Fascist CROOSJOVITS gaat voor economische zelfmoord!

17/10/2020

Het overlegcomité van de verschillende regeringen heeft beslist dat de cafés en restaurants opnieuw een maand de deuren moeten sluiten. Vanaf middernacht tot 5 uur ‘s ochtends is het ook verboden om de woning te verlaten. En er komt ook een verbod op kerstmarkten. De maatregelen gaan maandag (19/10) in.

Zo te zien loopt niet alleen Van Ranst met een granieten plaat voor zijn kop rond. Wellicht hebben onze 'politici' ook diepe steekzakken voor de vele miljoenen van Bill Gates-Rockefeller?

Het overlegcomité is klaar met een reeks nieuwe maatregelen om de niet bestaande coronapandemie in te dijken. De meest opvallende maatregel is een nieuwe sluiting van de horeca. De maatregel geldt voor een maand en zal na twee weken een eerste keer geëvalueerd worden. De Vlaamse regering was niet van plan de horeca te sluiten maar volgens ingewijden was het vooral Frank Vandenbroucke (sp.a) (lees Communistische Partij) die voorstander was van de drastische maatregel. “Maar er komt wel een omvangrijk steunpakket om de horeca te ondersteunen”, meldde premier Alexander De Croo tijdens de persconferentie. Restaurants mogen wel nog afhaalmaaltijden verkopen, maar slechts tot 22 uur.
Naast de sluiting van de cafés en restaurants werd nog een opmerkelijke maatregel opgelegd: de nachtklok. Vanaf maandag is het verboden om tussen middernacht en 5 uur de woning te verlaten. Alleen noodzakelijke verplaatsingen, zoals naar je werk rijden, zijn dan nog toegestaan.

Het coronavirus waar het hier over gaat BESTAAT NIET! Wat deze fascistische bende doet is ons alles afnemen waar we zo ontzettend van houden. Ze gaan ook steeds verder. Nu mogen we ook niet meer op straat komen wanneer we willen! Zijn we allemaal onnozel dat we dit allemaal laten gebeuren? Waarom zou het NIET BESTAANDE VIRUS 's nachts gevaarlijker zijn? Waarom geven deze communistische fascisten niet toe dat ze over heel de lijn verkeerd zitten? En hoe denkt CROOSJOVITS dit allemaal te gaan betalen als straks niemand meer werkt omdat hij de hele economie tot in de grond heeft afgebroken? Waarom stellen media niet de JUISTE vragen. Waarom komen er geen ANDERE MENINGEN in de media en waarom luisteren politici niet naar wetenschappers met andere meningen?
Wat zijn NOODZAKELIJKE verplaatsingen? Is dat vrije interpretatie die het IQ-80 van de politie zelf mag invullen? Is iedereen hier HERSENDOOD?

Het overlegcomité besliste ook om nauwe contacten, of knuffelcontacten, te beperken tot één persoon. En thuis mogen nog maximum 4 mensen per maand worden ontvangen, mits respect voor de veiligheidsmaatregelen. Telewerken wordt de regel, tenminste in de functies waar het mogelijk is.
Nachtwinkels moeten sluiten om 22 uur maar vanaf 20 uur al geldt een verbod op de verkoop van alcohol.
Evenementen tot 200 personen zijn nog altijd mogelijk, maar kerstmarkten of winterbeurzen worden verboden.

Met 200 man lekker in elkaars nek en gezicht staan hijgen is ok! Maar thuis maximum 4 personen. Weet u wat ik denk. Dit is de voorbode van een wet die politie zal machtigen overal binnen te dringen zonder wettelijk mandaat om te controleren of er niet 'meer dan 4 personen' aanwezig zijn!
Niet iedereen in deze fascistische maatschappij is HERSENDOOD!

De Communistische fascist CROOSJOVITS zijn commentaar:

“Sommige mensen zullen deze maatregelen onrechtvaardig noemen”, zegt CROOSJOVITS. “Maar het virus is nu eenmaal onrechtvaardig. Het virus raakt iedereen, maar dan vooral de zwaksten. De komende weken gaan heel moeilijk worden. Wat hier gevraagd wordt, is absoluut niet gemakkelijk. Maar als we erger willen voorkomen, dan moeten we nu actie nemen.”

UUR U nadert CROOSJOVITS en u zult u dan niet op uw parlementaire 'onschendbaarheid' kunnen beroepen. Voor een VOLKSTRIBUNAAL zijn alle beschermende wetten voor jullie WANGEDRAG niet geldig!
Trouwens als ik alles goed lees weten we nu al dat we met al deze mensonterende maatregelen het nieuwe jaar induiken. Geen oud- op nieuw vieringen met familie. Geen kerstfeesten met de ganse familie. Dit is PURE ondermijning van onze vrijheden, alles gerelateerd aan een virus dat niet eens bestaat!
Wees gerust. Bijltjesdag nadert! Ook voor de regering CROOSJOVITS en hun 'experts'!