Vaccinaties zorgen voor nieuwe ziekten


Wat veel mensen niet beseffen is, dat we vandaag de dag een groot probleem hebben met VACCINS! Door de moorden op meer dan 10 holistische artsen in Florida is er een geheel ander gesprek op gang gekomen. Alle vermoorde artsen waren alternatievelingen, op zoek naar kuren voor de meest uiteenlopende ziekten zoals AIDS, AUTIMSE en kanker! Hiervoor deden ze veel onderzoek naar GcMAF en het was juist Dr. Bradstreet die via zijn specialisatie AUTISME op het spoor kwam van de MOGELIJKE oorzaak.

Het gerucht gaat dat er een eiwitblokker, genaamd NAGALASE aan vaccins wordt toegevoegd. NAGALASE blokkeert het van nature in het lichaam voorkomende GcMAF zich te binden aan vitamine D om zodoende kanker, AIDS en AUTISME te voorkomen omdat GcMAF samen met vitamine D de macrofagen stimuleren alle kromme cellen op te ruimen.

U moet begrijpen dat dit een zeer ingrijpende BESCHULDIGING is naar de farmaceutische industrie toe. Ongeacht of dit waar is, hoort er een geducht onderzoek te beginnen naar deze beschuldigingen. Niet straks, maar NU!

Bradstreet kwam dit op het spoor doordat hij zorgvuldig luisterde naar wat OUDERS van kinderen met autisme vertelden over het begin van autisme bij hun kinderen. Allen hadden hetzelfde verhaal. Geen enkel kind werd ermee geboren! Autisme ontpopte zich vlak na een vaccinatiecyclus! Hij richtte daar zijn onderzoek op en vond de eiwitblokker NAGALASE in het bloed van alle door hem onderzochte kinderen. Hierna deelde hij zijn bevindingen met alle artsen verwikkeld in het onderzoek maar gespecialiseerd op verschillende ziekten. Zodoende kwamen allen tot dezelfde slotconclusie! NAGALASE werd gevonden bij alle patiƫnten bij hen in behandeling! En allen hadden hun ziekten ontwikkeld vlak NADAT ze waren gevaccineerd!

Een serieuze aantijging dus! En een die tot op de draad moet worden uitgezocht. Indien dit waar is dan zal de farmaceutische industrie, samen met allen die hiervan op de hoogte waren, moeten worden veroordeeld voor BIOTERRORISME EN MOORD.

En de staat maakt daar deel vanuit omdat ze (sommige) vaccins verplicht hebben gesteld!

U begrijpt nu eveneens dat de farmaceutische industrie LETTERLIJK over lijken gaat en dat bewijzen voor het oprapen liggen! Of de staat dan wel de EUROPESE UNIE ooit een onderzoek zullen starten is echter de vraag? Tenslotte stonden oud gedienden, oorlogsmisdadigers, van IG FARBEN aan de wieg van de EU om op 'politieke' manier het DERDE RIJK voort te zetten!

Zie deze film om uzelf te overtuigen dat VACCINATIES werkelijk AUTISME veroorzaken. Ergo, waarom de rest niet zou je op een gegeven moment gaan denken!