UITROEIING VAN HET BLANKE RAS IS GAANDE

Regeringen, EU, NAVO, VN, VS, IMF en WEF zijn TERRORISTISCHE ORGANISATIES!

Posted by Etienne 30 augustus, 2022

Overleven kost een leven,
oog om oog,
tand om tand!


Lees de tekst aandachtig. Onze gatlikkende politici volgen deze richtlijnen van NAZIKLAAS EN DE ROTHSCHILDS nauwgezet!
Ze voeren, door een ondertekende overeenkomst waar de meerderheid van HET VOLK nooit toestemming voor heeft gegeven, al deze FASCISTISCHE KLOJO's hun MOORDENDE bevelen uit!
Wij blanken moeten worden AFGEMAAKT als overbodige beesten!


Het staat hier nota bene ZWART OP WIT!
Tja, het 'vaccin' doet HUN WERK perfect!


Via CHEMTRAILS droogte creëren, waar ze nu volop met bezig zijn, plus de massa wijsmaken dat de 'oorlog' in Oekraïne alles verschrikkelijk veel duurder heeft gemaakt en dat er door exportproblemen vanuit deze regio een schaarste gaat komen van voedsel, olie en gas. Samen met een door droogte veroorzaakt tekort aan water, en het doemscenario is compleet!
Ben ik de enige die beseft dat dit allemaal propaganda en leugens zijn? Tenslotte is de olieprijs met 40% gedaald!

Toch zou de politiek dit nooit hebben kunnen doen zonder medewerking van alle omgekochte en corrupte omroepen, kranten en hun journalisten.
Zij zijn de propagandakanalen voor alle staatsleugens! Daarom wordt iedereen die anders denkt en dit probeert te uiten, belachelijk gemaakt, in de hoek van de fascisten gezet of GECENSUREERD!

Misschien moeten we eerst deze journalistieke klootzakken afmaken! Dan is het einde LEUGENS en STAATSPROPAGANDA!
Maar wie, of welk land in de EU, is er al zover om het PRECEDENT te scheppen om een REVOLUTIE te beginnen?

We gaan alle misdaden van de WEF,
waardoor ze denken ons blanken allemaal af te kunnen maken,
even de revue laten passeren.


Als oud commando's herkennen we het GENOCIDE traject van de landen in Europa als geen ander. We hebben hierover al verschillende keren met elkaar gesproken, en we zijn het erover eens dat het tijd wordt om in te grijpen.
De groep die WIL handelen echter, is zeker groeiend maar nog te klein!

GENOCIDE
Het internationaal recht geeft de volgende definitie:
Een bijzondere en massale vorm van buitengerechtelijke executies of democide.

 1. Classificatie: het volk wordt verdeeld in 'wij' en 'zij'
 2. Symbolisering: De mensen worden VERPLICHT om zich te identificeren
 3. Discriminatie: Iedereen wordt op alle manieren gediscrimineerd
 4. Dehumanisering: Mensen worden vergeleken met beesten, vergif of ziekten
 5. Organisatie: De staat formeert groepen, dikwijls politie/leger, om alle nieuwe verzonnen wetten af te dwingen
 6. Polarisatie: De staat voert een propagandacampagne via MSM om de het volk op te zetten tegen de kleine groep mensen die alles afzweren of van een afstand willen bekijken!
 7. Preparatie: Mensen worden uit elkaar gehaald en gezinnen worden uit hun huizen gehaald om ze op een andere locatie onder te brengen!
 8. Vervolging: Moorden beginnen, eigendommen worden door de staat gestolen, massamoorden vangen aan
 9. Uitroeiing: Er wordt volledig op de groep ingezet om ze allemaal uit te roeien!
 10. Ontkenning: De staat ontkent faliekant iets met deze misdaden te maken te hebben!

