Trackers

Onbeveiligd surfen over internet en iedereen kan een PROFIEL van u maken in een paar uur tijd


(24/8/2019) Onze privacy is om zeep geholpen vanaf het moment dat domme politici een privacywet goedkeurden om ons te ‘beschermen’. Deze ‘beschermende’ wet is door vele ‘legalees sprekers’ volledig uitgemolken en we hebben nu nog minder privacy dan we ooit ZONDER wet hadden.

Ik geef een paar EXACTE voorbeelden van een paar sites die alles doen om te weten wat u allemaal uitvoert op internet. Kom aub niet aanzeilen met de zever: ‘ik heb niets te verbergen,’ we spreken hier over IEDEREEN zijn en haar PRIVACY, niet alleen over de privacy van een stelletje DOMBO’s die niet beseffen dat AL hun privacy door de politiek om zeep is geholpen op ALLE manieren en in alle gebieden van de hele samenleving! Ze beseffen HELEMAAL niet dat ze nu zelf VERANTWOORDELIJK zijn voor de bescherming van hun PRIVACY! De vraag is WAAROM onze privacy is afgenomen door een stelletje ONNOZELE wetten! Om ons te beschermen? Tegen WIE? 2 academische vragen zonder adequaat antwoord!

Waarom maken ze u dit wijs?

Omdat RIJK & MACHTIG dit bevolen heeft, want Rijk & Machtig wil alles weten van ons omdat ze TOTALITAIRE CONTROLE over ons, en alles wat we bezitten, uit willen voeren! Bijna elke wet die is ‘gemaakt’ en goedgekeurd door politici tijdens de laatste 25 jaar neemt stukje bij beetje onze VRIJHEDEN AF! Voorbeelden? Bent u een misdadiger als u GEEN geldige ID-kaart hebt? Maar PARTICULIERE banken kunnen dan wel UW bankrekeningen bevriezen terwijl de STAAT het verplicht heeft gesteld dat u een bankrekening MOET hebben omdat u anders geen veredeld WC-papier kunt gestort krijgen, van niemand! Banken hebben zich ook het recht toegeëigend om iedere ‘klant’ bepaalde ‘riskante’ investeringen te weigeren. Dat is absoluut een dieptepunt want banken zelf zijn de ergste oplichters en doen de meest riskante investeringen met bijvoorbeeld hypotheken die nog worden afbetaald. Ze storten dikwijls genoeg hypotheken in een hedgefonds. Als zo’n fonds dan failliet gaat, dan bent u uw huis kwijt als u niet als de wiedeweerga klacht gaat indienen bij de politie voor oplichting en fraude. Want, tenslotte kunt U BEWIJZEN dat u altijd heeft betaald. Soms vergeten ze een volledig afbetaalde hypotheek uit zo’n hedgefonds te halen. Dan pas kan er serieus financieel worden onderhandeld als het fout gaat. Vele banken hebben al deze rechtszaken geschikt voor een bedrag, geloof me! Ze willen helemaal niet dat zulke zaken uitkomen. Daarbij maakt ELKE BANK zich schuldig aan Ponzifraude als ze een lening uitgeven aan deze of gene. Ponzifraude op bancair niveau is strafrechtelijk gezien, oplichting, fraude, diefstal, aanmaken van VALS GELD, en in omloop brengen van VALS GELD met medewerking van de staat, belastingdienst, juristen, politie, justitie en notarissen! Hoezo complotten bestaan niet?

Elke entiteit die me strafrechtelijk wil vervolgen voor deze gepubliceerde woorden, bedenk: ik kan dit alles bewijzen en daarna noem ik MIJN BEDRAG dat zeer vlot zal worden betaald door de banken. En geloof me: ze mogen hun veredelde velletjes WC-papier, met daarop een cijfertje gedrukt, behouden, dat hoef ik niet! Ik ga voor ECHT GELD!

Tegen wie beschermen ze u zogenaamd?

De staat zegt dat al deze wetten moeten worden geïmplementeerd om ons te beschermen tegen terrorisme en ter voorkoming van terroristische aanslagen. Al deze TOTALITAIRE CONTROLE wetten hebben tot nu toe voor niets gediend. In heel Europa slaan terroristen toe als ze het gedacht hebben! Resultaat? Iedereen is gesosst omdat feitelijk ELKE politiek partij in EUROPA socialist is! Het is de schuld van de sossen, LETTERLIJK van alle SOSSENPARTIJEN, het Vlaams Belang inclusief! Want, iedereen die dit asociale SOSSENSYSTEEM in stand houdt en hier doelbewust aan meewerkt, is een SOS!

