Overheden hun CORONALEUGENS op een rijtje

7/11/2020


Na een paar dagen in allerlei bewijsmaterialen te zijn gedoken en met andere wetenschappers en cyber security mensen wat nieuwe cijfers te hebben uitgewisseld, is het tijd om u in heldere taal, zonder gebruik te maken van moeilijke woorden of een hypocriete woordenschat, te berichten. U weet en beseft niet hoeveel mensen er achter de schermen bezig zijn om ons vanonder dit extreemrechtse tuig te krijgen.

De uitspraak van het Grondwettelijk Hof van 30 oktober heeft ons duidelijk getoond dat het onmogelijk is om dit FASCISTISCHE REGIME te bekampen door gebruik te maken van justitie om het moorddadige systeem te kelderen dat de politiek en Medische Maffia nu hanteren. Erger nog, politie en justitie hebben opdracht gekregen om alle regerende Belgische massamoordenaars extra bescherming te geven! Daarom toont ook het Grondwettelijk Hof geen ballen want de politietop zal voorkomen dat er arrestaties worden ondernomen tegen de zittende regering! Het Grondwettelijk hof echter krijgt nog een tweede kans om orde op zaken te stellen in BANANENREPUBLIEK BELGIË!

De regeringen, Medische Maffia, hun experts en de zogenaamde 'onafhankelijke' media hebben deze tweede kans verspeeld toen ze allen de tweede lockdown uitriepen gebaseerd op frauduleuze PCR-uitslagen en vele leugens omdat er op dat moment geen extra opnames in ziekenhuizen waren en er zelfs sprake was van ondersterfte! Zij beseffen nog niet eens wat er boven hun hoofd hangt!

Wij vechten voor het behoud van alle mensen hun Grondrechtelijke vrijheden, ook voor de genen die als DOMBO's met een mondmasker over straat lopen of achter het stuur van hun auto rondrijden! Wij vergeven hen de angst die is opgedreven door de media, berustend op LEUGENS EN BEDROG! Voor alle zekerheid wil ik u mededelen dat het virus tot op de dag van vandaag nog nergens ter wereld werd geïsoleerd! U hoort maar enkele dingen te weten over virussen:
  1. Zolang het virus niet totaal is geïsoleerd, bestaat het virus niet
  2. Omdat het virus niet is geïsoleerd, zijn alle testen waardeloos omdat ze de DNA SEQUENTIE niet kennen en ze dus met geen enkele test IETS KUNNEN BEWIJZEN. Ze gebruiken bij de PCR test DNA sequenties die 'in de buurt' komen van hetgeen zij denken dat het virus is! (DIT IS WETENSCHAPPELIJKE FRAUDE en met deze WETENSCHAPPELIJKE leugens, opgeblazen door media en omgekochte experts, wordt u in doodsangst gehouden voor iets dat NIET BESTAAT!
  3. Als het virus wordt geïsoleerd vandaag of morgen wil dat nog niet eens zeggen dat dit de ZIEKTEVERWEKKER is! Zolang het niet voldoet aan de POSTULATEN VAN KOCH is er geen sprake van besmetting, laat staan van een ziekte!
  4. Waar zijn alle griepdoden van 2020 gebleven? Vindt niemand het raar dat er geen griepdoden zijn? Was de coronaheisa gewoon een onnozele griepepidemie die is misbruikt om ons allemaal geforceerd te laten vaccineren met wie weet wat voor vergif? Tenslotte bestaat het VIRUS niet dus is de CRUCIALE vraag: "waarop is het vaccin dan gebaseerd?"
    Plaatjes werken vaak beter dan de meest zinnige antwoorden. Let goed op de jaartallen (2016, 2017, 2018)
U begrijpt nu volledig wat er aan de hand is. U bent belogen en bedrogen! U bent van uw werk of eigen zaak beroofd door een stelletje MASSAMOORDENAARS die een niet bestaand virus hebben gebruikt om de economie volledig tot in de grond af te breken! Daar in geen enkele bananenrepubliek ter wereld iets gebeurt op politiek niveau dat niet minutieus is voorbereid, is de vraag voor wie al deze MAFFIOSI werkelijk werken.
Op wat voor manier worden ze gechanteerd of hoe worden ze omgekocht?
Daar ze in de lijn van de Chinese Communistische Partij (CCP) te werk gaan, kunnen we met een gerust hart beweren dat de Chinezen hier achter zitten! Malta heeft niet voor niets vele EU paspoorten verkocht aan zeer rijke Chinezen en hun Partijbonzen.

Dat ook het IMF hier een zeer duistere rol in speelt, zien we aan de affaire Loekasjenko. Ook de EU speelt een donkergrijze rol in dit geheel. Ze gingen zich buigen over de affaire Loekasjenko en dan ineens komen ze met sancties die het IMF helpen om Belarus in handen te krijgen terwijl iedereen weet dat de ganse EU is omgekocht door de GATES FOUNDATION!

Iedereen die werkt of langere tijd heeft gewerkt in de financiële industrie op een bepaald niveau weet en beseft ten volle dat banken en grote internationale bedrijven alle landen in de wereld regeren! Alle wetten worden voor hen speciaal aangepast of nieuwe wetten worden speciaal voor hen gecreëerd!

De Chinezen kunnen alleen de macht krijgen over heel de wereld als de bancaire macht hebben. De Wereldbank en het IMF spelen volledig in de kaart van de Chinezen. Daarom zijn ook alle 'coronamaatregelen' regelrecht gekopieerd van de Chinese Communistische Partij en hebben deze GEDWONGEN DOOR COMMUNISTEN EN BANKEN doorgevoerd in een land waar dit niet zonder slag of stoot zal worden geaccepteerd door bevolkingen.

Er bestaat alleen een BANCAIRE PANDEMIE

Het complete financiële systeem is FAILLIET! En, de oorzaak is bekend. Het is de bankmaffia hun eigen schuld en elke regering heeft hier bewust aan meegewerkt door de PONZIFRAUDE toe te blijven staan, zelfs NA 2008 en al het geroep om meer controle!
Ook hier houdt de media de snavel dicht hoewel hun financiële experts exact weten wat IK WEET!
Vergeet ook niet, dat ELKE JURIST, NOTARIS en RECHTER dit EVENEENS weten.
Hoe kunnen we nog op hen vertrouwen om ons uit deze crisis te halen als ze zelfs de PONZIFRAUDE en BANCAIRE oplichting nooit hebben gestopt?

NOG MEER LEUGENS

Zoals eerder gezegd: soms werken plaatjes beter dan alle teksten die je bij elkaar kunt schrijven!


Na onderzoek blijken er HELEMAAL GEEN coronapatiënten in het ziekenhuis te liggen!


-->