Als zelfs bijbelmagazines al beginnen te klagen over de enorme winsten die de Rothschilds maken met hun banken terwijl alle andere banken omvallen of grote verliezen krijgen te verwerken, vraag ik me af waarom de politiek geen onderzoek begint maar verder regeert met een GRANIETEN PLAAT voor de kop!


De familie Rothschild is het probleem

Op dit moment zien we dat vooral de familie Rotschild in heel de wereld de banken tegen enorme kortingen overneemt van overheden die de schulden er dan eerst uitgehaald hebben. De familie Rothschild is de rijkste van de handvol families die in wezen de wereld met hun enorme vermogens besturen. Hun machtbasis is in de crisis van 1907 wereldwijd gelegd, en werd verder vergroot in de jaren dertig van de twintigste eeuw. Op dit moment zien we dat ze hun coup vervolmaken en hebben ze met de koop van Fortis ook in Belgiƫ hun slag geslagen. Dit is niet de weg die we moeten lopen. De familie Rothschild is geen oplossing, ze is het probleem. Met alle verkopen aan haar, belonen we juist de familie die in de kern de oorzaak van de problemen is! Het moet in de wereld niet veel gekker worden. Zien politici dit niet? Zijn ze zo ontzettend stekeblind, of zijn ze al lang geleden 'gekocht' door deze familie? Bron: Evestor.nl - website van E-vestor, financiƫle intermediar te Amsterdam.


Soms kom je, door het lezen van niet verplichte literatuur achter zaken die FEITELIJK verplichte kennis zouden horen te zijn gedurende de martelgang van het verplicht onderwijs. Verplicht onderwijs bestaat om ons dom en onwetend te houden. Daarom herkent u uw ECHTE vijanden niet. Uw ECHTE vijanden zijn de politiek, de bank en de godsdienst! En niet specifiek in deze volgorde!


* * * *

Alles wat u lang wilde weten over de PONZIFRAUDE bij banken. Lees het! Banken zijn oplichters, dieven, fraudeurs en vals geldmunters!