Er bestaat ONUITPUTTELIJK BEWIJS tegen wat de staat nu uitvreet!

Waarom blijven politici aandringen voor een VIERDE DOODSPUIT?

Posted by Etienne 7 november, 2022

Is het niet belangrijk?
Ook verzekeringsmaatschappijen weten het.
Ze kunnen alles OOK bewijzen om deze massamoord te stoppen.
Waarom doen ze dan niets?
Omdat ze PARTICULIER EIGENDOM zijn van de rijksten der aarde die achter de schermen
alles in gang hebben gezet via corrupte, omgekochte en chantabele politici,
welke ze ook in hun macht hebben.
Er vallen doden met bosjes. Er bestaan bewijzen overal op aarde dat de mRNA spuit hiervoor verantwoordelijk is.
En er is bewijs dat het virus NOOIT heeft bestaan!
Wanneer worden alle genocideplegers gestopt en gearresteerd?

Technologie-ondernemer, filantroop en oprichter van de Covid Early Treatment Foundation, Steve Kirsch, praat over zijn artikel getiteld 'Evidence of Harm' met als ondertitel 'A Short Collection of Key Evidence Showing Covid Vaccines are Not Safe and Effective, Not Even Close'.

Het zijn de meest dodelijke vaccins die we ooit hebben geproduceerd.
Kirsch spreekt ook over hoe overheidsinstanties voor volksgezondheid, waaronder de CDC en de FDA, en het Adviescomité voor Inentingspraktijken, angstvallig vermijden te kijken naar gegevens die aantonen hoe gevaarlijk covid-vaccins zijn.

Steeds meer wetenschappers van gerenommeerde universiteiten sluiten zich aan bij de lange rij wetenschappers die al werden gecensureerd vanaf het eerste uur.

Ze protesteren massaal bij de verschillende medische vakbladen die frauduleuze onderzoeken publiceren zoals u hier kunt zien via deze link.

MIT onderzoekster Stephanie Seneff voert al jaren strijd tegen de Amerkaanse overheid en heeft ook de nodige bewijzen bij elkaar gezocht om de Amerikaanse regering en overheidsinstellingen zoals de CDC en FDA te laten veroordelen voor genocide. Verder heeft ze veel bewijzen in de richting van Reiner Füllmich doorgespeeld waarvan we nu niet weten wat ermee gaat gebeuren. Reiner heeft gezegd alleen door te gaan met de strijd maar meer dan wat TELEGRAM berichten heb ik na de 'scheiding' en uit elkaar vallen van Fischer haar stichting nog niet gezien.

Hebben beiden de dikke geldpot verdeeld onderling? Wie zal het zeggen! Voor mij ziet het er nu uit als een dood spoor, waarvoor ikzelf eveneens veel te veel tijd en energie heb opgebrand. Gelukkig bewaar en kopieer ik alles. Mijn tijd komt wel! Tenslotte werk ik ook het best achter de schermen. Ik ben niet iemand die zijn hoofd gemakkelijk boven het maaiveld uitsteekt.

Waar zijn de bewijzen voor onderstaande vragen?

GENEESMIDDELENAUTORITEITEN EN REGERINGEN MOETEN AANTONEN DAT ER GEEN ILLEGALE EXPERIMENTEN MET MENSEN PLAATSVINDEN DOOR HET GEBRUIK VAN ONGETESTE TECHNOLOGIE IN COVID-19 VACCINS.
REGERINGEN MOETEN BEWIJZEN DAT WE NOG STEEDS IN EEN DEMOCRATIE LEVEN.

Er zijn trouwens ook VEEL MINDER mensen gevaxxineerd dan de overheid beweert. Daarom hebben ze nu nog een vierde ronde nodig. Afhankelijke mensen kunnen ze min of meer dwingen. Mensen die reizen tot hun hoofddoel maken idem.

Echter mensen die vanaf het eerste moment of na een van de meerdere doodspuiten gezegd hebben: "nu stoppen met deze steekpartijen," krijg je nooit meer zover. Er vallen teveel gewonden en doden in de buurt van de vele wel en niet gevaxxineerde mensen. Ogen gaan open, opstanden beginnen, journalisten van de MSM worden belaagd tijdens hun werk en politici die alle oorlogsmisdaden door laten gaan, evenals politieagenten die graag (op kinderen) schieten worden bedreigd.

Geen advocaat, geen ambtenaar, geen hoge officieren bij leger en politie reageert, laat staan ageert tegen deze gang van zaken.

We praten over regelrechte moorddadige misdaden, dames en heren. hadden jullie niet een eed afgelegd om het volk en de grondwet te beschermen? Wat is er van deze belofte of eed eigenlijk nog van over behalve een paar hypocriete beweringen?

Als jullie nu nog langer gaan wachten om het volk te gaan helpen zullen ook jullie koppen rollen. De grote massa is aan het ontwaken.

