14 EYES

Massasurveillance bestaat en België en Nederland maken er ACTIEF deel vanuit


(8/8/2019) Mensen beseffen niet dat alles wat ze doen met hun 'Smartphone' of PC via internet wordt gemonitord, opgeslagen en eeuwig bewaard. Natuurlijk bestaan er wetten die onze PRIVACY beschermen, maar omdat er nu een wet bestaat om onze PRIVACY zogenaamd te beschermen zijn er honderden manieren om deze wet te omzeilen. Dat is het grote nadeel als er een wet wordt gefabriceerd door een stelletje opzittende politieke kwispelende hondjes die alleen het grote kapitaal, hun werkelijke machtige BAZEN, dienen en niet HET VOLK.

Five Eyes en nog veel meer

De helpende landen zijn de landen die Amerika dienen omdat deze landen gewoon een zoveelste KOLONIE zijn van de VS. En de landen die de toon aangeven om hun eigen burgers en iedereen op aarde te kunnen bespioneren zijn Engeland en Amerika. Ze hebben hiervoor een speciale overeenkomst gesloten waarin ze beloven samen te werken en niet bij elkaar te spioneren. Snowden echter heeft aangetoond dat het Gemenebest (Australië, Canada, Nieuw Zeeland en Australië) wel degelijk in de keuken van Amerika meekijkt en andersom. Zover vertrouwen ze elkaar dus! Of ze bespioneren BEWUST elkaars burgers om geen gedonder met de wet te krijgen.

Waarom er massasurveillance bestaat en hoe dit in zijn werk gaat, heeft de Amerikaanse FBI bewezen toen ze erachter kwamen dat Snowden regelmatig gebruik maakte van LAVABIT, een veilige email service die niets logt. De FBI eiste alle communicatie van Snowden op maar omdat alles was gecodeerd konden ze hier niets mee doen. Toen stelden ze een andere eis! Ze wilden de SSL keys van deze email service. Met een gerechtelijk bevel was LAVABIT verplicht om deze encryptiesleutels te overhandigen aan de FBI. En dat is dus de ‘oplossing’ van de overheid. Met deze sleutels hebben ze niet alleen de mogelijkheid om Snowden zijn mails te ontcijferen. Nee, erger! Ze kunnen real-time ALLE e-mails van allen die deze service gebruiken meelezen en opslaan! Massasurveillance bestaat omdat ze geen GERICHT onderzoek KUNNEN doen. Internet en GSM surveillance is ALLES of NIETS! Ze WILLEN niet gericht werken omdat overheden en hun inlichtingendiensten geen enkele burger vertrouwen. Ze gaan ervan uit dat ELKE burger een potentiële bandiet en/of terrorist is. Een dat terwijl overheden er zelf maffiapraktijken op nahouden om Rijk & Machtig alle macht en geld toe te spelen om zelf in het pluche te kunnen blijven zitten.

Maar de eigenaar van LAVABIT, Levison, speelde het spel niet mee. Ze overhandigden de sleutels en sloten tegelijkertijd de service af! De Amerikaanse overheid begon te roepen dat het tegen hetgerechtelijk bevel inging en dat ze de service moesten opzetten. Levison weigerde en ging naar het gerecht met de verdediging dat de NSA en de FBI hiermee de Amerikaanse wetten op privacy overtraden door eigen burgers te bespioneren. In 2017 kwam Levison met een nieuwe email service die gebruik maakt van het zogenaamde ‘Dark Web’ dat alleen ontzettend DARK is voor de massasurveillance omdat ze daar geen vat op hebben. Op deze manier kan zelfs een hacker niets met de informatie op de servers doen. Zodoende kunnen overheden ook niets eisen omdat ze nu NIETS meer ‘zien’!

Vergeet ook de GROTE verhalen van overheden hun ‘cyberpolitie’ wanneer ze zeggen dat ze dit of dat op ‘Dark Web’ hebben opgerold. Ze kunnen dit niet zonder hulp van informanten terwijl het meest kritieke punt de geldomruil is! Alles op Dark Web moet met Bitcoin worden betaald. Geloof maar NIET dat Bitcoin veilig is, vergeet het. Bitcoin is van Goldman Sachs en de grote banken aanbidden Bitcoin ondanks alle ‘negatieve’ pers rond dit item. Ze aanbidden Bitcoin omdat het een regelrechte kopie is van elke oplichtersbank haar interne werking, inclusief Ponzifraude en aanmaken van geld uit de ‘gebakken’ lucht. Dat is wat Block-Chain werkelijk voorstelt. Niet bestaande ‘Bitcoins’ creëren uit het niets! Zodoende is Bitcoin oneindig, zoals ook het papiergeld dat wordt gedrukt op aanvraag van mensen die er geen verstand van hebben. Papiergeld is geen geld maar wc-papier met een nummer! (Ik zal later, in een ander artikel, nog wat dieper op de oplichting achter Bitcoin ingaan en de rol die Goldman Sachs hierin speelt)

De 4 eyes worden aangevuld tot 9 eyes met de hulp van Denemarken, Frankrijk, Nederland en Noorwegen. Zodoende zijn er al NEGEN spionerende landen die geen enkele van hun burgers vertrouwen. En dan zijn er later nog 5 landen bijgekomen die niet veel ophebben met de burgers hun privacy. Dit zijn België, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden.