Als alle NAVO-landen nu eens GEEN blok hadden gevormd om olielanden en transitlanden binnen te vallen of coups te plegen zoals in Oekraïne of de mislukte coup in Turkije en de door Amerika gepleegde couppoging in Venezuela, dan zou Europa helemaal niet overspoeld zijn geweest door terroristen! Het zou ons heel erg veel burgerslachtoffers hebben bespaard! Maar nee! Onze politici hebben NIETS te vertellen. Ze zitten mooi op en geven pootjes aan Rijk & MACHTIG! RIJK & MACHTIG vertellen de politiek wat ze moeten doen om hun winstgevende banken, wapenindustrieën en oliebedrijven in het zadel te houden. Aan de ene kant heb je de CO2 onzin, daarnaast willen RIJK & MACHTIG hun macht en invloed over alle olie- en gasvelden op aarde niet uit handen geven! Is er echt NIEMAND die dit doorheeft?

Voor allen die het nog niet doorhebben. We worden opgezet tegen elkaar. En dat op ALLE GEBIEDEN. Ze proberen ons op te splitsen in twee fronten. Voor en tegen! Zodoende kunnen RIJK & MACHTIG door blijven bouwen over onze rug aan hun rijkdom, terwijl WIJ door extra te betalen belastingen al hun DIEFSTALPRAKTIJKEN bekostigen! Oorlogen, aankoop nieuw oorlogstuig en particuliere banken die alle leningen uit de gebakken lucht toveren voor de staat welke wij als volk ook terug moeten betalen! En natuurlijk om de olie-industrie aan de top te houden, want daar draait het om!

U kunt de genoemde boeken hier downloaden.

Gebruik niet de link naar de in het interview genoemde Forbidden Bookshelf, want daar moet je inloggen met Google, Facebook of via je e-mail. Het vertelt me dat NYU samenwerkt met bolwerken van de NSA en de CIA! Natuurlijk moet je dat zelf weten. Maar gebruik gewoon de link die ik heb meegegeven; ik haal daar zowat al 'mijn' boeken vandaan!

Wat doen de trackers in dit verhaal?

Je kunt geen totalitaire controle krijgen zonder te weten wat het gros van het volk denkt! Trackers zijn van belang, geloof me! Op deze manier weten ze niet alleen wat je op een bepaalde website hebt opgezocht, maar ze blijven u volgen om te weten wat u nog meer zoekt. Zoekt u vragen te beantwoorden voor uzelf dan zoekt u vanzelf naar antwoorden, niet? Maar om een antwoord te krijgen via een browser, moet u uw vraag ingeven. Dus, dat is belangrijk om daar een tracker op los te laten die u blijft volgen totdat deze op een gegeven moment zichzelf wist. Wel, geloof me, dat is zowat nooit of zover in de toekomst dat u uw PC ‘begraaft’ met de tracker nog actief!

We nemen de site BLOOMBERG.COM, een ‘nieuwsprovider’ van de ROTHSCHILDFAMILIE!
  • Privacy Badger (www.eff.org/privacybadger) is a browser extension that automatically learns to block invisible trackers. Privacy Badger is made by the Electronic Frontier Foundation, a nonprofit that fights for your rights online. Privacy Badger found 20 potential trackers on www.bloomberg.com: a2.adform.net static.adsafeprotected.com bat.bing.com trustarc.mgr.consensu.org bcp.crwdcntrl.net tags.crwdcntrl.net www.google-analytics.com www.googleadservices.com cdn.keywee.co b-code.liadm.com snap.licdn.com a.quora.com sb.scorecardresearch.com cdn.taboola.com api-v3.tinypass.com cdn.tinypass.com experience.tinypass.com consent.trustarc.com platform.twitter.com s.yimg.com
En hierbij komen ook nog 3 cookies die GEEN trackers zijn! Voor de uitleg over trackers, zie hier.

Het Laatste Nieuws:

  • Privacy Badger (www.eff.org/privacybadger) is a browser extension that automatically learns to block invisible trackers. Privacy Badger is made by the Electronic Frontier Foundation, a nonprofit that fights for your rights online. Privacy Badger found 15 potential trackers on www.hln.be: pool-colruytgroup.adhese.com cmp.faktor.mgr.consensu.org scdn.cxense.com ad.doubleclick.net cmp.choice.faktor.io config-prod.choice.faktor.io geo.choice.faktor.io gabe.hit.gemius.pl cdns.gigya.com www.google-analytics.com www.googleadservices.comcdn.krxd.net api.smartocto.com measure.smartocto.com tentacles.smartocto.com
De Telegraaf:

