Gates zegt dat politici niets te vertellen hebben over welk vaccin er uiteindelijk zal worden gebruikt om de massa te vaccineren!

16/10/2020

Bill Gates verscheen onlangs op NBC-nieuws en verklaarde dat nadat de eerste generatie COVID-vaccins beschikbaar komt, een tweede golf van vaccins op de markt zal komen, waarmee het publiek weet dat het COVID-vaccin een vaccin met meerdere doses zal zijn.

Ongeveer zes maanden geleden gaf hij meerdere interviews, in een daarvan zei hij: “Het is eerlijk om te zeggen dat de dingen pas weer normaal worden als we een vaccin hebben dat we in feite over de hele wereld hebben verspreid.”

In dit meest recente interview besprak hij hoe de aarzeling met vaccins altijd hoog is, maar hij ging niet in op de zorgen die voorstanders van vaccinveiligheid gewoonlijk naar voren brengen. In plaats daarvan leek, net als veel andere reguliere media-interviews en stukken over vaccins, het idee dat ze niet helemaal veilig en effectief zijn voor iedereen, werd weggewuifd als louter een ‘samenzweringstheorie’.

Vanaf hier werd hem gevraagd naar verkeerde informatie die op sociale media wordt verspreid en de verantwoordelijkheid die de overheid heeft om de verspreiding ervan te beperken, te stoppen en te vertragen. Maar dit roept de vraag op: hoeveel van deze informatie is eigenlijk verkeerde informatie? Als wetenschappers en verschillende publicaties legitieme zorgen over vaccins uiten, lijkt het in de hoofden van mensen als Bill Gates ook in de categorie ‘desinformatie’ te zitten.

Dit is een zeer ernstig probleem, aangezien legitieme veiligheidsproblemen met betrekking tot vaccins nog steeds volledig worden genegeerd en nooit echt worden aangepakt. Dat gezegd hebbende, er is veel verkeerde informatie. Wanneer u over dit onderwerp schrijft, is het noodzakelijk dat u geloofwaardige bronnen en informatie gebruikt.

Op dit moment hebben we een digitale, autoritaire ‘factchecker’ die op internet patrouilleert en mensen vertelt wat wel en niet is. Moeten mensen niet het recht hebben om informatie en bronnen voor zichzelf te onderzoeken en zelf te beslissen wat ze willen geloven? Zijn we echt zo onintelligent dat we niet meer kunnen bepalen wat een geloofwaardige bron is en een ‘bediening van de waarheid’ nodig hebben om ons te vertellen wat het is?

Waarom gaat de reguliere media of Bill Gates niet in op de zorgen die door wetenschappers en artsen worden geuit? Waarom worden in plaats daarvan altijd spot en termen als “complottheorie” gebruikt?

Wat zijn de zorgen? Vaccinatieschade is er een van. De National Childhood Vaccine Injury Act heeft meer dan $4 miljard betaald aan families van door vaccinatie gewonde kinderen. Een HHS-pilotstudie uit 2010 door het Federaal Agentschap voor Gezondheidszorgonderzoek (AHCR) wees uit dat 1 op de 39 vaccins letsel veroorzaakt, een schokkende vergelijking met de claims van de CDC van 1 op elke miljoen.

Nogmaals, het is geen geheim dat de aarzeling voor vaccins altijd hoog is, zelfs onder artsen. Professor Heidi Larson, hoogleraar Antropologie en Directeur Risk and Decision Scientist bij het Vaccine Confidence Project verklaarde op een conferentie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het volgende:
"Het andere dat een trend en een probleem is, is niet alleen het vertrouwen in zorg, maar ook het vertrouwen erin van zorgverleners. We hebben een zeer wankele frontlinie van gezondheidswerkers die vaccins en de veiligheid van vaccins in twijfel begint te trekken. Dat is een enorm probleem, want tot op de dag van vandaag is in elk onderzoek dat ik heb gezien … toch, de meest vertrouwde persoon de zorgverlener …"

Nogmaals, er zijn veel zorgen over de veiligheid van vaccins, en ze zijn ze niet moeilijk te vinden. Dit is de informatie die nooit door de mainstream lijkt te worden erkend.

De vraag bij veel mensen lijkt te zijn of het vaccin verplicht zal worden gesteld voor zaken als reizen of om bepaalde gebouwen binnen te gaan. Als dit het geval is, zullen gezondheidsautoriteiten ongetwijfeld te maken krijgen met veel terugslagen en protesten.
We zullen zien wat er gebeurt.

Ik haat vaccinnaties en ik zal me nooit laten inenten voor een virus dat OFFICIEEL nog steeds niet bestaat!