#

Het 'VACCIN' is GENTHERAPIE!Om farmaceutische industrieën technisch te laten voldoen aan een vaccin gelden bepaalde richtlijnen die WETTELIJK beschermd zijn. Ik snap niet dat zoveel MEDIA-virologen HET COVID-19 'vaccin' PROMOTEN en de mensen niet proberen te beschermen tegen deze KLINISCHE FASE 3 test terwijl ook vele dierproeven zijn overgeslagen!
Geen enkel 'COVID-vaccin' kreeg ooit een 'GOEDKEURING', nergens op heel de wereld niet!
Er bestaat alleen een VOORLOPIGE GOEDKEURING om het op mensen te testen!
Indien u om de vaccinatie gaat is dat 'vrijwillig' ook al dreigen ze met een vaccinatiepaspoort omdat u zonder niet langer zult kunnen reizen.
Dit zijn allemaal MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID EN RECHTEN VAN DE MENS! Laat u niet verleiden.


Weiger de 'VACCINATIE'!

NAAR DE FEITEN

Doden

Tot 13 maart 2021 zijn er al bijna 4000 doden gevallen door de 'vaccins'.
En, dit is maar het topje van de ijsberg!

Blind en doof

Er zijn ontelbare blinden en doven! Meerderen hiervan zijn ook al spijtig genoeg overleden!


Neurologie

Door de vele neurologische afwijkingen zijn de meeste mensen niet langer capabel om nog normaal van hun leven te kunnen genieten!

Hier de uitdraai van de EMA database over de vele VERGIFTIGINGSVERSCHIJNSELEN!


Hier het bewijs voor de voorlopige testfase 3 dat van iedereen die zich tot en met 31 december 2023 laat vaccineren een laboratoriumrat maakt. Deze voorlopige 'goedkeuring' tart uw burgerrechten en alle verdere persoonlijke vrijheden omdat u niet, onvolledig en zeker NIET CORRECT bent geïnformeerd!


Spijtig genoeg zullen er mensen zijn die het mRNA vaccin al hebben gekregen. Juist zij hebben de grootste kans om gehandicapt te worden door het vaccin omdat meer dan 30% van de gevaccineerden voor eeuwig werkonbekwaam worden om niet te spreken van de vele doden die het vaccin veroorzaakt. Hier een artikel over hoe je het ingespoten mRNA kunt uitschakelen. Het is geschreven door een Amerikaanse arts die het ook niet kan geloven dat overheden zover gaan dat ze mensen dwingen om de KLINISCHE TESTFASE 3 van een nooit eerder gebruikte gentherapie te doen ondergaan! Deze verplichting maakt niet alleen van al onze politici regelrechte criminelen maar ieder ander die hier moedwillig aan meewerkt zal hiervoor vroeger of later ook verantwoording moeten afleggen!

Iedereen die u dwingt om u te laten vaccineren op straffe van ontslag kunt u rechterlijk vervolgen want het COVID-vaccin is geen vaccinatie en eveneens geen medicatie! HET IS EEN TEST OP MENSEN! Daarbij komt dat het alleen VRIJWILLIG kan worden genomen wat vele mensen doen omdat ze dan een vaccinatiepaspoort krijgen en weer op vakantie kunnen. Maar het uitreiken van een vaccinatiepaspoort is WETTELIJK onmogelijk omdat deelname aan deze KLINISCHE TEST uitsluitend gebeurt op VRIJWILLIGE BASIS! En dat zal zo blijven tot 31 december 2023 want dan pas wordt het WERELDBANK PROJECT 'COVID-19' afgesloten! Als er represailles zijn neem dan een advocaat in de hand. Doe dat niet alleen maar met een groep of een complete familie! Verzet u tegen deze REGELRECHTE MISDADEN TEGEN U!

Bij alle AMBTENAREN, met name politie en leger, dring ik erop aan om ARTIKEL 162 van het Wetboek voor Strafvordering nog een keer HEEL ERG GOED DOOR TE LEZEN. Daarin staat exact wat u ALS AMBTENAAR moet doen om de BURGERS van uw land te beschermen. Er zal zeker ook voor België wel zo'n zelfde soort wet bestaan!