Het ergste virus in deze tijd: een gezond werkend BOERENVERSTAND!

1/11/2020

De gevaarlijkste ziekte ter wereld heet intelligentie. U moet in de toekomst gaan begrijpen wat u moet doen om de verspreiding van de ziekte te vertragen. Als we allemaal samenwerken en de juiste sociale richtlijnen volgen, kunnen we de wereld voor eens en voor altijd van alle intelligentie ontdoen.

Nogmaals wil ik benadrukken dat een PCR-test NOOIT mag gebruikt worden om een DIAGNOSE te stellen. Daarbij komt dat een positieve test feitelijk een vals positieve test is en de negatieve test idem, plus dat ongeacht iemand positief is getest dit NIETS heeft te maken met ziek zijn of ziek worden dan wel het kunnen uitdragen van het virus.
ALLE positieve testen waar de media zo uitdrukkelijk met de koop loopt zijn gebaseerd op GEBAKKEN LUCHT, OPLICHTING EN FRAUDE!

Anders gezegd: HET AANTAL BESMETTINGEN STELT GEEN FLUIT VOOR!

Terwijl de media naast het ophemelen van het virus tegelijkertijd Trump naar de verdoemenis wensen, snap ik hun gedachtegang helemaal niet. Trump heeft exact gedaan wat hij het Amerikaanse volk had beloofd tijdens zijn eerste verkiezingscampagne! Onze Ruttovitsj, Croosjovitsj, vandenbroekovitsj en Jambonovitsj verraden het volk door alle leugens vol te houden en zelfs TEGEN de richtlijnen van de WHO in te gaan. De vraag is: WIE HEN HEEFT OMGEKOCHT.

Alles dient natuurlijk om de angst zo hoog mogelijk te houden onder het IQ-80 van ons 'VIERTE REICH' bevolkingen. Is het IMF toch een eigen koers aan het varen is om de GREAT RESET zo spoedig mogelijk af te dwingen?

Omgekochte pseudowetenschappers dienen als DWAALLICHT voor de mensheid

Ineens doemen er uit het niets zogenaamde mutaties op. Er zijn zelfs papers over geschreven. Om eerlijk te zijn maken de PSEUDOWETENSCHAPPERS er een compleet zootje van! Terwijl iedereen op zoek is naar GENOEG SARS-CoV2 virus om het te kunnen isoleren hebben de Europeanen de 'mutant' al een naam gegeven. Ze noemen het 20A.EU1.
Dat is werkelijke een zeer sterk staaltje PSEUDOWETENSCHAP als je al een mutant kunt vinden terwijl het zogenaamde originele virus nog steeds NIET is geïsoleerd. Dat zegt pas wat voor een LEUGENACHTIGE BENDE zij en hun universiteiten allemaal zijn! Omgekocht door de vele miljarden van massamoordenaar Bill Gates? Dat zullen ze ons natuurlijk niet komen vertellen!
Er is zelfs al een tweede mutant gesignaleerd, 20A.EU2
De wetenschappers weten niet of de variant ernstiger is vanwege een gebrek aan gegevens, voegden ze eraan toe. Genomische surveillance stelt hen in staat om dit cluster te detecteren en te volgen, zeiden ze, maar “het ontbreken van een consistente en uniforme sequentiebepaling in heel Europa heeft onze inspanningen nog steeds beperkt.”

Anders gezegd, er werd nog geen enkel van de drie KILLERVIRUSSEN ooit geïsoleerd, dus ze weten niet eens naar welk virus ze zitten te kijken!

Daarnaast nog iets HEEL ERG BELANGRIJK! CORONAVIRUSSEN verspreiden zich alleen tussen oktober/november en eind maart, afhankelijk van de temperatuur, vochtigheidsgraad en de vele regenbuien. Het is onmogelijk dat er mutaties zijn ontstaan tijdens de zomer. Het was veel te warm, vooral in Spanje de zogenaamde bron van de mutatie! Dit is een gegeven waar GEEN ENKELE wetenschappelijke leugenaar rekening mee houdt! Ze willen u alleen in angst houden zodat u zonder tegenstribbelen om het ELIMINATIEVACCIN van MASSAMOORDENAAR GATES gaat!

Wat kan ik nog zeggen? We leven werkelijk in NAZILAND 2.0, DAS VIERTE REICH terwijl maar weinig mensen het doorhebben. Ruttovitsj en Croosjovitsj zijn beiden reïncarnaties van HITLER! ALLE EIKELS DIE OP DIT MOMENT ANGST hebben van een virus dat niet bestaat, ZIJN DE JODEN die zonder veel morren en tegenwerken naar de kampen werden afgevoerd! OF NIET?

MEDIA, POLITIEK en MEDISCHE MAFFIA hebben nog NOOIT het BEWIJS geleverd dat het virus bestaat. EN, er is nog een overweging voor ALLE ANGSTHAZEN!

Als men voordien aan iedereen in België of Nederland zou gevraagd hebben of ze in politici veel vertrouwen hadden, dan had iedereen je in je gezicht uitgelachen.
Wat is er gebeurd, dat men NU al diezelfde LEUGENAARS, DIEVENBENDEN en LANDVERRADERS WEL GELOOFT?
Ben ik veranderd, of is iedereen rondom me heen een IMBECIEL GEWORDEN?

We leven in het land van GOEBELS (propaganda), MENGELE (afmaken van degenen die overbodig zijn) en HITLER (IK HEB HIER ALLES TE ZEGGEN!)
Of, beste extreemrechtse politieke LEEGLOPERS, fascistische Medische Maffia en ook u, de STAATSPROPAGANDMACHINE bestaande uit zogenaamde 'onafhankelijke' KRANTEN, RADIO- en TELEVISIEZENDERS, wilt u zeggen dat het NIET ZO IS?

Weet u, ik heb 40 jaar geleden al met u afgerekend. Geen televisie, geen krant en vooral zoveel mogelijk op mezelf vertrouwen en in de natuur vertoeven. ALLEEN. Weet u hoe weinig mensen daar tegen kunnen? Alleen zijn!

Onderwijs maakt u wijs dat u in een gemeenschap moet wonen omdat we sociaal zijn! VERGEET HET! We zijn ASOCIAAL en als we in een gemeenschap wonen dan begint de ellende pas! Stelen, moord en doodslag! Men zou toch compleet onnozel zijn om in een van de bananenrepublieken van DAS VIERTE REICH te blijven wonen!

Als we van al deze ellende af willen moeten we van al deze TESTEN af! En, als dat niet lukt van alle extreemrechtse STALINISTEN DIE ONS BELIEGEN EN BEDRIEGEN! Inclusief regering en MEDISCHE MAFFIA!

Waarom zijn bijvoorbeeld medewerkers van de NOS kwaad omdat ze in elkaar geschopt worden en van de weg gereden worden. Denken deze HOERNALISTEN ECHT dat iedereen een even grote om te kopen LEEGLOPER EN IMBECIEL is dan zijzelf?

VRIJE MENINGSUITING is een GRONDRECHT.
Kom hieraan en je trapt op de ziel van vele mensen die gelukkig nog een HELDER WERKEND BOERENVERSTAND HEBBEN!

We weten wie jullie zijn die ons naar het leven staan.
We komen eraan! Zeker en vast!
Dit zijn alle bedrijven die meewerken aan het elimineren van zeker 90% van de wereldbevolking door CENSUUR te gebruiken wat betreft frauduleuze PCR testen en het niet bestaande CORONAVIRUS!!