  • Privacy Badger (www.eff.org/privacybadger) is a browser extension that automatically learns to block invisible trackers. Privacy Badger is made by the Electronic Frontier Foundation, a nonprofit that fights for your rights online. Privacy Badger found 14 potential trackers on www.telegraaf.nl: mediahuisassets.akamaized.net tmg-mhtr.akamaized.net cdnjs.cloudflare.com vendorlist.consensu.org cdn.cxense.com 8522212.fls.doubleclick.net www.google-analytics.com fonts.gstatic.com cdn.onthe.io sb.scorecardresearch.com sync.search.spotxchange.com tmgonlinemedia.nl cd.tnet.nl dev.visualwebsiteoptimizer.com
Op deze manier kan iedereen zijn of haar mening worden beïnvloed. En dat gebeurt door gepersonaliseerde advertentiecampagnes. Net zoals Facebook ‘onbedoeld?’ heeft meegeholpen in het jaar 2016 om Trump tot president verkozen te krijgen. Alle opwerpingen van de Clintons als zou Rusland geholpen hebben om Trump de presidentsverkiezingen in 2016 te laten winnen zijn vals. En het onderzoek heeft dat al lang uitgewezen. Clinton heeft verloren omdat ze niet begreep hoe belangrijk de asociale media zijn om propaganda te pushen. Ze gaf veel teveel geld uit aan televisiereclame terwijl Trump het campagnegeld en de nodige stemmen binnenkreeg via Facebook!De door u gedoodverfde SOCIALE MEDIA worden op een ASOCIALE MANIER misbruikt om uw mening aan te passen om zodoende te verkrijgen voor RIJK & MACHTIG wat zij willen! En de trackers van toonaangevende sites mede de aanpassingen van search engines zoals GOOGLE om u zekere waarheden te onthouden spelen een grote rol in de vorming van uw mening die voor het overgrote gedeelte van het volk is gebaseerd op leugens en propaganda.

En, wat doet de opleving van religie in dit verhaal?

Zie ook goed wat er op religieus gebied in Amerika en Rusland gebeurt. Ze zijn daar de rol en de invloed van de kerk aan het ophemelen, terwijl dat juist hier in west Europa sterk achterblijft. Wat is er aan de hand? Waarom gebeurt dit? Of eigenlijk is de vraag: “waarom gebeurt het niet bij ons?”

Kerk en geloof hebben hier ook iets mee te maken! Maar welke religie? Want Rusland is orthodox en Amerika is protestant! Het grootste gedeelte van Europa is katholiek, het meest hypocriete geloof dat ooit heeft bestaan. Katholicisme propageert; “ge zult niet doden,” terwijl de pausen complete legers aanvoerden om Europa onder de voet te lopen en 3 kruistochten ondernamen. Zelfs nu zitten de moordenaars van de Italiaanse maffia heel erg schijnheilig alle zondagen in de kerk. En, laten we ook de Jezuïeten niet vergeten of de katholieke afsplitsing Opus Dei waarover een zeer zware, donkere mist hangt! Op Opus Dei zal ik nog wat dieper ingaan als ik wat meer tijd heb om mijn aantekeningen uit te werken. Maar elke nieuw verkozen paus MOET de zegen krijgen van Opus Dei. Dus, de vraag dringt zich op: “waarom krijgt het katholicisme geen nieuwe push om te herleven in Europa?”

Er is in België een duidelijke tak van Opus Dei naar bijvoorbeeld Front de la Jeunesse, Westland New Post, Otto von Habsburg, vrijmetselarijloge P2, CIA, Vaticaan, en het netwerk LE CERCLE, die aan de wieg van de huidige EU hebben gestaan!

De EU is een Vaticaans PAN-EUROPA netwerk! De kopstukken waren: Pinay, Violet, Monnet, Schuman, Pesenti, Andretti, Habsburg en Adenauer. Zij stonden aan de wieg van de Pan-Europa Unie, de Europese kool- en staalunie, en aan het hoofd van Frankrijk, Duitsland en Italië.
(Complotten bestaan nog steeds niet?)

Tot zover de inleiding. De rest volgt!
Oh ja, ook Dutroux, de X-files en de bende van Nijvel kan men aan Opus Dei en Le Cercle linken!
U gelooft me NIET?

Geen nood!
WATCH AND SEE!

KENNIS IS MACHT? –> is: WETEN IS MACHT! Waarom? Kennen en weten zijn GEEN synoniemen! Dat heeft VERPLICHT ONDERWIJS u WIJSgemaakt!

WETEN = KUNNEN!