CAUSA IGNOTA?

Of, wordt de oorzaak onder tafel geschoven?

Posted by Etienne 23 augustus, 2022

Politici, media, artsenij.
Het hyopcritisme straalt ervan af!
Mensen vallen dood als vliegen,
maar NIEMAND heeft de euvele moed,
om DE OORZAAK bij DE SPUIT te leggen!Europese regelnichten en kommaneukers hebben de Europese Mensenrechten stiekem veranderd!
Europese Commissie past regels van het artikel 'RECHT op LEVEN' aan.
De media rapporteert dit niet,
en de politie kan ONGESTRAFT en GERICHT schieten op een ongewapende menigte.
Kom me niet vertellen dat dit normaal is.
Het regerende WEF-tuig SCHIJT in de broek van doodsangst,
want anders heb je dit soort drastische verdraaiingen in de wet niet nodig!
De geestelijk gestoorde EU trut von der Leyen heeft dit zelfs gezegd!


CONCLUSIE:
ZE KUNNEN JE OP ELK TIJDSTIP STRAFRECHTELIJK DODEN TIJDENS OPSTANDEN TEGEN DE CORONA-DICTATUUR!
OF TIJDENS DEMONSTRATIES TEGEN HET BESTAAN VAN DE VERNIETIGENDE INFLATIE EN DE 'ENERGIECRISIS'!

DIT IS TEVENS DE REDEN WAAROM POLITIE GEWELD UITLOKT TIJDENS VREEDZAME DEMONSTRATIES!
HET WEF-TUIG WIL ONS DOOD!
We begrijpen nu ook waarom grote hotelketens hun hotels beschikbaar stellen.
Omdat mensen steeds minder geld hebben te spenderen, minder vakanties en,
al helemaal niet in dure hotels.
Ze pikken een 'graantje' mee door het 'vluchtende' tuig uit andere landen op te vangen!
Daarom behoren meeste rijken tot het WEF tuig!


Ook deze rijke leegloper/nietsnut/parasiet laat zich riant uitbetalen van ons belastinggeld!
Europese sancties zijn een schot in de voet van alle Europese landen!
De 'oorlog' in Oekraïne is de ondergang van de Europese Unie!
Hongarije zal de EU verlaten, en Turkije zal de NAVO voor gezien houden!
Beide landen zullen zich bij Rusland en de BRICS aansluiten!

Ook aan het Internationaal strafrecht en Internationaal Oorlogsrecht is flink gesleuteld.
Men kan niet snel meer van oorlog spreken omdat hiervoor de definitie is veranderd!
We spreken alleen nog van 'oorlog' als er een duidelijke oorlogsverklaring is afgegeven!
Alle andere confrontaties, zoals nu in Oekraïne, vallen onder de noemer: 'gewapend conflict'!
Dus, er bestaan geen oorlogsvluchtelingen in Oekraïne wat heel erg gemakkelijk te bewijzen is:
  1. Oekraïne wordt niet overspoeld met Russische troepen!
  2. Alle schermutselingen spelen zich af in de Donbassregio en in het grensgebied met de Krim!
  3. Alle vluchtelingen uit de Donbassregio vluchten naar Rusland omdat het KIEV regime hun DOODSVIJAND is sinds 2014, de aanvang van de burgeroorlog van de KIEV nazi's tegen de voor het grootste gedeelte ongewapende Russisch sprekende burgers in de Donbass!
  4. Alle Oekraïense vluchtelingen in de EU zijn geen oorlogsvluchtelingen maar economische vluchtelingen omdat de banken (vooral het IMF als leenbank van het Rothschild complex), samen met de EU, VS en NAVO het ganse land hebben leeggeplunderd, opgedeeld en deze gedeelten verkocht aan de hoogstbiedenden! Zo heeft SHELL de Donbassregio opgekocht vanwege de vele verschillende brandstoffen in de grond!
  5. Dit gewapend conflict is uitsluitend ontstaan door EU/VS/NAVO perikelen die KIEV nooit ervan hebben doordrongen om de MINSK akkoorden uit te voeren om escalaties te voorkomen, ondanks het voortdurend aandringen van Rusland!
  6. Slechts 20% tot 30% van Oekraïne is betrokken in het conflict! Vele mislukte Oekraïense nazi's maken misbruik van het conflict, om hun uitgemolken land te ontvluchten en hier te komen leven op de kap van de Europese belastingbetaler!
  7. Moorden, verkrachtingen en mishandelingen begaan door deze nazi's, zullen in de nabije toekomst de pan uitrijzen. Er komt een tijd dat geen enkele krant genoemde ernstige misdaden, begaan door Afrikaans en Oekraïens tuig, nog kan verzwijgen!


