Nieuw Spaans Onderzoek: 14/7/2021

Kinine en zink breken het giftige grafeenoxide in de euthanasiespuit af!

Nu we zeker weten dat het virus nooit heeft bestaan maar dat een paar hooggeplaatste klootzakken en een paar politieke uilenballen samen met wat holmaatjes hoernalisten er een verzonnen PANDEMIE van hebben gemaakt, komt er steeds meer bewijs vrij dat FEITELIJK de VERGIFSPUIT het euthanasiemiddel is om het blanke ras er van tussen te spuiten!

Het is artsen verboden om kinine voor te schrijven op straf van een heel erg hoge geldboete, maar dat kan natuurlijk een echte medisch antropoloog niet tegenhouden om u advies te geven hoe u zelf op een gemakkelijke manier uw kinine kunt maken.

De combinatie vitamine C en zink zal alle grafeenoxide afbreken en uit uw lichaam verwijderen. Natuurlijk moet u dan niet langer om nog meer van die spuiten gaan. U hebt nu de keuze. Zelfs als u al ingespoten bent met dit VERGIF! Hoe het werkt bij mensen die al aan vergiftigingsverschijnselen lijden, dat kan ik niet zeggen. Maar, omdat het compleet natuurlijk is zal het zeker geen kwaad kunnen.

Kinine gebruikt u als u zich wat 'grieperig' voelt! Ook samen met zink. Artsen zijn bezig zichzelf volledig uit de markt te prijzen omdat ze alleen mogen handelen in procedures die overeengekomen zijn met de 'farmaceutische' bedrijven! Hier kunt u het kinine recept downloaden en hier kunt u uw zink aankopen!