Zodoende zijn er nu 14 landen die aan elkaar vragen om hun burgers in het oog te houden via massasurveillance zonder dat ze nationale wetten wat betreft privacy overtreden!

Veiligheidsmaatregelen

Wel, ik maak gebruik van 4 verschillende Linux operating systemen. Waarom? Omdat ik nu eenmaal een Linuxfanaat ben. Op mijn PC staat Linux Mint. Een OS dat zeer handig is om van alles te doen en een equivalent van Windows, zij het dat je niets moet kopen omdat alles wat je erbij krijgt volledig gratis is. Verder draai ik met 2 verschillende webbrowsers. Dit komt omdat Firefox voor het grote geld is gezwicht en nu meedraait met de massasurveillance en het blokkeren van websites met een drogreden als zijnde niet veilig zodat echt, eerlijk en oprecht nieuws aan uw neus voorbijgaat. Ik gebruik Firefox alleen nog om wat Netflix te kijken, wat opzoekingen te doen die iedereen mag weten en mijn website bij te werken.

Linux mint wordt door mij feitelijk gebruikt omdat ik weet dat het doel van massasurveillance bestaat uit het maken van een profiel van elke burger. Dus ik voer de inlichtingendiensten met gegevens waardoor zij een profiel van mij kunnen maken dat nergens op slaat! GOOGLE,FACEBOOK en TWITTER zijn werkelijk de meest ASOCIALE platformen die er bestaan. Alles wat u zoekt via GOOGLE, wat u vertelt op FACEBOOK en uw mening via TWITTER worden doorgegeven aan de NSA en CIA waar ‘profilers’ uw profiel maken en aanpassen! Voor zover over uw gemeende PRIVACY wat internet en Smartphones betreft! Een SMARTPHONE is werkelijk ontzettend behulpzaam om DOMME MENSEN hun profiel totaal te krijgen. Elke smartphone is voorzien van de vier ‘smurfen’ zoals deze spionagesoftware heet bij de inlichtingendiensten. De inlichtingendiensten weten elke minuut van de dag waar u bent, wat u doet en zelfs, indien ze willen, kunnen ze alle gesprekken afluisteren omdat er ook een ‘smurf’ bestaat die in staat is uw GSM weer op te zetten zonder dat u het weet. Snowden heeft, om uw smartphone te kunnen beveiligen, in 2017 een APP gelanceerd met de naam HAVEN om alles te beveiligen! We zijn nu echter al 2 jaar verder, dus wie weet werkt die app nog wel correct?

Omdat ik niemand vertrouw en iedereen maar rond zit te snoepen om gegevens van deze en gene te verzamelen, heb ik een USB-stick waar een Linux distributie opstaat die alle connecties naar internet compleet negeert. Dit is één van de meest veilige distributies als het gaat over behandelen van data, schrijven van artikels of werken aan patenten. Alle documenten kunnen worden beveiligd met encryptie. VERA encryptie maakt het mogelijk om andere USB-sticks te formatteren en volledig te beveiligen. Dit OS heet DISCREETE LINUX.

Mijn derde OS is ook een Linux geïnstalleerd op USB-stick om volledig ANONIEM te kunnen surfen over internet. Deze Kodachi Linux komt met TOR, VPN, DNScrypt en WebRTC Leak beveiliging waardoor je volledig anoniem kunt surfen en gebruik kunt maken van een messenger zoals Pidgin. Kodachi logt NOOIT in via één van de 14 vernoemde massasurveillancelanden. Kodachi kunt u hier downloaden!

Vroeger heb ik ook nog altijd bij TAILS gezworen. Ook dit OS kun je van een USB-stick opstarten. Eigenlijk doet het wat ook Kodachi doet met de nadruk op encryptiesleutels en programma’s. Persoonlijk heb ik het idee dat je data volledig onafhankelijk van internet in een afzonderlijke omgeving moet behandelen en niet als je geconnecteerd bent met internet. Trouwens ik ben gestopt met TAILS toen ze overgingen naar 64 bit en de 32 bit gebruikers lieten zitten. Op dat moment zijn ook alle zoektochten naar andere veilige Linux distributies gestart.

Als je toch TAILS wil gebruiken, hier is de link.

Hoe u zich nog meer kunt beschermen tegen BIG BROTHER kunt u hier volledig uitvinden.

Hier kunt u lezen hoe u ook uw GSM kunt beveiligen. (is niet up to date en geeft een vals gevoel van veiligheid. U bent pas veilig als u alle ‘smurfen’ af kunt zetten of wissen!)

Als u nog eerlijke informatie wilt kunnen vinden op internet in de toekomst, gebruik dan geen GOOGLE, Internet Explorer of Firefox, Windows of APPLE. Er zijn betere methoden maar die ga je niet vinden onder Microsoft haar Windows of het iOS van Apple! Beiden zijn SPIONAGESYSTEMEN op zich, eveneens werkend voor NSA en het (C)ocaïne (I)mport (A)gentschap!

Alleen Linux kan u de vrije, veilige en gratis softwaremogelijkheden geven. Probeer een keer Linux Mint te installeren. U zult verbaasd zijn wat u allemaal gratis krijgt terwijl u het in geen tijd onder de knie hebt om ermee te werken. Daarna, als u gewend bent aan Linux, kunt u gaan ‘stoeien’ met de andere distributies!

Er is geen weg naar vrede op de weg naar veiligheid

Dietrich Bonhoeffer

Dictum sapienti sat est

Voor een goede verstaander is dit woord genoeg