NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Ursula von der Leyen maakt deel uit van een gigantische Covid-19-wetenschapszwendel en daaraan verankerde propagandacampagne

Posted by Etienne 20 november, 2022

Nadat EU-parlementariërs het aftreden van Ursula von der Leyen, de voorzitter van de EU-commissie, hebben geëist,
neemt Kla.TV haar onder de loep en komt tot conclusies die op de voorpagina van elke krant thuishoren

Het Europese Openbaar Ministerie doet onderzoek naar Von der Leyen nadat de EU COVID Commissie heeft kunnen aantonen dat de zogeheten 'Covidvaccins' niet beschermen tegen overdracht en zelfs niet tegen infectie van het vermeende Covid-19 virus.

Zij wordt er van beschuldigd ten nadele van de EU en de belastingbetaler te hebben gewerkt door schimmige deals te maken met o.a. Big Farma.

De EU COVID Commissie wil inzage in haar communicatie met o.a. Pfizer omdat het nooit over de gezondheid van de burgers ging maar over volle portemonnees en macht van de verschillende belanghebbenden. Meer details vind u in de video onderaan dit artikel.

De scam wordt uitgebreid uit de doeken gedaan. Ook de vaccinatiezwendel. En dit is pas het topje van de ijsberg.

De media en vaccinatie propagandisten, waaronder vrijwel alle politici (ook in Nederland) worden muisstil of beginnen te draaien of komen met artikels die 2 jaar geleden al geplaatst hadden moeten worden.

De hoop van de media en politici dat dit wel stilletjes zal overwaaien zal snel verdwijnen. Het kaartenhuis valt onvermijdelijk in elkaar en mensen die gerechtigheid zoeken komen ook voor hen.

Mensen die veel informatie hebben over deze allergrootste misdaad tegen de mensheid in de moderne geschiedenis zullen hiermee naar buiten komen.

Dit gebeurt wanneer het einde van iedere oorlog nadert. En dus ook in deze oorlog tegen de mensheid.

Zodra verantwoordelijke insiders, die niet direct aan de top staan, het gevoel krijgen dat hun project van leugens ontmaskerd wordt proberen zij alsnog over te springen naar de goede kant van de geschiedenis en worden klokkenluiders.

Dit zijn de vreselijkste mensen maar dit fenomeen zorgt er wel voor dat de waarheid in sneltreinvaart aan het licht komt.

Heel veel mensen in de EU-commissie wisten allang van deze zwendel af en zijn medeverantwoordelijk. Alleen al door hun mond te houden.

De EU-parlementariërs die al sinds lange tijd het aftreden van Von der Leyen eisen om dezelfde redenen die nu worden aangevoerd werden voorheen snel in de hoek van de 'complotdenkers' geplaatst.

Maar nu komen de onweerlegbare bewijzen mede dankzij de EU Covid Commissie die de EU-commissie zelf in het leven heeft geroepen als zoethoudertje in de veronderstelling dat zij de verantwoordelijken wel het hand boven het hoofd zouden houden.

Dat lukte totdat er andere mensen in deze commissie kwamen te zitten. Geïnspireerd door iedereen die de afgelopen jaren hun rug recht hebben gehouden en zich fel hebben uitgesproken tegen deze scam, met bewijzen en onderbouwingen, is de sneeuwbal gaan rollen en is deze commissie serieus aan het werk gegaan en kregen ze steeds meer steun van de echte experts waarvan de monden jarenlang werden gesnoerd. En dan komt er een moment dat het niet meer onder stoelen of banken geschoven kan worden.
En wat gebeurt er dan in de politiek? De mensen waarvan je denkt dat ze loyaal aan zijn keren je de rug toe en zijn bereid je te verraden om hun eigen hachje te redden.

Zo kan het heel snel bergafwaarts gaan met deze meedogenloze, globalistische Von der Leyen die niet te verslaan leek. Zij gaat als eerste en de rest zal volgen.

Het begin van haar ondergang is in gang gezet. Het doek gaat vallen voor de vrouw die ons de nek omdraaide door 'tegen iedere prijs' Oekraïne te steunen. Die prijs betaalt u en niet zij. Maar we zullen kijken wie het laatste lacht. Haar beste scenario is dat ze vrij rond mag lopen in een wereld waar iedereen haar intens haat en verantwoordelijk houdt voor al het leed wat ze is aangedaan.

Door de vaccinaties en de gevolgen hiervan, die voor deze witte boorden drugsdealer slechts €-tekentjes uitdrukten, en de gevolgen daarvan. En van de ene crisis naar de andere door haar 'eeuwige steun' aan Oekraïne waar wij nu krom voor liggen.

Dit zal een onvermijdelijke bewustwording van een groot deel van het volk teweegbrengen.

Het zal mij benieuwen wat er in Nederland en België met mensen zoals Marc van Ranst, Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ernst Kuipers en de rest van de ellenlange lijst van verantwoordelijken gaat gebeuren wanneer zij ook onder de loep worden genomen.

Mensen denken, waaronder deze criminelen zelf, dat ze onaantastbaar zijn onder de vleugels van de globalisten, de VN, Klaus Schwab of Joe Biden. Maar laatstgenoemde wordt nu ook onderzocht en al deze mensen zullen hangen. Er is een beweging tegen de gevestigde deep-state opgestaan die veel groter is dan wij zelf denken.

Noem mij maar te optimistisch, ik zie niet in hoe het voor deze mensen anders af kan lopen ondanks de vele duistere krachten die op de achtergrond spelen.

Duistere krachten die inmiddels ook steeds meer in beeld komen.