Propaganda is altijd FAKE NEWS!

18/11/2020

MSM vertelt u wat 'waar' is? Wel, we zullen even op zoek gaan of MSM staatspropaganda=FAKE NEWS verkondigt en u de waarheid vertelt!
 1. Obama was 8 jaar president. Hij kreeg al voordat hij presidentje ging spelen de Nobelprijs voor de vrede en tijdens zijn regeerperiode is Amerika niet één dag zonder oorlog geweest! Het Nobelcomité is samengesteld uit mensen die klakkeloos Rothschild zijn advies volgen! Trump is geen enkele oorlog begonnen, heeft vele oorlogen voorkomen, trekt militairen terug uit oorlogsgebieden in Azië en het midden-oosten en wordt door MSM afgeschilderd als een oorlogsmaniak! DAT IS FAKE NEWS!
 2. Tijdens de ganse regeerperiode van Obama was de first 'LADY' overal te vinden op een cover van een modeblad. Blijkt nu dat het een omgebouwde vent is en Obama gewoon een homoseksueel. Als we nu naar Trump kijken dan zien we dat zijn vrouw haar geld heeft verdiend omdat ze echt een schoonheid was terwijl ze NOOIT OP EEN COVER van een modeblad heeft gestaan gedurende de regeerperiode van haar man. DAT IS FAKE NEWS. DAT IS PROPAGANDA VAN HET ZUIVERSTE WATER!
 3. De ganse ROTHSCHILD bankmaffia verkoopt ons via centrale banken de onzin dat negatieve rente normaal is. Wat het FEITELIJK betekent is, dat WIJ hun schulden weer op moeten hoesten omdat ze financiële ZWARTE GATEN blijven produceren als we hen niet stoppen. Bitcoin en alle andere virtuele munten zijn PURE OPLICHTING. Als dit in handen van banken komt dan kunnen we stellen dat het hek van de dam is. Dan hebben ze complete controle over alles wat we mogen en kunnen kopen! Het is een uitgekiend strafsysteem en het coronavirus is een belangrijke spil in het spel omdat we gevaccineerd dienen te worden met een biochip die ons voor 2030 zal veranderen in een betaalautomaat voor staat en bank!
  Weet u dat het patent voor bitcoin in handen is van de bank GOLDMAN SACHS? En daar stelt u zichzelf geen vragen bij? Al een financiële journalist geweten die de onverbloemde waarheid over het financiële systeem heeft durven neerpennen? Nee, natuurlijk niet. Het zijn broodschrijvers die hun broodheren moeten dienen. Virtuele munten kunnen in een oogwenk met miljarden worden aangemaakt.
 4. MSM probeert ook Judy Shelton de dieperik in te schrijven. Ze is de financieel adviseur van Trump en het nieuwste lid van de RvB van de FED. Ze ligt al scheef van het eerste moment omdat ze de FED gewoon vertelt wat deze overbetaalde schobbejakken al verkeerd doen vanaf het bestaan van de financiële crisis in 2008. Stop met geld drukken en klamp je weer vast aan een goudstandaard. Dit is ook Trump zijn idee. Daarom staan Trump en Shelton samen in de weg van de NATTE DROOM van de ROTHSCHILD/ROCKEFELLER clan, verwoord door NAZI SCHWAB, de GREAT RESET. TRUMP is de GRANIETEN MUUR tussen de GREAT RESET en de daaruit voort vloeiende totalitaire controle en het behoud van ALLE VRIJHEDEN VOOR ALLE BURGERS TER WERELD! Daarom hebben de democraten/communisten/nazi's/stalinisten ook kiesbedrog gepleegd. MSM probeert iedereen wijs te maken dat Biden al heeft gewonnen en dat Trump ze ziet vliegen.
 5. Ik wil ook alle leugens over het zogenaamde coronavirus niet onbesproken laten:
  • Tot nu toe is het SARS-CoV2 virus nog nergens op aarde volledig geïsoleerd. De CDC heeft dit zelfs gepubliceerd!
  • Mondmaskers dragen, helpt niet! Er zijn vele studies over deze materie gepubliceerd! Het is SCHIJNVEILIGHEID!
  • De anderhalve meter regel is op exact dezelfde OVERHEIDSLEUGENS gebaseerd. Het brengt GEEN ZAK op! Er is nergens op de wereld één onderzoek te vinden dat deze staatsleugens ontkracht! MSM blijft al deze leugens SCANDEREN! HET IS STAATSPROPAGANDA en dient de GREAT RESET van NAZI SCHWAB en de communisten/stalinisten Rockefeller/Rothschild!
 6. Obama begint nu te roepen dat het internet op dit moment de GROOTSTE BEDREIGING voor de democratie is!


  Vergeet niet dat hij een democraat is. Dat staat, zoals ze nu hun ware gezicht tonen, gelijk aan communist. Vergeet dat deze oproerkraaier iets goeds voor zou hebben met de bevolking. Het is een OORLOGSMANIAK en DAT heeft hij zijn ganse regeerperiode duidelijk laten zien! Ze weten dat ze aan het verliezen zijn. De BIG-TECH platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter zijn uitgespeeld. Miljoenen mensen hebben deze censurerende, eigenlijk Rothschild/Rockefeller/Soros propagandamakers, de rug toegekeerd. Ze weten als ze het internet niet afsluiten, ze allemaal behoorlijk op hun bek zullen gaan. Niet alleen dat, ze zullen uit hun huizen en kastelen worden gehaald om bestraft te worden voor hetgeen ze ons al honderden jaren hebben aangedaan!
 7. En als laatste wil ik het hebben over onze KONTNEUKEND REGERINGEN! Ja, ik gebruik 'hatelijke' woorden. Maar deze bewoordingen drukken exact uit wat ik voel en het percentage 'respect' dat ik heb voor een omgekochte klotenbende! Het is PURE MAFFIA!
  Geef me gewoon een reden waarom ik al deze gladjanussen, leeglopers en parasieten niet zou mogen noemen zoals het bij me opkomt. Er is geen weldenkende rechter die me gaat veroordelen als ik met alle bewijzen aan kom zeilen! Erger nog! Dan komen alle leugens op straat te liggen en MOETEN AL DEZE POLITIEKE, MEDISCHE EN MEDIA LEEGLOPERS worden gearresteerd.
 8. Elk land dat een complete bibliotheek nodig heeft om alle wetboeken en ondergebrachte artikels te herbergen is CORRUPT!
  Elke regering die zich verschuilt achter zogenaamde politieke onschendbaarheid is CORRUPT!
  EERLIJKE LANDEN HEBBEN MAAR WEINIG GESCHREVEN REGELS NODIG en degene die regeren hebben van de burger helemaal niets te vrezen als ze geen KLOOTZAKKERIJEN uithalen.
ALLE GENOEMDE MISDADEN VALLEN ONDER DE NOEMER LANDVERRAAD, MASSAMOORD EN GENOCIDE!
OOK ALLE BANCAIRE EN FARMACEUTISCHE MISDADEN!