NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Faillissement crypto EXCHANGE FTX trekt een beerput aan moorden, witwas- en omkoopschandalen open!

Posted by Etienne 21 november, 2022

Soms is het zaak om terug te lezen in de tijd,
pas dan begrijp je de noodkreten van iemand echt,
MAAR SPIJTIG GENOEG TE LAAT!

15 november 2022

Nicolai Mushegian de 29-jarige cryptopionier werd vrijdag (11/11) dood aangetroffen, slechts enkele dagen nadat hij had gewaarschuwd dat de 'pedo-elite van de CIA en de Mossad' hem zou vermoorden.

Mushegian plaatste de waarschuwing op Twitter op 28 oktober.

De tweet is nog steeds niet gecensureerd.

Coin Desk meldde:

Nikolai Mushegian, een vroege ontwikkelaar van MakerDAO, het grootste gedecentraliseerde financiële protocol, evenals een bijdrager aan meerdere cryptoprojecten, werd vrijdag dood aangetroffen in San Juan, Puerto Rico, volgens de lokale nieuwsoutlet El Nuevo Dia.
Volgens het nieuwsartikel werd een 29-jarige man, geïdentificeerd als 'Nicolai Arcadie Muchgian', meegesleurd door waterstromen in de buurt van Condado Beach. Strandpatrouilles slaagden erin zijn lichaam uit de oceaan te halen, maar er waren geen vitale tekenen. Het gebied staat bekend om zijn gevaarlijke sterke oceaanstromingen die verschillende dodelijke slachtoffers hebben gemaakt, aldus de krant.
(CoinDesk kreeg een kopie van een persbericht van de politie van Puerto Rico dat overeenkomt met de details die El Nuevo Dia rapporteerde).

Mushegian heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van meerdere blockchainprojecten en werd geprezen als een productieve architect van op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde financiële platforms en stablecoin-systemen.
Hij was met name de oorspronkelijke technische partner van MakerDAO-oprichter Rune Christensen en werkte tussen 2015 en 2018 aan het protocol en de gedecentraliseerde stablecoin DAI, volgens zijn persoonlijke website. Hij was de laatste tijd niet meer betrokken bij de ontwikkeling van het protocol, vertelde een MakerDAO medewerker aan CoinDesk.

Mushigian plaatste in augustus foto's na een vermeende poging om zijn elektrische sloten uit te schakelen.

Dit triggerde hen zodat ze vannacht iemand stuurden om elektrische sloten uit te schakelen. Eerst probeerden ze subtiel een gaatje te boren, toen dat niet werkte, rukten ze de hele leiding eruit. Geen CIA, gewoon de goedkoopste sukkels die er te koop zijn. Toon wat respect alsjeblieft, kom op. https://t.co/Kfuwr4DEA2 pic.twitter.com/MC3jGFex2z

Een reeks onthullende teksten en tweets van Sam Bankman-Fried, de in ongenade gevallen CEO van FTX, de ooit hoogvliegende maar nu opgeblazen cryptobeurs, had het volgende te zeggen over zijn imago als goeddoener:
"het is een dom spel dat wij westerlingen spelen waarbij we alle juiste shibboleths zeggen zodat iedereen ons aardig vindt."
Heel interessant. Hij had het hele spel in handen:
een veganist die zich zorgen maakt over klimaatverandering, steunt elke vorm van rechtvaardigheid (raciaal, sociaal, milieu) behalve die welke op hem afkomt, en geeft miljoenen uit aan goede doelen die met links geassocieerd worden. Hij kocht ook veel toegang en bescherming in D.C., genoeg om zijn duistere bedrijf de toast van de stad te maken.
Als onderdeel van de mix, is er het ding genaamd 'de pandemie planning'.

We zouden nu moeten weten wat dat is:
het betekent dat je niet de baas over je leven kunt zijn omdat er slechte virussen zijn. Zo bizar als het lijkt, en om redenen die nog steeds niet helemaal duidelijk zijn, werd de voorkeur voor lockdowns, maskers en vaccinatiepaspoorten onderdeel van de ideologische stoofpot van de wakkere mensen.
Dit is vooral vreemd omdat keer op keer bewezen is dat covidbeperkingen schadelijk zijn voor alle groepen om wie de 'woke'-ideologie beweert zo veel te geven.

