Mainstream media houden belangrijke informatie voor u achter

Het maakt hen medeschuldig aan GENOCIDE door de VAXXINAZI

Posted by Etienne 2 november, 2022

Fouten maken en per ongeluk iets plaatsen wat achteraf niet waar blijkt te zijn dat kan iedereen gebeuren. Maar hier gaat het over het bewust verspreiden van bepaalde informatie om een narratief te creëren die niets met de werkelijkheid te maken heeft.

Dat is wat vrijwel alle mainstream media doen. En zij brengen op die manier uw levens in gevaar. Zouden zij oprecht informeren dan zouden heel veel mensen niet gedaan hebben wat nu onomkeerbaar is en helaas bewezen gevaarlijk is. Maar in plaats daarvan drukten zij het belachelijke narratief er doorheen dat je 'het voor een ander doet'. Een hele gemene psychologische truc. Het is niet alleen de media. Het zijn ook bedrijven en politici. Maar de media behoort u goed te informeren.
Vooral in cruciale tijden zoals deze. En dat doen zij niet. Zij liegen aantoonbaar en dat heeft enorm veel consequenties. En niet alleen maar over 'covid'.
Ook over de oorlog in Oekraïne die zwaar ten koste van onze levenskwaliteit gaat. Onze welvaart wordt afgenomen en geen enkele media die u beide kanten van het verhaal vertelt zodat mensen begrijpen waarom deze oorlog speelt.

Zouden de mensen dat begrijpen dan valt het draagvlak weg en had u gewoon de winter door kunnen komen zonder te hoeven kiezen tussen een warm huis of een bord eten.

En de vaccins?

Heel veel mensen deden 'het voor een ander' of vanwege sociale druk gecreëerd door de media. Je kreeg bijna ruzie met je eigen omgeving als je je niet liet prikken en dacht:

“Nou, toe dan maar.”
Er bestaan voorbeelden van weinige mediafiguren die, ondanks zelf 3x gevaccineerd te zijn, wél durven toe te geven dat ze er lelijk naast zaten en dat de 'complotdenkers' en 'anti-vaxxers' al die tijd al gelijk hadden.

Je zou zeggen dat mensen die bij de mainstream media werken zichzelf door schuldgevoel intens haten. Dag in dag uit informatie verspreiden die om politieke redenen onvolledig is of zelfs volledig onjuist is.

Hoe kun je, zonder blikken of blozen, dingen zeggen waarvan je weet dat het leugens zijn of dat het onvolledige informatie is? Dat je weet dat alles wat jij zegt een politieke agenda dient terwijl je jezelf voordoet als objectief en neutraal? Dat je iets beweert in opdracht van een ander?

Maar blijkbaar hebben de meeste mensen daar een HART VAN STEEN, want ze doen en zeggen werkelijk alles wat hen wordt voorgedragen, wetende dat ze keihard staan te liegen. Op een aantal na die héél ver heen zijn en waarschijnlijk op het punt zijn beland dat ze in hun eigen leugens zijn gaan geloven.

Geen enkele journalist die ooit op onderzoek uitgaat om aan te tonen, wat allang bekend is, namelijk dat deze vaccins dodelijk kunnen zijn aan de hand van de data die we nu hebben.

Ieder artikel wat geschreven wordt over bijvoorbeeld de gevaren van vaccins was een aantal maanden geleden nog 'desinformatie' toen de wappies, die een aantal jaren voorlopen, de mensen voor exact hetzelfde wilden waarschuwen.

Ga op deze website naar de categorieën rechts bovenaan en/of bekijk idem alle eerder geschreven artikels een keer. De helft van de waarschuwingen die wij plaatsten zijn inmiddels door mainstream media bevestigd maar gebagatelliseerd. De rest komt later uit. Geen schouderklopje voor ons maar een waarschuwing voor de corrupte media. De informatie ligt namelijk voor het oprapen maar ze doen er niets mee.

In plaats daarvan houden ze hun mond en lopen ze bewust achter de feiten aan totdat het onvermijdelijk is iets over bepaalde feiten te melden. Maar dan wel zo weinig mogelijk en zo onvolledig mogelijk. Slechts oppervlakkige informatie zonder diepgang.

Houd ze dom!

En daarom zijn mainstream media gevaarlijk.

Levensgevaarlijk!

