NAVO militairen toegevoegd aan OEKRONAZIS

Oorlogsmisdaden rijzen de pan uit! Gasprijzen voor Nederland en België zijn pure OPLICHTERIJ!

Posted by Etienne 27 september, 2022

In mijn geboortestreek zeggen ze het volgende:
"Als je echt niets (meer) kunt heb je nog 2 mogelijkheden,
je begint een frietkot, of je gaat in de politiek!"

Ik zou willen weten of de NAVO haar olie nog steeds krijgt door de 'geheime' oliepijpleiding vanuit Rusland.
Niemand wil daar iets over kwijt, terwijl het zou BEWIJZEN dat het Rusland van Poetin ECHT aan onze kant staat.
Sorry voor de goedgelovigen onder de lezers. Maar ik ben liever zeker dan dat ik een mes in mijn rug krijg!
Zorg voor de nodige manieren om te kunnen vluchten indien nodig! Geld, drinken, eten en onderdak zijn exact de mogelijkheden die de politiek ons met man en macht wil afnemen, terwijl dit de belangrijkste benodigdheden zijn om in leven te blijven.
Zoals altijd, als het geld geen fluit meer waard is, gaan de prijzen omhoog zodat je de cruciale benodigdheden niet meer kunt betalen.
Te weinig mensen beseffen dat het leven ECHT gratis is en de natuur alles voor niets levert, zolang je er geen MUNT uit wil slaan!
Als je wil verdienen aan de natuur, krijgen we snel te maken met tekorten.
Uw eten KOMT NIET uit een fabriek. Alleen bijna niet eetbare troep, volledig kapot gemaakt door chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, komt uit een fabriek!
Meeste mensen zijn al voldoende 'geautomatiseerd' om de ECHTE NORMALE natuurlijke smaken 'vies' te vinden en zijn dus compleet verloren!

Gezondheidsverzorging komt uit de natuur,
ziekenverzorging komt uit de petrochemie.
Petrochemie heet vandaag de dag farmacie.

Ik denk hier op mijn blog al genoeg bewijzen te hebben gegeven om de illusie virus en 'vaxxinazi' naar de prullenbak te verwijzen.

Waar ik het werkelijk over wil hebben is de leugen RUSSISCH GAS en de hoeveelheid van dit gas dat wordt afgenomen door respectievelijk België en Nederland. Iedereen doet mee met de leugen, maar Nederland importeert maar 6% Russisch gas en België nog minder, namelijk 4%. Moeten die randdebielen in de regering me eens uitleggen hoe het komt dat de gasprijs met 300% is toegenomen op mijn rekening?

Voor België komt de grootste hap gas uit Noorwegen, (70%), een te verwaarlozen percentage komt uit de VS en de rest komt van buiten de EU, omdat de EU contracten heeft afgesloten met Qatar en Azerbeijan.

Voor Nederland kunnen we niet per direct met exacte cijfers komen maar alles komt wel overeen denk ik. De rest van de gas voor Nederland moet toch ook ergens vandaan komen als het niet uit hun eigen gasbellen komt zoals de regering beweert.

Anders gezegd: ER BESTAAT GEEN TEKORT AAN GAS IN DE EU!
Dat zijn allemaal leugens en het is oplichterij waardoor de energiebedrijven ons kaal kunnen plukken in naam van het WEF en de EU maffia!


Bewijzen hiervoor vindt u hier en hier

Wat onze politici niet durven vertellen!

Een paar weken geleden is de troepenopbouw van de NAVO in het grootste geheim begonnen. Het was heel druk in het militaire luchtruim en alles ging in de richting van Polen en Roemenië. Honderden transportvliegtuigen voor materiaal en manschappen zijn daar binnengevolgen zodat we nu kunnen zeggen WAAROM Poetin een gedeeltelijke mobilisatie heeft afgekondigd.

Al een week lang vechten NAVO troepen aan de kant van OEKRONAZI's mee. Mede verantwoordelijk voor de vele bloedbaden onder de burgerbevolking in de Donbassregio. Ook Nederlandse troepen zijn hier bij ingezet, commando's, luchtmobiele brigade en mariniers.

Officieel is er nog geen oorlog, omdat de definitie van oorlog op internationaal rechtsniveau is veranderd. Op dit moment heet het nog altijd een gewapend conflict. Toch, dit zal veranderen op het moment de Donbassregio wordt opgenomen als Russisch grondgebied.
Dan kunnen we vele doodskisten, gevuld met onze jongens, terugverwachten. Benieuwd of deze politieke klootzakken dan alles nog kunnen verzwijgen.

