Voeding en bijkomen of afvallen ... Op deze wereld is niets wat het lijkt te zijn!

Mensen die te dik zijn maar ook mensen die te mager zijn ... blijken hetzelfde dieet nodig te hebben!


Is het een raadsel dat mensen die te dik zijn en mensen die te mager zijn hetzelfde dieet nodig hebben? Echt?

Ze hebben hetzelfde gebrek. EEN CHRONISCH TEKORT AAN ECHTE TOTALE VOEDINGSSTOFFEN.

Als u de verschillende studies hebt gelezen, weet u nu zeker dat koolhydraten en zelfs GROENTEN EN FRUIT helemaal niet noodzakelijk zijn om gezond te blijven. Daaruit volgt, dat alles wat de staat u wijsmaakt over voeding gewoon PURE LEUGENS zijn. De schijf van vijf is een leugen. De voedselpiramide is een leugen. Alle diëtisten in de gezondheidszorg verkondigen leugens en meneer Doktoor heeft geen verstand van VOEDING in het ALGEMEEN en al helemaal niet in het BIJZONDER.

Als men mensen wil laten herstellen van welke ziekte ook, is een receptje voor wat vergif, dat je dan ook nog verplicht moet halen bij de 'erkende' gifmenger op de hoek, echt GEEN oplossing! Zo werkt het niet! Zo heeft het nooit gewerkt en zal het ook nooit werken!
Natuurlijk is er voor alle ziekten een oplossing maar echte oplossingen komen niet uit een fabriek, deze komen uit de natuur, gestuurd door een realistische kijk op alles en iedereen!

Er bestaat een dieet, feitelijk is dit geen dieet maar een voedselwijzer, waarbij iedereen die te dik is afvalt en iedereen die te mager is bijkomt. Ik noem het een leefregel.

Alle ziekten komen, zoals alle pondjes, door de mondjes!


DE LEEFREGEL!

Het 'dieet' is samengesteld uit 4 groepen. De eerste 2 groepen zijn de voedingsklassen gevuld met voedselstoffen waarvan u kunt nemen om KERNGEZOND te worden, te blijven en in gewicht aan te komen of af te vallen.

Groep 1: - zoveel mogelijk van eten. Eten als u honger hebt en tot u verzadigd bent. We gaan geen calorieën tellen, dat is de zoveelste VOEDSELLEUGEN!

Groep 2: - zeer matig gebruik

Groep 3: - Zo af en toe een keer maar is niet aan te bevelen

Groep 4: - NOOIT en te NIMMER

Deze leefregel is feitelijk afkomstig uit de natuur. Indianen en Eskimo's eten vooral vlees en vis. Vis moet vet zijn, vlees moet altijd van een 'vegetariër' komen. Wilde runderen, buffels, herten en elanden geven alle noodzakelijkheden om gezond te leven door aan de mens die hun vlees eet.
Koeienstallen gevuld met dieren die voer krijgen waar hersenen en botten doorheen zijn gemengd (korrels, GGO maïs en GGO soja), zullen helemaal niet HET kwaliteitsvlees opleveren wat een echt stuk natuurvlees u (GRATIS) kan geven.
Vergeet dat u bijvoorbeeld kunt blijven leven door konijnen te eten. Gemakkelijk te vangen, jazeker. Maar binnen zes maanden bent u dood. Uw lichaam doet een aanval op alle reserves die het heeft opgebouwd om konijnenvlees verteerd te krijgen. U teert uw lichaam uit door konijnenvlees te blijven eten en u gaat de pijp uit ondanks de grote hoeveelheden voedsel die u hebt.
Blijf in de natuur altijd bij de regel. Gezond VLEES komt van een grazend dier!