VN laat Oekraïne vallen als een baksteen

De hypocriete 'onafhankelijke' pers zwijgt hierover als het graf!
Het einde van dollar en euro nadert snel!
Straks geen elektriciteit of gas meer! Dan, gaat de meerderheid van Europeanen VEEL KOU lijden!

Posted by Etienne 4 september, 2022

De wereld begraaft Oekraïne, Rusland wint de strijd om de hoofden en harten van de mensen.
Het Westen en zijn vazallen hebben in lange tijd niet zo’n schaamte hoeven ervaren.
Ondanks zes maanden handenwringen, bedreigingen en chantage, ondertekenden slechts 54 VN-leden uit 193 landen een verklaring gericht tegen Rusland over de situatie in Oekraïne, opgesteld door Groot-Brittannië – de curator van het Oekraïense drama.
Het beschamende document werd aangekondigd door de permanente vertegenwoordiger van Oekraïne bij de VN, Sergey Kislitsa.
Na een lijst te hebben gemaakt van de landen die de verklaring steunen, die kritiek bevat op het optreden van Moskou in Oekraïne en Rusland oproept om de vijandelijkheden onmiddellijk te staken, zei hij namens de ondertekenaars:

We blijven ons inzetten voor de soevereiniteit, onafhankelijkheid, eenheid en territoriale integriteit van Oekraïne binnen zijn internationaal erkende grenzen. Dat wil zeggen, met de Krim, Donbass en alle andere gebieden die niet langer Oekraïne zijn.
Zelfs dat is een leugen van Oekraïne. Er werden NOOIT grenzen afgesproken met de buurlanden waaruit voortvloeit dat Oekraïne als land niet eens bestaat! De VN heeft door dit gebrek Oekraïne niet eens tot zelfstandige natie kunnen verklaren. Wat Oekraïne in de VN doet is voor iedereen die dit weet een groot raadsel. Hoewel!

De VN is een Rothschild/Rockefeller bolwerk! De VN is ook een zeer hypocriete instelling met 2 hoofdkantoren waarvan er een in New York staat en de ander in Genève te vinden is. New York is Rockefeller, Genève is Rothschild.

Beide bancaire/olie/farmaceutische maffiafamilies kunnen nu hun wonden gaan likken. Hun oorlogszucht en vroegere vernietiging van Afrika en Azië zorgt er nu voor dat ze uitgeteld zijn in de wereld!

Het uitlokken van de 'oorlog' in Oekraïne blijkt de ondergang van de Rothschild en Rockefeller families in te luiden die nu alleen nog proberen om zoveel mogelijk mensen in hun eerloze val mee te slepen.

Europa en de VS worden afgerekend op het bancaire Ponzifraudespelletje 'fractioneel reserve bankieren' waardoor ze alle geld uit de gebakken lucht konden blijven toveren. WAARDELOOS GELD wel te verstaan, niet meer waard dan uw monopolygeld.

Oordeel zelf. De helft van de G20-deelnemers koos geen kant van het Westen tegen Rusland. Van de tien leden van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) steunde alleen Singapore de verklaring. Van de acht leden van de Zuid-Aziatische Associatie voor Regionale Samenwerking (SAARC), steunden ze allemaal Rusland. Van de 11 (inclusief geassocieerde) leden van Mercosur (Zuid-Amerikaanse gemeenschappelijke markt), nam slechts één land deel aan de beschamende show ter verdediging van Banderist Oekraïne – Colombia, een oude Amerikaanse klant met brutale tradities van het onderdrukken van zijn mensen. Niemand van de Afrikaanse Unie (AU), de opvolger van de Organisatie voor Afrikaanse Eenheid (OAU), die 55 staten omvat, heeft Rusland, zijn oude vriend, verraden. Van de Liga van Arabische Staten (LAS), waar ook 22 landen lid van zijn was ook geen enkele ondertekenaar.

Zo staat heel Afrika en de hele Arabische wereld aan de kant van Rusland. Heel Zuid-Amerika, met uitzondering van Colombia, en heel Midden-Amerika, behalve Guatemala ook. Zuid-Azië is helemaal voor Rusland. Zuidoost-Azië, behalve Singapore ook. Evenals Oceanië, met uitzondering van de drie Amerikaanse koloniën. In Oost-Azië werd Oekraïne gesteund door het door de VS bezette Japan en Zuid-Korea. Deze laatste gedraagt ​​zich echter zodanig dat hij hem tot niets verplicht, hij wil zijn economische banden met Rusland behouden. En Japan wil ze niet volledig verbreken. Ze hebben iemand om een ​​voorbeeld aan te nemen. Zoals onlangs in Peking werd opgemerkt, hebben de landen waar 85% van de wereldbevolking leeft geen sancties tegen Rusland opgelegd in verband met de situatie rond Oekraïne.