Het lachend tuig dat komt profiteren


Verkrachting door neger in Italië!


Zo lachen de 'vluchtelingen' ons uit! Ze zijn niet naar hier gekomen om te werken, maar om van ons sociaal stelsel te profiteren.
Deze leeglopers hebben een grotere uitkering dan het pensioen van een bejaarde die zijn ganse leven is uitgezogen door de staat.
Kan iemand uit de politiek even uitleggen hoe dit mogelijk is?
Worden de EU en alle bananenrepublieken in de EU 'geregeerd' door eenzelfde stelletje idioten? Of gewoon door een stelletje omgekochte gekken die ons, HET VOLK EN ONS LAND, volledig kapot willen maken?

Geen enkele politieke idioot of andere WEF aanhanger kan me wijsmaken dat dit NIET zou zijn voorbereid, en dat dit niet zou worden geregisseerd bijvoorbeeld door de WEF, of VN, de bankmaffia waar ook veel argumenten naar toe verwijzen!
Geen enkele politieke randdebiel kan me nog ooit verkopen dat ze NIET voor een buitenlandse entiteit werken om een verschuiving naar een ander regime te bewerkstelligen in eigen land!
DIT HEET NOG STEEDS LANDVERRAAD!!!
Alle gedetailleerde aanpassingen van overkoepelende wetten, overeenkomsten en decreten wijzen op de realiseerbaarheid om zoveel mogelijk mensen gewettigd en ongestraft te kunnen vermoorden.
Het is voor mij onmogelijk om nog respect op te brengen voor wie of wat ook in deze maatschappij. Ik heb al deze klojo's en hun Gestapo tot doodsvijand verklaard.
Iedereen moet proberen zo soeverein mogelijk te gaan leven. Hoe minder de staat zich met u kan bemoeien, des te minder kunnen ze je dwingen tot een andere manier van leven!
Onafhankelijkheid van de bank en haar leningen, is stap nummer 1!
Wat de steun vanuit Europa en de VS aan Oekraïne betreft, is de teneur in juli sterk veranderd. Er worden geen beloftes voor wapens of geld meer gedaan aan Zelensky!
De EU en VS laten hun 'bondgenoot' duidelijk in de steek. Dat komt niet als een slag bij heldere hemel. Een paar maanden geleden vielen er al 'bijzondere' landkaarten van Oekraïne te bezien op verschillende locaties.
Daarop was de nieuwe indeling van Oekraïne te zien.
Het grootste nutteloze gedeelte van Oekraïne wordt aan Polen geplakt.
De Kievregio blijft Oekraïne en Rusland gaat lopen met de rest!
Wat hiervan uit zal komen, zal de toekomst uitwijzen! Maar echt schrikken doe ik hier niet van. Tenslotte hebben Churchill, Stalin en Roosevelt Europa opgedeeld vlak voor de capitulatie van Duitsland tijdens de conferentie in Jalta!


Op dit moment bestaan er twee mondiale betalingssystemen, SWIFT en BRICS.
SWIFT bestaat om de Petrodollar in stand te houden,
BRICS is in het leven geroepen om het eindeloze gelddrukken van waardeloze dollars en euro's aan banden te leggen!De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov is nu in Caïro voor een ontmoeting met vertegenwoordigers van 22 Arabische landen op de bijeenkomst van de Arabische Liga ter versterking van de BRICS + alliantie.

BRICS blijft zich uitbreiden en installeert een nieuw financieel systeem voor de planeet met door goud ondersteunde munten. Grote verschuivingen vinden plaats achter de schermen nu het oude systeem wordt blootgelegd en afbrokkelt.

Alle landen die tot slaaf gemaakt zijn door het oude fiat systeem hebben zich snel aangesloten.

De Russen en anderen hebben de gasleveranties aan de EU stopgezet omdat niemand hun fiatgeld als betaling wil aanvaarden. Italië en Slowakije hebben gemeld minder dan de helft van de gebruikelijke hoeveelheid gas uit Rusland te hebben ontvangen. Frankrijk heeft sinds 15 juni geen gas meer gehad. Polen, Bulgarije, Finland, Denemarken en Nederland hebben hun Russische gasleveringen al opgeschort zien worden. Ook Duitsland dreigt binnenkort te worden afgesloten.