  (begrijpt u nu waarom al deze leeglopers uit het Midden-Oosten, Oekraïne en Noord Afrika hier ronddolen? Waarom ze nooit vervolgd worden en al hun misdaden door pers en regering worden genegeerd?
  Zij zijn gewend om te MOETEN overleven.
  De staat geeft hen nu luxe en straks worden ze op straat gezet.
  zaterdag, 27 augustus 2022. Schietpartij in Groningen. 1 dode. 1 gewonde!
  Hoe denkt u dat al deze mislukkelingen die hier niet horen en nooit zijn ingeburgerd, voor zover deze zever over 'inburgeren' van andere culturen bestaat omdat het nog nooit is gelukt, gaan reageren?
  Wat denkt u dat er gebeurt als wij uit ons eigen huis worden gezet om deze buitenlandse leeglopende strontbalen die nooit iets betekend hebben voor ons land, TOE TE MOETEN LATEN IN ONS HUIS TERWIJL WIJ WORDEN AFGEVOERD OM TE WORDEN AFGEMAAKT?)
Vergist u niet! Dat is de tekst van NAZIKLAAS SS SCHWAB DE FASCIST letterlijk uitgelegd! Met alle politieke en wettelijke aanpassingen die we zien, gemaakt door de regeringen in de EU EN DOOR DE EU, is dat de uitkomst. Daarom wil ik ook de geestelijk gestoorden De Jonge en von der Leyen liefst AFGEMAAKT zien?

En, nee! Ik schaam me helemaal niet om dit zo pontificaal op papier te zetten. Welke onnozelaar kan me hierin ONGELIJK geven? ALLEEN HET WEF-tuig en hun gatlikkers! We zien de escalaties gebeuren! Het wordt gefilmd!

Ik ben oud genoeg om te weten hoe matrozen en mariniers de DAM hebben schoongeveegd op 25 augustus 1970. Wel, zo'n schoonmaakactie hebben we nog een keer nodig. Nu niet de DAM maar het Binnenhof!
De politie hebben we niet langer nodig want die neuken de kont van het WEF-tuig in Den Haag!

De provo's, nozems en ander langharig werkschuw tuig kan worden vervangen door:

'politieke klootzakken, die op bevel van een vreemde mogendheid (WEF) gegevens hebben verduisterd en hebben gefraudeerd of ondanks medeweten hierover het volk niet hebben ingelicht waardoor naïeve mensen, vertrouwend op deze politici, in de rij zijn gaan staan om zich onwetend met een DODELIJK BIOWAPEN te laten inspuiten!
Politici en media hebben meegewerkt aan genocide door de 'vaccinatie' te promoten!
Nu is de politiek bezig met het creëren van een kunstmatige hongersnood via chemtrails en tegelijkertijd boeren te onteigenen gedurende een dreigende voedselcrisis!
Verder zijn ze verantwoordelijk voor de onbezonnen sancties tegen Rusland waardoor de bevolking van Europa volledig failliet gaat draaien omdat energieprijzen onbetaalbaar worden
Tevens steunen ze in Oekraïne de nazi's uit KIEV.
Verder hebben alle politici de hiervoor bestaande bewijsmaterialen doodgezwegen!'


Op deze site staan genoeg bewijzen om de ganse EU politiek de NEK om te draaien!
Tenslotte zijn politici de dag van vandaag allemaal criminelen tot ze het tegendeel bewijzen!
Omdat alles gefilmd is kunnen we dus afscheid nemen van 98,9% van al deze WEF maffialeden, samen met de von der Leyen shit in Brussel en de Rothschild zever in Genève!

Zelfs de FvD is gecontroleerde oppositie, gesponsord door NAZI SOROS!

We kunnen alleen nog op onszelf rekenen!

Het word tijd om alle schuldigen voor deze GENOCIDE aan te wijzen.
Elke dag wordt het duidelijker wat een ramp het Covid-vaccin is. Gegevens uit de hele wereld tonen aan dat degenen die gevaccineerd zijn veel zieker zijn, vaker in het ziekenhuis worden opgenomen en in veel grotere aantallen sterven dan de niet-gevaccineerden.

Zowel in Europa als in de VS laten de sterftecijfers duidelijk een enorme, nog nooit eerder geziene, toename zien van het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden sinds letterlijk de dag dat de semi-vaccinatieplicht begon.

