Etienne van Rattingen - Natuurfilosoof & Gezondheidscoach

Alles over Privacy en Data beveiligen

Ik moest hard lachen toen de leugen 'Google en facebook gaan FAKE News weren' werd geopenbaard in het nieuws. Waarom zetten al die schrijvende onnozelaars niet gewoon de waarheid in de krant? GOOGLE gaat Het Nieuws dat de waarheid bevat CENSUREREN! OF

Google gaat ervoor zorgen dat u nooit achter de waarheid komt over hetgeen er op aarde ECHT aan de hand is. OF

Google gaat ervoor zorgen dat u alleen nog weet wat Google en uw overheid denken dat u mag weten maar ze zullen u voeren met alle onzin die u zeker MOET weten in hun ogen! Iets zoals hersenspoelend VERPLICHT onderwijs. Vooral leugens dus!

Het is echt niet aan de EIKELS van GOOGLE of FACEBOOK om vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen. Er is nog iets als een GRONDWET! Alle politici die NIET protesteren over deze gang van zaken zijn een zelfde soort LEEGLOPERS!

Privacy bestaat niet op internet!

Wie nu nog GOOGLE gebruikt hoort tot de 'domme' door corporate en staats P.R. gevormde kudde. Natuurlijk gebruiken deze mensen ook 'windows' en liefst de meest nieuwe versie en al die andere onzin terwijl er voor alles perfecte, veilige alternatieven te vinden zijn. Gratis, welke getuned een volledige veiligheid tegen Google, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere ASOCIALE netwerken geven. U wordt gevolgd, er worden volledige profielen van u gemaakt en wie weet waar voor gebruikt. De 'ik heb niets te verbergen' onzin gaat niet op omdat u dan allen die hun PRIVACY serieus nemen DISCRIMINEERT!

Mij interesseert het niet dat u niet weet dat Windows 10, Google, Linkedin, Facebook en Twitter spionagesystemen zijn die alle gegevens opslorpen en voor eeuwig bewaren. Ook de door u 'gewiste' mails in GMAIL blijven voor eeuwig op de Microsoft servers staan. U hebt op de levensgevaarlijke snelweg van internet GEEN PRIVACY als u daar niet zelf voor zorgt. En, alleen u kan dat voor uzelf veranderen. Niemand anders want iedereen jaagt op de inhoud van uw leven, vrije tijdsbestedingen, werk en portemonnee.

quote.... Privacy bestaat niet op internet .... unquote

We gaan nu de wereld een keer omdraaien. We gaan Google, Facebook, Twitter en alle andere ASOCIALE rotzooi op internet KORTSLUITEN. Thuis heb ik twee verschillende pc's met twee verschillende vormen van security tuning. De pc, gebruikt voor onderzoek en communicatie met klokkenluiders en journalisten in niet al te 'democratische' landen en een pc waarop ik ook bijvoorbeeld youtube toelaat. We gaan de volledig getunde versie onder de loep nemen. En ja, het is perfect mogelijk om een pc te beveiligen en TOCH te kunnen chatten en bellen MET beeld naar iedereen die u graag spreekt.

Deze keer VOLLEDIG veilig en zonder illegaal gesnoep van Amerikaanse en Gemene Best hun inlichtingendiensten. Het is ook mogelijk om 'geheime' mails te versturen en zelfs een EIGEN mailserver op te zetten in de CLOUD. Het gaat er maar om hoe erg u uw eigen privacy mede die van anderen, en voor mensen waarmee ik in contact ben en blijf is dat synoniem voor behoud van hun leven, belangrijk acht. Dus u ziet, wees blij dat u in een 'sociaal' land woont waar ze u niet per direct afschieten als de 'internetpolitie' merkt dat u hen of één of andere idioot waar u een hekel aan heeft, naar de hel wenst! Facebook en Twitter hebben al aan talloze would-be en beroepsjournalisten het leven gekost omdat ze zo snel mogelijk het nieuws onbeveiligd, over wilden brengen. In een oorlogssituatie heet dat tegenwoordig spionage en daarop staat de doodstraf. Vergeet dat niet.

Voordat ik de handleiding ga schrijven moet u ervan overtuigd zijn dat installatie van alle appjes ook andere favoriete websites zullen blokkeren zoals deredactie.be, kranten en dergelijke omdat alle trackingtoestanden naar bijvoorbeeld google.apis, facebook of twitter worden gestopt en websites niet of onvolledig worden opgestart. Ik kan zelfs met de volledige getunde PC niet eens inloggen bij mijn provider om mijn website aan te passen. Echt! Kun je nagaan wat daar allemaal voor brol op staat om alles en iedereen te tracken om zijn of haar persoonlijke leven te ontfutselen.