Zweden is eerste Westers land dat WEF en NAZI SCHWAB de middelvinger geeft

De politieke klasse blootgelegd als onvervalste LANDVERRADERS! (Nog maar een keer)
Wanneer gaat het leger hier iets met doen?
HET VOLK ZOU WOEST MOETEN ZIJN!

Posted by Etienne 5 november, 2022

Wettelijk verbod op godslastering = opgeheven.
Wettelijk verbod op belediging van de Koning (koningshuis) = opgeheven.
Wettelijk verbod op 'antisemitisme' = nog op te heffen!
(terwijl de namaakjoden die hier wonen evenveel semiet zijn als ik, niet dus!)
Waarom? Als je er misbruik van maakt, dan is deze voorkeursbehandeling niet meer wenselijk. Ben begaan met de joodse geschiedenis, hou me ten goede. Maar zo zijn er wel meerdere bevolkingsgroepen die onderdrukt worden en niet over een dusdanig verbod beschikken. Dus gelijke monniken, gelijke kappen: stoppen met die handel.
Het merendeel van de Nederlanders die er ook zo over denkt neemt elk jaar sowieso met zo’n 50.000 toe, dus het is slechts een kwestie van tijd.
En als je wilt kijken of de overheid je fout behandeld, vervang dan het woord 'wappies' door het woord 'joden'. Je weet dan precies waarom iets niet gezegd of gedaan kan worden.
Ik mag niet vergelijken?! Nu nog niet wellicht, maar de tijd dat dit wel weer mag zal snel komen.
Hypocriete hufterij! (Dat vind ik ervan)
Politieke angsthazen in beeld!

Een kabinet dat wegloopt als de vragen te lastig worden.
Omroepen verboden als ze te weinig overheidssteun verlenen.
Microfoons uitgezet als de vragen te lastig worden.
Demonstranten uit het buitenland die worden geweerd.
Waar is men toch bang voor?

Met de billen bloot!

De maker van de brief naar David Icke is Robin Mosselman. Hij is zo dom geweest om sporen achter te laten in deze brief.
https://t.me/vmGeluid/9313
mr. Robin Mosselman is een jurist op het gebied van vreemdelingenrecht.
bekijk:recht.nl ( https://www.recht.nl/rechtspraak/uitspraak?ecli=ECLI:NL:RBDHA:2019:7310)
bekijk:uitspraken.rechtspraak.nl ( https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2022:9685)

"Zeg, landverradende schoft. Wees blij dat ik jouw adres er niet bij plaats! Dit is om je te beschermen tegen ECHT EN ONVERVALST TERRORISME"


Zweden is eerste Westers land dat WEF en NAZI SCHWAB de middelvinger geeft

Premier Ulf Kristersson keert WEF de rug toe

In september gebeurde in Zweden wat ons hopelijk in heel Europa te wachten staat.
Zweden schreef historie. De rechtse oppositie van Zweden had een meerderheid behaald in het parlement van het land.
De leider van de nationalistische Zweedse Democraten, Jimmie Akesson, riep de overwinning uit voor het vierpartijenblok en beloofde 'Zweden op de eerste plaats te zetten'.

Ulf Kristersson werd premier en stemde in met dat goede plan. (bron) Zweden heeft een hele belangrijke stap gezet om weer een normale samenleving op te bouwen door de plannen van het WEF naast zich neer te leggen.

De criminaliteit in de grote steden, vooral veroorzaakt door (illegale) immigranten is nog steeds een groot probleem maar er wordt hard tegen opgetreden.

Auf Wiedersehen Klaus Schwab

Premier Ulf Kristersson geeft geen gehoor aan de Groene agenda en verwijderde het nutteloze ministerie van Klimaat en Milieu voorgoed uit Zweden en het is voor het eerst sinds 35 jaar dat Zweden geen klimaatministerie meer heeft. (bron)

“Mensen huilen dat de wereld zal instorten zonder financiering van bureaucraten die doen alsof ze de weerscyclus kunnen veranderen met voldoende financiering.”, aldus ArmstrongEconomics.
De plannen van Klaus Schwab voor Agenda 2030 komen steeds meer in gevaar.

Mensen zien in dat het ten eerste een onmogelijke opgave is. Zonder fossiele brandstoffen bestaat er niet zoiets als een beschaving. En dat is precies de bedoeling van het WEF.

Maar Zweden bedankt hiervoor.

Zweden werd jarenlang beschouwd als een van de milieuvriendelijkste landen ter wereld. Het was het eerste land dat CO2-belastingen uitvaardigde. (bron)

De linkse kliek is in staat van paniek:
"We halen de Agenda 2030-doelstellingen voor biodiversiteit niet." aldus professor Karin Bäckstrand van de Universiteit van Stockholm.

Kernenergie

In plaats van klimaathysterie en onhaalbare dure linkse hobby´s geeft de nieuwe regering prioriteit aan kernenergie-initiatieven die het steeds moeilijker zullen maken om bestaande centrales te sluiten, terwijl 36 miljard euro wordt gebruikt voor de bouw van nieuwe kerncentrales.

De nieuwe regering overweegt ook de heropening van twee kerncentrales die de afgelopen jaren hun activiteiten hebben stopgezet.

Hoe lang denken Nederland en België deze waanzin nog vol te houden? Moeten wij als volkeren ons dommer voelen dan de Zweden? Zijn we zo ver gezonken?

Word wakker, mensen. Weg met de EU, weg met het WEF, weg met de klimaatwaanzin.

Laten wij ons echt door deze griezel leiden in plaats van door leiders die echt geven om het Nederlandse volk? Laten we echt toe dat de landverraders in onze regering en in de Tweede Kamer, de marionetten van STRONTBAAL Schwab, ons land naar de kloten helpt? We zien nu al, na bijna 3 jaar CORONAMISLEIDING waarbij het oorspronkelijke virus nog nergens op de wereld werd gevonden, waar dat toe leidt.

De maffia in Den Haag moet eigenhandig worden weggejaagd als ze niet heel snel zelf opstappen. Het zijn maar een paar man. Het volk zou woest moeten zijn. Burgerlijke ongehoorzaamheid is één van de belangrijkste facetten van een democratie en nu meer nodig dan ooit!

Oh. En zelfs voor brandstof van kerncentrales ben je afhankelijk van Rusland, voor degenen die denken dat je met kernenergie onafhankelijk van Rusland zou zijn.

Ook met stroom uit kerncentrales zie ik de industrie nog geen ijzer of aluminium smelten.

Dit als waarschuwing voor ALLE GROENE IDIOTEN en corrupte regerende imbecielen die denken dat een wereld zonder olie en gas ooit zou kunnen bestaan!

Als je bovenstaande video kijkt, dan heb je de verklaring voor het gedrag van regeringen, de Europese Commissie en het Europees Parlement!

Wat valt er nog meer te bespreken dan dat deze FASCISTEN de KOGEL verdienen? Het zijn LANDVERRADERS PUR SANG!

Weet je wat we zouden moeten doen?
Vrede sluiten met Rusland en KLAUS SCHWAB een harde schop onder zijn fascistische reet geven!

Een zeer toepasselijke uitspraak van een lezer: