De NAVO win-win propaganda over Oekraïne ontkracht

Politiek en NAVO schijten in hun broek van angst!
Ere wie ere toekomt!

Posted by Etienne 6 oktober, 2022

JA, NATUURLIJK HEEFT AMERIKA DIE GASLEIDINGEN OPGEBLAZEN.
Wie haat de NORDSTREAM? Amerika!
Wie heft sancties op de bedrijven die de NORDSTREAM uitbaten? Amerika!
Wie heeft er gedreigd om de NORDSTREAM compleet stil te leggen? Amerika!
Wie heeft de NORDSTREAM opgeblazen? RUSLAND?

Rusland? Echt? Rusland voert de bedreiging van Amerika uit? Hoe onnozel moet iemand zijn om deze NAVO en Europese POLITIEKE onzin te geloven.

Iedereen die nu nog steeds denkt dat Poetin zijn eigen infrastructuur opblaast is nog een grotere idioot dan onze eigen corrupte, omgekochte landverradende randdebielen in de politiek niet te vergeten de politieke NAVO-clan en de militaire malloten die de NAVO 'leiding' geven.

De prijs die Oekraïne heeft betaald voor krantenkoppen als 'Poetins rug tegen de muur' zal zichtbaar worden wanneer de versterkingen en herschikkingen van de dan volledig Russische troepen zijn voltooid en de tegenaanval plaatsvindt. De verliezen van de huidige aanvallen kunnen niet worden vervangen, en de reeds aangekondigde volgende mobilisatiegolf in Oekraïne, waarbij nu studenten worden opgeroepen, zal daar niets aan veranderen.

Uit de verdere gang van zaken zal blijken hoe illusoir de voorstelling van zaken in de NAVO-media is. In werkelijkheid heerst er al lang paniek in het hoofdkwartier van het Westen. De aanval op de Nord Stream-pijpleidingen is hiervan een duidelijk bewijs. Als ze er echt van overtuigd waren dat Oekraïne kon winnen of dat hun plannen voor een regimeverandering in Rusland met succes zouden worden bekroond, zouden ze die niet hebben aangeraakt.

Het Russische doel is “demilitarisering van Oekraïne”, en dit vertaalt zich in de vernietiging van het Oekraïense leger. De bezetting van afzonderlijke plaatsen, vooral wanneer, zoals in Krasny Liman, de bevolking deze reeds heeft verlaten, heeft geen werkelijke waarde (hetgeen kan veranderen op het moment dat de vier gebieden deel gaan uitmaken van Rusland).

Als Oekraïense troepen worden opgebrand in aanvallen om symbolische overwinningen te kunnen uitroepen, maar daarbij aanzienlijke manschappen en materieel verliezen, past dit bij het allesoverheersende Russische doel.

Dienovereenkomstig reageert de Russische kant op een aanval met een mobiele verdediging waarbij een tactische terugtocht deel uitmaakt van de algemene strategie.

Ten tweede gebeuren er natuurlijk fouten. Het belangrijkste is niet om fouten te maken, maar om de juiste conclusies te trekken uit gemaakte fouten. De terugtrekking uit Krasny Liman leidde tot een luid debat over wie verantwoordelijk was voor het feit dat hun eigen posities op dit punt te zwak waren of niet snel genoeg werden versterkt, waarbij onder meer Ramzan Kadyrov zich uitsprak en onmiddellijk het ontslag van een generaal eiste (een andere werd daadwerkelijk overgeplaatst).

Nu is de frontlijn met meer dan duizend kilometer erg lang, zodat zwakke punten in het geheel niet kunnen worden vermeden, en de Oekraïense kant beschikt, zolang de herfstregens niet zijn gaan vallen en bewolking satellietverkenning bemoeilijkt, over alle informatie van de NAVO. Het al dan niet mogelijk zijn van een doorbraak op enig punt is altijd ook het resultaat van de selectieve concentratie van troepen; het kan dus nooit principieel worden uitgesloten zolang de tegenpartij nog een minimum aan manoeuvreerruimte heeft. Of deze doorbraken een echt of slechts een schijnbaar succes zijn, is een andere zaak.

