Amerika glijdt af naar burgeroorlog

De media gaan het veroorzaken door hun politieke kleur die nu wordt uitgespeeld om de bevolking tegen elkaar op te zetten


(13/8/2019) Terwijl ik van plan was om een keer een stukje over onze Rusland- en China kenners te schrijven die allemaal in een spagaat liggen om Rijk & Machtig te dienen, kwam ik er een paar dagen geleden achter via contacten in Amerika en Canada dat Amerikaanse media de burgers aan het opzetten zijn tegen elkaar.

En, het klopt. FOX NEWS en MSNBC hebben beiden duidelijk een front gekozen en ‘bieden’ tegen elkaar op. FOX gaat voor rechts (republikeinen), terwijl MSNBC het linkse front (democraten) heeft gekozen. FOX zegt dat links het accent legt op discriminatie terwijl MSNBC het Trump regime door de mangel haalt en het volk verkondigt dat de huidige president hen een burgeroorlog zal bezorgen. Ondertussen is China bezig met grote hoeveelheden voedsel, goud en andere benodigdheden aan te leggen om haar bevolking in leven te houden tijdens een ineenstorting van de totale wereldeconomie.

China heeft de protesterenden in Hongkong al gewaarschuwd dat ze van plan zijn om tienduizenden troepen te sturen om de protesten tegen de regering te stoppen. Uiteraard worden deze uitlatingen van het Chinese regime breed uitgemeten in westerse nieuwsmedia terwijl wel iedereen zwijgt als het graf over de naderende burgeroorlog in Amerika, veroorzaakt door diezelfde media! Iedere Chinees WEET dat ze mogen protesteren zolang ze op straat komen om betere leefomstandigheden af te dwingen via bedrijven. Dat is indirect maar ligt niet politiek gevoelig. Wat er in Hongkong gebeurt, onder leiding van een of andere 22-jarige snotneus met de naam Joshua Wong, is pure provocatie! Deze pipo was 5 jaar geleden al een van de leiders voor de toenmalige protesten. In ieder geval laten bronnen weten dat Wong contacten heeft met de geheime organisatie ‘Black Hand’. Voor kenners van de geschiedenis zal er nu wel een lichtje opgaan. Black Hand is de organisatie achter het ontstaan van de eerste wereldoorlog. Waarschijnlijk is deze organisatie nu onder de vleugels van de CIA geschaard. Persoonlijk schrik ik daar niet van.

Natuurlijk heeft Amerika op deze aantijgingen gereageerd. Ondanks dat Amerika veel gebrek aan voedsel en andere middelen krijgt, met daarbij een dreigende burgeroorlog aangezwengeld door de Amerikaanse media, blijft Trump roepen dat hij de handelsoorlog niet wil stoppen. Feitelijk is dit een oorlogsverklaring en een oorlog tussen beide landen zal ontaarden in een atoomoorlog en het absolute einde betekenen van de wereld zoals wij het kennen.

Aanvulling: Beijing: US ‘insanely involved in anti-Chinese criminal cases in Hong Kong’

Toch denk ik niet dat Amerika ten oorlog zal trekken tegen China. Daarvoor is het ontstaan van de burgeroorlog al te ver gevorderd omdat deze al woedt op de sociale media! Trump zal zijn handen vol hebben om deze te voorkomen OF om er gebruik van te maken om alle DEMOCRATEN te vernietigen! Er is nu een werkelijke haatcampagne bezig tegen Trump. Op deze manier zijn in het verleden al duizenden conflicten, burgeroorlogen en wereldoorlogen gestart omdat altijd twee verschillende partijen tegen elkaar worden opgezet.

Zelfs Joe Biden die meer overeenkomsten heeft met Hitler dan Trump, beweert dat het presidentschap van Trump kan worden vergeleken met de Ku Klux Klan. Democraten zeggen ook dat er nu speciale dodenkampen zijn opgezet voor allen die Trump supporteren!

Raar dat AMERIKAKENNERS dit nog niet onder woorden hebben gebracht. Ook raar dat de ROTHSCHILDPERS hier nog niets over heeft gezegd?

Waar zijn alle AMERIKA KENNERS en al de 'nieuwszenders' hun journalisten en correspondenten in Amerika nu?

Nog allemaal in hun IVOREN TORENTJE met een ZIONISTISCH zwijgverbod over hetgeen er WERKELIJK aan de hand is in AMERIKA?