets uit zou maken, dan zouden deze families het ECHT NIET TOELATEN!