Dat geldt zelfs voor dierenrechten:
wie kan de Deense nertsenslachting van 2020 vergeten?
Hoe dan ook, het is gewoon waar. Maskeren werd een symbool van goed zijn, net als vaccineren, veganisme en het in paniek raken over klimaatverandering. Niets hiervan heeft veel of maar iets te maken met wetenschap of realiteit. Het is allemaal tribale symboliek in naam van politieke groepssolidariteit.

En FTX was er behoorlijk goed in, door met honderden miljoenen te smijten om de loyaliteit van het bedrijf aan alle juiste doelen te bewijzen.

Daartoe behoorde ook de pandemische plannenmakerij. Dat klopt: er waren diepe connecties tussen FTX en Covid, die twee jaar lang gecultiveerd werden. Laten we eens kijken.

Eerder dit jaar, bazuinde de New York Times een studie die geen enkel voordeel toonde voor het gebruik van Ivermectine. Het werd verondersteld definitief te zijn. De studie werd gefinancierd door FTX. Waarom? Waarom was een crypto-beurs zo geïnteresseerd in het ontkrachten van hergebruikte medicijnen om regeringen en mensen aan te zetten tot het gebruik van gepatenteerde geneesmiddelen, zelfs die zoals Remdesivir die eigenlijk niet werkten?

Onderzoekende geesten zouden dat graag willen weten.Hoe dan ook, de studie en vooral de conclusies bleken onzin. David Henderson en Charles Hooper wijzen verder op een interessant feit:
"Sommige van de onderzoekers die betrokken waren bij de TOGETHER studie hadden betaalde diensten verricht voor Pfizer, Merck, Regeneron en AstraZeneca, allemaal bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling van COVID-19 therapeutica en vaccins die nominaal concurreren met ivermectine."
Om een of andere reden wist SBF gewoon dat hij verondersteld werd zich te verzetten tegen hergebruikte geneesmiddelen, hoewel hij helemaal niets wist over het onderwerp. Hij financierde graag een slechte studie om het waar te maken en de New York Times speelde de hem toegewezen rol in het hele optreden.

Het was nog maar het begin. Uit een slap onderzoek van de Washington Post bleek dat Sam en zijn broer Gabe, die een haastig opgerichte non-profit Covid runden,
"sinds oktober 2021 minstens 70 miljoen dollar hebben uitgegeven aan onderzoeksprojecten, campagnedonaties en andere initiatieven die bedoeld zijn om de bioveiligheid te verbeteren en de volgende pandemie te voorkomen."
Ik kan niet beter dan de Washington Post citeren:
De schokgolven van de vrije val van FTX hebben zich verspreid over de wereld van de volksgezondheid, waar talrijke leiders op het gebied van pandemieparaatheid fondsen hadden ontvangen van FTX-financiers of op zoek waren naar donaties.
Met andere woorden, de 'volksgezondheidswereld' wilde meer kansen om te zeggen:
"Geef me geld zodat ik kan blijven pleiten om meer mensen op te sluiten!"
Helaas maakt de ineenstorting van de beurs, die naar verluidt slechts 0,001% bezit van de activa die het ooit beweerde te hebben, dat onmogelijk.

Een van de zwaarst getroffen organisaties is Guarding Against Pandemics, de belangengroep onder leiding van Gabe die miljoenen aan advertenties uitgaf om de regering Biden te steunen in haar streven naar 30 miljard dollar financiering. Zoals Influence Watch opmerkt:
"Guarding Against Pandemics is een links georiënteerde belangengroep die in 2020 is opgericht om wetgeving te ondersteunen die de overheidsinvesteringen in pandemische preventieplannen verhoogt."
Het wordt nog erger:
De door FTX gesteunde projecten varieerden van 12 miljoen dollar voor een Californisch ballotage-initiatief om de volksgezondheidsprogramma's te versterken en opkomende virusdreigingen op te sporen (bij gebrek aan steun werd de maatregel doorgeschoven naar 2024), tot het investeren van meer dan 11 miljoen dollar in de onsuccesvolle congrescampagne van een bioveiligheidsexpert uit Oregon, en zelfs een subsidie van 150.000 dollar om Moncef Slaoui, wetenschappelijk adviseur voor 'Operation Warp Speed' vaccinversneller van de Trump-administratie, te helpen bij het schrijven van zijn memoires.