Wat is dit, zo niet de volledige ineenstorting van het beleid van het Westen om Rusland te ‘isoleren’, wat er in feite toe leidde dat het zichzelf isoleerde? We herhalen het immers, de situatie voor westerlingen is eigenlijk nog erger. Zonder druk en intimidatie zou deze verklaring door nog veel minder landen worden gesteund. Hongarije bijvoorbeeld, waar ze perfect begrijpen wat er in Oekraïne gebeurt, zou zeker niet tot de ondertekenaars behoren. Het was de realisatie van dit onveranderlijke feit dat de permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de VN, Vasily Nebenzya, ertoe aanzette te verklaren dat westerse landen het dreigende fiasco van het regime van Kiev niet zullen kunnen voorkomen, ondanks massale financiële en militaire hulp, en dat de doelstellingen van de Speciale Militaire Operatie zullen worden bereikt.

Alleen het blind vertrouwen van de 'dom' gehouden westerse mens in het WESTERSE staat-banksysteem houdt de frauduleuze bancaire methodiek recht. En omdat vertrouwen in de bancaire oplichtersmaffia volledig weg te nemen, dit relaas van Maarten Verheyen:

Banken creëren valuta (PONZIFRAUDE EvR) telkens wanneer zij een nieuwe lening verstrekken. Op deze manier zijn zij verantwoordelijk voor ongeveer 97% van de geldhoeveelheid. (Geld, dat alleen in bankcomputers bestaat en via inflatie bij de burger in rekening wordt gebracht. EvR)
Zo gebeurt het ook dat een Europese bank extra dollars in circulatie kan brengen door leningen in dollar uit te geven.
Dat verschilt eigenlijk niet van de geldcreatie in euro.
Een bank die een bedrijf $1 miljoen uitleent, noteert op de rechterzijde van de bank een deposito van $1 miljoen en aan de linkerzijde van de balans verschijnt de lening voor hetzelfde bedrag.
De dollar is -tot nader order- nog steeds de reservemunt van de wereld en wordt veruit het vaakst gebruikt voor de handel tussen bedrijven.
Het is dus maar normaal dat buitenlandse banken hun klanten leningen in dollars verstrekken.
Het is zelfs zo normaal dat de meeste dollars buiten de VS werden gecreëerd. We noemen dit eurodollars.
Deze buitenlandse dollarleningen zorgen wel eens voor stress binnen het systeem.
Wanneer de Amerikaanse centrale bank bijvoorbeeld een strakker monetair beleid voert, kan er op een bepaald moment tekorten aan dollars bestaan.
Bedrijven en financiële instellingen hebben dan steeds meer moeite met het vinden van de nodige liquiditeiten om te voldoen aan de bestaande verplichtingen in dollar.
Voor een Amerikaanse bank zal dit minder spelen want zij kunnen altijd bij de Federal Reserve extra dollars lenen.
Buitenlandse banken hebben die mogelijkheid echter niet waardoor zij op bepaalde momenten tot wanhoop worden gedreven in hun zoektocht naar schaarse dollars.
In 2009 moest de Federal Reserve zo buitenlandse centrale banken voorzien van honderden miljarden dollars aan liquiditeiten via swaplijnen.
Het bovenstaande maakt duidelijk dat het beleid van de Federal Reserve niet enkel impact heeft op Amerika zelf, maar via de eurodollars ook voor heel wat stress kan zorgen in het buitenland.
Tijdens de jaren ‘70 zei John Connelly, toenmalig Minister van Financiën al eens: “de dollar is onze munt, maar jullie probleem.”
De Amerikanen kunnen hun dollar zo als wapen inzetten.
Ik schreef recent al dat het de VS erg goed uitkomt als de Europese industrie niet meer competitief is, en via hun monetair beleid zetten ze tegelijkertijd ook nog eens het banksysteem onder hoogspanning.
Juist omdat de Amerikanen hun dollar altijd als wapen hebben gebruikt, zijn er landen opgestaan die zich hebben 'gewapend' tegen de dollar als wereldreservemunt. Ze heten de BRICS-landen en bestonden in eerste instantie uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Nu hebben al heel erg veel landen het SWIFT systeem laten vallen en zich aangesloten bij de BRICS.

De BRICS maakt het mogelijk om onderling aankopen te doen in de eigen munteenheid. En omdat ook landen met de grootste olievoorraden op aarde lid zijn geworden van de BRICS, zoals Saoedi Arabië en Iran, kunnen Amerika en de EU nergens meer olie krijgen voor waardeloze dollars.