Had u zonder de televisie DE 'VACCINATIE' genomen?
Dit is zo´n artikel van de corrupte, liegende Main Stream Media:
https://nos.nl/artikel/2450116-advies-hevige-menstruatie-moet-in-bijsluiter-coronavaccins

NOS:
“Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wil dat de farmaceuten Pfizer/BioNTech en Moderna in de bijsluiter van hun coronavaccins vermelden dat hevige menstruatiebloedingen een mogelijke bijwerking zijn. Volgens de Europese toezichthouder is er 'op zijn minst een redelijke kans' dat zo’n hevige ongesteldheid verband houdt met een inenting.”


Wanneer je dan een échte journalist bent, dan wil je weten wat exact de oorzaak is van die hevige menstruatie´s en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Je wilt weten hoe die spike-eiwitten die voor altijd in het lichaam blijven, dit veroorzaken. Maar die info krijgt u niet. Sterker nog, die info wordt gecensureerd.

Wat de NOS hier in dit artikel schrijft, was een aantal maanden geleden nog desinformatie en werd gecensureerd. Echte (onderzoeks)journalisten echter, weten dit al anderhalf jaar!

En als kritisch journalist schrijf je dan dat alleen 'hevige menstruatie' als bijwerking vermelden niet genoeg is. Nee, de patiënt moet weten dat hij of zij er chronisch ziek van kan worden, dat iedere gevaccineerde er aan dood kan gaan en dat er nog geen data bestaat over het feit wat het vaccin op langere termijn NOG MEER kan veroorzaken.

Zo waarschuw je het volk op een redelijke manier en kunnen mensen voor zichzelf een eerlijke overweging maken. Maar dan zou vrijwel niemand dit onnodige 'vaccin' genomen hebben en indirecte vaccinatieplicht zou geen schijn van kans hebben.

Je behoort aan te geven dat er heel veel experts, geen complotdenkers, maar zeer gerenommeerde experts, waarschuwen en de gevaren van de vaccins ook aantonen. Tot en met één van de mRNA uitvinders zelf, Robert Malone, toe.

Maar de mainstream media behandelt ons als kleine kinderen. We mogen niet te wijs worden.

Zij vertrouwen er op dat ze ingedekt worden door politici en machtige mensen en zij verlenen diezelfde gunst aan hen. Zo moet de leugen in evenwicht blijven.

En dus schrijft de NOS het op alsof het verder geen probleem is terwijl dit artikel van de NOS met dikke rode letters geschreven zou moeten worden.

De NOS:
Bij het Nederlandse bijwerkingencentrum Lareb zijn tot nu toe bijna 9400 meldingen binnengekomen over hevige menstruatiebloedingen na een vaccinatie. De meeste meldingen gaan over het Pfizer-vaccin, dat in Nederland het vaakst wordt toegediend.

Verder meldt de NOS:
“Behalve de hevige ongesteldheid zijn bij het Lareb nog duizenden andere menstruatiestoornissen gemeld na een coronaprik. In totaal gaat het om ruim 27.000 meldingen.
Het centrum onderzoekt momenteel hoeveel vrouwen na een vaccinatie met menstruatieklachten naar de huisarts zijn gegaan.
“We hebben de huisartsendata al, maar de vaccinatiedata nog niet”, zegt Lareb-directeur Agnes Kant (politica SP).
“Die moeten we dan nog naast elkaar leggen, dus dat onderzoek loopt nog.”


27.000 meldingen bij huisartsen en 9.400 meldingen bij Lareb? Dat zijn, in vergelijking met de zogenaamde immens veel voorvallen en belooft niet veel goeds voor de lange termijn bijwerkingen.

En we spreken hier slechts over één van de vele bijwerking.

Als journalist sta je gelijk op de stoep bij de juiste mensen. Deze stof gaat nooit meer uit uw lichaam. De kans dat u iets doet wat onomkeerbaar is maar wat u wel kan verminken of doden is daar. Een stop op deze waanzin!

Als journalist behoor je de politiek het vuur aan de schenen te leggen hierover. Dit gaat over miljoenen mensenlevens, alleen al in Nederland!

De laatste 2 paragrafen van het artikel van de NOS laten onbedoeld zien dat alles berust op leugens, natte vingerwerk en ontkenningen:

De NOS:
Een paar maanden geleden concludeerde het EMA dat er geen verband is tussen mRNA-vaccins en het volledig uitblijven van de menstruatie. Volgens Kant kan zo’n EMA-inzicht nog wel veranderen als er nieuwe gegevens worden aangeleverd.

Ook het Lareb herhaalt overigens dat er geen aanwijzingen zijn dat de vaccins een negatieve invloed hebben op de vruchtbaarheid. “Ook hebben ze geen nadelige gevolgen voor de zwangerschap en het kind”, zegt het centrum op basis van internationaal onderzoek.
(Noot: terwijl NU de stilgeboorten met 700% gestegen zijn, blijven ze deze leugens nog herhalen!) Met andere woorden: Wat het EMA zegt moet je alles behalve serieus nemen.

