Politieke-, media-, en NAVO leugens

De vele leugens van de laatste jaren breken hen op.
Ze staan voor de door hen zelf geschapen afgrond en aanschouwen hun ondergang!

Posted by Etienne 24 oktober, 2022

Niet in negatieve maar in positieve zin,
ben ik ontzettend,
EIGEN-WIJS!
Mijn taalgebruik vertaalt hoe ik me voel als ik over deze klootzakken schrijf!
Ik schrijf mijn frustratie en stress over deze bancaire- en politieke MAFFIA van me af!

Politici in Nederland (en ook in België)

Hij heeft schijt aan U en schijt aan het Nederlandse volk. Schijt aan alles wat met ons te maken heeft!

Hij voert een programma uit wat hem opgedragen is. Dat programma heet:

TOTALE VERNIETIGING VAN DE NEDERLANDSE ECONOMIE.
Net zoals Scholz van Duitsland dat doet en wat Macron probeert te doen in Frankrijk.

Het zijn de poppetjes van de New World Order. Zij worden door hen betaald en in een wolvenklem gehouden via dreigementen en gechanteerd vanwege hun duister verleden.

Ik zou wel eens willen weten wat zij van Rutte weten en wat zij over Kaag bezitten aan wetenschap of van ene asociale klojo De Jonge. Want al deze landverradende leeglopers zitten niet voor niets op deze cruciale plaatsen.
Echt niet.

En begin nu niet te leuteren over samenzweringen want U ziet toch ook dat het helemaal niet meer klopt met het beleid van de afgelopen tien jaar in Nederland of de de nooit door het volk gekozen zakkenwassers die nu regeren in België.

EN WEES ERVAN OVERTUIGD, DAT WIJ HEN ECHT NIET HEBBEN GEKOZEN, MAAR DAT DE VERKIEZINGEN ZWAAR GEMANIPULEERD ZIJN, WANT ZIJ MOESTEN OP DIE PLAATS BLIJVEN OF TERECHTKOMEN, JUIST OM DEZE VERNIETIGINGSPROGRAMMA’S UIT TE VOEREN.

De grote leugens over het coronavirus, het onzinnige opsluiten van gezonde mensen, het volop propageren van experimentele spuiten, het verbieden van goede medicijnen, het gezanik over vergoedingen, het aftroggelen 6 jaar lang door de belastingdienst van onterecht te betalen belasting. Het gruwelijk vertragen van vergoedingen via de NAM, VAN AARDBEVINGSSCHADE in Groningen.
Het kapot maken van de visserij, het sluiten van ziekenhuizen, het opheffen van oude van dagen tehuizen, het verplichten van ongezonde en onzinnige monddoekjes. Het verplichten van artsen om foute injecties te geven, het onteigenen van de boeren. Het kapot maken van de export industrie. Kortom het systematisch kapot maken van het midden en klein bedrijf.

DAT DEUGT TOCH ALLEMAAL NIET. WAAROM LATEN WIJ DIT DOOR DIT SOORT GORE KLOOTZAKKEN VEROORZAKEN?
EN WAAROM LATEN WIJ HEN NOG STEEDS HUN GANG GAAN.!

VERTEL HET MIJ!

Het gelieg en bedrieg en onvoldoende informeren van het Parlement!

Het past allemaal als een puzzel in elkaar.

Wij moeten stoppen met het opvolgen van hun orders. Wij moeten nu massaal NEE zeggen.
NEE tegen het beleid, NEE, tegen hun wetten en NEE tegen hun orders.

NEE, NEEN EN NOG EENS NEE!

Zij willen de economie kapot maken en U volledig afhankelijk maken van de staat, met werkelozen uitkeringen, met digitaal geld waarmee banken u kunnen besodemieteren en totalitair controleren, met aangewezen woonplekken en met door de staat verstrekte voedsel, daarom moeten de boeren kapot. U moet volledig afhankelijk worden van de staat.

Dan bepalen zij wat U wel en niet mag.

HET STAAT ALLEMAAL BESCHREVEN IN HUN PLAN 2030.

DE OPLOSSING: "zeg NEE, NEE EN NOG EENS NEE!"

De Interne strijd in China gewonnen door de Witten!