De Europeanen kunnen elders geen gas vinden. Algerije bijvoorbeeld heeft ook de helft van de gaslevering die het via pijpleidingen naar Europa stuurt, stopgezet.

Het valse Biden-regime beloofde de Europeanen dat zij het Russische gas zouden vervangen, maar hun belangrijkste gasexportterminal is opgeblazen en zal niet voor het einde van het jaar weer volledig operationeel zijn.

De druk wordt ook op de olie gezet. De olie die de Europeanen sinds de moord op Muammar Kadhafi in 2011 uit Libië stelen, is afgesneden.

Ook de grootste olieraffinaderij van Oekraïne is vernietigd, waardoor een andere belangrijke bron van Europese olie is afgesneden.

Groene energie is zowel financieel als technisch onhaalbaar.
Voor mij valt al deze onzin onder de noemer GROEN TERRORISME!

De warmtepomp: leugens en onzin!

De bittere waarheid over "van het gas af" in een notendop uitgelegd. Probeer op z’n minst open te staan voor wat hier uiteengezet wordt. Ook als je zelf een warmtepomp en/of zonnepanelen met de beste intenties hebt laten aanleggen.

Een gemiddeld huishouden van 4 personen in een tussenwoning van 150 m2 heeft een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 4.120 kWh [CBS].

Een warmtepomp voegt daar nog een elektriciteitsverbruik van ca. 4.850 kWh (!) aan toe. Met andere woorden: de elektrische energiebehoefte voor zo’n huishouden stijgt met meer dan 100%!!

Om deze extra energie te produceren is extra elektrische energie nodig. Mocht u denken dat het met zonnepanelen op uw dak lukt… 17 panelen (het dak ligt nu vol!) zijn goed voor ca. 3.800 kWh, dus linksom of rechtsom, de energiebehoefte van 8.970 kWh komt grotendeels NIET van uw dak!

‘Grijze’ stroom komt in Nederland uit drie soorten energiebronnen: gas- en kolengestookte elektriciteitscentrales en kernenergie. Deze zogenaamde energiemix is afhankelijk van de brandstofprijzen en de elektriciteitsprijzen en bestaat op dit moment voor 38% uit gas, 30% uit steenkool en 9% kernenergie, het restant is ‘overig’ (12%) en hernieuwbaar (9,5%).

Aangezien de kolencentrales gesloten gaan worden, ontstaat een tekort aan capaciteit, waarvan velen denken dat deze missende 30% ingevuld gaat worden door ‘schone’ energie (op dit moment is dat 9,5% officieel, werkelijk ‘groen’ is slechts 1.5%).

Kolencentrales overwegen nu over te stappen op het verbranden van hout uit landen als Canada. Een volstrekt onrendabele (want gesubsidieerd) energieopwekking die bovendien gebaseerd is op een boekhoudkundige truc.

De CO2 die vrijkomt bij de houtverbranding wordt namelijk ‘alvast’ verdisconteerd met de CO2-opname van een boom die nog geplant moet worden. Zolang hout niet net zo snel groeit als brandt blijft dit een boekhoudkundige truc. Bovendien ligt de CO2-uitstoot van hout 10% hoger dan die van steenkool.

Door de warmtepomp wordt nog eens een extra tekort gegenereerd dat onmogelijk ook nog ingevuld kan worden door ‘schone’ energie. Het meest waarschijnlijk is dat deze energie aanvankelijk geïmporteerd zal worden vanuit Frankrijk (kernenergie) of Duitsland (bruinkolenenergie en in de zomer een beetje groen) en uiteindelijk door de bouw van extra gascentrales.

De eerste tekenen zijn daarvan al zichtbaar nu de gascentrale in Maasbracht weer wordt heropend. Kortom, door de Nederlandse huishoudens ‘van het gas af’ te halen, zullen de Nederlandse energiecentrales ‘aan het gas’ gaan!

Helaas voor GroenLinks heeft u de warmtepomp hoofdzakelijk nodig in de winter, het moment waarop zonnepanelen nog maar 5% capaciteit hebben.

🌿 Gaat de CO2-uitstoot omlaag na de introductie van de warmtepomp?
Nee. Uit bovenstaande kunt u al afleiden dat er een forse toename in elektrische energiebehoefte ontstaat. De bespaarde CO2 van uw verwarmingsketel komt nu uit de elektriciteitscentrale. Bovendien: een moderne HR-ketel heeft een rendement van 95% of meer, wat zoveel wil zeggen dat van iedere m3 aardgas 95% of meer wordt omgezet in energie (warmte).

