Open brief aan HITLER en Dr. MENGELE

30/10/2020

Beste HERR HITLER, beste Dr. Mengele,


Ze hebben me wijsgemaakt dat jullie dood zijn. Maar als ik rondkijk in alle landen van 'DAS VIERTE REICH' heb ik toch het idee dat jullie, achterbakse leeglopers, nog steeds in leven zijn!

Het kan zijn dat jullie nageboortes natuurlijk leven hebben gevat en zich hebben verspreid 'über das REICH' waar uw dochter beste Adolf, de Oost-Duitse MERKEL, de SCEPTER zwaait en echt niet onderdoet voor u, HERR Hitler. U kunt heel erg trost zijn op haar.


Hier in België moeten we als normale burgers samenleven met de reïncarnatie van Dr. Mengele! Wat heb ik die fascistische medische maffialeider al naar de verdoemenis gewenst. Die herboren nageboorte luistert vandaag de dag naar de naam Van Ranst. Geloof me, hij doet niet onder voor u beste Josef! Hij is verantwoordelijk voor duizenden doden in rusthuizen en onder mensen die niet meer mochten worden behandeld door artsen tijdens de eerste lockdown. Schrijnende taferelen hebben zich afgespeeld in vele families die deze psychische gruwelijkheden nooit meer te boven zullen komen.

Ondanks dat hij MONDMASKERS verplicht heeft gesteld op het openbaar vervoer heeft hij er zelf maling aan omdat hij weet dat alle zever over het 'killervirus' een broodje aap verhaal is. Een leugen. Dat virus bestaat niet! Ik heb leren kijken, naar jullie soort gladjanussen. Het is niet jullie zever dat iets zegt, het zijn jullie daden die boekdelen spreken!


Onze Belgische TODESENGEL is even katholiek als u beste Josef, maar hij reageert als de Italiaanse maffia die op vrijdagen alleen vissers vermoorden en zondags vergiffenis vragen tijdens de Heilige Mis voor al het leed dat ze hebben berokkend de afgelopen week! Zo werkt dat toch bij Opus Deï, of heb ik het mis!

Men beweert dat het GATES VACCIN ons genetisch zal veranderen, dat is niet alleen uw Belgische nageboorte zijn grote droom het moet, beste Josef, voor u een complete natte droom zijn die uitkomt. Hebt u toch al deze proeven in BLOK 10 niet voor niets uitgevoerd. Zijn al die tweelingen gelukkig niet voor niets gestorven!

Maar ook hieraan zal een einde komen beste Adolf en Josef. Jullie levende nageboorten zullen zich binnenkort moeten verantwoorden voor een compleet vernieuwd tribunaal. Een soort NEURENBERG 2.0. Deze keer zal het Vaticaan niet instaan voor een vluchtweg in de richting van Argentinië. Niemand zal kunnen ontsnappen.

Neem maar vast afscheid van jullie kinderen, ze zullen niet lang meer aanblijven. Het zwaard van Damocles hangt reeds boven hun hoofden!

Das vierte Reich ist bereits zum Scheitern verurteilt!