Hier zijn Nederland en België medeschuldig aan
Zelf ga ik ervan uit de de EU samen met de NAVO/VS/WEF/Wereldbank en IMF op alle manieren ZELFMOORD aan het plegen zijn. Niet dat ik daarom geef. Wat zonde is, is dat ze vele naïeve mensen in hun collectieve zelfmoord zullen meenemen.

Wantrouwen neemt toe

Rutte eist dat Baudet de woorden terugneemt m.b.t. het debat in 2019 waarin Baudet zijn opinie deelde omtrent MH17.
Het eenzijdig verwijtende vingertje richting Rusland neemt sinds het einde van het Sovjet-tijdperk steeds meer in waarde af als gevolg van een gigantische toename aan wantrouwen.
Terwijl het voor de elite juist in waarde dient toe te nemen, zul je als mens je altijd wakend moeten opstellen op de komst van nieuwe rampen.
Het kabinet is van mening dat Baudet de belangen van Rusland dient en wordt daarom neergezet als de marionet van Poetin.
Maar feitelijk kun je Baudet nergens de schuld van geven.
Baudet heeft in het verleden de huidige situatie immers voorspeld.
Het volk heeft zich daarbij ook duidelijk uitgesproken middels referenda. O.a. tegen het associatieverdrag met Oekraïne.
Maar zoals wel vaker mogen en moeten wij concluderen dat er van democratie geen sprake is. Het Nederlandse volk doet namelijk niet mee en telt niet mee.
Wij zijn er inmiddels van overtuigd dat Rutte ernstig veel aan zijn kerfstok heeft hangen, wat ertoe zal lijden dat dit land regelrecht de afgrond ingaat.
Het creëren van rampen onder voorbedachten rade, moeten ertoe lijden dat vijanden vijanden blijven, en beleid gerechtvaardigd wordt. 9/11, corona, MH17 en de oorlog in Oekraïne zijn voorbeelden van georkestreerde rampen die hebben geleid tot verregaande consequenties en maatregelen die een gigantische impact hebben (en hebben gehad) op onze vrijheid en veiligheid.
Het spel van misleiding en bedrog continueert. De maatschappij wordt middels polarisatie ontwricht. We zullen elkaar met stenen en stokken te lijf gaan onder het genietend oog van de elite.

Wat Poetin ECHT zei!

De media weerspiegelen nooit de volledige uitspraken van Poetin, het is de moeite waard om de hele toespraak te lezen als je wilt weten waar de zaken liggen. Dit is slechts een fragment:

"Vrienden,
Het Westen is te ver gegaan in zijn agressieve anti-Rusland beleid en heeft eindeloze bedreigingen geuit tegen ons land en volk.
Sommige onverantwoordelijke westerse politici doen meer dan alleen praten over hun plannen om de levering van langeafstandsoffensiefwapens aan Oekraïne te organiseren, die kunnen worden gebruikt om aanvallen uit te voeren op de Krim en andere Russische regio's.
Dergelijke terroristische aanslagen, onder meer met het gebruik van westerse wapens, worden uitgevoerd in grensgebieden in de regio's Belgorod en Koersk.
De NAVO voert verkenningen uit door de zuidelijke regio's van Rusland in realtime en met behulp van moderne systemen, vliegtuigen, schepen, satellieten en strategische drones.
Washington, Londen en Brussel moedigen Kiev openlijk aan om de vijandelijkheden naar ons grondgebied te verplaatsen.
Ze zeggen openlijk dat Rusland met alle middelen op het slagveld moet worden verslagen en vervolgens moet worden beroofd van politieke, economische, culturele en andere soevereiniteit en geplunderd.
Ze hebben zelfs hun toevlucht genomen tot nucleaire chantage. Ik doel niet alleen op de door het westen aangemoedigde beschieting van de kerncentrale van Zaporozhye, die een dreiging vormt voor een kernramp, maar ook op de verklaringen van enkele hooggeplaatste vertegenwoordigers van de leidende NAVO-landen over de mogelijkheid en toelaatbaarheid van het gebruik van massavernietigingswapens - kernwapens - tegen Rusland.

(Vergeet NOOIT dat NEDERLAND één van de leidende landen is! De koninklijke familie en de regering hebben een atoomschuilkelder die is gebouwd met ONZE belastingcenten! Kunt u ergens schuilen?)

Ik zou degenen die dergelijke uitspraken over Rusland doen eraan willen herinneren dat ons land ook verschillende soorten wapens heeft, en sommige daarvan zijn moderner dan de wapens die de NAVO-landen hebben.
In het geval van een bedreiging voor de territoriale integriteit van ons land en om Rusland en ons volk te verdedigen, zullen we zeker gebruik maken van alle wapensystemen die ons ter beschikking staan.

