Speciaal verslag vanuit het 'zwaar getroffen' COVID gebied WALLONIE voor Frank Vandenbroucke

18/10/2020

Beste Frank,

Voor iemand met uw Marxistische, communistische en fascistische achtergrond moet het fantastisch zijn om via de frauduleuze PCR-testen voor COVID-19 de totalitaire macht en controle in de schoot geworpen te krijgen om een Medisch Fascistische staat van België te maken. Van Ranst zal u daar zeker bij helpen met zijn pseudowetenschappelijke kletspraat!

U bent zeker nog steeds niet de taalgrens over geweest om een kijkje te nemen in het ‘oorlogsgebied’? Gelukkig kan ik hiervan verslag doen want ik woon in het ‘zwaar getroffen’ gebied en trek dagelijks door Wallonië.

Wat me opvalt is het volgende:
  • Alle mislukkelingen schijnen nog te leven, alle chronisch zieken idem en zelfs de vele alcohol, heroïne en andere verslaafden slaan nog dagelijks raampjes in van geparkeerde auto’s. Er is met andere woorden, niets veranderd.
  • Als het ‘killervirus’ van Gates en Tedros gedaan zou hebben wat ze hadden beloofd dan was nu 70% van de gemeente Charleroi opgeruimd geweest!
    Maar nee, het geluk lacht ons niet toe!
  • In de winkel sta ik na 8 maanden ‘killervirus’ nog steeds achter dezelfde vies ruikende, vernachelde, verslaafde alcoholici die elke 20 minuten een nieuw, goedkoop zwaar biertje halen.
  • Voor hen maakt het NIETS uit of alle horecagelegenheden zijn gesloten. Ze hebben daar het geld niet voor en of ze ooit gewerkt hebben is de vraag. Deze mensen leven al zo ongeveer heel hun leven van het bestaansminimum. Als ze ‘opslag’ krijgen dan hebben ze weer een pintje meer per week. Leuk toch, voor deze mensen?
  • Ze nemen ook nooit het openbaar vervoer naar hun vaste ‘staanplaats’ bij de supermarkt. Want alle geld dat ze uitgeven aan de bus kunnen ze niet verzuipen. Klopt toch, is het niet? Dus, maakt het hen ook niets uit dat mensen opeengepakt als haringen in een ton op de bus zitten met een mondmasker op!
  • Wat de avondklok betreft. Die maken ze geen enkele keer per week mee omdat ze op het eind van de middag al straalbezopen zijn en voor 20:00 zeker via de ‘nachtwinkel’ nog wat extra versnaperingen meenemen voor het geval ze in de late avond of ‘s nachts met (na)dorst wakker worden!
  • Verder zou OBESITAS een groot gevaar zijn. Wel, beste Frank. In mijn omgeving, een prachtige Italiaanse buurt waar je denkt in het buitenland te vertoeven als je er doorheen wandelt, heeft elke vrouw en ook nogal wat mannen zeker minimaal een kilootje of 20 overgewicht mee te slepen. Verder natuurlijk onder de vele ouderen nogal wat diabetici die extra gevaar lopen en daarbij nog alle hoge bloeddruk gevallen onder de stiekeme zuipers en rokers want daar is hier eveneens geen gebrek aan.

Allen leven nog, na al die maanden afzien van het ‘killervirus’.

Nu woedt ook de ‘TWEEDE’ golf alweer enkele weken. De incubatietijd is hooguit 7 dagen. En wat denkt u?

Ik zie nog altijd diezelfde ‘loosers’ bij de super en sta nog steeds achter dezelfde stinkende alcoholici die toch na al deze maanden best een douche zouden kunnen gebruiken. Ons obesitasvolk loopt nog rustig rond. Ook diabetici en hoge bloeddruklijders zuipen, vreten en roken er nog steeds op los. Na alle maanden ben ik zeker. Heel erg zeker.

Al kleurt u met uw zever, en natuurlijk de zever van Van Ranst, Wallonië volledig GITZWART, hier woont een volk dat ECHT niet kapot te krijgen is!

Althans niet met dit POLITIEKE VIRUS.

Het moet toch iedereen duidelijk zijn dat, jullie politici, beroepsleugenaars zijn. Van Ranst doet het zo goed dat hij al werd uitgenodigd om ook politiekje te komen spelen samen met jullie.

Nee, het Waalse ras sterft niet uit door kleurtjes op een kaart of getalletjes in een spreadsheet, zoveel is duidelijk!


PS. Nu blijkt dat het virus toch zijn werk niet naar behoren doet, waar kan ik klacht indienen tegen de makers van dit virus?

Met vriendelijke groet,
uw persoonlijke correspondent,
Etienne van Rattingen!