Pilgrim Society

Waarom manipuleren ze de zilverprijs?


(16/8/2019) Wel, u zult het wellicht niet geloven maar dit clubje dat zich elite ‘denkers’ durft te noemen bestaat uitsluitend uit mensen die geen zak geven om het volk en alleen maar rijker willen worden over onze rug.

Als u eens rustig wilt lezen wat deze ‘mensen van aanzien’ allemaal al hebben misdaan, is het beter hier te beginnen met een hoop documenten die zeker een duidelijk licht zullen werpen op dit vermaledijde eliteclubje.

Hoe ik erbij ben gekomen om eens een onderzoek naar zilver te doen? Wel, duidelijk een vraag naar boven gekomen tijdens mijn laatste solitaire tocht. De vraag die bij mij naar boven kwam was vrij simpel. Waarom is zilver zo ontzettend ondergewaardeerd tegenover goud? Al een keer een onderzoekje gedaan naar goud- of zilver winning? Weet u wat opvalt als men beide edelmetalen uit de grond haalt? Zilver is stukken bewerkelijker eer het PUUR is tegenover goud. Waarom is zilver dan zo ontzettend goedkoop? Er is geen enkele reden voor. Als je naar het werk kijkt en weet dat 24 karaat goud bijna zo zacht is als boter, kun je alleen maar tot de conclusie komen dat zilver meer waard zou moeten zijn. Waarom is zilver dan zo goedkoop?

Tot voor kort kon men 89 ounces zilver aankopen voor 1 ounce goud. Op dit moment is het nog amper 84 ounces zilver tegen 1 ounce goud! Wat is er aan de hand nu? De elite kunnen de prijs van zilver, ook van goud niet langer maar we focussen even op zilver, niet langer manipuleren. Mijnen staan op het punt failliet te gaan omdat ze verlies maken als ze open zouden blijven om zilver boven te halen. Zilver is duidelijk aan een inhaalslag bezig. Waarom? Omdat het eindig is. Zilver wordt gebruikt in vele industrieën. De geneeskundige industrie is er één van en ook water zuiveren kan niet zonder zilver omdat zilver niet alleen bacteriedodend is maar ook virussen aanpakt.

  • Thanks to the internet, through websites such as the American on America Intelligence Media, and hundreds of individual patriots, such as Stewart Graham Menzies: Cliff High and Michal McKibben, the barriers to the “soaring 20s” Codename “C” are crumbling. In 2017, the U.S. Navy’s announcement of having anti-gravity for decades should eventually turn the laws of U.S.-UK “ULTRA oath” secret backroom deal exists...to this day Horowitz Protects the Swamp physics upside down. Humanity has been so dumbed-down. Our babies are being harvested concerning the sciences, few understand the implications of this The Privy Council is in Control seismic revelation.
Er zijn meer mensen die weten dat er vele technologieën worden onderdrukt. Dat komt omdat deze technologieën oorlogen om dit of dat volledig overbodig zouden maken terwijl de eliteclubjes hun banken en bedrijven alleen ‘geld’ verdienen aan oorlogen. Misschien is het al eens opgevallen dat deze industrieën beide oorlogvoerende zijden van wapens en munitie voorzien? Ook het Belgische FN levert gestaag wapens aan allerlei terroristenclubjes! Denkt u echt dat de Belgische staat dit niet weet? Ze spelen struisvogelpolitiek omdat ze het niet ‘mogen’ weten maar ze weten het verduiveld goed. Zoals al vaak gezegd. Elke politicus is corrupt en liegt dat het gedrukt staat! Ze moeten wel hypocriet en leugenachtig zijn want eerlijke mensen kunnen het in dat schijnheilige, politieke wereldje geen jaren uithouden!

Een vriend van mij, een leraar, wil graag de leugen over opwarming van de aarde met relatie tot CO2 aan de man brengen. Het ministerie van onderwijs verbiedt echter dat dit gebeurt in scholen. Daarom is hij de politiek ingedoken en heeft zich aangesloten bij de groenen. Daar heeft hij al te horen gekregen dat hij wel lid mag blijven maar dat hij door de ‘onzin’ die hij verkoopt nooit een plaats van betekenis zal krijgen op de verkiezingslijst. Zo werkt de politiek. Zo werkt het onderwijs. Beiden zijn lege dozen met een mooi gekleurd strikje er omheen. Zeg me. Wie worden er nu echt dom gehouden, denkt u? En vooral door wie en waarom? Herkent u de ACADEMISCHE VRAGEN NOG? Wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe? Kunt u de EERLIJKE antwoorden geven als het gaat om opwarming van de aarde, oorlogen en goud- en zilverprijzen? Nee! De meesten onder ons hebben alles klakkeloos aangenomen omdat het is GEPROPAGEERD via nieuws, bedrijven, ministeries, weerkundige instituten, sociale media en SCHOLEN! Weinigen onder ons DURVEN aan te nemen dat het hier om PURE LEUGENS draait!

(zie dit vraaggesprek met een ECHTE SCEPTICUS die de nodige en juiste vragen stelt)

Zo is dat ook in de bankwereld. De Pilgrim Society heeft zilverprijzen laag gehouden, zodat ze zoveel mogelijk zilver op hebben kunnen kopen. Waarom? Omdat waarschijnlijk zilver in de toekomst onontbeerlijk gaat worden. En, dan vallen ze op de economische regel van ‘vraag en aanbod’ terug. Ze kunnen prijzen niet langer manipuleren omdat banken allemaal failliet zijn. Ja, ALLEMAAL! Alleen uw vertrouwen in banken houdt hen, natuurlijk geholpen door bancaire wetten die uw huichelachtige politici hebben goedgekeurd, nog recht. Weet wel dat elke bank is gebouwd op een moerasachtige Ponzifraudebodem zonder fundering. Elke bank kan zo kopje ondergaan. En dan? Dan bent u ook uw veredeld WC-papier op uw bank- en spaarrekeningen kwijt!

Victoria, een kind van 13, begrijpt de bancaire Ponzifraude tot in detail. Waarom economen, juristen, notarissen, politici, justitie en politie niet?
Wat is spaargeld? Dat is geld dat u NIET nodig hebt. Waarom zou u de bank betalen om uw spaargeld te ‘bewaren’? U kunt uw geld maar op één manier uit de bank krijgen. Beleggen in fysiek zilver en goud! Sinds 2000 is zilver meer dan 200% gestegen, goud met 426%, en uw spaargeld ... ? U hebt veel teveel vertrouwen in banken en politiek. Beiden zijn regelrechte DIEVEN!