Dit is geen bluf.

De burgers van Rusland kunnen er zeker van zijn dat de territoriale integriteit van ons moederland, onze onafhankelijkheid en vrijheid zal worden verdedigd – ik herhaal – door alle systemen die ons ter beschikking staan.
Degenen die nucleaire chantage tegen ons gebruiken, moeten weten dat de windroos kan keren.
Het is onze historische traditie en het lot van onze natie om diegenen te stoppen die dol zijn op wereldwijde overheersing en dreigen om ons moederland op te splitsen en tot slaaf te maken.
U kunt er zeker van zijn dat we het deze keer ook zullen doen.
Ik geloof in uw steun."

De Nederlandse koning is een DICTATOR, FASCIST en LANDVERRADER!

Hij heeft de macht over:

GELD
ADVIES (klimaat enz. in wiens kaart speelt dat denkt u? Rothschild?)
ALLE RECHTERS (hij benoemt hen)
De 'Nederlandse' Bank (alle directieleden worden door HEM (de koning) benoemd)
Sociaal economische Raad: (Kroonleden zijn vaak (corrupte?) hoogleraren op economisch, financieel, juridisch, of sociaalwetenschappelijk gebied en worden door de koning benoemd.)
De Raad van State: (de koning is hiervan de voorzitter)


Wat betreft de groene LEUGEN

Wetenschap is corrupt!
In 1960 hebben ze in Groenland in de ijskap geboord en kernen eruit gehaald. Op de kernen bestudeerden ze de jaarlijkse stratigrafie van 110.000 jaar geleden, daarna schreven ze een heleboel boeken over de geschiedenis van het klimaat op aarde.
Het belangrijkste is dat de rouwende boorders berekenden dat er 10 cm ijs per jaar ontstaat.

Maar in 1990 kregen we een herijking die 'levend' werd begraven!!

In 1942 maakte een Amerikaanse bommenwerper een noodlanding op Groenland. En 48 jaar later besloten militaire archeologen om het vliegtuig op te halen. Maar toen ze het vliegtuig vonden, bleek het 75 meter onder een ijslaag te liggen.

Dat wil zeggen, dat de ijskap 1,56 meter per jaar groeide, dat is 16 keer sneller.

Dus alle datering en klimatologische geschiedenis op de ijskernen van de officiële wetenschap kan in de vuilnisbak.
Het verhaal met het vliegtuig werd bekend, er werd over geschreven, maar wat denken jullie?
De officiële 'wetenschappers' hebben hier op geen enkele manier op gereageerd en houden zich tot nu toe in wikipedia en zelfs speciale edities aan de oude gegevens.

Persoonlijk kom ik tot de conclusie dat 'HET GEMIDDELDE' pure oplichting is!


Even een vraagje aan de politieke klunzen

Waarom negeert het Kabinet het onomstotelijk bewezen vaste bewijs, dat de PCR test niet deugdelijk is?

De uitvinder heeft dat zelfs verklaard voordat hij vermoord werd. Wetenschappers hebben vastgesteld dat de wattenstaafjes van de PCR test gedompeld zijn in een gif, wat 200 x de hoeveelheid is die wettelijk is toegestaan.

Verder is wetenschappelijk bewezen dat de staafjes nano transistors bevatten, die in de slijmhuid gewreven worden. Ook is wetenschappelijk vastgesteld dat er graphene oxyde in de wattenstaafjes zit

Kan er één politieke kloothommel me vertellen waarom alle bewijzen worden genegeerd door alle politieke klootzakken en WEF maffia in de EU en de westerse wereld?

Is gewoon een vraagje tussendoor, weet je?


Oversterfte

De oversterfte vliegt nu al de pan uit. In het najaar, als het nieuwe griepseizoen begint, is de verwachting dat het zelfs zal toenemen.
Een grote groep ongevaccineerden wappies hebben dit vorig jaar al voorspeld, maar zij werden gestigmatiseerd en bespot.
Zal het kartel een denktank inzetten om tot een ideaal antwoord te komen? Of zullen ze blijven volhouden dat deze mensen slachtoffer zijn geworden van corona?
Het is overduidelijk dat er onethische en smerige spelletjes worden gespeeld.
Een aanvraag voor een debat hierover wordt door een meerderheid van 'politici' (lees: struisvogelpolitiek bedrijvende massamoordenaars en genocideplegers) nog steeds niet gesteund.