Ernstige bijwerkingen COVID vaccin Johnson & Johnson

10/10/2020

Op 23 september 2020 kondigde Johnson & Johnson, Inc., een bedrijf in farmaceutische en medische apparatuur, de start aan van de fase 3 klinische proef bij mensen voor zijn experimentele vaccin Ad26.COV2.S voor COVID-19. Het in New Jersey gevestigde bedrijf, dat samenwerkt met haar dochteronderneming Janssen Pharmaceutica NV uit België voor de ontwikkeling van het vaccin, is van plan 60.000 vrijwilligers in te schrijven voor deelname aan de studie.

Johnson & Johnson heeft onlangs de resultaten aangekondigd van de fase 1 / 2a klinische studie voor het Ad26.COV2.S-vaccin. De dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo gecontroleerde studie omvatte 796 deelnemers verdeeld over twee groepen, bestaande uit 402 gezonde volwassenen van 18 tot 55 jaar in de ene groep en 394 gezonde ouderen van 65 jaar en ouder in de andere. De eerste groep werd opgesplitst in cohort 1a en cohort 1b. De tweede groep was cohort 3.

Elk van de deelnemers kreeg een enkele en tramusculaire injectie van Ad26.COV2.S met dosisniveaus van ofwel 5 x 1010 of 1 x 1011 virale deeltjes (vp) per dosis vaccin. Na vier weken observatie ontwikkelde 99 procent van alle deelnemers antilichamen tegen het SARS-CoV-2-virus.

Meer dan 50% kreeg te kampen met ernstige bijverschijnselen

Ongeveer 58 procent van de deelnemers in cohorten 1a en 1b ervoer lokale bijwerkingen, terwijl 64 procent van hen ook systemische bijwerkingen had. Van de deelnemers in cohort 3 ervoer 27 procent van hen lokale bijwerkingen, terwijl 36 procent systemische voorvallen had. Van de gezonde volwassenen van 18 tot 55 jaar in cohort 1a en 1b kreeg 19 procent koorts, terwijl vier procent van de volwassenen ouder dan 65 jaar in cohort 3 koorts kreeg.

De meeste koorts werd als licht of matig beschouwd (= verhoging tot 38°C.) en verdween binnen één tot twee dagen na vaccinatie. Vijf procent (20) van de deelnemers in cohorten 1a en 1b leed echter aan graad 3 koorts van meer dan 38,5°C. Graad 3 bijwerkingen worden als ernstige reacties beschouwd. Ze zijn slechts één graad verwijderd van “levensbedreigend” (graad 4) en slechts twee graden verwijderd van “dood” (graad 5).

Volgens het persbericht van Johnson & Johnson waren er veel minder ernstige bijwerkingen in de de eerste 2 studies.

Zodoende is er een vraag van mijn kant.

Wat hebben ze veranderd aan het vaccin of hebben ze nu gespeeld met de overeengekomen doses? Of, hebben ze nu een try-out gedaan met de helft van de toe te dienen dosis die moet worden geïnjecteerd in de praktijk en wat kunnen DAN de gevolgen zijn?

Ad26.COV2.S gebruikt AdVac-technologie om genetische code van SARS-CoV-2 in cellen over te brengen

Op 20 maart kondigde Johnson & Johnson aan dat het $1 miljard had gekregen van de Amerikaanse Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) van het Department of Health and Human Services (HHS) om een ​​ advenovirus-vector COVID-19-vaccin te ontwikkelen met behulp van J & J’s AdVac-technologie en PER.C6, een cellijn die is afgeleid door transformatie van embryonale retinale epitheelcellen met menselijk adenovirus type 5 El-gebiedgen, voor productie.

J & J’s Ad26.COV2.S-vaccin combineert het genetisch materiaal van het SARS-CoV-2-virus dat COVID-19 veroorzaakt met een adenovirus dat verkoudheid veroorzaakt, maar naar verluidt genetisch gemodificeerd is, zodat het niet langer kan repliceren en ziekte kan veroorzaken. Het ‘ontwapende’ adenovirus fungeert als een vector, draagt ​​de genetische code van het SARS-CoV-2-virus over in menselijke cellen en wordt verondersteld het immuunsysteem te leren antilichamen te maken om de ‘spike-eiwitten’ van SARS-CoV-2 aan te vallen die het virus mogelijk maken cellen te infecteren.

Deze recombinante adenovirustechnologie, bekend als AdVac, werd gebruikt om het ebolavaccin van Johnson & Johnson te produceren, dat op 1 juli 2020 werd goedgekeurd door de Europese Commissie (EC). Functionarissen van J&J hebben verklaard dat de eerste batches van een COVID-19-vaccin begin 2021 beschikbaar komen ter autorisatie voor gebruik in noodgevallen.

Regeringen en medische maffia zullen het noodgeval wel een handje helpen door tegen die tijd een volledige LOCKDOWN af te kondigen!
Ze werken er nu met al hun vals positieve PCR uitslagen al naar toe!