Artsen verontschuldigen zich massaal, ook in Nederland. Wat België betreft, daar denken ze nog steeds dat er alleen in artsenpraktijken nog een virus ronddwaalt dat ze met een schaamlapje kunnen bedwingen. Maar in België kunnen ze dan ook niets georganiseerd krijgen, natuurlijk! Wat wil je met 5 regeringen? België moet ervoor zorgen dat alle niet-capabele vriendjes van de dikke nekken ergens kunnen worden geplaatst om de boel financieel leeg te kunnen zuigen, want dat is het enige wat deze parasientenclub van de Rothschilds en hun holmaatjes kunnen in deze bananenrepubliek!

Advocaten keren ook hun kar. Hoewel in België heb ik sinds de coronazever al die grote 'elitaire' smoelwerken van de zogenaamde 'redders van het volk', zoals Vermassen, hun bek niet meer open horen trekken. Al deze klunzen zijn te afhankelijk van de overheid. Als het eropaan komt kiezen ze voor zichzelf en laten het volk in de steek. Alles is pretentie bij deze tak van de overheid.

Nog geen 50% van de bevolking heeft ALLE vaxxinazis gehad!

Dat is toch heel wat ander nieuws dan deze regerende imbecielen ons laten weten, niet? Dat bewijst idem dat een grote massa volk serieus wakker aan het worden is! We maken de laatste maanden van al het regerend crapuul mee, en ik voel me heerlijk bij het idee dat ze straks zelf zullen worden GEDECIMEERD, om een mooi woord te gebruiken voor DEPOLITISERING van het ons terroriserend tuig!

Zelfs Rothschild zijn BIS-uitschot met hun virtuele euro zullen veel te laat komen. Ze worden zelf slachtoffer van hun onmetelijke en moordende hebzucht. De Zwitserse staat heeft zich tegen hen gekeerd. Ze kunnen niet langer bij hun goud!


EU overheden proberen een 'sorry' maatschappij op te bouwen

Wel, dan een open vraagje aan de EU overheden!
Geachte overheid,
U gaat na honderden jaren excuses aanbieden voor een gebeurtenis waar onze generaties niets mee te maken hebben.
U gaat honderden miljoenen euro's overmaken naar een fonds wat letterlijk gaat verdampen in de zakken van profiteurs.
Wanneer gaat u excuses aanbieden aan alle nazaten van de grootste groep slaven, namelijk de blanke slaven? Een slavernij die zelfs nu nog door u en de banken in stand wordt gehouden!
Wanneer gaan alle blanken herstelbetalingen tegemoet zien voor alle trauma’s die hun voorvaderen hebben moeten doorstaan en nog steeds doorstaan tot op de dag van vandaag?

En nu we toch bezig zijn:
Wanneer gaat u excuses aanbieden aan alle wappies die u jarenlang heeft uitgesloten, gediscrimineerd en gemarteld, zowel verbaal als fysiek?
Wanneer gaat u excuses aanbieden aan alle nabestaanden van wappies en gevaccineerden die het leven lieten dan wel zijn vermoord door uw toedoen?
Wanneer gaat u een fonds oprichten voor wappies zodat zij hun leven weer op kunnen bouwen?

Wij blanken en niet gevaxxineerden wachten op uw excuses en uiteraard een goed gevulde pot met geld.

Hoogachtend,

uw eeuwige onheilsbode,
Etienne van Rattingen

Oh, en dan dit nog.

Er bestaat geen enkele WAPPIE op aarde die tegemoet zal komen aan het pleidooi van Emily Oster.

Deze overgesocialiseerde TUTTEBEL wil een pandemische amnestie.

Mijn betoog tegen haar


Inmiddels heeft iedereen wel het pleidooi van Emily Oster voor 'pandemische amnestie' gezien in The Atlantic magazine, een huisorgaan van de mensen in Amerika die het beter weten dan jij en ik over... echt... alles. Emily's gezeik is zo gevuld met gouden geloofsbrieven (BA, PhD, Harvard; professor economie op Brown U) dat het een wonder is dat ze lang genoeg kon gaan zitten om haar zwakke argument uit te pakken dat "we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we in het duister tastten over COVID."

Emily doolde niet "in het duister." Ze had toegang tot dezelfde informatie als alle wappies die inzagen dat alles wat de volksgezondheidsautoriteiten, het medisch establishment en veel verkozen ambtenaren over Covid en zijn vermeende remedies en preventiemiddelen naar buiten brachten onwaar was, met een patina van kwade trouw en kwaadaardigheid - vooral wanneer het gebruikt werd om hun politieke tegenstanders te vervolgen.

Deze andersdenkenden bleken 'gelijk te hebben om de verkeerde redenen', verklaarde ze, met als belangrijkste reden dat ze niet op één lijn zaten met het Woke-Jacobinisme van haar mede-'progressieven' op Brown Unief, en academici in het hele land, die terecht bezig waren het intellectuele leven van de natie te vernietigen, en het de denkende klasse onmogelijk maakten om te denken.

Laten we eerlijk zijn: elke samenleving heeft eigenlijk een denkende klasse nodig, een cohort die in staat is belangrijke kwesties van het moment in kaart te brengen waarvoor argumenten in de publieke arena nodig zijn om onze collectieve gedachten en daden in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Amerika had vroeger een vrij goede denkende klasse, met een vrij goede vrije pers en vele andere platforms voor meningen - allemaal bezield door respect voor het eerste amendement op de grondwet.

