Ruslands wraak of EU en VS hun zelf gezochte suïcide?

Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet

Posted by Etienne 17 september, 2022

Wat moet ik zeggen over de huidige bende politici,
zo dom als touw!
De incompetentie straalt er vanaf.

Steeds meer mensen ontwaken. Voor hen een overpeinzing

De wereld zal ervaren wat Rusland meemaakte tijdens de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991...
De DEPRESSIE / INEENSTORTING was moeilijk te verwerken...
Maar nadat de duisternis voorbij was en de DEEP STATE onder Boris Jeltsin werd ontmaskerd, werd de CABAL [DS], de rijksten der aarde, hun geld afgesneden en het gestolen geld werd teruggegeven aan de volkeren en de economie......
Plotseling had de Russische burger meer dan het dubbele van hun inkomen...
Sommigen het driedubbele.
Hun armoede voor de dood van Yeltsin bestond doordat de rijksten der aarde hun presidenten controleerden, inclusief BORIS Yeltsin en voorheen Gorbatsjov, die verraders van hun land waren. ....
(Bij zijn dood kreeg Yeltsin niet de Russische eer van een begrafenis, noch waren er topgeneraals en commandanten aan zijn zijde aanwezig voor of na zijn dood) en grote sommen (biljoenen) Russisch geld werden teruggegeven.

De EU en VS zullen met deze zelfde gebeurtenissen geconfronteerd worden als ze de NAZI's van KIEV van wapens en geld blijven voorzien!
Ik waarschuw al sinds 2021 jaar voor de ineenstorting van Europa en de OORLOG waar we op afstevenden, die zou kunnen leiden tot een NUCLEAIRE catastrofe.

De NAVO zit duidelijk zonder geld, en WEF, VN en NAVO worden afgesneden van wereld oorsprong die oorlogsgeld doorsluizen.

Het westen is uitgerangeerd. Gedaan met het WEF tuig. We zien alleen nog wat stuiptrekkingen!
30 september nadert met rasse schreden. Per 1 oktober zal het financiële doek de voltallige DEEP STATE en hun WEF tuig volledig lam leggen.

De Rockefeller- en Rothschild families proberen nog zoveel mogelijk wapens te verkopen om wat geld in het laatje te krijgen om een en ander uit te kunnen stellen. Toch, met de miljarden die ze dagelijks verliezen en de vele biljoenen die ze per 30 september terug moeten betalen zal hun financiële rijk, dat geschoeid is op Ponzifraude, onderdrukking, moord, fraude, witwassen van geld, starten van oorlogen, omgooien van democratische verkozen regeringen zoals in Oekraïne en plannen doorvoeren om zowat alle landen te kunnen domineren omdat gewoon alle regeringen via deze maffiafamilies hun financiële instituten onder curatele staan, omdat ze chantabel zijn, zal snel ten einde komen. Ze kunnen de ineenstorting niet langer tegenhouden maar nog wel wat maanden uitstellen. Het zal dus een hete winter worden zonder veel gas of elektriciteit omdat ze ons daarmee gaan pesten en in de kou gaan zetten!

Hun rijk is ineen aan het storten. Ze zien het maar ze kunnen het niet langer tegenhouden. Er zijn miljarden mensen wakker geworden en daar hadden ze nooit op gerekend. Ze hebben geen plan B ontworpen om hier tegenin te gaan!
Het enige wat ze kunnen doen is proberen de westerling nog alles af te nemen en niet in laatste instantie zijn leven. Daar zullen de 'vaxxinazis' wel voor zorgen!
Degenen die nu nog in de rij gaan staan om ingespoten te worden met genetische zooi verdienen het om de pijp uit te gaan. Als de granieten plaat voor de kop zo dik is waardoor de waarheid er niet door kan dringen houdt alles op. Tenslotte kunnen we niet iedereen redden omdat elke persoon zelf verantwoordelijk is voor de acties die ze ondernemen.

Poetin zei het volgende:
"Als men ons dwingt tot een nucleaire oorlog zal deze niet langer duren dan 30 minuten!"
Ik denk dat dan het financiële lijden van de westerse wereld en de rijksten der aarde voorgoed is opgelost!
Vliegende 'schotels'?
Wel voor mij bestaan ze,
ik heb ze nu 3 maal gezien.
Buitenaards? Ik zag nog geen 'groene' mannetjes!
Maar ze werden wel duidelijk gefilmd!