Leiders van het FTX Future Fund, een afgeleide stichting die meer dan 25 miljoen dollar toezegde aan het voorkomen van biorisico's, namen afgelopen donderdag ontslag in een open brief, waarin ze erkenden dat sommige donaties van de organisatie zijn opgeschort.

En nog erger:
De toezeggingen van het FTX Future Fund omvatten 10 miljoen dollar voor HelixNano, een biotech start-up die een volgende generatie coronavirusvaccin wil ontwikkelen; 250.000 dollar voor een wetenschapper van de Universiteit van Ottawa die onderzoekt hoe virussen van plastic oppervlakken kunnen worden uitgeroeid; en 175.000 dollar ter ondersteuning van de baan van een pas afgestudeerde rechtenstudent bij het Johns Hopkins Center for Health Security.
"In het algemeen was het Future Fund een kracht ten goede", zegt Tom Inglesby, die het Johns Hopkins-centrum leidt en de ondergang van het fonds betreurt. "Het werk dat ze deden was echt proberen om mensen op lange termijn te laten denken ...
om pandemische paraatheid op te bouwen, om de risico's van biologische bedreigingen te verminderen."
Meer:
Guarding Against Pandemics besteedde het afgelopen jaar meer dan 1 miljoen dollar aan lobbyen op Capitol Hill en in het Witte Huis, huurde ten minste 26 lobbyisten om te pleiten voor een nog steeds hangend tweepartijdig pandemieplan in het Congres en andere kwesties, en voerde advertenties uit ter ondersteuning van wetgeving die financiering voor pandemische paraatheid omvatte.

Protect Our Future, een politiek actiecomité gesteund door de Bankman-Fried broers, gaf deze congrescyclus ongeveer 28 miljoen dollar uit aan Democratische kandidaten 'die voorvechters zullen zijn voor pandemiepreventie', volgens de webpagina van de groep.

Ik denk dat je het snapt. Dit is allemaal bedrog. FTX, opgericht in 2019 na Biden's aankondiging van zijn kandidatuur voor het presidentschap, door de zoon van de medeoprichter van een groot politiek actiecomité van de Democratische Partij, Mind the Gap genaamd, was niets anders dan een magische Ponzifraude opzet. Het greep de lockdowns aan voor politieke, media en academische dekking. De economische onderbouwing was net zo onbestaand als de boeken.

De eerste accountant die een kijkje nam schreef:
"Nooit in mijn carrière heb ik zo'n compleet falen van bedrijfscontroles en zo'n compleet gebrek aan betrouwbare financiële informatie gezien als hier. Van gecompromitteerde systeemintegriteit en gebrekkig regelgevend toezicht in het buitenland tot de concentratie van controle in de handen van een zeer kleine groep onervaren, ondeskundige en potentieel gecompromitteerde personen, deze situatie is ongekend."
Wordt het geen tijd om ook onze bancaire maffia, corrupte politici, onderzoeksinstituten en media aan eenzelfde microscopisch onderzoek te onderwerpen. Dit soort praktijken kent namelijk geen grenzen!