In het begin was er niemand die erop wees wat een ramp dit was en hoe verschrikkelijk de eerste resultaten waren. Maar ik voelde me wel erg genoodzaakt alles verder te onderzoeken en hierover te beginnen.
ALLE kranten en TV journalisten gingen mee in de fraude. Natuurlijk, het blijkt dat hun netwerken en kranten miljoenen euro's betaald kregen om de dodelijke resultaten van het Covid vaccin te verdoezelen.

Nu wordt iedereen plotseling wakker uit een coma van bijna twee jaar. De lampjes beginnen te gloeien. De conservatieve talkster Dan Bongino noemde het vaccin een paar dagen geleden nog 'de grootste spijt van mijn leven'. Hij realiseert zich nu dat hij een tikkende tijdbom in zijn lichaam heeft die hem binnenkort zou kunnen verlammen of doden. Hij heeft er spijt van dat hij het heeft gedaan. Hij heeft er spijt van dat hij zijn fans en luisteraars heeft aangemoedigd het te nemen.

Tucker Carlson is van mening dat het Covid-vaccin een enorme mislukking is, naar de berichtgeving over dramatisch stijgende sterftecijfers in landen over de hele wereld. Hij rapporteerde zelfs gegevens die aantonen dat je meer kans hebt om te sterven als je gevaccineerd bent dan als je niet gevaccineerd bent.

Welkom in mijn wereld, Tucker. Ik heb deze gegevens de afgelopen 18 maanden elke dag op mijn website vermeld, voordat ik het heb omgevormd tot een BLOG. Alle artikels zijn echter bewaard gebleven. Een bron van groeiende moord en doodslag!

Wanneer iedereen om je heen gevaccineerd is en sterft, komt er een punt waarop het moeilijk is om niet toe te geven dat er een ramp gaande is. Dus nu beginnen zelfs gevaccineerden te praten over sterfgevallen en verwondingen door vaccins.

Iedereen ziet het. Het is onmogelijk te negeren. Teveel mensen sterven 'plotseling'. Dat is inclusief beroemdheden, atleten, rocksterren en zelfs artsen. Velen zijn wandelende zombies na vaccinatie. Veel gevaccineerden leiden ook aan een vorm van dementie, en/of een wanhopige vergeetachtigheid waar ze zichzelf bewust van zijn!

Dus nu iedereen ziet wat er gebeurt, van hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels en kanker tot massale sterfte, is dit alles in eerste instantie de schuld van ALLE POLITICI en MEDIA. Politici WISTEN wat de spuit tot gevolg zou hebben en de media hebben zonder gedegen onderzoek te doen, papegaai en propagandakanaal gespeeld voor politiek en Big Pharma!
Goed betaald natuurlijk! Is daarom De Jonge al die miljarden kwijt? Daar wordt ook met geen woord meer over gesproken, niet door de politiek, noch door de media die, of omdat, naar alle waarschijnlijkheid beiden hun zakken hiermee gespekt hebben?

Tenslotte heeft het WEF het laatste woord in (bijna) alle landen van de EU. Zie het volgende bewijs!

Politici hebben geen zak meer te vertellen over HET BELEID in ONS land!
DEZE KLOJO'S MOETEN PER DIRECT WORDEN GERUIMD!



En weet u wat ik WEET over de situatie in Oekraïne?

De situatie in Oekraïne is een oorlogspad dat Europa totaal vernietigt, en dit scenario zal later worden uitgeprobeerd om een burgeroorlog in de VS te ontketenen.

Oekraïne is een land dat voor 70% bestaat uit nazi's die vechten tegen de Russisch sprekenden in hun eigen land en evenveel Oekraïens zijn dan zijzelf!

