CD MEDIA brengt de onverbloemde waarheid! Er bestaat een internationale criminele samenzwering die al tientallen jaren actief is en zich over de vele continenten heeft uitgebreid!

23/11/2020

CD Media kon na heel wat uitputtende vergaderingen en samenkomsten met hun Oekraïense bronnen de vele verschillende bewijsmaterialen wegstoppen en huiswaarts trekken.
Q heeft gelijk gehad over de ganse lijn en het bewijs is overdonderend voor hun beweringen.
Onze wereld wordt geregeerd door een internationaal misdaadsyndicaat! En, dat is nog niet alles!

Globale financiers (bancaire maffia), voormalige presidenten van de VS vanuit beide partijen (politieke maffia), media kolossen (media maffia), Silicon Valley (Big-Tech maffia), de meeste inlichtingendiensten (intelligence maffia zoals CIA, MI-6, AIVD, MIVD of Staatsveiligheid) en de meeste politici uit alle politieke partijen (ook politieke maffia) uit Afrika, oost en west maken er deel van uit!

U vraagt zich natuurlijk af: 'waarom komt deze informatie juist uit Oekraïne?'
Na de val van de USSR is Oekraïne een eigen afvallige staat geworden die we met een gerust hart totaal wetteloos kunnen noemen. Alles en iedereen is van het ene op het andere moment corrupt geworden. Van de meest simpele politieman tot en met de president. Al snel is Oekraïne na de afscheiding van Rusland de thuisbasis voor witwassen van geld op internationaal niveau!
Onze bronnen schatten het witwassen op minimaal 50 miljard per jaar via de niet bestaande economie van Oekraïne door de regering. Oekraïne is het ZWARTE GAT van het wereldwijd verspreide georganiseerde misdaadsyndicaat!

Effectieve bewijzen

De Golfoorlogen hadden niets met het behoud van de Amerikaanse veiligheid te maken. ze werden Geïndiceerd om het internationale misdaadsyndicaat uit te kunnen breiden in de VS. President Eisenhower noemde het, 'HET MILITAIRE INDUSTRIËLE COMPLEX'. Alle Amerikaanse en buitenlandse militairen die Amerika voor hun kar hebben gespannen vanaf de Golfoorlogen zijn totaal voor niets gestorven en daarbij horen ook buddy's van mij!

Er waren geen massavernietigingswapens in Irak. Maar, hat was wel een fantastische mogelijkheid om de wereldburger extra belasting te laten betalen om legers daar een niet bestaand, door de media gepropageerd, gevaar uit te laten vechten. De oorlogsindustrie verdiende er MILJARDEN en dat terwijl het uit niets anders bestaat dan een uitgedokterde massieve manier van geld witwassen!

Dit is het waarom de internationale 'troepenmacht' Afghanistan, Irak, Iran en al zeker AFRIKA niet willen verlaten. Ze hebben altijd durende oorlogen nodig om geld wit te wassen en BODEMSCHATTEN te kunnen stelen!
Uiteraard is deze kabal EIGENAAR van de media, ook MSM genoemd. Daarom is elke journalist van de MSM niet meer dan een HOERNALIST in mijn ogen, op zijn minst een broodschrijver die opschrijft wat geheime diensten DICTEREN!

En vanwege wat zij aan 'larrie en apekool' hebben opgeschreven (INDOCTRINATIE) de laatste 50 jaar zijn de meesten onder ons pacifisten geworden. Feitelijk een stelletje conformisten zonder karakter of eigen mening en nu dus LID VAN DE CULTUURLOZE EENHEIDSWORST!

MI-6 samen met vele van de VS hun veiligheidsdiensten spelen hierin een cruciale rol. Ze hebben Oost-Europa al vele jaren geleden gekoloniseerd. En nu willen dit syndicaat van internationale misdadigers ook het westen kolonialiseren waar alle KLOTENPOLITIEKERS via de CORONA LEUGENS VOLMONDIG AAN MEEWERKEN!

Om alles te verbergen waren ook de DOMINION SERVERS verborgen in het buitenland. Met name de landen Canada, Spanje en Duitsland.

Ook, de zogenaamde CORONAPANDEMIE was niets meer dan een controlespeeltje van deze KLOOTZAKKEN! De LOCKDOWNS zijn er om onze geest te breken en hen zonder veel poeha alle teugels in handen te geven! Om op deze manier dan ook slaven van HUN AGENDA te worden. ELK LAND IS EEN PLANTAGE WAAR WIJ WERKEN ALS SLAVEN. VERGEET HET NIET! WAT DENKT U DAT BELASTING BETALEN IS? NORMAAL?
Vindt u het normaal dat een staat de helft van uw SALARIS STEELT?

Ik heb al een paar keer over KLOOTZAK SOROS gepubliceerd. Ook over de corrupte CIA en onze inlichtingendiensten.
Misschien moet u een filmpje zien over de toestanden in de BIDEN familie. Ze kunnen niet worden vertrouwd en zijn gewoon ordinaire, rijke, politieke CRIMINELEN! Het is niet dat de media zoiets niet durft te vertellen dat het niets bestaat! En er is nog meer; VEEL MEER! Ook wat betreft EU politici!

Don't, shoot the Messenger!
Ik ging niet fout! Jullie gingen de fout in!
Jullie hebben meerdere mogelijkheden gehad om voor het volk te kiezen en jullie hebben hiet niet gedaan!
Mij maakt het geen zak uit! Nu is het te laat!
naar de CD Media archieven!

De Chinese Communistische Partij heeft alles te vertellen over onze militairen en onze politie, VIA ONZE REGERING EN POLITIEKE PARTIJEN!