Autocratie, technocratie en FASCISTISCHE MACHTSWELLUST door opvoeren van frauduleuze testen

8/11/2020

DE WETENSCHAP VAN PCR-TESTEN VOOR COVID LIJKT DEZE DAGEN ZINLOOS, OMDAT POLITICI, AUTOCRATEN EN TECHNOCRATEN HET GEHELE ONDERWERP HEBBEN OPGEBLAZEN TOT EEN VOLLEDIGE ‘PLANDEMIE’ DIE WORDT GEDREVEN DOOR IRRATIONALE ANGST EN IN SOMMIGE GEVALLEN, DOOR PURE MACHTSWELLUST

Verloren in deze hele pandemische hysterie zijn enkele belangrijke overwegingen die, wanneer ze zorgvuldig worden geanalyseerd, het hele COVID-19-verhaal in een zeer twijfelachtig daglicht plaatsen. De poortwachters van informatieverspreiding produceren in een alarmerend tempo draagvlak, maar hun vermoeidheid begint en hun maskers vallen af. Welke betere, hoewel onwaarschijnlijke, bron is er om naartoe te gaan voor wat broodnodige verlichting dan de Mainstream Media?

Tijdens een aanzienlijk rustigere tijd, in 2007, gaf de New York Times een zeer interessante uiteenzetting over moleculaire diagnostische testen – met name de ontoereikendheid van de polymerasekettingreactie (PCR) -test om betrouwbare resultaten te bereiken. De belangrijkste zorg die in het Times-rapport naar voren wordt gebracht, is hoe moleculaire tests, met name de PCR, zeer gevoelig en vatbaar zijn voor valse positieven. De kern van de controverse was een mogelijke uitbraak in een ziekenhuis in New Hampshire, die niets meer bleek te zijn dan ‘gewone aandoeningen van de luchtwegen zoals verkoudheid’. Helaas vertelden de resultaten volgens de PCR een ander verhaal.

Gelukkig werd een nepepidemie vermeden, maar niet voordat duizenden arbeiders verlof kregen en antibiotica kregen en uiteindelijk een vaccin, en ziekenhuisbedden (waaronder sommige op de intensive care) buiten gebruik werden gesteld. Acht maanden later werd wat als een epidemie werd beschouwd, beschouwd als een niet-kwaadwillende hoax. De schuldige? Volgens “epidemiologen en specialisten in infectieziekten … te veel vertrouwen in een snelle en zeer gevoelige moleculaire test heeft hen op een dwaalspoor gebracht.” Destijds werden dergelijke tests “steeds meer gebruikt”, misschien als “de enige manier om snel een antwoord te krijgen bij het diagnosticeren van ziekten zoals … SARS, en om te beslissen of er een epidemie gaande is”.

Desalniettemin wordt de PCR-test tegenwoordig beschouwd als de gouden standaard voor moleculaire diagnostiek, met name bij de diagnose COVID-19. Een nadere analyse onthult echter dat de PCR eigenlijk behoorlijk vlekkerig is geweest en dat er veel valse positieven zijn. Gelukkig zit de New York Times opnieuw op de zaak.

“Uw coronavirus-test is positief; Misschien zou het dat niet moeten zijn ”, aldus NYT-verslaggever Apoorva Mandavilli. In wezen worden positieve resultaten veel te vaak rondgegooid. In plaats daarvan zouden ze waarschijnlijk moeten worden gereserveerd voor personen met “grotere virale lading”. Dus hoe hebben ze het al die tijd gedaan, vraag je?

“De PCR-test versterkt de genetische materie van het virus in cycli; hoe minder cycli er nodig zijn, hoe groter de hoeveelheid virus of virale lading in het monster. .. hoe groter de kans dat de patiënt besmettelijk is.”

Helaas is de ‘cyclusdrempel’ verhoogd. Wat gebeurt er als het wordt opgevoerd? In wezen worden “enorme aantallen mensen die mogelijk relatief onbeduidende hoeveelheden van het virus bij zich dragen” als besmet beschouwd. De ernst van de infectie wordt echter nooit gekwantificeerd, wat in wezen neerkomt op een vals positief resultaat. Hun besmettingsniveau is in wezen nihil.

Hoe bepalen ze de cyclusdrempel? Als ik niet vermoedde dat het gebaseerd was op het maximaliseren van het aantal “gevallen”, zou ik de vaststelling vrij willekeurig vinden. Meer dan een paar van de professionals die in het Times-rapport staan, lijken nogal perplex over dit essentiële detail dat in wezen de drijvende kracht is achter klinische diagnostiek, voor volksgezondheid en beleidsbeslissingen”. Gezien alles wat er op het spel staat en alles wat afhangt van positieve versus negatieve casussen, is het schandalig dat deze tests zodanig worden aangepast dat de positieve totalen en percentages worden opgeblazen. Volgens een viroloog “is elke test met een cyclusdrempel van meer dan 35 te gevoelig.” Ze vervolgde met te zeggen: “Ik ben geschokt dat mensen zouden denken dat 40 een positief punt zou kunnen zijn.”

Persoonlijk denk ik dat de wetenschap zo ongeveer vaststaat op COVID-19. De conclusie? We zijn bedrogen!

Ik weet dat er veel mensen zijn die denken dat ik voor niemand respect heb. Wellicht is dat ook zo. Ik heb altijd op mezelf moeten vertrouwen en wat ik heb bereikt heb ik aan niemand anders dan mezelf te danken. Als u denkt dat u voor iedereen met een stropdas, status, opleiding, of een Armani-uniform respect moet hebben, dan hebt u zich al onderworpen. DAN BENT U AL SLAAF.
Daarom draagt u een mondmasker en schijt u in uw broek van een, naar stellige zekerheid niet bestaand virus zoals we er in ons leven al MILJOENEN hebben overleefd omdat er geen gewag over werd gemaakt!

Oud VODAFONE baas spreekt zich uit over 5G!
Het CORONAVIRUS bestaat niet! Alle doden zijn veroorzaakt door een 5G vergiftiging!

naar het Spaanse 5G onderzoek