Daarmee komt de grote vijand van Xi Jinping, zoals gepland, aan zijn politieke einde.

Misschien ook fysiek, want daar gaat dat daar zo. Eenmaal uit de gratie dan is het gelijk helemaal klaar.
Een grote klap in het gezicht van de Chinese Cabal. Wederom een verder bewijs van het instorten van de macht van de Cabal. Ogenschijnlijk lijkt er niets aan de hand maar de strijd woedt hevig achter de schermen.

Ook generaals van het leger worden stilletjes verwijderd. De Coup in China, aangestuurd door USA Biden en de NAVO, is volledig mislukt.

Intussen levert XI Jinping speciale troepen , bedoeld als symbolische steun, aan Poetin. Een gevaarlijk en duidelijk teken aan de NAVO.

Steeds meer 'foute' leiders verdwijnen van het wereldtoneel of worden ontmaskerd.
Ook Truss in Engeland moet na 44 dagen het veld ruimen.

Onderling ontstaat er ook wrijving tussen de Cabal pipo's uit het westen.

Macron zet zich af tegen Duitsland. Het land is niet bereid alles te doen wat Macron wil en probeert af te dwingen.

Erdogan is ook een dwarsligger geworden. Hij heeft zich aangemeld bij de BRICS landen om zijn zeer wankelende munt te redden. Maar Turkije is een NAVO land, een behoorlijke macht en heeft het grootste Europese leger.
Turkije is geen luis in de pels van de NAVO, het is een wilde nerts. GEVAARLIJK als zij onder druk komen te staan. Erdogan heeft eigenlijk geen keuze. Het Westen (de Cabal opinie vertaalt via het 'EU-beleid' ) heeft lak aan hem.
KARDINALE FOUT!

Ook is het spel uit voor de NAVO in Oekraïne. Maar ze willen er nog niet aan. Het past nog niet in het beeld dat zij hun volkeren geschetst hebben via de media.
Biden heeft geen militaire inspraak of militaire macht, en geen toegang tot de kernwapens van de USA.
De kernmacht van de NAVO bestaat uit Engeland (maar die is uit de EU en MI-6 is lid van de White Hats) en Frankrijk. Frankrijk is eigenzinnig en heeft nog niet veel van zich laten horen, behalve dan dat Frankrijk eigenlijk wel toenadering nastreeft met Rusland.

Frankrijk heeft namelijk zelf een intern probleem met het opstandige volk. Onrust van voor naar achter en van rechts naar links. Eenheid door een onzinnige oorlog aan te gaan, brengt naar mijn mening alleen een volledige opstand tegen de regering teweeg.

Het probleem van de Euro hangt de hele EU boven het hoofd. Stakingen vinden nu elke dag plaats en zijn zich aan het uitbreiden.

Ook Duitsland heeft interne problemen en analyses wijzen er op dat het overgrote deel van de bevolking het oneens is met de maatregelen van de Duitse Regering.

De bevolking is bang voor de kracht van de Beer.

Duitsland heeft zelf geen macht over de daar gestationeerde kernwapens.
De macht over de Kernwapens van de NAVO is in handen van een Amerikaanse Generaal.
Ik kan mij niet voorstellen dat die in handen is of gehoorzaamt aan de Cabal want anders waren ze al lang gebruikt door onze kamikaze onderkruipers en hun 'bancaire' adviseurs!

Zo, de NAVO is geen eensgezinde kracht die het kan opnemen tegen de gezamenlijke legers van Trump, Putin en XiJinping.

De cabalistische onderdrukkingmacht loopt langzaam leeg. Het behoort bij een van de 7 zetten op het schaakbord, en wij weten hoe dat afloopt.

Rust zacht lieve vriend. Wij zetten na ons rouwproces jouw strijd voort!

Yannick:

“democratie heeft volgens mij nooit gewerkt en dat zal ook nooit niet werken. Je ziet dat democratie altijd in tandem geweest is met centrale bankiers. Als jij bijvoorbeeld de media omgeving domineert doordat je bijvoorbeeld alle kranten hebt gekocht, kun je gemakkelijk de verkiezing manipuleren, omdat je de algemene opinie kunt manipuleren, en daarom zie ik echt niet in, daardoor is er altijd oligarchie geweest. Ja zal die daar zijn, dat zal blijven werken tot het systeem zelf crasht.