Ik zal je vertellen wat me woedend maakt over deze miljarden aan nepgeld en diepe corruptie van politiek en wetenschap. Al jaren worden mijn anti-lockdown vrienden opgejaagd omdat politiek en propaganda gefinancierd worden door zogenaamd duister geld dat gewoon niet bestaat. Veel dappere wetenschappers, journalisten, advocaten en anderen gaven hun grote carrière op om voor hun principes te staan en de schade van de lockdowns bloot te leggen, en zo zijn ze behandeld:

besmeurd en verdreven.
Brownstone heeft zoveel mogelijk mensen in deze diaspora aangenomen voor beurzen voor zover de middelen (echte, bijgedragen door zorgzame individuen) dat toelaten. Maar we kunnen niet in de buurt komen van wat nodig is voor gerechtigheid, laat staan compleet met het 8-cijferige financieringsregime van de tegenpartij.

De Great Barrington Declaration werd ondertekend op het kantoor van het American Institute for Economic Research, dat zes jaar eerder blijkbaar een lang uitgesponnen subsidie van 60.000 dollar had ontvangen van de Koch Foundation, en zo een 'door Koch gefinancierde libertaire denktank' werd, die zogenaamd de GBD in diskrediet bracht, hoewel geen van de auteurs een dubbeltje ontving.

Dit gebazel en deze laster gaat al jaren door - op aandringen van overheidsfunctionarissen! - en Brownstone zelf wordt geconfronteerd met veel van dezelfde onzin, met allerlei fantasieën over onze vermeende macht, geld en invloed die de duistere sferen van de social-media dudgeons overspoelen. In feite financierde de eigenlijke Koch Foundation (waarschijnlijk zonder het te weten van de oprichter) het pro-lockdown werk van Neil Ferguson, wiens belachelijke model de wereld doodsbang maakte om miljarden mensen over de hele wereld hun mensenrechten te ontzeggen.

Al die tijd - terwijl elke vorm van gemene propaganda op de wereld werd losgelaten - profiteerde de pro-lockdown en pro-mandaat lobby, inclusief nep wetenschappers en nep studies, van miljoenen en miljarden die rondgeslingerd werden door exploitanten van een Ponzifraude schema gebaseerd op bedrog, fraude, en 15 miljard dollar in fondsen die niet bestonden, terwijl de hoofdrolspelers wegkwijnden in een met drugs besmette villa van 40 miljoen dollar op de Bahama's, terwijl ze prat gingen op de deugden van 'effectief altruïsme' en hun nu uit elkaar gevallen pandemieplanningsmachine.

Dan schrijft de New York Times, in plaats van deze criminele samenzwering te veroordelen voor wat het is, stukken over de oprichter en hoe hij zijn snelgroeiende bedrijf te ver en te snel liet groeien en nu vooral rust nodig heeft.

De rest van ons blijft achter met de rekening voor deze overduidelijke zwendel die crypto en Covid op ongeloofwaardige wijze aan elkaar koppelt. Maar net zoals het geld gebaseerd was op niets anders dan gebakken lucht, is de schade die ze aan de wereld hebben toegebracht maar al te reëel: een verloren generatie kinderen, een kortere levensduur, miljoenen die geen werk hebben, een rampzalige daling van de volksgezondheid, miljoenen kinderen die in armoede leven door een breuk in de toeleveringsketen, 19 opeenvolgende maanden van dalende reële inkomens, historisch hoge schuldstijgingen en een dramatische daling van de menselijke moraal over de hele wereld.

Dus ja, we moeten allemaal woedend zijn en op zijn minst volledige verantwoording eisen. Wat de uiteindelijke waarheid ook is, het zal waarschijnlijk veel erger zijn dan zelfs de flagrante feiten die hierboven zijn opgesomd. Het is al erg genoeg dat de opsluiting het leven en de vrijheid heeft verwoest. Om daarna dan te moeten ontdekken dat enorme steun voor de propagandisten en beroepsleugenaars werd gefinancierd door fraude en vervalsing is een dieper niveau van corruptie dat zelfs de meest cynische onder ons zich niet had kunnen voorstellen.

En je kunt dit niet meer verzinnen: FTX had een nauwe relatie met het World Economic Forum en was de favoriete crypto-beurs van de Oekraïense regering. Het lijkt voor de hele wereld op de witwasoperatie van het Democratic National Committee, WEF, EU en de rest van de oorlogszuchtige mede lockdown lobby.