#

De 'DARK WINTER' is begonnen!


Ze hebben nooit ontkend dat het biowapen dat ze in de armen van mensen hebben geïnjecteerd zeer effectief is. Er zijn tot nu toe veel slachtoffers gevallen in WO3, maar omdat het “KILL-SHOT” vaak enkele maanden duurt voordat het effectief doodt, kunnen de meeste slapenden de punten niet eens verbinden. Ze gebruikten een stil wapen en het censureren van onze uitzending was een groot deel van hun strategie om deze stille oorlog te lanceren.

Wij zijn nu het nieuws, deel het alsjeblieft

Interview met een begrafenisondernemer.“Er was een piek vorig jaar maart/april en daarna werd het opmerkelijk rustig. De sfeer werd opgefokt door allerlei extra faciliteiten te openen, maar die werden nooit gebruikt. De herfstperiode was één van de kalmste in de geschiedenis. Maar in januari 2021 vlogen de aantallen weer door het dak. In december waren de vaccinaties begonnen. De doden in de leeftijdscategorie 30/40 jaar waren nog nooit zo massaal geweest. De oudere categorieën, die normaal aan de beurt zouden zijn, waren er immers al niet meer. We zagen ook een piek in zelfmoorden onder jongere mannen afgelopen zomer. Dus na de vaccinaties hadden we 11/12 begrafenissen per week, normaal is 5, maar dan in de oudere categorie, niet de 30/40 jarigen.
Nu is het wat rustiger, maar wat ik heb gezien is een groot aantal baby’s, miskramen of doodgeboren. De koelruimten in de mortuaria tellen doorgaans 5 à 10 baby’s, nu zijn het er 30. Ga er dus maar vanuit dat er nu 10 keer zoveel baby’s dood ter wereld komen dan wat gebruikelijk is.
Doodsoorzaken, tot nu toe slechts 1 geregistreerd als COVID-dode dit jaar. Vorig jaar werd vrijwel iedereen onder COVID geregistreerd, ook al waren ze bijvoorbeeld aan kanker bezweken. De mensen tot 30 jaar zien we hier niet, het zijn voornamelijk de 30/40 jarigen die in feite versneld komen te overlijden omdat ze al wat onder de leden hadden, dan wel een kwetsbare gezondheid hadden. Sinds de vaccinaties zijn begonnen is er dus geen COVID meer, ze kunnen met de cijfers rommelen wat ze willen, niemand die het kan checken. Nu niet en vorig jaar ook niet.
Ze jagen op TV iedereen angst aan om je te laten vaccineren.
Nu gaan ze dood aan de vaccinaties, maar er wordt niets meer geregistreerd, het zou toch als doodsoorzaak moeten worden genoteerd.


Laat alle begrafenisondernemers zich toch uitspreken, het is een keihard gegeven en het gebeurt onder je ogen.


Spreek erover!”