WHO, universiteiten, ziekenhuizen en medische fascisten hebben genezende therapieën voor COVID-19 BEWUST EN MET LEUGENS de grond ingeboord met hulp van de MEDIA. ZE ZIJN ALLEN VERANTWOORDELIJK VOOR MASSAMOORD en GENOCIDE!

2/11/2020

Terwijl iedere goede luisteraar al sinds juni wist dat we afstevenden op een tweede lockdown die rondom 20 oktober zou beginnen, vroeg ik me af waarom ze zoveel nadruk legden op die tweede lockdown.
Er waren geen zieken, geen ziekenhuisopnames en er was zelfs sprake van ondersterfte!

Alleen BESMETTINGEN! Van Ranst riep niets anders dan TESTEN, TESTEN, TESTEN. Maar een PCR test stelt niets voor.
Iedereen moet nu onderhand toch al zoetjesaan begrijpen dat deze testen gebaseerd zijn op FRAUDE om cijfers op te voeren die ze dan weer gebruiken om bange mensen nog angstiger te maken zodat ze 's nachts niet meer buien durven komen en zichzelf zoveel mogelijk opsluiten, afstand houden en een mondmasker dragen zelfs daar waar het niet nodig is!
Anders geformuleerd: ze maken van u al een robot of zombie zonder dat u bent gevaccineerd en bestuurbaar gemaakt.

Op zoek naar de bewijzen voor GENOCIDE!

Er bestaan drie verschillende geneeswijzen voor COVID-19 en als een van deze zou worden toegepast dan bestaat het virus binnen een week niet meer! Deze drie therapieën hebben zichzelf al DUIZENDEN malen bewezen.

Het zijn:
  1. HCQ + zink
  2. vernevelde waterstof peroxide met inname van extra Vitamine C + vitamine D
  3. Budesonide
    '...als we 60 procent van de mensen uit het ziekenhuis houden met behulp van Budesonide, dan, nou ja, dat is het soort dingen waar we een barbecuefeest om houden.'
    Professor Dan Nicolau
    Universiteit van Oxford

Bijvoorbeeld Taiwan, een land met 24 miljoen inwoners, behandelt vroeg met een ander geïnhaleerd corticosteroïde en heeft slechts zeven doden gehad tijdens de duur van deze pandemie.

denk aan Japan, dat ook met een ingeademd corticosteroïde behandelde. Hoewel de Japanse demografie scheefgetrokken is naar een oudere bevolking, zijn er slechts 977 doden gevallen in een land met 121 miljoen inwoners. Denk ook aan Zuid-Korea met een bevolking van 50 miljoen mensen met slechts 283 sterfgevallen door een geïnhaleerd corticosteroïde.

Nu volgende vraag: waarom is er nog steeds een zogenaamde, niet noodzakelijke, PANDEMIE?

Deze drie behandelingen zijn allemaal verbazingwekkend effectief, zeer veilig en supergoedkoop. Er worden meer behandelingen ontwikkeld en ik zal deze met u delen als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Al met al is dit geweldig nieuws voor onze wereld. Professor Raoult had gelijk, toen hij zei:
"dit is het einde van de pandemie"

Maar... volgens de massamedia en de overheid is de pandemie nog steeds in volle gang en richt ze overal ter wereld ravages aan. Hoe is dat mogelijk, als er zulke krachtige behandelingen bestaan? Het antwoord is zeer verontrustend...

GENEZEN IS VERBODEN
Mainstream media, sociale media, allerlei 'gezondheidsorganisaties' zoals de WGO, Big Pharma en politieke overheden doen er alles aan om deze geneeswijzen te onderdrukken en te verbergen voor de mensen.


CENSUUR



America's Frontline Doctors is een groep medische experts met tientallen jaren ervaring en gezaghebbende posities in de Amerikaanse medische gemeenschap. Hun oprichter, Dr. Simone Gold, is tevens woordvoerdster van meer dan 600 artsen in de VS, die het verwoestende effect van de lockdowns aan de kaak stelden. De Amerikaanse Frontline Doctors hielden een nationale top in Washington D.C. waar ze publiekelijk verklaarden:
'Er is geen reden om bang te zijn. Niemand hoeft te sterven. Er is preventie voor COVID-19 en... er is een remedie: hydroxychloroquine met zink! Het breekt het ziekteproces af en is veilig om te gebruiken. We hebben grote aantallen coronapatiënten met groot succes behandeld.'