Deze KIEV nazi's, gesteund door alle regeringen na 2014 zijn een burgeroorlog begonnen op bevel van IMF/NAVO/EU/NEDERLAND/VN/VS door deze 'Russische' haat te etaleren op de overwegend Russisch sprekende streek DONBASS die door de KIEV regering werd verkocht aan SHELL/Nederlands Koningshuis/Rothschild vanwege alle steenkool, olie en gas in de grond.
Dat maakt van alle genoemden REGELRECHTE OORLOGSMISDADIGERS EN OP DIT MOMENT ZELFS GENOCIDEPLEGERS!

De rest van Oekraïne, vooral de immens grote landerijen en boerderijen werden verkocht aan grote bedrijven en banken met vertakkingen in de voedselbranche.
Deze ganse voedselcrisis is minutieus opgebouwd door mensen die ALLES te vertellen hebben over alle regeringen in de wereld.
De leiding van de IMF/NAVO/EU/NEDERLAND/VN/VS komt terecht bij de zwarte adel uit de EU, en bij bancaire maffiafamilies zoals Rothschild en Rockefeller die allen samen via hun bedrijven BlackRock en Vanguard ongeveer 90% van meeste internationale bedrijven en banken bezitten.
Waarom denken jullie dat al die lobbyisten keer op keer hun politieke zin kunnen doordrijven?
Voor politici is de keuze gemakkelijk! Of, ze hebben zich ooit een of meerdere keren (seksueel?) misdragen en daar kunnen ze mee worden afgedreigd, ze hebben geld nodig en/of er worden hen mooie baantjes voor de toekomst beloofd.
Vergeet de democratie hier! Die heeft nooit bestaan.
Als kiesrecht echt iets uit zou maken dan zou het COMPLEET VERBODEN worden!

Bewijs van Ontvolking

Officiële regeringsrapporten bewijzen dat er elke week over de hele wereld tienduizenden tot honderdduizenden extra sterfgevallen worden geregistreerd in vergelijking met het verwachte vijfjaarlijkse gemiddelde;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat 1 op de 73 Covid-19 gevaccineerden helaas dood is tegen eind mei 2022;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat de Covid-19 injecties ten minste 75x dodelijker zijn dan alle andere vaccins samen;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat het sterftecijfer per 100.000 het laagste is onder ongevaccineerden in elke leeftijdsgroep;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat het slechts vijf maanden duurt voordat het verhoogde sterftecijfer onder de gevaccineerden gerealiseerd is;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat Covid-19 vaccinatie het immuunsysteem verzwakt.
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat meer dan 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen in 2022 onder de gevaccineerde bevolking waren;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat geboortecijfers dalen en sterfte onder pasgeborenen een kritiek niveau bereikt;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat Covid-19 vaccinatie het risico op een miskraam met ten minste 1.517% verhoogt;
Officiële regeringsrapporten bewijzen dat Covid-19 vaccinatie het risico op het ontwikkelen van kanker verhoogt.

Bewijs dat uw regering wist dat het zou gebeuren.

Vertrouwelijke documenten van Pfizer onthullen dat 90% van de met Covid-19 gevaccineerde zwangere vrouwen hun baby verloren, maar uw regering en medicijnregulatoren kozen ervoor om de gegevens te negeren;
Officiële regeringsdocumenten tonen aan dat zowel Pfizer als de regelgevers van de geneeskunde de gevaren van Covid-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap verborgen hielden omdat de beperkte dierstudie die werd uitgevoerd een verhoogd risico op geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid aantoonde;
Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat het Covid-19-vaccin zich ophoopt in alle delen van het lichaam, inclusief de eierstokken, en dat het aantal gevallen van eierstokkanker nu op een historisch hoogtepunt is;
Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen bewijs voor auto-immuunziekten en Vaccin-Associated Enhanced Disease, maar uw regering en medische regelgevers verkozen het te negeren;
Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen tienduizenden gemelde ongewenste voorvallen en duizenden sterfgevallen in de eerste 90 dagen na de uitrol van het Covid-19-vaccin. Maar uw regering en medicijnregulatoren verkozen het te negeren.
Uw regering en het WEF zijn beiden, om te beginnen, TERRORISTISCHE ORGANISATIES die moeten worden uitgeroeid met WORTEL EN TAK!