Ten derde werden bij de laatste Oekraïense aanvallen grote hoeveelheden uit het Westen geleverd materieel gebruikt, bijvoorbeeld gemoderniseerde Poolse T-72’s, vermoedelijk deels met Poolse bemanningen. Van het Sovjetmateriaal dat oorspronkelijk aan de Oekraïense kant aanwezig was, is niet veel meer over. Sommige van deze tanks, zoals Nederlandse personeelsdragers en Amerikaanse houwitsers, werden bij elk van deze aanvallen vernietigd.

Het is echter bekend dat er niet veel meer geleverd kan worden vanuit de NAVO-landen; dit geldt zelfs voor munitie. Veel commentatoren, zoals Martjanov of Larry Johnson, zeiden aan het begin van de eerste Oekraïense aanvallen in de regio Kherson dat de Oekraïense generale staf deze troepen had moeten achterhouden om eventueel een verdedigingslinie langs de Dnjepr op te bouwen. Zoals beschreven onder het tweede punt, is dit een optie die Oekraïne niet heeft, omdat de donoren tevreden moeten worden gehouden.

Aan een veel belangrijker punt wordt veel minder aandacht besteed. De gevechten rond Artjomovsk gaan door, en hier verliezen de Oekraïense troepen langzaam maar zeker. Artyomovsk is eigenlijk een centrale plaats in de hele versterkte Oekraïense linie in de Donbass. De plaats is veel groter dan Krasny Liman; met zijn voorsteden had het bijna honderdduizend inwoners, en velen zien het als de spil van deze frontlinie. Een verovering van Artjomovsk is dus veel belangrijker dan een verdediging van Krasny Liman; maar juist omdat de ontwikkelingen op dit punt traag en systematisch verlopen, worden ze gemakkelijk over het hoofd gezien wanneer men kijkt naar vermeende sensaties.

Ook het aantal manschappen, gebruikt aan beide kanten, spreekt boekdelen. Oekraïne had de aanval ingezet met een leger van 6000 man terwijl de stad Krasny Liman werd 'verdedigd' door 500 paramilitairen uit Donbass om plunderingen te voorkomen. De paramilitairen horen niet eens tot de Russische troepen maar zijn een militie die in het leven is geroepen sinds 2014 om burgers te beschermen tijdens de allesvernietigende aanvallen op de Donbassregio door de KIEV NAZI's hun AZOV genocideplegers!

Oekraïne heeft een groot probleem. De mannen in Oekraïne raken op. Ze zijn dood, zwaar gewond of vechten nog ergens in een legeronderdeel met weinig munitie, bijna geen voedsel en tekort aan rijdend materiaal. Plunderingen van ongewapende burgers om eten bij elkaar te krijgen tot en met het militair onderdeel ontvluchten en zich mengen onder de Russisch sprekende bevolking om daarna in de massa te verdwijnen zijn dagelijkse praktijken. Feit is dat Oekraïne op dit moment een nijpend tekort aan mannen heeft om naar het front te sturen.

Alle Oekraïense leeglopers die in de EU leven op kosten van ons belastinggeld zijn lafaards die de oorlog willen ontspringen. Ze hebben een grote muil en een broek vol stront. Dat TUIG leeft op onze kosten en zal straks zelfs iemand zijn/haar huis af laten nemen via een stelletje landverraders in de politiek omdat deze vinden dat mensen te 'groot' wonen naar hun gezinssamenstelling.

Tuig zoekt altijd ander tuig om te kunnen blijven bestaan over eerlijke mensen hun rug heen.
Bedenk dat volgende keer als u het weer in uw onnozele kop haalt om die KLOTENVLAG van Oekraïne buiten te hangen.
Steek die Oekraïense kutvlaggen in de FIK!
Die klootzakken moeten in land van herkomst hun eigen oorlog maar uitvechten.
Het is tenslotte niet ONZE oorlog.
Stuur die lafaards terug naar Oekraïne zodat ze daar met hun grote smoel de tent op stelten kunnen zetten.
Laat hen bewijzen dat het eveneens zulke mannetjesputters zijn als ze tegenover de Russen staan!

Hier wat Oekraïense waarheden waarover media, politiek en NAVO zwijgen als het GRAF!

AZOV leiders zijn ordinaire GANGSTERS!

Waarom de NAZI'S in OEKRAÏNE moeten worden afgemaakt. Indien nodig inclusief alle fascistische politici in de EU en VS!

Oekraïne onder MASSAMOORDENAAR ZELENSKY is GEEN DEMOCRATIE!