Beste meneer Bouchez, ook uw naam is genoteerd!

21/10/2020

De coronamaatregelen zijn onnodige fascistische maatregelen die geen enkel virus tegenhouden. Maar, dat maakt niet uit. Het is tevens een graadmeter die zegt wat voor communistisch-fascistisch gespuis ons regeert. Kille moordenaars die ons allemaal kapot willen hebben. Laat ze eerst eens BEWIJZEN dat het virus IS geïsoleerd want het CDC in Amerika heeft het tot op vandaag de dag nog niet kunnen vinden.


Ik zal voor alle zekerheid wat in het oog springende bewijzen van de NIET BESTAANDE PANDEMIE de revue laten passeren! Tenslotte verdient iedereen een herkansing.
Bewijs 1: Er zijn niet meer doden dan andere jaren! Niet in Nederland en niet in België. De verschillende regeringen liegen de doden bij elkaar met behulp van de oplichters zoals Van Ranst en de expert leugenaars onder ambtenaars en semi-ambtenaars!


Bewijs 2: In Duitsland is een groep van 500 artsen, opgestaan die MET BEWIJS beweren dat er geen sprake is van een pandemie, geen epidemie, zelfs geen griepje maar eerder een zware verkoudheid.
Ze zeggen zelfs dat de coronapandemie een crimineel feit is en een frauduleus opgebouwd gebeuren dat is gebaseerd op NIETS dan politieke gebakken lucht, door mezelf omgedoopt tot fascistische zever. We weten nu ook dat jullie gewoon een stelletje lakeien zijn van de groten der aarde. Rotschild en Rockefeller!
Over Bill Gates en de media: https://humansarefree.com/2020/09/press-in-his-pocket-bill-gates-buys-media-to-control-the-messaging.html Het verhaal van de 500 artsen: https://humansarefree.com/2020/09/german-doctors-on-covid-19-we-have-a-lot-of-evidence-that-its-a-fake-story-all-over-the-world.html

Bewijs 3: Honderden Spaanse artsen zijn opgestaan en zeggen dat de 'pandemie' werd gepland!
Ze hebben gelijk en tot nu toe hebben al 30.000 artsen wereldwijd zich bij deze groeperingen aangesloten. Waaronder ook vele Amerikanen. U moet zich het volgende afvragen:

Welke informatie hebben al deze artsen waardoor ze opstaan tegen de gevestigde orde, hun regering en zelfs hun eigen ziekenhuisdirectie, die de media en vooral jullie fascistische massamoordenaars ons niet DURVEN GEVEN omdat het anders jullie kop zou kosten? Is dat geen adequate vraag? Wel lees verder meneer Bouchez. Alles wordt duidelijk. Alles is al geweten! Niet iedereen in deze balloze bananenrepubliek België valt onder de noemer IQ-80

Gates, een rijke leugenachtige bastaard, u wel bekend neem ik aan, toch zeker als men wat steekzakken heeft, beweert dat zeker 700.000 mensen wereldwijd minimaal verwond zullen worden door het vaccin.
Neem van me aan dat dit nu onder de categorie 'misdaden tegen de menselijkheid' valt en ook u hiervoor zal vervolgd worden als het zover komt dat we VERPLICHT moeten worden ingeënt! Waarschijnlijk zal de internationale advocaat nu al oordelen dat u een moordenaar bent omdat u geen vinger uit hebt gestoken om de tweede lockdown te voorkomen. Sterker nog, u wilt nog strengere maatregelen! Maatregelen die nog meer niet COVID slachtoffers zullen kosten door het uitstellen van noodzakelijke behandelingen en operaties! Maak uw borst maar vast nat!
https://humansarefree.com/2020/05/unmasking-the-many-truths-about-the-covid19-plandemic.html

Bewijs 4: Reeds in 2015 werd er een patent ingediend voor COVID-19 testkits!
Dit patent werd ingediend onder de naam RICHARD A. ROTHSCHILD in een Nederlands octrooibureau. Natuurlijk zouden we Richard, als dat zijn echte naam is, graag een keer spreken. Nog liever echter zouden we het ingediende originele patent uit 2015 in willen zien! Heel, heel erg raar allemaal. Op zijn minst zeer opvallend.Bewijs 5: Er zijn al miljoenen COVID-19 testen verkocht in 2017 en 2018!
Hoe kan deze exacte naam van het virus al geweten zijn in 2015, en dan al deze testen verkocht aan alle landen met de benaming COVID-19 als het virus waarom het draait pas in december 2019 is uitgebroken in China?
Weet u zeker, meneer Bouchez, dat u hier niet van op de hoogte bent?
België heeft voor meer dan 2 miljoen kilo COVID testen aangekocht in 2017 om deze farce, dit CORONATONEELSTUK, op te kunnen voeren! Belgium ($5,914,764.97K , 2,074,820Kg)

“in 2017 and 2018 – two years before COVID-19 – hundreds of millions of test kits for COVID-19 were distributed worldwide.”


