Wereldgezondheidsorganisatie liegt over corona en hier zijn de bewijzen dat de wereldeconomie door een LEUGEN is afgebroken!

9/10/2020

Op 16 maart 2020 publiceert 'The Gateway Pundit' als eerste de aanval op de persconferentie van de ZEER CONTROVERSI√čLE politicus en Directeur Generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, die voorheen bewust een compleet verkeerd beeld van de zogenaamde CORONACRISIS schetste.

Tedros claimde in de persverklaring van begin maart dat de mortaliteit van het 'nieuwe' virus 3,4% bedroeg terwijl de mortaliteit van de seizoensgriep gemiddeld rond de 0,1% ligt.

Door alle VALSE rapporteringen van de WGO hebben deze corrupte politici en medici bewust de complete economie afgebroken.


Voor deze leugens zal hij zich in de toekomst moeten verantwoorden. VN of niet!

'The Gateway Pundit' gebruikte vergelijkende data van de CDC omdat deze berustte op exacte onderzoeken.

CDC data laat zien dat Amerika meer last had van de griep dan van het coronavirus!
220.000 mensen werden voor de griep getest. 22.000 van deze geteste personen overleden aan de gevolgen van de griep. Dat brengt overlijden door de griep op 10% en niet 0,1% zoals Tedros beweerde in zijn boodschap!

Op datzelfde moment zijn er echter maar 1.864 mensen met corona in alle ziekenhuizen van de VS opgenomen. Hiervan zijn er 41 overleden. Dat is een compleet ander cijfer. Deze data dateert van voor de overlijdenscertficaten oplichterij en het testen met PCR kits die voor 98% valse positieven geven.
Trouwens, waarom heeft de Wereldbank al sinds 2017 deze testkits verstuurd naar alle landen van de wereld?
Er was ook sprake van fraude via gebruikte modellen waarop de ganse economie werd afgesloten en daardoor afgebroken! Ook hiervoor zullen de nodige mensen zich moeten verantwoorden per land!

Zie ook deze publicatie van de 'The Gateway Pundit'Vergelijk de corona mortaliteit voor mensen met een chronische ziekte of kwaal! Je hebt een gemiddelde kans van 0,9% om te overlijden aan corona als je geen andere klachten of ziekten hebt.Maar er is hoop!Conclusie:

We kunnen met overtuiging zeggen dat geen enkele politicus, medicus of universiteitsprofessor zo dom is dat ze dit samen met hun staf en assistenten niet bij elkaar kunnen zoeken! Dan moet er iets anders aan de hand zijn en dat is het uitvoeren van een verborgen agenda voor deze of gene waarvoor ALLEN zijn omgekocht. Als ze beweren NIET omgekocht te zijn, moeten ze me een keer uitleggen hoe het komt dat ze al deze oplichterij en fraude zelf nog niet op het spoor gekomen zijn. Is dat niet hun taak? BESCHERMEN VAN HET VOLK?

De realiteit vertelt me dat we worden belogen door politici, medici en media!

Ik sta open voor allen die zich willen verdedigen!
Maar MET BEWIJS! Ik presenteer tenslotte ook bewijs!