NIEMAND BLIJFT ACHTER!
We vechten voor iedereen!

Crypto miljardair Bankman-Fried totaal failliet door crypto Ponzifraude

Posted by Etienne 10 november, 2022

In juli blaatte Sam Bankman-Fried nog Goldman-Sachs te kopen,
nu kan hij zijn hypotheek niet meer betalen.
Crypto-geld is zoals de euro en dollar,
een lege doos,
gebaseerd op vertrouwen en Ponzifraude!

8 november 2022 zal uiteraard de geschiedenis ingaan als de dag van de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen, maar zou een andere gebeurtenis die gisteren plaatsvond zelfs de nationale verkiezingen kunnen overschaduwen?

Eerder dit jaar is er dikwijls genoeg gewaarschuwd dat cryptocurrencies GEEN veilige havens waren om financiële rijkdom te beschermen, toen Coinbase, de grootste Amerikaanse cryptowisseldienst, aankondigde dat ze 25.000 Russische wallets hadden afgesloten.

(En de EU wil graag naar dit soort geld overstappen om u volledig te kunnen controleren. Grote bek, weg geld! Teveel CO2 'verbruikt' een financiële sanctie. Protesteren, halveren van uw geld. En dat zijn maar enkele voorbeelden. Vergeet niet dat TUTTEBEL en landverraadster Maxima dit al heeft bedisseld in de EU op bevel van NAZI SCHWAB van het WEF zonder dat er volksvertegenwoordigers bij dit overleg betrokken waren. Deze verwaande fascisten denken al de baas te zijn in onze bananenrepublieken van de EU!)
Op de omslag van Fortune Magazine van augustus/september werd de prikkelende vraag gesteld of cryptomiljardair Sam Bankman-Fried de volgende Warren Buffett zou kunnen zijn - een man wiens investeringsgeest meer dan zeven decennia heeft overleefd. Minder dan drie maanden later heeft het publiek zijn antwoord. Bankman-Fried's crypto-imperium is in één week tijd in puin gevallen.

Het blijkt dat mensen niet veel vertrouwen hebben in de cryptobeurzen waar hun crypto's staan. Het equivalent van bankruns in de vroege jaren dertig, voordat het Congres in 1933 een federale depositoverzekering invoerde, kan een cryptobeurs in een week tijd wegvagen.

Volgens Reuters werd FTX, de cryptobeurs van Bankman-Fried, in 72 uur tijd voor 6 miljard dollar opgenomen, waardoor de beurs wankelde op vragen over haar solvabiliteit.

Binance's Changpeng Zhao lijkt de doodsteek te hebben gegeven aan concurrent FTX en zijn 'miljardair' oprichter/CEO, Sam Bankman-Fried. De val van Bankman-Fried was een van de meest verbluffende verliezen van nettowaarde in de recente geschiedenis. Hoewel er vóór dinsdag waarschijnlijk problemen onder de oppervlakte waren, dwong een enorme $ 6 miljard aan opnames het bedrijf in een liquiditeitscrisis. Haar FTT token crashte vervolgens voordat SBF de hand uitstak naar nemisis Zhao op Binance voor een reddingsoperatie.

De situatie culmineerde in het crashen van crypto op dinsdag - inclusief het neerhalen van de hele aandelenmarkt - en Bankman Fried verloor een aanzienlijk deel van zijn nettowaarde, volgens Bloomberg. In feite zeggen rapporten dat hij 94% van zijn $16 miljard fortuin heeft verloren.

Sommige grote investeerders, waaronder Blackrock en bekende atleten waaronder Stephen Curry en Tom Brady, hadden zwaar geïnvesteerd in FTX.

Sam Bankman-Fried, die ooit op de cover van Fortune Magazine stond als mogelijk de volgende 'Warren Buffet', en nu naar verluidt 94% van zijn $16 miljard fortuin heeft verloren, is misschien beter te vergelijken met Bernie Madoff, want ZeroHedge News vond een interview dat hij een paar maanden geleden gaf waarin hij toegaf dat crypto-opbrengstteelt in feite een Ponzifraude is.
Bron

De grote vraag is nu wanneer het andere grote Ponzifraude-systeem, de New York Stock Exchange, zal barsten, waardoor de VS en waarschijnlijk de rest van de wereld in de financiële puinhopen terechtkomen en de Grote Reset wordt ingeluid.

In het zwarte Ponzifraude CRYPTOGAT meegetrokken zijn:

BlackRock
Ontario Pension Fund
Sequoia
Paradigm
Tiger Global
SoftBank
Circle
Ribbit
Alan Howard
Multicoin
VanEck
Temasek

Ook het Ponzifraude systeem van de westerse centrale banken staat volledig op instorten; 70% van de geldsystemen is bezig zich aan te sluiten bij de BRICS met hun BIC-systeem en laten het SWIFT systeem van de Rothschilds / Rockefellers totaal in elkaar storten.

Ze proberen ons nu nog snel de cryptoeuro door onze strot te duwen en CASH af te schaffen maar dit is te laat. Er zijn al parallelle markten opgestart. De banken, de regering en de nationale banken van Nederland en België kunnen gevoeglijk de boom in.

De ineenstorting van de cryptocurrencies is eveneens de dood voor de digitale EURO.

Wie wil dat Ponzifraude geld nu verruilen voor het Ponzifraudegeld dat ons nu allen de nek omdraait vanwege hun oplichtersspelletjes.

Ik geef iedereen het advies om waar mogelijk cash te betalen en nog zoveel mogelijk geld uit de bank te trekken des te eerder is heel de bancaire oplichtersmaffia totaal failliet!