Er werd nooit EEN virus geïsoleerd, in de ganse 'virologische' geschiedenis niet!

Alle VIROLOGEN zijn oplichters. Alle politici en journalisten die deze 'vaxxins' hebben gepropageerd, en artsen die mensen hebben gevaccineerd zijn FEITELIJK massamoordenaars die nu zeker met de zogenaamde mRNA 'vaxxins' GENOCIDE hebben gepleegd. ALLE 'VAXXINS' ZIJN BIOWAPENS.
Al deze shit komt uit laboratoria en alle zogenaamde 'virussen' worden daar ook 'ontdekt'!

Moet hier nog meer aan worden toegevoegd?

Generaal Blanchon brengt hulde aan niet-gevaccineerden

“Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de niet-gevaccineerden bewonderen omdat ze bestand zijn tegen de grootste druk die ik ooit heb gezien, zelfs van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega's en artsen. Mensen die tot zo'n persoonlijkheid, zo'n moed en zo'n kritisch vermogen in staat zijn geweest, belichamen ongetwijfeld het beste van de mensheid. Ze zijn overal te vinden, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, landen en meningen.
Ze zijn van een bepaald type. Dit zijn de soldaten die elk lichtleger in zijn gelederen wil hebben. Het zijn de ouders die elk kind wil hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt.

Het zijn wezens boven het gemiddelde van hun samenlevingen, ze zijn de essentie van de volkeren die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd. Ze zijn er, aan jouw zijde, ze zien er normaal uit, maar het zijn superhelden. Ze deden wat anderen niet konden, ze waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting doorstond. En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren en ze geloofden dat ze alleen waren. Ze zijn uitgesloten van de kersttafels van hun families en hebben nog nooit zoiets wreeds gezien. Ze raakten hun baan kwijt, ze lieten hun carrière zinken, ze hadden geen geld meer... maar het kon ze niets schelen. Ze leden onmetelijke discriminatie, veroordelingen, verraad en vernederingen ... maar ze gingen door.

Nooit eerder was er zo'n "casting" in de mensheid, nu weten we wie de verzetsmensen op planeet Aarde zijn. Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen en alle religies, de verkeerde ((inati, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die erin slaagden weerstand te bieden toen alles instortte.

Jij bent het, je hebt een onvoorstelbare test doorstaan die veel van de mariniers, commando's, groene baretten, astronauten en de sterkste genieën niet hebben doorstaan.

Je bent gemaakt van het spul van de grootste die ooit heeft geleefd, die helden die zijn geboren tussen gewone mannen die schitteren in de duisternis."
Christian Blanchon, generaal van het Franse leger Vergeet niet dat de grootste beproeving deze winter zal plaatsvinden. Geef niet op!

Politieke onnozelaars, randdebielen en idioten schrijven onze 'geschiedenis'!

De overbetaalde Europese politieke grijsheid en uitgebluste strontbalen houden zich bezig met GESCHIEDVERVALSING!
De IDIOTE WEF/VN AGENDA LBTG/GENDER STRAALT ER VANAF! Ze doen er alles aan om iedereen zo seksueel gefrustreerd te maken als zijzelf zijn! DAAROM KUNNEN ZE GECHANTEERD WORDEN OM AL DEZE ONZIN NAAR BUITEN TE BRENGEN!

Zelf kies ik voor fatsoen. Iedereen die seksueel gefrustreerd is hoort niet in de samenleving maar moet verstoten worden.

Aan iedereen in de politiek hangt een reukje en dat heeft in vele gevallen iets met seks te maken. Daarom is de meute in de politiek ook chantabel. De rest heeft geen ruggengraat om voor HET VOLK op te komen!

Even over de geestelijk gestoorde fascist von der Leyen

In het geheim kocht Ursula von der Leyen 1,8 miljard vaccinatiedoses van Pfizer. Maar dat mag zij helemaal niet doen. Ik ben geen klant bij de ALDI dus ik maak deze klotenfamilie niet nog rijker. BOYCOT de ALDI!
Pepijn van Houwelingen stelt Kamervragen over deze opmerkelijke gang van zaken. De link

EU politici maken Europa kapot voor de banken en hun terroristische NAVO LEGEREENHEDEN!