'Want zo´n inzicht kan bij EMA nog wel eens veranderen', en dan kan het dus best zijn dat het EMA, na uw 5e prik, 'op basis van onderzoek' heeft vastgesteld dat de vaccins 'wél nadelige gevolgen hebben voor de zwangerschap en het kind'. Ze praten en spelen met iets waar ze niets van weten al gaat het over mensenlevens. Ondertussen blijft de propaganda voor deze spuiten die levens hebben verwoest en gaan verwoesten maar doorgaan. En mensen blijven erin trappen. Ook mensen die de media wantrouwen. Ze worden onbewust volledig gehersenspoeld door de vertrouwde gezichten op de televisie.

Het is crimineel.

En dan onder hun artikel over de 'menstruatieproblemen als bijwerking van het covidvaccin' staan de gerelateerde artikelen:

De eerste twee artikelen van de NOS spreken dit artikel van de NOS volledig tegen. Ze hebben het zelf niet eens door. Hun website builder doet dit automatisch.

Nu begrijpen we ook dat het een taak van de media is om te melden wat instanties zoals het EMA zeggen.

Maar een grotere taak is om kritisch te zijn. Waar is de kritiek op dat grote onderzoek dat stelt dat 'het vaccin een miniem effect heeft op de menstruatiecyclus'? Het staat nota bene onder dit artikel?

Het is een doodzonde voor een journalist om hier niet direct bij de EMA op de stoep te staan en om VOORAL de bevolking te waarschuwen dat we dus duidelijk NIET zomaar blind kunnen vertrouwen over wat 'onderzoeken' en 'experts' ons melden.

Dit is keer op keer gebleken en keer op keer liepen alle mainstream media achter die feiten aan. Bewust. Stuk voor stuk deden zij feiten die nog onder het tapijt geschoven konden worden af als complottheorieën.

Zij censureerden de boodschappen die mensenlevens hadden kunnen redden.

De omvang van deze misdaad tegen de mensheid is zo ontzettend groot met zoveel schuldige partijen, bedrijven en individuen. We hebben nog geen idee maar het zal vorm gaan krijgen en we zullen het inzien. Iedereen zal het in gaan moeten zien.

We staan pas in de beginfase van deze genocide gepropagandeerd door de overheden. Ik zou niet graag in hun schoenen staan. Maar de media zijn degenen die het mogelijk hebben gemaakt.

En dan piepen als een journalist eens een dreigmailtje krijgt of wordt aangepakt door mensen die zien wat de media veroorzaken? En hypocriet doen als ze 'riooljournalisten' genoemd worden? Wat wil je als je bewust mensen naar de slachtbank laat lopen terwijl je beter weet?

En wat denken die 'journalisten' wat mensen die vrijwillig de waarheid willen vertellen allemaal te verduren krijgen?

Mensen, die vaak nog nooit eerder geschreven hebben, voelen zich geroepen om op te staan omdat onze media verzaken om de waarheid te achterhalen en te vertellen. En zij staan te huilen over 'intimidatie'?

Schaam jullie!


Het wordt echt tijd dat we het massaal inzien en opstaan tegen deze criminelen. En we moeten vooral lak hebben aan wat media en politici daarover zeggen met hun hypocriete beschuldigingen. Laat ze ons maar radicaal noemen. We weten wel beter. Wanneer je wordt aangevallen dan mag je jezelf verdedigen. Wanneer een overheid en de media zich tegen je keren dan is het je plicht om hier tegen op te staan.

Hoe erg het ook is en hoe graag je ook zou willen dat het anders is: Onze media en onze politici hebben niet het beste met ons voor.

Sterker nog: Uw leven zal ze een worst zijn.
Denkt u echt dat Rutte, of van mijn part De Croo, ook maar één nacht wakker ligt en denkt aan wat het beste is voor de bevolking?

Word wakker!
U bent een voetveeg voor deze
MASSAMOORDENAARS.


Luister goed naar wat deze advocaat heeft te vertellen en maak voor uzelf uit of de 'overheid' en 'journalistiek' niet bestaan uit genocideplegers en massamoordenaars!

Wij kennen alle SCHULDIGEN!
Wij komen eraan omdat jullie niet veel langer de FEITEN EN BEWIJZEN onder de mat kunnen schuiven.
ONZE WRAAK ZAL ZOET ZIJN!