Maak kennis met mij.   Mijn naam is Etienne van Rattingen

Ik leer iedereen gratis hoe men kanker bij zichzelf en anderen kan genezen!

“In mijn vorige leven was ik een operator, paraat, goed opgeleid en met een individuele specialisatie als ‘medic’. We opereerden meerdere malen in het buitenland in groepjes van 8. Naast de voortgezette commando opleiding had ieder van ons een individuele specialisatie en we vertegenwoordigen in groepjes van twee dezelfde specialisaties in de uitgezonden groep. Een groep bestaat uit 8 man onderverdeeld in: 2 demolitie experts, 2 snipers, 2 communicatie- deskundigen en 2 medics. Het terrein waarin we opereren? Als het al op een kaart is te vinden, anders ontdekken we het wel. Mijn individuele specialisatie was er op gericht om naast het gewoon operator zijn in de groep, in het veld mijn makkers te behandelen bij ernstige en levensbedreigende verwondingen om hen tot 72 uur stabiel te kunnen houden met alles wat ik heb geleerd. Daarvoor heb ik een intensieve opleiding gekregen die bestond uit het leren van vele handelingen welke normaal alleen door een arts worden uitgevoerd.”

Ik ben dus traumatoloog / SEH 'arts' en daarnaast ook dienstdoende ‘huisarts’ voor de ploeg geweest en voorzag hen van reguliere medische hulp. U ziet het zelf. Ik ben geen arts. Nooit geweest, en toch was ik ooit de 'dokter' van en voor een ploeg! Men heeft geen jarenlange theoretische universitaire opleiding nodig. Praktijkervaring en een basis aan theorie. Doen, doen en doen is de belangrijkste basis om patiënten te laten overleven! PRAKTIJKERVARING! Ik kan iedereen leren wat ik ooit heb geleerd en toegepast. Opereren, messteken behandelen, arteriële bloedingen stoppen, klaplong behandelen, tanden trekken, hartmassage, beademing enzovoort. En ik heb dit gedaan in het veld, niet in een ziekenhuis, terwijl de kogels om onze oren vlogen ...

Positieve effecten van vaccinaties zijn nooit bewezen! De bijsluiter wordt u nooit meegegeven.  Alle 'bijverschijnselen' zijn feitelijk VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN,  veroorzaakt door het vaccin!

“Elke keer als we naar het buitenland werden gestuurd werden we met allerlei shit ingespoten en ik merkte dat elke keer mijn gehoor ongeveer 2 dagen na de vaccinaties achteruitging. Vooral aan mijn rechterkant ging het vlot bergafwaarts. Vlak voor een nieuwe missie was het weer zover en ik weigerde absoluut de nodige spuiten. De kapitein-arts was hierover niet te spreken, vond me een gevaar voor de groep en de missie en stapte naar de kolonel. Deze zette me voor het blok: of vaccineren of eruit. Ik koos voor het laatste want zoals ik opmerkte tegen hen beiden: “als ik als enige niet ben gevaccineerd dan ben ik geen gevaar voor de groep, ook niet voor de missie. En, als mijn gehoor door vaccineren wordt aangetast wat veroorzaakt het dan nog allemaal in mijn lichaam wat ik nu nog niet voel of op enige manier nadelig is op dit moment.” Geen clementie. Nog dezelfde dag trok ik aan mijn stutten. Bye bye Engelbrecht! Ik heb nooit meer omgezien, nooit geen spijt gehad en ben een andere weg ingeslagen. Trouwens een instelling die je leert tijdens je opleiding. Alleen de intensieve medische opleiding is blijven hangen en de kennis om je conditie op peil te houden samen met de nodige survival knowhow. En, dat heb ik heel mijn leven uitgebuit. Mezelf constant uitgedaagd, elke keer weer opnieuw. Hierbij is de alternatieve medische studie begonnen. Wat richten vaccinaties aan in het lichaam? Wat voor troep zit er in het serum waardoor ik nu bijna volledig doof ben aan mijn rechterkant? Wel ik ga dat delen met u en daarna kunt u een serieuze afweging maken of u uw kinderen nog ooit zult bloot stellen aan vaccinaties of te overwegen dit jaar de griepvaccinatie toch maar een keer over te slaan. “