Die politieke zooi moet MONDDOOD worden gemaakt, en snel!

Econoom Michael Hudson reageert op de Franse president Macron die het 'einde van overvloed' aankondigt, en legt uit hoe rijke kapitalistische oligarchen profiteren terwijl Europa zijn eigen economie vernietigt namens o.a de banken en de NAVO.

Als het een klucht was zou ik lachen. Maar deze POLITIEKE EUROPESE KLOOTZAKKEN zetten ons deze winter wel in de kou als ze het maar gedacht hebben!
Als al deze Europese politieke uitgebluste strontbalen oorlogje willen spelen, dat ze dan vertrekken.
Ik wil hen zelfs onbezoldigd trainen.
Schietles! 5 schoten.
Daarna 1 handgranaat gooien en dan droppen we deze klotenzooi met een pistool en 2 kogels aan het front in Oekraïne.
1 kogel om op de 'Russen' te schieten en 1 kogel om door hun eigen kop te jagen!
EN OPGELOST IS ALLE POLITIEKE ZEVER IN DE EU!
GEEN GENDER ZEVER MEER! GEEN KLIMAAT ZEVER MEER. GEEN OLIE OF GAS PERIKELEN MEER!
VERVOLGENS KAN DE ECB OOK DE DEUREN SLUITEN! EINDE PONZIFRAUDE IN DE EU!

Lees dit artikel een keer.

Hoe geïsoleerd is Rusland eigenlijk?


Zo te zien weinig sprake van geïsoleerd zijn. MIR gaat door en SWIFT kan de boom in. Alle BRICS landen zullen op dit nieuwe Russische betaalsysteem inschrijven! Ze hebben het westerse banksysteem niet langer nodig. BRICS omvat op dit moment 5,5 miljard mensen en groeit nog steeds. Het westen gaat failliet en daar hebben die politieke onnozelaars in de EU en VS voor gezorgd!
Met name die GEESTELIJK GESTOORDE von der LEYEN die door geen enkele EU burger werd gekozen tot OPPERTUTTEBEL van Europa!

Als je wacht voor een oplossing van de EU, dan kunt u zich beter maar ophangen!

Een paar EERLIJKE POLITICI vechten in het EU Parlement tegen de BIERKAAI van ONNOZELAARS die zijn omgekocht of op een andere manier door de rijksten der aarde kunnen worden genaaid!

Bent U reeds voldoende geprogrammeerd?

Het was eigenlijk pas door het boek 'De Mythe van de goede oorlog' te lezen van Jacques R. Pauwels dat ik de VS in een compleet ander daglicht begon te zien. Op een heel grondige manier deconstrueerde hij het volledige discours dat 'Den Amerikaan' ons van 'Den Duits' was komen redden. Hij legde bloot hoe Hitler zonder een additief voor de benzine van zijn tanks, nooit richting de Sovjetunie had kunnen oprukken, en hoe dat additief willens en wetens van Texaco kwam, de Amerikaanse oliegigant.

Als ik er goed over nadenk, dan was dat eigenlijk het prille begin van mijn ontwaken. Ik kon maar niet geloven dat men een vijand zou helpen, en ik ging dieper graven. Ik kwam het werk van Anthony Sutton tegen, daarna dat van Eustace Mullins, en daarna las ik Juri Lyna, Robin de Ruiter, en vele anderen, tot het hele plaatje mij duidelijk werd:

er is een plan, bedacht in 1773, om in 1776 een land te stichten dat helemaal gecontroleerd zou worden door een hogere macht. Een steunpunt, waarop je dan een hefboom legt.
Dat land is de VS, en die hefboom is de dollar. Ondanks de mythologie van diens stichting is de VS dus niét 'the land of the brave and the home of the free'. Het is van meet af aan geconcipieerd als een 'Empire State', die als enige functie heeft om dat plan voor wereldoverheersing ten uitvoer te brengen. Het is een hefboom in handen van de City of London, die géén City is, maar een staat, en niet 'of London' is, maar een privaat bedrijf. Dit alles is met andere woorden een diabolisch meesterwerk van deceptie.