Naar het originele document | Wees gerust, we bewaren alle bewijzen. Jullie zullen niet aan de gerechtigheid ontsnappen!

Bewijs 6: Volgens de Wereldbank moet het coronatoneelstuk doorlopen tot 2025!
Voor de Wereldbank is het een 'project' dat doorloopt tot maart 2025. De startdatum komt overeen met de eerste LOCKDOWN. Is dat niet toevallig?


Bewijs 7: In 2013 werd de coronapandemie voor 2020 al uitgebazuind!
In 2013 schreef een musicus het lied 'PANDEMIC'.
Later zei hij hierover het volgende:

‘I did research back in 2012, and read the so called “conspiracy theories”. You know, those investigations the media doesn’t want us to look into. According to those theories pandemics were bound to happen in the decade of 2020 – 2030. So I wrote the song Pandemic about it.’


Bewijs 8: Waar komt 'het virus' vandaan?
Om eerlijk te zijn, ik ben er nog altijd niet van overtuigd dat het virus bestaat om de simpele reden dat er FEITELIJK GEEN ENKEL virus bestaat. Op de ganse wereld niet!
Dat onethische Dr. Strangeloves wat liggen te donderjagen met DNA en RNA, is niet hetzelfde als ze weten waar ze met bezig zijn!
In ieder geval het woord is simpel. Het virus komt uit Wuhan. Dr Francis Boyle een autoriteit in het veld van biowapens heeft het een biowapen genoemd. Wie ben ik, als medisch-antropoloog, om zo iemand tegen te spreken.
Wuhan heeft een biolab. Een biolab, gespecialiseerd in coronavirussen. Is dat niet toevallig? En, het is een Bio Safety Lab Level 4, dat is geen kattepis!
In zulke laboratoria worden ook BIOLOGISCHE WAPENS gemaakt!

Nog toevalliger is het feit dat Dr. Fauci, de Amerikaanse 'Van Ranst' versie, in 2015 3,7 miljoen stortte in de kluis van het bepaalde laboratorium om een coronavirus als wapen te ontwikklen? Dat is waar sommigen onder ons heilig van overtuigd zijn.

Bewijs 9: 5 jaar geleden berichtte de Italiaanse omroep RAI al over het Chinese coronavirus experiment.


Hier het artikel

Bewijs 10: De LOCKDOWN werd al voorspeld in 2008!
Onderzoeker en auteur Robin de Ruiter voorspelde in zijn boek dat werd gepubliceerd in 2008 dat er een mondiale lockdown zou plaatsvinden om totalitaire controle te verkrijgen over alles en iedereen.
Inmiddels is het boek opnieuw uitgegeven!

Bewijs 11: Onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde deze geplande PANDEMIE in 2014!
Hij bracht heel duidelijk onder woorden WAAROM de mensen die ECHT alles te vertellen hebben dit zouden doen.

‘They will stop at nothing to complete their toolkit of control. One of the things that had been missing from their toolkit is quarantines and curfews. The plan is to get hundreds of thousands of people infected with it and create the next phase of control.’

U, meneer Bouchez, bent lid van de volgzame, politieke waggeltrutten voor deze bende asociale psychopaten!
U merkt toch dat het net zich rondom jullie aan het sluiten is, niet rond het volk, of nog steeds niet?

Bewijs 12: Scenario voor de toekomst!
Voor de ene berucht voor de andere is het de 'beroemde' Rockefeller Foundation die 10 jaar geleden al met ons toekomstplan kwam aanzeilen!
In dit plan kun je tot in detail lezen wat er nu gebeurt en wat er ons nog te wachten staat als we al deze van de pot gerukte politici, medische maffiosi en andere fascistische psychopaten geen halt toeroepen!


Hier het volledige artikel
Beste Meneer Bouchez,
Graag wil ik het hierbij laten. U moet weten dat er nog tientallen bewijzen meer zijn. Maar ook uw toekomstige strafpleiters moeten nog wat werk hebben of niet?
Ik hoop dat u vannacht nog wat kunt slapen, hoewel sociopaten er normaal geen last van hebben, toch?
Wel ik zie u over een tijdje wel in de rechtszaak van de toekomst want hoe we het ook draaien of keren, u zult worden neergesabeld door de vrouw met de blinddoek. Dezelfde media die nu uw gat likken zullen dan UW VIJAND zijn!

Zoals we als militairen onder elkaar zeggen:

"U bent 'natte hap'!"