Weet u, tijdens de eerste fase van deze studie werd het ook duidelijk dat er steeds meer kinderen Autismespectrumstoornissen aan de dag legden. Op dit moment is er sprake van een toename gelijk aan 6.000% wat betreft autisme sinds Kanner het in 1943 beschreef. Autisme echter is geen psychiatrische afwijking. Autisme is een neurologische afwijking en hoort helemaal niet in het psychiatrische circuit thuis. Trouwens psychiatrie is volgens mijn eigen opinie een volledig overbodige 'medische' specialisatie zoals er op het medisch gebied zovele overbodige specialisaties zijn.

Autisme in kinderen nam toe naarmate ze meer en meer werden ingeënt tegen kinderziekten. Toch dat sluit niet uit dat andere vaccinaties niet meehelpen aan het ontstaan van autisme. Opvallend echter is de vele zelfde verhalen van ouders die allemaal vertellen dat de stoornissen begonnen na het zogenaamde combinatie vaccin voor de kinderziekten bof, mazelen en rode hond, BMR. Als je nu naar een website van de Erasmus universiteit ‘fietst’ zie je iets zeer opvallends. Mensen van mijn generatie hebben geen vaccinaties nodig. Waarom niet? Zijn we te oud? Zijn we op een leeftijd dat we zogenaamd ‘kanonnenvoer’ zijn? Nee, wij hebben alle kinderziekten gewoon, normaal op een natuurlijke manier doorgemaakt. Vaccinaties met BMR zijn pas begonnen in 1976. Dus, waarom zijn dan mensen, geboren tussen 1965 en 1975, wel een zogenaamde risicogroep? Volgens mij kan alleen de bof een indicatie zijn omdat men de bof kan krijgen tot een leeftijd van 15 jaar. Waarom dan voor alle kinderziekten inspuiten? Wat schort er in werkelijkheid aan de informatie op de website?

Deze website laat achterwege u te waarschuwen dat het nog steeds beter is om uw kinderen de kinderziekten door te laten maken op een natuurlijke manier. Elke kinderziekte is namelijk een natuurlijke manier om het kinderlichaam volledig te ontgiften. Elke kinderziekte is een totale reiniging van het kinderlichaam. Men zou alleen het ziekteproces onder controle moeten houden en dat kan perfect met bijvoorbeeld kruiden of gemmotherapie.

Ook de leugen, te lezen onder de paragraaf ‘Vaccinatie’, is opvallend. Dat is een verkooptruc die me twee verschillende zaken vertelt.

  1. de vaccinatie werkt niet totaal en/of
  2.  
  3. het is beter voor de portemonnee van de medische kliek om het na de eerste keer nog een paar keer te herhalen. Waarom?

In ieder geval is het duidelijk dat een vaccinatie het op natuurlijke manier doormaken van een (kinder)ziekte niet kan vervangen. Dat schrijven ze toch tussen de regels, niet?

Denk aan degenen die voor 1965 zijn geboren. Wij hebben de kinderziekten op een natuurlijke wijze doorgemaakt en zijn nooit meer ziek geweest ook niet toen mijn zus en mijn broer deze kinderziekten doormaakten. De natuur weet exact wanneer het immuunsysteem van een kind rijp is om een bepaalde ziekte door te maken. De arts niet! Trouwens er is maar één kinderziekte die kan beginnen voor het eerste levensjaar en dat is rodehond, waarom zou je dan al voor het eerste levensjaar beginnen met vaccineren voor die andere kinderziekten? Winstbejag? Of gewoon om een baby te laten afzien en hen (bewust?) voor te bereiden op een leven als eeuwige klant van de medische kliek?

© Copyright is geen recht. De waarheid, dat is HET recht waar alles om draait.