GATES toont nogmaals zijn ware gezicht!

8/10/2020

Miljardair softwaremagnaat Bill Gates heeft er bij de VS op aangedrongen zich voor te bereiden op de introductie van Covid-19-vaccins door vertrouwde gemeenschapsleiders in te zetten om “de aarzeling over vaccins te verminderen”, terwijl Gates de snelle verspreiding van “complottheorieën” online beklaagde.
De oprichter van Microsoft, die vaccin evangelist werd, schetste een overwegend rooskleurig beeld van een vaccin-uitrol die ‘rijke landen’ tegen het einde van 2021 weer normaal maakt in een interview tijdens de CEO Council van Wall Street Journal op dinsdag.

Gates klaagde over het feit dat “in alle landen aarzeling over vaccins bestaat en omdat het dateert van vóór de pandemie”, stelde Gates voor dat Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen gaan nadenken over welke stemmen de aarzeling zullen helpen verminderen, zodat we een vaccinatieniveau kunnen krijgen dat echt een kans heeft om het virus te stoppen.

Gates had typisch harde woorden voor zowel complottheoretici als de sociale mediaplatforms die volgens hem hen in staat stellen, en klaagde dat ‘zeer prikkelende dingen’ zoals het idee dat ‘iemand opzettelijk dit virus heeft gemaakt, of dat er een complot is’ zich online zo veel sneller verspreid dan de “waarheid”, namelijk dat het uit een vleermuis komt.
Gates riep sociale media op om "dingen te vertragen of te annoteren die werkelijk enorme schade veroorzaken, zoals het niet dragen van maskers of niet bereid zijn om het vaccin te nemen als het bewijst dat dit het belangrijkste hulpmiddel is om weer normaal te worden.”

Zijn Bill and Melinda Gates Foundation organiseerde in oktober vorig jaar echter een van de bekendste pandemiesimulaties, Event 201, in samenwerking met het World Economic Forum en de Johns Hopkins University in New York.
Het nauwelijks fictieve scenario betrof een dodelijk coronavirus dat afkomstig was van ganzen die zich over de hele wereld verspreidden, economieën verwoestte en leidde tot het opleggen van strikte gedragscontroles, terwijl het een spoor van 65 miljoen lichamen achterliet. Het verhaal was zo dicht bij de daaropvolgende uitbraak van het nieuwe coronavirus dat Johns Hopkins gedwongen werd een disclaimer op de evenement website op te nemen.

Gates heeft eerder gewaarschuwd dat de ‘laatste hindernis’ voor een door vaccins aangedreven terugkeer naar normaliteit de bevolking ervan overtuigt om daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken en de prik (ken) te nemen, en de Wereldgezondheidsorganisatie – waarvan zijn stichting de grootste financier is, na het vertrek van de VS – verklaarde “aarzeling voor vaccins” vorig jaar een van de grootste bedreigingen voor de wereldgezondheid.
De miljardair heeft verklaard dat hij hoopt zeven miljard mensen te laten vaccineren met welke formule dan ook die veilig en effectief blijkt te zijn, maar heeft gesuggereerd dat een mandaat contraproductief zou zijn en de resistentie tegen vaccins zelfs zou verhogen.

Gates is verre van de enige stem die er bij regeringen op aandringt om hun inentingseisen te verzachten. Erop wijzend dat een rechtmatig mandaat waarschijnlijk voor de rechtbank zou worden aangevochten en teniet zou worden gedaan, zo suggereerde een artikel dat eerder deze maand in de New England Journal of Medicine werd gepubliceerd, in plaats daarvan dat risicopopulaties moeten worden bedreigd met “straffen” zoals banenverlies als ze niet worden gevaccineerd.
De Australische premier Scott Morrison moest evenzo de opmerking achterwege laten dat vaccinatie “zo verplicht mogelijk” zou moeten zijn na intense publieke verontwaardiging, en de Amerikaanse president Donald Trump heeft beloofd dat vaccin optioneel zal zijn, zelfs toen hij het leger de opdracht had gegeven om het af te leveren.

Gates financiert de ontwikkeling van zes vooraanstaande Covid-19-vaccinkandidaten en vertelde op de conferentie dat de gegevens van de Fase III klinische studie voor het einde van het jaar afgerond zouden zijn.
Erkennend dat ‘we nog steeds niet weten of deze vaccins zullen slagen’, prees hij niettemin Russische en Chinese vaccinontwikkelingsinspanningen, voorspellend dat dit over is zodra ‘zijn’ – westerse – injecties algemeen verkrijgbaar waren tegen lage kosten, ‘ik betwijfel wanneer dat zal gebeuren er veel Russische of Chinese vaccins zullen worden geïmporteerd.”

CONCLUSIE:

We moeten onder ogen zien dat onze politiek bevangen is door TUNNELVISIE!
Volksgezondheid is veel breder dan de afwezigheid van corona. De overheid creëert ongegronde angst en houdt die via dagelijkse media-uitingen over zogenaamde ‘besmettingen’ in stand. De coronamaatregelen zijn buitenproportioneel en gezien de lage sterftecijfers, ziekenhuis- en ic-opnames, niet te rechtvaardigen.

Covid-19 is geen killervirus. Het dodental is gelijk aan influenza. Het is ongevaarlijk voor 98 procent van de bevolking. De neveneffecten van de maatregelen zijn echter verwoestend. Ze veroorzaken veel onnodig leed, vooral ook bij gezonde mensen en mensen met andere aandoeningen. Acute operaties voor andere ziektes werden uitgesteld. De maatregelen zijn catastrofaal in economisch, sociaal en geestelijk opzicht en ze schaden de volksgezondheid: stress, psychische klachten, huiselijk geweld, zelfdoding en frustratie door werkloosheid.

Drukte op Pinkster- en stranddagen, bij wereldwijde Black Lives Matter demonstraties, veroorzaakte geen piek in ziekte. Jongeren die sowieso weinig risico lopen zijn juist de dupe van de maatregelen. Brandbrieven van medische professionals en petities worden door de regering genegeerd. Waarom wel een duur (niet bestaand) vaccin aankopen, maar geen extra geld voor de zorg?

We zijn een democratie. We leven niet van dwang, maar van gedeelde kennis en participatie.


Het overheidsbeleid is vele malen schadelijker voor de volksgezondheid dan het virus.

Dit filmpje zegt exact hoe GEVAARLIJK GATES is voor de totale mensheid!

We blijven vechten tegen de PROPAGANDA met mensen zoals Lieven en de vele advocaten die achter de schermen er alles aan doen om deze MEDISCH FASCISTISCHE STAATSGREEP van de complete wereld in de kiem te smoren!

Bekijk ook deze petitie eens om alle coronamaatregelen af te schaffen!