De denkende klasse heeft dat vernietigd door krachtig een nieuw censuurregime in elke Amerikaanse instelling te bevorderen, waardoor de vrije meningsuiting en, nog crucialer, het noodzakelijke debat om onze politiek in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid, werden stilgelegd. Zo werd Amerika's denkende klasse de fakkeldragers van de onwerkelijkheid, samen met de Partij van de Chaos, die de macht in handen kreeg. Dit omvatte de bevoegdheden van leven en dood in de kwestie van Covid-19.

Dit waren de mensen die zich verzetten tegen effectieve protocollen voor vroegtijdige behandeling (om op cynische wijze de noodtoestemming (EUA) van de farmaceutische bedrijven en dus hun aansprakelijkheidsschilden in stand te houden); de mensen die de dodelijke remdesivir-en-ventilator combinatie afdwongen bij ziekenhuisbehandelingen; de mensen die de schadelijke en ineffectieve "vaccins" uitrolden; die artsen ontsloegen en belasteren die het met dit alles niet eens waren; degenen die een lange lijst van onrechtmatig beleid ontwierpen dat bedrijven, bestaansmiddelen, huishoudens, reputaties en toekomst vernietigde.

Hoe kon het gebeuren dat de denkende klasse het denken vernietigde en zichzelf verraadde? Omdat de statuscompetitie voor morele aanmatiging in het zieke milieu van de campus voor hen belangrijker werd dan de waarheid. Op plaatsen als Brown U, zag je een escalerende wedstrijd voor status brownie-punten, waar het om draait bij het deugdzaamheidsgevoel. En de hoogste deugd was meegaan met wat "deskundigen" en mensen met gezag zeiden - de zielige deugd van onderwerping. Alles wat het meegaan in de weg stond - zoals meningsverschillen - moest worden verpletterd, uitgeroeid, en wel met een wrede meedogenloosheid, om de andersdenkenden een lesje te leren: andersdenkenden worden niet getolereerd!

Wat een denkende klasse. Het geval van Emily Oster zou bijzonder en pijnlijk verontrustend moeten zijn, omdat zij zich als econoom wil specialiseren in "zwangerschap en ouderschap" (verklaart haar eigen website), terwijl het Covide regime van volksgezondheidsambtenaren dat zij steunde een afschuwelijke crisis in de kindergezondheid veroorzaakte die nog steeds voortduurt - het CDC voegde nog maar enkele dagen geleden de schadelijke mRNA "vaccins" toe aan het immunisatieschema voor kinderen, met als doel de farmaceutische bedrijven permanente wettelijke immuniteit te verlenen na afloop van de EUA, een afschuwelijke daad. Waar is de oproep van mevrouw Oster aan het CDC om te stoppen met het vaccineren van kinderen met mRNA-producten?

De CDC heeft nog steeds TV spotjes (tijdens de World Series wedstrijden!) om zijn "booster" shots aan te prijzen, terwijl slechts enkele weken geleden een topman van Pfizer, Janine Small ("Regional President for Vaccines of International Developed Markets"), in een getuigenis aan het Europese Parlement onthulde dat haar bedrijf nooit zijn "vaccin" voor het voorkomen van de overdracht van SARS CoV-2 heeft getest. Het CDC onder directeur Rochelle Walensky is nog steeds druk bezig met het verbergen of vervalsen van statistische gegevens om het opkomende beeld te verdoezelen dat MRNA-"vaccins" verantwoordelijk zijn voor de schokkende stijging van het aantal "sterfgevallen door alle oorzaken" in de landen die het meest zijn gevaccineerd. Kortom, de autoriteiten voeren nog steeds hun hele kwaadaardige operatie uit.
En, omdat er nog nooit een GOEDE HOND uit Amerika is gekomen, is het voorspelbaar dat de corrupte EU, via het WEF van NAZI KLAUS dit alles via de door hem, en degenen die echt alles in landen hebben te zeggen, gepromote *Young-Leaders op cruciale plekken in regeringen, ministeries, politiediensten en andere overheidsinstellingen hebben geplaatst om de agenda uit te voeren.

(* Men kan de lijst met alle Young Leaders via mijn BLOG downloaden. Verder kun je hun CV bij elkaar sprokkelen. Je ziet dikwijls zeer prestigieuze universiteiten waar een geurtje aanzit omdat het bolwerken zijn van geheime genootschappen, inlichtingendiensten en Jezuïeten! Daarna vallen de hoge posten op voor zulke jonge belhamels die een punt nog niet van een komma kunnen onderscheiden in het ECHTE LEVEN!
Ik merkte dit op toen ik bezig was met het samenstellen van de profielen van Rutte, Kaag en dat 'prinsesje' dat zich omhoog neukte via Klaus Bruinsma, hofleverancier van alles wat niet geweten mag worden, naar de Koninklijke Regionen van Nederland.)

Het hoofdthema van de door de Young Leaders uit te voeren agenda luidt:

AUSRADIEREN!