De belastingbetaler staat garant voor alle bijwerkingen van het VACCIN!

11/10/2020

In een noodvaart wordt op tientallen plekken in de wereld hard gewerkt aan de ontwikkeling van een coronavaccin. De wereld kijkt mee, de druk om snel een vaccin af te ronden is hoog. De farmaceuten willen dat overheden garant staan als bij onverwachte bijwerkingen claims worden ingediend.

Dat is hoogst ongebruikelijk. Normaal gesproken worden claims bij schade gezien als een ondernemersrisico, dat bij de fabrikant van een vaccin blijft. Die brengt het immers op de markt. "Het is een commerciële partij", zegt emeritus hoogleraar klinische farmacologie Adam Cohen. "Als iemand door de schuld van de fabrikant schade ondervindt, zal de fabrikant moeten betalen."

Elke overheid is failliet. Waar gaan ze het geld vandaan halen? Deze farmaceutische reuzen hebben meer geld en cashflow dan een gemiddeld Europees land!

Dat is het geval in normale tijden. In dit geval is het "absoluut begrijpelijk" dat de overheid zo'n stap neemt. De druk vanuit de maatschappij om snel de ontwikkeling af te ronden is hoog. Hoewel er in de race om het vaccin wordt door de meeste producenten streng wordt toegezien op veiligheid en werkzaamheid, duurt de ontwikkeling normaal gesproken wel jaren. Die tijd, die normaal gesproken gebruikt wordt om te kijken naar eventuele langetermijneffecten, is er nu niet.

De druk vanuit de maatschappij? Ik denk eerder dat de druk vooral uit de hoek van de de farmaceutische industrie haar woordvoerder en de WHO komt. Er bestaan veel teveel wetenschappers die deze onnodige maatregelen allemaal afgeschaft willen zien. Daarbij kunnen ze betere bewijzen presenteren hetgeen iets is waar elke overheid al heeft gefaald! Overheden, Bill Gates en de WHO spreken zichzelf ook veel te vaak tegen!

Ondanks de haastige ontwikkeling hoeven we volgens de hoogleraar farmacologie niet bang te zijn voor nadelige effecten. "Vaccineren is niet anders dan zorgen dat mensen op een beheerste manier de infectie krijgen, waarna het lichaam wordt aangemoedigd het virus te detecteren en 'het afweersysteem' aan te zetten", legt Cohen uit.

De mens wordt geboren met een zeer goed werkend IMMUUNSYSTEEM! Dagelijks wordt iedereen belaagd door duizenden bacteriën en virussen waar we niet ziek van worden! We zijn al immuun voor ontelbare coronavirussen en we hoeven dus voor dit, door media en politiek 'opgefokte' virus, niet bang te zijn. Daarbij is een coronavirus alleen actief tussen oktober en april omdat het een doodordinair verkoudheidsvirus is.
Een interessante vraag is, waarom zijn er tijdens de zomer zoveel 'besmettingen' te zien? Zijn deze mensen nu niet compleet IMMUUN voor het virus want ze zijn niet ziek omdat het virus niet actief was tijdens de zomer. Daarbij laten de statistieken al maanden ondersterfte zien!

Over de bijwerkingen

Er gebeuren maar weinig ongelukken met vaccins, zegt Cohen. "Bij medicijnen kan de werking van het systeem in het lichaam soms heel plotseling en ingrijpend veranderd worden. Vaccins geven doorgaans minder bijwerkingen, al zijn ze wel ingewikkelder."

Zo zijn er mensen die na de toediening van een vaccin koorts krijgen of zich grieperig voelen. Die lopen doorgaans geen blijvende schade op. Er zijn ook nog mensen die zeldzame allergische reacties krijgen die wel gevaarlijk zijn, maar goed te behandelen. Bij echt zeldzame bijwerkingen, zoals een ontsteking in de zenuwbanen, is de kans slechts 1 op de 100.000 of miljoen dat het voorkomt. "Maar als we echt veel mensen gaan vaccineren, zul je ook dat verschijnsel zien", zegt Cohen.

Dan is er nog een groep die het erg lastig maakt. "Dat zijn de mensen die de middag na de vaccinatie iets ernstigs krijgen, zoals een hart- of herseninfarct. Ze hadden dat waarschijnlijk ook gekregen zonder vaccin, maar als het je precies dan overkomt ga je een verband zien", zegt Cohen.

Het mes van deze professor, ze hadden dat waarschijnlijk ook gekregen zonder vaccin, werkt naar beide kanten.
Alle overledenen van 70 jaar en ouder zijn NIET gestorven DOOR het virus. Ze zijn gewoon gestorven van OUDERDOM! De meesten door de MAATREGELEN, genomen door overheden op voorspraak van universiteitsprofessoren en experts!

Dat is precies waarom fabrikanten willen dat overheden zich garant stellen voor eventuele claims. "De populatie die dit vaccin zal krijgen is zó enorm dat dit soort dingen vaker gezien zullen worden. Maar is er een verband? Dat is maar de vraag. De fabrikant wordt in ieder geval beschermd."

Conclusie:
Hier bemerken we een grote LEUGEN! Een leugen die al jarenlang door de farmaceutische industrie wordt verkondigd.
Er bestaat namelijk een PERFECT controlesysteem om elk medicijn of vaccin te controleren in het lichaam om te weten wat het doet. Deze specialisatie heet FARMACOKINETIEK!
Met deze methode kunnen alle verschillende bestanddelen en toevoegingen in een medicijn of vaccin worden gevolgd, van het moment van toediening tot en met het moment van uitscheiding. ALLEEN! De farmaceutische industrie wil er niet aan omdat veel te veel bestanddelen en toevoegingen niet worden uitgescheiden of voor een te groot deel achterblijven in het lichaam. Deze bestanddelen en toevoegingen zorgen voor VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN die ze door woordverdraaiingen 'bijverschijnselen' hebben genoemd.
Door het afwijzen van de farmacokinetiek is elk medicijn en vaccin een LEVENSGROOT risico waartegen iedereen zou moeten worden beschermd!

Bekijk deze reportage nog een keer. Daar zie en hoor je de meeste bewijzen voor het frauduleuze propagandacircus rondom het zogenaamde killervirus de revue passeren.
Er is trouwens nu OFFICIEEL BEWIJS dat het virus NIET BESTAAT!

Op pagina 39, in het hoofdstuk, “Performance Characteristics,” leest u dit:
Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”
Dus er is nergens een 'verschrikkelijk killervirus' te vinden! Op heel de wereld niet! Iets wat ik al meer dan 7 maanden van de daken roep!
Bijkomende vraag:
Waarop zijn al deze VACCINS gebaseerd?