Het klootjesvolk kan de boom in!

5/10/2020

Terwijl het COVID-19 mediacircus 24/7 propaganda voert over aantallen besmette mensen, mortaliteit en de ‘vele’ doden van het waarschijnlijk niet eens bestaande virus, zijn er erg belangrijke factoren die ze verzwijgen om zichzelf na al die maanden van zeververkoop niet belachelijk te maken.
Volgens media is het virus ontzettend dodelijk en daarom moeten ons houden aan bepaalde ‘regels’ zoals:
 • binnen blijven
 • handen constant wassen
 • ogen, mond en neus niet aanraken
 • natuurlijk een mondmasker dragen
 • en 1,5 meter afstand houden als je zo nodig naar de winkel moet
Als klap op de vuurpijl blijven de politieke maffia, medische maffia en media maffia scanderen dat alles pas weer normaal kan worden als er een vaccin is! Dat vaccin van KILLER en MASSAMOORDENAAR GATES zal ons ‘beschermen’!

Elke dag weer komt de media met een of ander scorebord waarop de standen worden bijgehouden. Besmettingen, doden en genezen mensen! Daarbij laten ze alleen ‘experts’ aan het woord die natuurlijk de ‘agenda’ volgen, terwijl geen enkele onafhankelijke ECHTE WETENSCHAPPER, ipv de politiek correcte consensus ‘wetenschapper’, ooit aan het woord komt.
De consensus ‘wetenschapper’ is tot ‘expert’ gebombardeerd en ‘zij’ dicteren de regels. De politieke maffia verschuilt zich in alle ‘ONSCHULD’ achter de rokken van de expert oplichters in pseudodienst van de medische universiteitsmaffia en Big Pharma.
En, dat zijn dan dikwijls professoren, verantwoordelijk voor de opleiding van onze artsen in spé. Dat is zielig, zeer zielig. We zouden eigenlijk per direct deze ‘professoren’ hun bevoegdheden af moeten nemen want ze verzaken het belangrijkste onderdeel van het menselijk lichaam te belichten.

Ons natuurlijke immuunsysteem. Hoe kunnen die UNIVERSITAIR gevormde IDIOTEN, verantwoordelijk voor de opleiding van onze artsen, zo’n belangrijk beschermingssysteem tegen ziekten vergeten mee te nemen in alle overwegingen en BEPALINGEN? Niet alleen onze ‘professoren’ verzaken ons immuunsysteem. Ook de WHO rept met geen letter over ons immuunsysteem.
Ook daar zwaaien waarschijnlijk de grootste imbecielen de scepter.
Dat geldt idem voor alle artsenverenigingen en de orde der genees'heren'. Ze zwijgen als het graf.
Conclusie:
Ze zitten allemaal in het COMPLOT. Want het mag duidelijk zijn dat het zeker is dat we nu over een complot moeten gaan spreken. Een complot tegen ons, het klootjesvolk, uit winstbejag om MOORDENAAR GATES en de medische maffia hun zakken te vullen! Hoewel ik huiverig ben omdat elke vaccinproducent niet langer verantwoordelijk is voor de vele zieken en doden die het vaccin zou kunnen veroorzaken! Deze stelling staat haaks op de verkooppraatjes van de politieke-, medische- en media maffia die vertellen dat alles weer pas normaal kan worden als iedereen gevaccineerd is, niet?

Het is alsof ons immuunsysteem niet eens bestaat of helemaal niet relevant is.

Als alle genoemde organisaties echt bezorgd zouden zijn om onze gezondheid dan zouden ze zeer zeker de vitale rol van ons immuunsysteem bespreekbaar maken en hoe dit exact werkt om ziekten te voorkomen. Ik denk echt dat er niet alleen financiële motieven in het spel zijn die het immuunsysteem onbespreekbaar maken.

Er is echte wetenschap en die zegt: ‘meer dan 90% van alle besmette mensen wordt nooit ziek en hebben geen symptomen’, ‘anderen hebben milde symptomen’ en ‘een zeer kleine gedeelte ongeveer 0,2% wordt echt ziek’! Per 1 miljoen besmette mensen praten we dan op over 2.000 mensen die ziek worden waarvan de meesten het ook weer overleven. Als je dit leest komen er al heel wat ‘sterfte’cijfers in de verdrukking, niet?

Ons immuunsysteem bestaat en we kunnen het door gezond te eten op peil houden om gezond te blijven. Anders gezegd we hebben meneer Doktoor zijn medicatie en de vaccinaties van KILLER GATES helemaal niet nodig.

 • Bruce Polsky, MD, interim chairman department of medicine and chief division of infectious disease at St. Lukes- Roosevelt Hospital Center in New York City says:
  "We are endowed with a great immune system that has been designed evolutionarily to keep us healthy."
  The article goes on...
  "The immune system is your body's natural defense system. It's an intricate network of cells, tissues and organs that band together to defend your body against invaders.
  Those invaders can include bacteria, viruses, parasites, even fungus, all with the potential to make us sick. They are everywhere-in our homes, offices and backyards..."
Waarom moeten we zo nodig aan het KILLER VACCIN van GATES?
Wat zit hier achter?
Toch die verborgen Rockefeller/Rothschild agenda waar de politieke- en medische maffia niets van willen weten?