Deze nationale groep artsen deelde een geweldige boodschap van hoop en genezing, die hard nodig is in de hele wereld. De live-uitzending had twintig miljoen views! De mensheid hoorde eindelijk het juiste nieuws. Niet van mediagiganten of politieke leiders, maar van ervaren artsen die weten waar ze het over hebben.

Toen gebeurde iets zeer verontrustend!

GECENSUREERD
YouTube en Facebook verwijderden hun video, hun hele website werd van Squarespace gehaald, en berichten op Twitter van deze artsen werden gewist. Hun boodschap werd gecensureerd over het hele internet.



Dit zijn ongekende acties die nooit eerder zijn gebeurd in de geneeskunde!

Dr. Vladimir Zelenko werd ook gecensureerd op Twitter, omdat hij zijn medische ervaring met HCQ deelde en getuigde van het herstel van honderden covid patiënten.

'De dag van wraak komt voor iedereen die samenwerkte met anti-HCQ propaganda.'

CRIMINELE CENSUUR ook in EUROPA!

Dr. David Brownstein begon te schrijven over zijn holistische behandeling van COVID-19 en werd door de Federale Handelscommissie ernstig berispt. Hij werd gedwongen om te stoppen met het rapporteren over zijn levensreddende protocol.

Zijn hele medische blog werd van het internet gehaald. Een blog met tientallen jaren medische expertise, bewezen behandelingen en hoop voor de mensheid, werd volledig verwijderd.


Dr. Rob Elens die al zijn covid patiënten binnen enkele dagen zag herstellen, werd door de medische inspectie van Nederland op de vingers getikt. Hij kreeg het bevel te stoppen met het redden van de levens van zijn patiënten door middel van HCQ + ZINK, anders zou hij zijn medische licentie verliezen. Hij moest de mensen letterlijk laten sterven!

Dr. Elens maakte verschillende video's om mensen te informeren over behandelmethodes voor COVID-19... die onmiddellijk werden verwijderd van YouTube.
'De regeringen zeggen dat er geen behandeling is voor Covid-19. Het is een leugen. Het is bedrog. Ze willen Covid-19 niet genezen omdat... iedereen de vaccins moet krijgen.'
DR. ROB ELENS,
Medisch centrum De Peel, Nederland

Dr. Richard Bartlett wordt over het hele internet besmeurd en belasterd in een poging de mensheid ervan te overtuigen dat zijn behandeling niet goed is. Het feit dat hij intussen dan duizend patiënten heeft zien herstellen, wordt volledig genegeerd. Dat deze behandelingen tienduizenden sterfgevallen in IJsland, Japan en Taiwan hebben voorkomen, wordt ook volledig genegeerd.

De media belasteren elke arts die met succes covid-patiënten behandelt. Er zijn geen woorden om deze mediamisdaden te beschrijven.

Reporters van de mainstream media zijn de knechtjes geworden van de meest kwaadaardige criminelen in de geschiedenis van de mensheid, die miljoenen mensen vermoorden door behandelingen te verbergen die hen en hun families hadden kunnen redden. Het is te gek voor woorden.

Frauduleuze Studies Diskwalificeren een Veilig Medicijn voor Covid-19

Afgezien van de censuur is er nog iets anders aan de hand dat nog erger is: voormalige gerespecteerde wetenschappelijke instellingen, zoals The Lancet uit het Verenigd Koninkrijk, plegen vulgaire fraude met valse onderzoeken, om levensreddende behandelingen in diskrediet te brengen. The Lancet publiceerde een artikel dat zogenaamd 'bewezen' heeft hoe ineffectief en schadelijk HCQ is. Resultaat? De hele wereld begon dit geneesmiddel af te wijzen.
Kort na de publicatie van deze studie ontmaskerden verschillende wetenschappers het als oplichterij. Het stond vol met valse gegevens. Dit zond een schokgolf door de internationale wetenschappelijke gemeenschap, omdat dit soort fraude de geloofwaardigheid vernietigt van instellingen die ooit als betrouwbare bronnen werden beschouwd.