De gasgestookte energiecentrale heeft een rendement van 60% (elektriciteit), met andere woorden, van iedere m3 gas gaat 40% verloren. Kortom, uw eigen keteltje is vele malen efficiënter!

🌿 Is de introductie van warmtepompen uitvoerbaar?

Stelt u zich eens voor: 7 miljoen huishoudens dienen voorzien te worden van een warmtepomp. Als men rekent met 180 werkbare dagen in de bouw en een uitvoeringstijd van 20 jaar (3600 werkbare dagen), dan zullen dus 1.944 warmtepompen PER DAG aangelegd moeten worden om over 20 jaar de klus geklaard te hebben!

Uitgangspunt zou dan zijn dat de aanleg van één warmtepomp één dag duurt, en dat is zeker niet het geval. Een stad als Utrecht heeft 174.000 huishoudens en zou dus naar analogie in 89,5 dagen helemaal op de warmtepompen moeten zitten!

Alle GROENE staats- en EU zever is gebaseerd op leugens en bedrog!

Er zijn al zoveel bewijzen verzameld tegen het gebruik van de mRNA injecties waardoor we iedereen die de spuit zet juridisch gezien een genocidepleger kunnen noemen en elkeen die deze moordende injecties blijft verkopen als noodzakelijk met de nodige dwangmatigheid een medeschuldige aan genocide!
Op deze manier kunnen we HET SCHULDIG AAN GENOCIDE MET STELLIGE ZEKERHEID uitspreken over (bijna) iedere politicus en journalist in de ganse wereld!
Zonder hen was deze vorm van massamoord en blijvende verminking nooit mogelijk geweest!

Wat gebeurt er in het bloed van gevaccineerden!

In' t kort. De spikes zullen u vroeger of later vermoorden!

Volgens mij kun je niet veel beter doen dan op jezelf vertrouwen.
De mensen die serieus hebben leren overleven en zich goed hebben voorbereid,
liggen al maanden en zelfs jaren voor op degenen die nu gaan beseffen wat er aan de hand is!

Over Poetin en Trump

Ik zou niet teveel vertrouwen op deze politici!
Beiden zijn fervente voorstanders van de vaccinatie, zelfs allebei voor verplichting!

Iedereen die voor deze moordende BIOWAPENS is, is uw DOODSVIJAND!

Nogmaals, als het erop aankomt kunt u alleen op uzelf vertrouwen!

Stikzonde, maar de grote menigte heeft te lang getwijfeld!
Alleen een regelrechte REVOLUTIE met behulp van gewapende militairen aan de kant van het volk kan ons nog redden van agenda 2030!
Steeds meer militairen krijgen eveneens door wat er werkelijk speelt. Vergeet niet dat ook HUN GEZINNEN 24/7 gewone, normale burgers zijn die alles lijdzaam over zich heen moeten laten komen!
Hoe kan het toch dat niemand zich nog de EXACTE code van Neurenberg herinnert?
Zouden alle (medische) wetenschappers en politici PERIODIEKE ALZHEIMER HEBBEN MEDE OOST-INDISCHE DOOFHEID, zoals RUTTE?


Eigenlijk zouden inentingsexperimenten op gezonde mensen al 75 jaar geschiedenis moeten zijn.

Op 19/20 augustus 1947, na een proces van 140 dagen, sprak het 1e Amerikaanse Militaire Tribunaal in Neurenberg niet alleen 7 doodvonnissen, 5 veroordelingen tot levenslange gevangenisstraf en 4 veroordelingen tot langdurige gevangenisstraf, alsmede 7 vrijspraken uit, maar ook de "Code van Neurenberg".

Deze bekentenis verbiedt elke vorm van gedwongen behandeling en willekeurig onderzoek op mensen als een misdaad tegen de menselijkheid.

Sinds 2020 is het duidelijk dat het enige wat aan de Neurenbergse Code ontbreekt, het Requiem is.

In 10 punten formuleert de Code van Neurenberg de voorwaarden waaronder medische experimenten toelaatbaar zijn.

Essentieel zijn:
- de vrijwillige toestemming van elke proefpersoon
- het vermijden van onnodig lichamelijk/geestelijk lijden en dood, en
- het recht van elke proefpersoon om het experiment op elk moment te beëindigen.