Huiver Van Ranst, u zult uzelf moeten verantwoorden voor MASSAMOORD!

5/10/2020

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijftegen de menselijkheid ooit’.

Fuellmich is één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar de aanpak van corona. Al sinds juli spreekt deze commissie met wetenschappers en deskundigen over de coronacrisis. De corruptie en fraude waar onder meer Deutsche Bank en VW zich schuldig aanhebben gemaakt, vallen in het niet bij de schade die wordt veroorzaakt door de coronacrisis, zegt Fuellmich.
Volgens hem moeten we niet meer spreken van een coronacrisis, maar van een coronaschandaal.

Corrupte agenda’s

“De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten strafrechtelijk worden vervolgd,” benadrukt de advocaat. “De politiek moet er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer in een dusdanige machtspositie komt dat hij of zij de mogelijkheid heeft om ons te bedriegen en te manipuleren met zijn of haar corrupte agenda’s.”

Fuellmich licht toe dat een internationaal netwerk van advocaten zich actief bezighoudt met het coronaschandaal, dat inmiddels heeft geleid tot ‘waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

PCR-test-pandemie

"Is er een coronapandemie of is er alleen een PCR-test-pandemie? Betekent een positieve testuitslag dat de persoon die getest is, besmet is met Covid-19, of betekent het helemaal niets?” vraagt hij.

“Zijn de coronamaatregelen – zoals de lockdown, mondkapjes, afstandsregels en quarantainemaatregelen – er om de bevolking te beschermen tegen corona of zijn ze erom mensen bang te maken zodat zij zonder vragen te stellen geloven dat hun leven in gevaar is en de farmaceutische en techindustrie grof kunnen verdienen aan de verkoop van coronatests en -vaccins, en onze genetische vingerafdruk kunnen verzamelen?”

VOETNOOT

Zelf zou ik nog veel verder willen gaan omdat de Wereldbank en de WHO hierbij betrokken zijn die bepaalde rijke families en personen in de kaart spelen. Hieraan zijn heel wat dingen vooraf gegaan wat veel lijkt op OMKOPERIJ en BELANGENVERSTRENGELING.
Als ik tijd heb zal ik alles in een volgend artikel benoemen.

Kijk nu eerst naar het betoog van Reiner Fuellmich. Begrijp dat de CORONAPANDEMIE een HOAX is en de testen OPLICHTERIJ. De genomen maatregelen zijn:
MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID,
hierdoor is de ganse wereldeconomie afgebroken en hebben tienduizenden eigen ondernemers en andere burgers zelfmoord gepleegd!


-->