Het Europees verkoopkantoor van LUKOIL (de oliemaatschappij is persoonlijk eigendom van de Rothschild maffiafamilies) doet op dit moment gouden zaken. Via China wordt nu Russische olie en gas aangekocht om verscheept te worden naar de EU! Dit is de reden waarom de gasprijs met 40% is gedaald!
Het is geen wonder dat de CEO van Lukoil in Rusland uit een ziekenhuisraam is 'gevallen'! Wie voor de Rothschild maffiaclan werkt en zich niet aan de Russische afspraken houdt, kan zomaar doodvallen! Vergeet niet, dat de Rothschild familie verantwoordelijk was voor de Russische Revolutie en het uitmoorden van de Tsarenfamilie! Poetin heeft de Rothschild maffia samen met SOROS en hun centrale bank al in 2015 uit Rusland gesmeten.

Echt, we worden door deze bancaire maffia en hun WEF-tuig in de EU als regerende en wetten makende holmaatjes, verneukt waar we bij staan.

Particuliere beleggers zijn compleet dom om te blijven 'investeren' in de aandelenmarkt! Ze worden genaaid door de bancaire maffia waar ze bijstaan. Verkoop al jullie aandelen en koop zilver en goud onnozelaars! Zie wat al de rijken op aarde deden.

De bedragen die insiders de voorbije jaren uit de markt haalden, zijn ongezien.

Mark Zuckerberg verkocht voor bijna $5 miljard aan aandelen …
Jeffrey Bezos verkocht voor $19 miljard aan aandelen …
… en Elon Musk verkocht voor $32 miljard aan aandelen!

Musk verkocht in de voorbije dagen alleen al voor $7 miljard aan aandelen. Nochtans had hij in april verklaard geen aandelen meer te zullen verkopen.

Maar wat zijn de woorden van Musk in feite waard?

Musk grijpt de huidige opstoot van de aandelenmarkten aan om aandelen te dumpen, en dat is ook voor particuliere beleggers geen slecht idee.

Dit is een rally binnen een berenmarkt. Een kans om alsnog je aandelen te verkopen. Misschien wel je laatste kans.

Op dit moment zijn zowel de goud- als zilverprijs weer gedaald. Dat komt door de invloed van de FED maatregelen op de dollar. Toch, dit zal de laatste opleving zijn van de dollar als reservemunt van de wereld. De dollar zal teniet gedaan worden en zal de euro meeslepen in haar val.

Als de dollar en euro vallen omdat ze beiden al zeker 15 jaar waardeloos zijn, is het doemscenario voor VS en EU compleet.

Deze winter geen garanties op genoeg stroom en gas. Voedselvoorraad wordt door de voedselfabrieken gerantsoeneerd om de illusie te wekken dat er tekorten zijn. De CO2 zever en stikstof oplichterij zal worden geaccentueerd via politieke en MSM propaganda om ons een 'nieuwe' crisis aan te praten.
Nog zo'n crisis die niet bestaat, zoals ook het COVID gezeik niets meer is dan waardeloze propaganda!

Als je hier LEVEND uit wil komen, zul je de 'crypto' euro niet moeten aanvaarden. Als je de virtuele euro aanvaardt, zul je worden geleefd door de ROTHSCHILD BANKMAFFIA! Met CO2 zever en alles wat er nog bijkomt!

Het westerse banksysteem met al haar bijkomende oplichtersinstituten samen met alle propaganda week- en dagbladen die allen worden recht gehouden met Rothschild zijn monopolygeld, zijn failliet.

Alleen UW VERTROUWEN in deze bancaire oplichtersbende houdt het staat-bank diefstalsysteem nog recht!

Haal al uw geld van de bank en zet het om in goud en zilver.

Als er genoeg mensen zijn met fysiek goud en zilver kunnen we een eigen betalingssysteem opzetten, wars van staat- en bankcontroles!

ECB word gedwongen naar Yield Curve Control (YCC)

Om te begrijpen hoe de controle van de rentecurve werkt, moet u bedenken wat een rentecurve is.

De rendementscurve volgt de rendementen op staatsobligaties met verschillende looptijden, te beginnen met de 1-maands Treasury en eindigend met de 30-jaars. Die curve is meestal stijgend, wat betekent dat beleggers een hogere rente vragen als compensatie voor het voor een langere periode vastzetten van hun geld.

De beheersing van de rendementscurve zou waarschijnlijk inhouden dat de ECB specifieke tarieven en looptijden bekendmaakt waarop zij zich wil richten. Theoretisch zouden die kunnen gaan tot aan de 30-jarige obligaties, de staatsobligatie met de verste looptijd.
Fed-voorzitter Lael Brainard zei in een toespraak in november 2019 echter dat de Fed misschien de meeste vuurkracht heeft als ze zich concentreert op het aftoppen van schatkistpapier met een korte tot middellange looptijd.

