KRITIEKE BOODSCHAP VOOR ALLEN!

30/11/2020

We werken samen met verschillende advocaten wereldwijd om krachtige juridische oplossingen voor te bereiden om de misdaden tegen de menselijkheid te bestrijden.

We hebben net een echte Amerikaanse held aan de telefoon gehad, Rick Martin van de Constitutional Law Group. Hij is een zeer ervaren advocaat die tienduizenden winkels en bedrijven in de Verenigde Staten heeft geholpen open te blijven, ondanks de lockdowns!
Mr. Martin verzamelt honderden sheriffs om arrestaties van gouverneurs, burgemeesters, rechters etc. voor te bereiden. Een sheriff is het hoogste juridische gezag in het land, die zelfs een president kan arresteren! De meesten weten dit niet, en Rick Martin informeert de sheriffs en bereidt hen voor om de vrijheid te verdedigen.

Zijn strategie is om de mensen wereldwijd te laten zien dat ze de constitutionele wetten van hun land moeten leren kennen, en die vervolgens gebruiken om de tirannie te verslaan.

Over een paar weken is hij hier voor een paar dagen, en we zullen een documentaire maken om de wereld hierover te informeren. Ik geloof dat deze ervaren jurist de gouden sleutel heeft om deze corruptie te bestrijden.

Veel meer informatie hierover zal worden onthuld. Dit is gewoon alvast een aankondiging, zodat je weet dat er hulp aankomt.

Oproep aan alle advocaten

Als u een advocaat bent of iemand die betrokken is bij een organisatie die legale manieren gebruikt om de wereld te hervormen, neem dan contact met ONS op.

We willen een netwerk opbouwen waar mensen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken om deze oorlog te winnen.

Veel grondwetten in verschillende landen lijken op elkaar en wat Rick Martin hier doet, kan wereldwijd worden toegepast, met de juiste advocaten die het kunnen aanpassen om hun corrupte regeringen neer te halen.
Als de mensen bang zijn voor hun regering, zijn ze slaven. Wanneer de regering bang is voor hun volk, is er vrijheid. Een volk dat de wet niet kent, staat machteloos. Een volk dat de wet kent, is onoverwinnelijk.

Kennisgeving van Aansprakelijkheid

We werken ook aan het verstrekken van Kennisgevingen van Aansprakelijkheid die iedereen zal kunnen downloaden en gebruiken. Een Kennisgeving van Aansprakelijkheid is een document dat je aan iemand geeft (bijvoorbeeld de commissaris, de burgemeester, de minister van Volksgezondheid,...) waarin je verklaart dat zij persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de schade die zij veroorzaken met hun onrechtmatige daden.

Je kunt dit ook geven aan iedereen die je dwingt om u te laten testen, te laten vaccineren, een masker te dragen, enz.

Het toont mensen niet alleen de juridische gevolgen van hun onwettige handelingen, het dwingt hen ook om na te denken. De Kennisgeving van Aansprakelijkheid die we opstellen zullen links bevatten naar informatie over de misdaden en leugens van deze pandemie. Dit dwingt mensen die blindelings 'bevelen opvolgen' om onderzoek te gaan doen en uit hun diepe slaap van misleiding te ontwaken.

Er zullen ook krachtige juridische documenten zijn om je te beschermen tegen de vaccins.
Mensen die proberen deze onwettige maatregelen af te dwingen (of het nu gaat om leerkrachten, directeuren, gezondheidsfunctionarissen, overheidsfunctionarissen, wetshandhavers, etc.) zullen ter verantwoording worden geroepen en worden vervolgd voor hun medewerking aan criminele activiteiten, die schade toebrengen aan de gezondheid van mensen, het sociale leven, de economie van hun gemeenschap, en die de universele rechten van de mens schenden.

Voor nu, wees bemoedigd dat er veel goede dingen gebeuren.

Blijf gefocust, blijf hoopvol en blijf de waarheid bekendmaken.

Je staat er niet alleen voor, maar over de hele aarde staan mensen op die het kwaad ontmaskeren en een helder licht verspreiden van een nieuwe toekomst.

De corruptie wordt afgebroken!


VECHT MEE MET ONS TEGEN DE CORRUPTIE! WORD OOK VRIJHEIDSSTRIJDER!
Hier een walktrough bewijsmateriaal over HET FEIT dat COVID 19 al jaren geleden werd voorbereid!
Wereldvereniging Van Artsen Verklaart: Er Is Geen Pandemie!