Massamoord door de Wereldgezondheidsorganisatie

Een ander onderzoek werd uitgevoerd door de Wereldgezondheidsorganisatie die HCQ testte op 3.500 patiënten in 400 ziekenhuizen wereldwijd. Tot ieders schrik stierf maar liefst een derde van alle patiënten!

De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde deze afschuwelijke cijfers en als gevolg daarvan werd hydroxychloroquine in verschillende landen verboden.

Een opmerkzame medische expert, Dr. Meryl Nass, dacht bij zichzelf:
'Hoe vreemd... in de handen van echte medische praktijkmensen geneest HCQ tienduizenden patiënten, met vrijwel geen sterfgevallen. Maar in de handen van de WGO doodt het duizend mensen...'

Ze onderzocht deze studie en ontdekte iets afschuwelijks: de Wereldgezondheidsorganisatie gaf hun patiënten absurde, dodelijke hoeveelheden HCQ.
Dr. Nass onthulde:
In de WGO-tests worden buitensporige, gevaarlijke HCQ-doses gebruikt. Deze tests testen niet de voordelen van HCQ op Covid-19, maar testen of patiënten toxische, niet-therapeutische doses overleven.

'De WGO en andere organisaties hebben samengespannen om buitensporige doses HCQ toe te dienen om het aantal sterfgevallen te verhogen. Door dit te doen, beroven ze miljarden mensen van een veilig en goedkoop medicijn.'
Dr. Meryl Nass


Waarom worden de medicijnen verborgen?

De vraag die iedereen zich stelt, is: waarom in hemelsnaam doen ze dit? Wat kan toch hun drijfveer zijn, om miljoenen mensen een zekere dood in te jagen, door hen alle werkende medicijnen voor COVID-19 te onthouden? Als je enigszins hebt opgelet tijdens deze pandemie, is je wellicht al duidelijk geworden dat er een aantal zaken uitspringen.
Bijvoorbeeld de voortdurende roep - die vanaf het prilste begin boven alles uit stijgt - om de hele wereld zo snel mogelijk te vaccineren.
‘Nou ja, wat is daar mis mee?’, kun je je afvragen. We vaccineren toch al tientallen jaren iedereen? Dat is toch juist goed?
Ja, op zich wel. Alleen, er is iets vreemds aan de hand met dit nieuwe vaccin, of beter gezegd de nieuwe reeks vaccins die op stapel staan.

Ten eerste: waarom willen overheden kost wat kost iedereen vaccineren, terwijl ze heel goed weten dat er diverse behandelmethodes zijn die miljoenen malen goedkoper, veiliger en effectiever zijn?

Het duurt normaal gezien minstens tien jaar om een veilig vaccin te ontwikkelen. Er kunnen zeer ernstige bijwerkingen optreden. Nu zijn er al mensen gestorven of verlamd geraakt bij de eerste proeven van covid vaccins. Bill Gates heeft openlijk verklaart dat er minimaal 700.000 (!!!) mensen zullen lijden onder de bijwerkingen van de vaccins. Denk daar eens even over na…. Zevenhonderdduizend slachtoffers op zijn minst!

Het werkelijke aantal slachtoffers zal ongetwijfeld veel en veel hoger liggen. Want waar normaal gezien tien tot twintig jaar nodig is om een veilig vaccin te maken, doet men het nu in ENKELE MAANDEN! De noodzakelijke veiligheidstests worden radicaal overgeslagen.

Waarom doet men dat? Waarom veilige, goedkope en quasi 100% effectieve medicijnen onderdrukken, om een onveilig, astronomisch duur, en onzeker vaccin op te dringen?


Bekijk ook deze website een keer. U kunt uzelf hier ook inschrijven als één van de vele VRIJHEIDSSTRIJDER! Dan kunt u veel informatie delen via uw BLOG of WEBSITE!