Maar wat die strategie bemoeilijkt, zijn de schatkistcertificaten met een langere looptijd die de Fed en ECB momenteel hoofdpijn bezorgen, met rentetarieven die vrijwel nihil zijn voor oudere looptijden.

"Op dit moment is het probleem niet het korte eind van de curve," zegt McBride. "Waar je de rentecurve steiler begint te zien worden, is het problematischer bij de 10-jaarsmarkering. Veel leningen van consumenten en bedrijven zijn gekoppeld aan die obligaties met langere looptijden."

YCC en de impact op uw geld

Een beheersing van de rendementscurve zou huishoudens en bedrijven extra ruimte bieden door de rentetarieven die de ECB gewoonlijk niet vaststelt, laag te houden. Dat zou in potentie nog krachtiger kunnen zijn dan Q.E.

"Beheersing van de rendementscurve is bijna per definitie stimulerender, omdat het bij bepaalde renteniveaus een onbeperkte bron van vraag kan worden", zegt Michael Reynolds, CFA, investment strategy officer bij Glenmede.
Het onconventionele instrument zou ook overheidsuitgaven goedkoper te financieren maken en een manier zijn voor de ECB om haar beloften over lage rentes in de praktijk te brengen. Dat zou kunnen helpen om te voorkomen dat de markten gaan schommelen, waardoor de rente wordt opgedreven voordat de ECB daar klaar voor is.

Consumenten hebben nu twee perioden meegemaakt waarin de rentetarieven historisch laag waren. Een lagere rente zou het spaarrendement drukken en in plaats daarvan het lenen en uitgeven stimuleren omdat de leenkosten dalen, waardoor het een aantrekkelijker tijd wordt om activa zoals een huis of een auto te kopen. Deze praktijk heeft vaak de neiging om de aandelenkoersen te doen stijgen omdat beleggers hun geld verschuiven naar andere wegen die hen meer geld kunnen opleveren. Maar er zijn ook kleine lettertjes aan verbonden waar niemand in de bankwereld ooit over spreekt!

Bij de huidige uitverkoop van de obligatiemarkt spelen een aantal factoren een rol. De marktdeelnemers zijn nerveus dat de inflatie kan aantrekken tijdens een post-pandemische bestedingsgolf op een moment dat de geldhoeveelheid al op zijn hoogste peil ooit staat, waardoor de ECB gedwongen zou kunnen worden om de accomodatie sneller terug te schroeven dan ze nu belooft.

Beleggers reageren wellicht ook op de verwachtingen voor een sterkere economische groei. Verwacht wordt dat het bruto binnenlands product, de breedste scorecard van de Amerikaanse economie, eind dit jaar weer het niveau van voor de pandemie zal hebben bereikt. Voordat de pandemie door het coronavirus de markten in beroering bracht en de economie verwoestte, lag de 10-jaarsrente rond de 1,8 procent.

"Dat is een benadering van wat we nu zien," zegt McBride. "Als de economie terugkeert naar de omvang van voor de pandemie, dan zijn scenario's op pandemie-niveau en recessiescenario's voor de langetermijnrendementen niet langer van toepassing... Uiteindelijk moet het rubber de weg ontmoeten in hoe de economie presteert. Als de economische realiteit achterblijft bij de economische verwachtingen, zullen de rendementen vrij snel dalen."
Om al dit economisch gezever in 't kort samen te vatten.

Als de EU voor het najaar en komende winter weer met lockdowns en QR code oplichterij komt aanzeilen, zal al uw geld op de bank verdwijnen als sneeuw voor de zon omdat het WAARDELOOS zal worden door hyperinflatie. Alle resterende (horeca)bedrijven zullen dan verdwijnen. Iedereen is dan werkeloos. Ook winkels zullen verdwijnen doordat ze gedwongen worden om kapitalen te gaan betalen voor energie!

Als ik het goed heb gezien zal Japan het eerste land zijn dat ten onder zal gaan door de Ponzifraude die werd geïntroduceerd door de Rothschild maffia in het westerse banksysteem dat NOOIT zou kunnen bestaan zonder medewerking van politiek en regeringen!

Dit alles levert ons over aan de voedselgiganten die allemaal bezit zijn van BlackRock en Vanguard. Beide bedrijven zijn de beleggingsmaatschappijen van de zwarte adel, waaronder alle Europese koningshuizen vallen, en alle rijke bancaire maffiafamilies waarvan Rothschild en Rockefeller wel de bekendsten zijn!

Ga voor financieel soeverein zijn.
Onafhankelijk van bank en staat!