BRICS LANDEN GAAN SOLO!

Ze hebben nu hun eigen betaalsysteem onafhankelijk van SWIFT


(21/8/2019) Terwijl de vele beroepslegers in Europa en Amerika geen rekruten (genoeg) kunnen vinden om de militairen die met pensioen gaan te vervangen vanwege de vele geïmplementeerde leugens over voeding en de vele verschillende verslavingen onder de millenniums die veel liever lui dan moe zijn, op jeugdige leeftijd al aan allerlei ‘ouderdomsziekten’ zoals obesitas, suikerziekte, en/of astma lijden, vele verschillende huidziekten hebben en ook geen fysieke conditie genieten, hebben de BRICS landen de westerse landen hun banken en hun economieën de laatste financiële doodsteek gegeven.

In de toekomst zal het steeds moeilijker worden voor de westerse landen om hun ‘overmacht’ via hun NAVO legers af te dwingen bij de rest van de wereld.

  • ( Ik noem dit de Amerikaanse aanpak die mislukte tijdens de CIA coup onder Obama in Turkije zodat Erdogan zijn rug nu compleet naar het westen heeft gedraaid en nog alleen zaken doet met Rusland. Als Europa wil overleven zal ook Europa uiteindelijk een keuze moeten maken. Rusland en China: de olie en gaspijpen blijven open (dit is waarom we straks geen gas meer mogen verbruiken. Daarom wordt CO2 voor de kar der onnozelen gehangen die de leugen CO2 als vervuiler hersenloos verder rondbazuinen) of Amerika een land dat tot nu toe alleen loze beloften heeft geuit die nog niet zijn nagekomen omdat ze deze beloften niet waar kunnen maken zonder dat ze Iran onder de voet hebben gelopen! Trouwens de oliesanctie van Trump heeft Rusland geen windeieren gelegd. Ze hebben nu een overschot van 600 miljard dollar! Trump is een echte zakenman, krijgt hij procenten van de Russen? Rusland heeft deze winst trouwens in juli 2019 omgezet in goud. Bent u nog steeds zeker dat Europese- en Amerikaanse politici NIET meewerken aan onze ECONOMISCHE ONDERGANG?)
Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika vormen samen de BRICS-landen. Ze maken nu gebruik van het nieuwe systeem, in de volksmond BRICS-Pay genoemd. De technologie is geleverd door India en China.

De BRICS-landen zijn met dit betalingssysteem gekomen omdat voor hen de dollar niets waard is, omdat juist de toonaangevende BRICS-landen hun valuta goud als reserve heeft en geen olie zoals de dollar! Amerika is in allerlei verschillende oorlogen gewikkeld met midden oosten en Venezuela om hun macht over alle olielanden in de wereld te (be)houden, te verkrijgen of om landen ervan te weerhouden het SWIFT systeem te passeren omdat dit westerse betalingssysteem de hegemonie van de oliedollar waarborgt en zo Amerika machtigt om steeds maar weer waardeloze dollars te drukken om hun schulden ‘op te lossen’ in een berg ‘opgewaardeerd’ WC-papier waardoor ze hun leger op sterkte kunnen houden om het midden oosten en zuid Amerika te blijven bezetten of coups te plegen in landen wiens presidenten niet naar hun pijpen dansen en te laten vervangen door een of andere Jan Klaassen of Katrijn.

Dit is de wereldpolitiek in een notendop. En Amerika past deze methode al toe sinds begin 1900. Is dit echt nog geen enkele journalist van de Rothschildpers in Europa of Amerika opgevallen? Amai!

Denk nu niet dat het BRICS-systeem niet toegankelijk is voor andere landen dan vernoemde BRICS landen. Iedereen is welkom en uiteindelijk zal op deze manier de goudstandaard wel worden geïmplementeerd waardoor dollar, pond, euro en yen compleet waardeloos papier gaan worden als ze niet meedoen! Al meer dan 500 banken en financiële instituten maken gebruik van het SPFS systeem.

Verder zijn alle banken en centrale banken van de Russische Euraziatische Economische Unie (EEU), de Sjanghai Coöperatieve Organisatie (SCO) al toegetreden om officieel van dit systeem gebruik te kunnen maken. Ze maken hiervoor gebruik van per land verschillende systemen maar uiteindelijk allemaal het SPFS passeren zoals al onze betalingen via SWIFT worden verwerkt.

China gebruikt UnionPay, India gebruikt RuPay, Brazilië ELO en Rusland gebruikt het MIR systeem. Zuid Afrika heeft als enige land nog geen betaalsysteem om te connecteren met SPFS. Niet verwonderlijk vanwege alle goud- en zilvermijnen die door Oppenheimer een aantal jaren geleden zijn doorverkocht aan de Rothschild’s.

Doordat SWIFT Iran heeft geroyeerd als lid van hun betalingssysteem zal ook Iran zich aansluiten bij de BRICS-landen. Wat hadden deze omhooggevallen bancaire oplichters anders gedacht? Ze helpen hun eigen systeem om zeep en de BRICS-landen lachen in hun vuistje.De link naar het VOLLEDIGE artikel.

In de toekomst zal GOUD belangrijker zijn dan olie! Ieder land dat de kar mist zal in extreme armoede afglijden. In juli 2019 heeft Rusland bijvoorbeeld nog 9 ton goud aan haar reserves toegevoegd.

“Advice on the looming crash, No.1: get hard cash in a safe place now; don't assume banks & cashpoints (ATM’s) will be open, or bank cards will work. Crash advice No.2: do you have enough bottled water, tinned goods & other essentials at home to live a month indoors? If not, get shopping. Crash advice No.3: agree a rally point with your loved ones in case transport and communication gets cut off; somewhere you can all head to.”

Een artikel over hoe China het manipuleren van prijzen oplost!

Als westerse 'investeerders', eigenlijk SPECULANTEN, toch eens minder in WC-papier zouden handelen en beter op de hoogte zouden zijn van hetgeen er werkelijk speelt in de wereld ... het zou ons in de toekomst veel ellende kunnen besparen.