Denkt u dat ik gek ben? Definieer gek. Eens u het namelijk doorziet, kan je er niet meer naast kijken. Ook niet naast de technieken die gebruikt worden om het plan op fictie te doen lijken. Films zoals de Austin Powers-reeks, waarin een kale machtspotentaat – Schwab, anyone? – op een idiote manier wereldheerschappij nastreeft, moeten ons ervan overtuigen dat het maar om te lachen is. Maar het is bloedige ernst: via predictive programming wordt u neurologisch klaar gestoomd om het absurde als normaal te zien.

Gelooft u bijvoorbeeld nog steeds dat een colablikje door een stalen muur heen kan? Jarenlang zijn er overal beelden vertoond van vliegtuigen die in de Twin Towers vliegen, en als het dan 'echt' gebeurt (spoiler alert: het is nooit gebeurd: de torens werden naar beneden gehaald door nucleaire evaporatie – check het werk van Dimitri Khalezov) dan tuint u er met uw ogen open in. Hetzelfde met het geloof in 'virussen': het product van jarenlange predictive programming, van 'Outbreak' (1995) tot 'Contagion' (2011).

Met andere woorden: we leven onder een regime van niets ontziende psychlogische manipulatie, in een poging om ons te programmeren, waarbij verwarring een essentiële tool is. Dus als u na deze massale psychologische oorlogsvoering nog enigszins helder kunt denken, dan bent u voor mij een held. Dan gaat u nooit kraken, zelfs al laat men hele Biederman Chart of Coercion op u los. Dan bezit u het 'rebel gene', net zoals ik.

Zal de crisis uw ogen openen!

De EU wil zichzelf nieuwe 'emergency powers' toe-eigenen waardoor men bedrijven zal kunnen opdragen wat te produceren voor wie en aan welke prijs.

De EU wil ook de mogelijkheid om bedrijven op te leggen welke grondstoffen ze in voorraad moeten houden en bestaande voorraden te confisceren.

Dit is een schoolvoorbeeld van centrale planning, vergelijkbaar met hetgeen ze lange tijd deden in de Sovjetunie.

De overheid besliste alles van bovenaf maar in de praktijk was er aan nagenoeg alles een tekort.

We hebben reeds gezien hoe goed 'centrale planning' werkte in de energiemarkt.

We moesten af van de fossiele brandstoffen, de kerncentrales moesten dicht en we gingen onze energie uit hernieuwbare bronnen halen.

Het gevolg is dat we inmiddels aankijken tegen enorme energietekorten!

Ik hoop dat je inmiddels beseft dat de overheid ons niets meer te bieden heeft?

Wie zich te afhankelijk heeft gemaakt van de overheid, staat straks -misschien wel letterlijk- in de kou.

Nee, als je deze crisis wil overleven, is een compleet andere aanpak nodig.

Een aanpak waarbij je je losmaakt van de overheid, soeverein wordt en de verantwoordelijkheid voor je eigen leven stevig in handen neemt.

DENK HIER EEN KEER OVER DOOR!
Alle productie is afhankelijk van ijzer, aluminium en chemie. Dit alles kan alleen geleverd worden door olie en gas!

Bestaat er een idiote politieke groene terrorist die me uit kan leggen hoe hij ijzer gaat smelten met de 'energie' van windmolens en zonnepanelen? Hoe ga je het vuur aanwakkeren om van BAUXIET aluminium te maken, of het ijzer van het erts te scheiden?

Jullie zijn totale randdebielen. Jullie maken Europa af met jullie GROENE ZEVER!

WE KUNNEN NIET ZONDER OLIE OF GAS, EN BOVENAL ZIJN DIT GEEN FOSSIELE BRANDSTOFFEN. DAT IS EEN ROCKEFELLER LEUGEN! DIT IMPLICEERT DAT ER TEKORTEN KUNNEN OPTREDEN!
DIE OLIETEKORTEN BESTAAN NIET! HEBBEN NOOIT BESTAAN EN ZULLEN NOOIT BESTAAN!

Doe jullie onderzoek politieke groene ONNOZELAARS! Lees een keer wat boeken van professor GOLD! Die is niet voor niets vermoord omdat hij de ROCKEFELLER leugens blootlegde!

Als er iets 'sustainable' is in deze wereld, is het niet de groene ROTHSCHILD / Maurice Strong zever, maar is het zeker olie!