"Wat is het alternatief?"

Maar als men voorstelt om als rechtspersoon een organisatie op te richten, dan ga je die op posities centraliseren en ga jij het systeem een heel handige attack werkorder geven om de oppositie te vernietigen. Want wat zien we?

Bijvoorbeeld: de boeren in Nederland hebben hun hele leven lang volgens de regeltjes meegespeeld, alles gevolgd, en de oligarchie beslist dat de voedselproductie moet achteruit geschreven worden, en dus wat doen ze, ze sturen de politie naar de boeren en die worden geëlimineerd. En van zodra je een bepaald doel gaat worden ben je eigenlijk kwetsbaar.

Eigenlijk als je wilt overleven of revolutie wilt plegen, dan zul je dat T-centraal moeten doen en zul je uzelf stuksgewijs uit het systeem moeten trekken. En het is een heel grote fout van heel veel mensen om altijd te wachten op een ander om de juiste beslissing te nemen. Als je oplossingen wilt, dan moet je dat zelf als individu beslissen

‘ik stap eruit, ik doe niet meer mee’.

Het probleem is dat mensen vaak niet moedig genoeg zijn om dat te doen.”
Mensen zijn bang voor cognitieve dissonantie.


Het verlies van Yannick valt me zwaar. Niet enkel omdat ik er spijt van heb dat ik de laatste jaren zo weinig "quality time" met hem doorbracht, maar ook omdat zijn dood me achterlaat met een gevoel van grote onrechtvaardigheid.

Hoe is het mogelijk dat een man die zo vredelievend en zorgzaam was, plots op een terroristenlijst is beland? Hij was sportschutter, ja, en kritisch voor de staat, ja, maar sinds wanneer zijn dat misdrijven? Sinds kort, zo lijkt het wel, en dat laat een heel onveilig gevoel bij me na.

Het is moeilijk om hier niet kwaad over te worden. Diezelfde dag nog, zonder enige vorm van "fact-checking" waar onze PRODIA normaal zo prat op gaat, werd hij weggezet als een "extreem-rechtse" terrorist, een gek, een complotdenker.

Dat hij een complotdenker was, is een feit. Hij was het die mij introduceerde in het oeuvre van William Cooper. En maar goed ook. Zonder Yannick was ik wellicht nog steeds aan het slapen, en geloofde ik nog in de politieke illusie.

Maar gek was hij geenszins. Hij was heel goed geïnformeerd over hoe het monetair systeem werkte, en voorzag al tien jaar geleden dat het daar niet meer goed mee kon komen. Hij besloot zich dus voor te bereiden op een algehele crash van dat systeem.

Dat voorbereiden heet "preppen", en terwijl de PRODIA dit begrip maar wat graag verdacht zou maken door het te linken aan een zelfbedacht extreem-rechts fantoom, is het gewoon een kwestie van gezond verstand dat je zo onafhankelijk mogelijk wil zijn van een falend systeem.

Daarover nam collega-econoom Benjamin Van Doorslaer een week voor zijn dood nog een interview van hem af. Het is een heel goed interview, om meerdere redenen: Yannick geeft u niet enkel de broodnodige informatie over het monetaire systeem, maar legt ook uit hoe u financieel, materieel en sociaal soeverein kan worden.

Dat hij staatsgevaarlijk was, is onzin, want hij zegt letterlijk dat het nastreven van soevereiniteit zijn limieten heeft. Buiten het juridische kun je niet om. Wat u dus ziet is een rustige, beredeneerde, logisch denkende, en vooral vredelievende Yannick. Zoals wij hem kenden dus.

Let vooral op de laatste minuten van het interview, waarin hij het heeft over het belang van gemeenschapsvorming en menselijke warmte. We moeten, en ik citeer zijn woorden: "Terug de menselijke genegenheid ontdekken”.

Je dood is wraakroepend. Maar we zullen eerst de emoties laten bekoelen, en dan wat gebeurd is vanuit liefde benaderen. Want dat is wat jij zou gedaan hebben: je wou geen vlieg kwaad doen. Het zijn de projecties van ANDEREN die jou fataal zijn geworden.

Rust zacht, goede vriend.
Ik zal je nooit vergeten.

Brecht Arnaert